Korkutan Patlama

Korkutan Patlama

Son dakika korkutan patlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korkutan patlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korkutan patlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkutan Patlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkutan patlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 korkutan patlama haberi bulunmuştur. Tüm korkutan patlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadıköy'de korkutan patlama! 3 kişi yaşamını yitirdi
Kadıköy'de korkutan patlama! 3 kişi yaşamını yitirdi Kadıköy'de 3 katlı binanın 2'inci katında patlama meydana geldi. Patlama sonrasında bina alevlere teslim oldu. Çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.
9.10.2022 Gündem
Büyükçekmece’de korkutan patlama
Büyükçekmece’de korkutan patlama Büyükçekmece’de oto tamircide bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
29.08.2022 Haber
Büyükçekmece’de korkutan patlama! Olay yerine itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi
Büyükçekmece’de korkutan patlama! Olay yerine itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi Büyükçekmece'de sanayi sitesinde kimyasal ürünlerin üretildiği iş yerinde kaynak çalışması yapıldığı sırada yangın çıktı. Yangının hemen ardından meydana gelen patlamada alevler iki araca sıçradı.
29.08.2022 Gündem
Metropollerde bombalı eylem hazırlığındaki 2 PKK’lı terörist yakalandı!
Metropollerde bombalı eylem hazırlığındaki 2 PKK’lı terörist yakalandı! İçişleri Bakanlığı, metropollerde bombalı eylem hazırlığındaki 2 PKK’lının, jandarmanın operasyonuyla yakalandığını açıkladı.
21.04.2022 Gündem
Mavi Vatan-2022 Tatbikatı’nın Seçkin Gözlemci Günü başlıyor
Mavi Vatan-2022 Tatbikatı’nın Seçkin Gözlemci Günü başlıyor Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 122 gemi ve 41 hava vasıtasının katılımıyla Ege Denizi, Karadeniz ve Doğu Akdeniz’de eş zamanlı olarak düzenlenen Mavi Vatan-2022 Tatbikatı’nın Seçkin Gözlemci Günü Muğla’nın Marmaris ilçesinde 45 deniz ve hava unsurunun katılımıyla başlıyor.
21.04.2022 Gündem
İstanbul'da korkutan patlama
İstanbul'da korkutan patlama Gaziosmanpaşa'da Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)'nın da bulduğu binanın yanında patlama meydana geldi. Valilik patlamaya el yapımı patlayıcının neden olduğunu açıkladı.
21.04.2022 Gündem
New York Times Meydanı'nda korkutan patlama! Dehşet anları saniye saniye kamerada...
New York Times Meydanı'nda korkutan patlama! Dehşet anları saniye saniye kamerada... ABD'nin New York kentinin ünlü Times Meydanı'nda duyulan patlama sesi büyük paniğe neden oldu. Çevredeki yüzlerce kişinin koşarak bölgeden uzaklaştığı anlar saniye saniye kayıt altına alınırken olay ile ilgili resmi açıklama geldi.
11.04.2022 Dünya
Güngören'de yangın! Art arda korkutan patlama
Güngören'de yangın! Art arda korkutan patlama İstanbul Güngören'de bir binada yangın çıktı. Yangın sırasında patlamalar meydana gelirken olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi.
11.02.2022 Gündem
Pendik'te tek katlı evde korkutan patlama
Pendik'te tek katlı evde korkutan patlama İstanbul Pendik'te tek katlı bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından kısmi çökme olan evde bulunan Fevzi Tepe yaralandı.
3.11.2021 Gündem
Bahçelievler'de sanayi sitesinde korkutan patlama!
Bahçelievler'de sanayi sitesinde korkutan patlama! İstanbul Bahçelievler Kocasinan Oto Sanayi Sitesi içerisinde bulunan 5 katlı tekstil atölyesinin 4. katında ütü kazanından kaynaklı patlama yaşandı. Patlamanın şiddetiyle binadan kopan parçalar park halindeki araçların üzerine düşerken, ortalık savaş alanına döndü.
29.01.2021 Gündem
Hatay'ın İskenderun ilçesindeki patlamaya ilişkin detaylar belli oldu
Hatay'ın İskenderun ilçesindeki patlamaya ilişkin detaylar belli oldu CNN Türk canlı yayınına bağlanarak açıklamalarda bulunan güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, Hatay'ın İskenderun ilçesinde gerçekleşen patlamaya ilişkin ayrıntıları aktardı.
26.10.2020 Gündem
Hatay'ın İskenderun ilçesinde patlama! 2 terörist etkisiz hale getirildi...
Hatay'ın İskenderun ilçesinde patlama! 2 terörist etkisiz hale getirildi... Hatay'ın İskenderun ilçe merkezinde patlama meydana geldi, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten biri takip sonucunda İskenderun da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır" açıklaması yaptı. İçişleri Bakanı Soylu, İskenderun'daki patlamayla ilgili 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
26.10.2020 Gündem
Ataşehir’de gece yarısı korkutan patlama!
Ataşehir’de gece yarısı korkutan patlama! Ataşehir’de bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle çıkan yangın sebebiyle binada mahsur kalan 12 kişi kurtarıldı.
6.08.2020 Yaşam
İstanbul'da korkutan patlama
İstanbul'da korkutan patlama Şişli'de bir trafoda patlamanın ardından çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.
28.07.2020 Gündem
Sakarya'da havai fişek fabrikasında korkutan patlama!
Sakarya'da havai fişek fabrikasında korkutan patlama! Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi.
3.07.2020 Haber
Adana'da gece yarısı korkutan patlama!
Adana'da gece yarısı korkutan patlama! Adana'da eğlence mekânlarının yoğunlukta bulunduğu caddede, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen kimliği belirsiz bir kişinin, park halindeki otomobillerin yanına bıraktığı el yapımı patlayıcı (EYP), büyük bir gürültü ile patladı. Patlama çevrede paniğe neden olurken, iki otomobilde hasar meydana geldi. Kaçan şüpheli ise polis tarafından bir minibüsün altında saklanırken yakalandı.
20.11.2019 Gündem
Büyükçekmece'de korkutan patlama!İşte o anlar...
Büyükçekmece'de korkutan patlama!İşte o anlar... Büyükçekmece'de korkutan patlama!İşte o anlar...
26.01.2019 Haber
Sakarya'da korkutan patlama!
Sakarya'da korkutan patlama! Sakarya’nın Erenler ilçesi Çaybaşı Değirmendere mevkiinde doğal gaz hattında patlama sonrası yangın çıktı. Yangın kontrol altına alındı. Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, "Daha önce heyelana maruz bir bölge olduğu için ilk değerlendirmemiz burada heyelana bağlı olarak bir gaz kaçağının ve yangının olduğu şeklinde. Çok yakınında bir yerleşim yeri yok. Dolayısıyla can kaybımız da yok. Şu anda doğal gaz tümüyle kesildi. Borudaki kısım yanıyor o da bitmek üzere" dedi.
14.01.2019 Gündem
Ağrı’da korkutan trafo patlaması!
Ağrı’da korkutan trafo patlaması! Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bir trafoda patlama meydana geldi. İtfaiye ekipleri çıkan yangını kısa sürede söndürdü.
1.11.2018 Yaşam
Bahçelievler'de korkutan patlama
Bahçelievler'de korkutan patlama İstanbul Bahçelievler'de sabaha karşı bir lokantada patlama meydana geldi. Büyük korku yaratan patlama sonrası lokanta alevler içine kaldı. Olayda 2 kişinin yaralandı.
14.10.2018 Yaşam
Silivri'de korkutan patlama
Silivri'de korkutan patlama Silivri'de doğalgaz hattında meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı. İBB yaptığı son açıklamada yangının kontrol altına alındığını duyurdu.
6.10.2018 Gündem
Ankara'da korkutan patlama!
Ankara'da korkutan patlama! Ankara Çukurambar'da bulunan Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı ek binasının kazan dairesinde patlama meydana geldi.
2.02.2018 Gündem
Avcılar'da korkutan patlama!
Avcılar'da korkutan patlama! Avcılar’da henüz bilinmeyen nedenle yanan elektrik kabloları sokak ortasında havai fişek gibi patlayarak trafonun yanmasına sebep oldu. Yanan kablolardan dolayı mahallede panik yaşanırken, trafonun yanması vatandaşları mağdur etti.
21.11.2017 Yaşam
Maltepe'de korkutan patlama!
Maltepe'de korkutan patlama! Maltepe'de trafoda henüz bilinmeyen bir nedenle yüksek sesli patlama meydana geldi.
21.10.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Korkutan Patlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkutan patlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.