Korku Dolu Anlar

Korku Dolu Anlar

Son dakika korku dolu anlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korku dolu anlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korku dolu anlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korku Dolu Anlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korku dolu anlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 956 korku dolu anlar haberi bulunmuştur. Tüm korku dolu anlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinin Celaliye Mahallesi İstasyon Caddesi'nde halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Mahallede korku dolu anlar yaşanırken olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın"
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın" Adana’da annesiyle bayram gezmesinden dönerken Rottweiler cinsi köpek tarafından ısırılan 4 yaşındaki Asel Uğraş taburcu oldu. Korku dolu anları anlatan Uğraş, "Köpeğin sahibi ve köpeğin tutuklanmasını istiyorum" dedi.
17.04.2024 Adana
Boğulmak üzere olan 139 mülteciyi Türk tanker gemisi kurtardı
Boğulmak üzere olan 139 mülteciyi Türk tanker gemisi kurtardı Türk tanker gemisi Tunus- Malta arasında uluslararası sularda boğulmak üzere olan mültecilere yardım etti. Gemiye alınan 139 mülteci İtalya Sahil Güvenlik Ekiplerine teslim edildi. Yaşananları anlatan gemideki Mühendis Seyit Özman, “İçinde çok sayıda insan vardı, küçük bir gemiydi. Yola devam etmek için bizden benzin talep ettiler. Ancak gemiye yaklaştığımızda geminin su almaya başladığını gördük, onlarda bunu fark etti. Yakınlarda başka gemi yoktu. Gemiye alma durumunda kaldık, yoksa muhtemelen öleceklerdi" dedi. Kurtarma anları gemi personelinin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
25.03.2024 Dünya
Şırnak'da iki kişi sele kapıldı! Korku dolu anlar kameralara yansıdı
Şırnak'da iki kişi sele kapıldı! Korku dolu anlar kameralara yansıdı Şırnak merkez ve ilçelerinde 4 gündür aralıksız devam eden sağanak yağış hayatı felç etti. Cizre ilçesinde derelerin taşması sonucu yaşanan selde 38 ev ve 5 iş yeri zarar gördü. Oğlu ile beraber sel sularına kapıldığını belirten Ahmet Ermağan, "Sürüklenerek oğlumla beraber bir yerlere tutunarak kurtulduk" dedi.
22.03.2024 Vatan TV
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı Avcılar’da geçen yıl, 38 yaşındaki Mahbup Uzunay, binadan düşen beton parçalarının kafasına düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan testlerde çürük olduğu belirlenen 4 katlı binanın yıkımı, olaydan 11 ay sonra başlatıldı. Yıkım sırasında, binanın 4'üncü katında uyuyan evsiz pencereye çıkarak ekiplere seslendi. Evsizin binayı terk etmesiyle yıkıma devam edildi.
20.03.2024 Gündem
Ankaragücü - İstanbulspor maçında korku dolu anlar! Bir anda yere serildi
Ankaragücü - İstanbulspor maçında korku dolu anlar! Bir anda yere serildi Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Ankaragücü - İstanbulspor maçında yürekleri ağza getiren bir pozisyon yaşandı. İki takımdan da birer oyuncu maça devam edemedi. Bir süre yerde hareketsiz yatan kaleci Ertaç Özbir ise hastaneye kaldırıldı.
2.03.2024 MKE Ankaragücü
Amatör futbolcuların antrenmanda korku dolu anlar! Saha aydınlatmaları alev aldı
Amatör futbolcuların antrenmanda korku dolu anlar! Saha aydınlatmaları alev aldı Düzce'de, amatör spor kulüplerine bağlı futbolcuların antrenman sahası olarak kullandığı Nurettin Zafer Stadı’nda futbolcular antrenman yaparken saha aydınlatmalarını sağlayan projektörler alev aldı. Yanan projektörler elektrik dağıtım firması ekibi tarafından söndürüldü.
1.03.2024 Gündem
Bağcılar'da tekel bayisine silahlı saldırı kamerada
Bağcılar'da tekel bayisine silahlı saldırı kamerada Bağcılar'da yüzleri maskeli iki kişi plakasız motosikletle geldikleri tekel bayisine silahlı ateş açtı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
17.01.2024 Gündem
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: Beşiktaş'tan açıklama geldi
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: Beşiktaş'tan açıklama geldi Süper Lig'de oynayan iki yıldız oyuncu ölümden döndü. Afrika Uluslar Kupası için Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken Omar Colley ve Ali Sowe adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi.
11.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık Süper Lig'in iki yıldızı, Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi. İşte o anlar...
11.01.2024 Beşiktaş
Oksijen tüpü yüklü kamyonda panik anları
Oksijen tüpü yüklü kamyonda panik anları Çorum'un İskilip ilçesinde, oksijen tüpü yüklü kamyondaki gaz kaçağı paniğe neden oldu.
22.12.2023 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda arızalanan yolcu gemisi sürüklendi! Korku dolu anlar
Çanakkale Boğazı'nda arızalanan yolcu gemisi sürüklendi! Korku dolu anlar Çanakkale Boğazı'ndan geçen Libya bayraklı 'Kevalay Queen' isimli yolcu gemisi makine arızası yaptı. Sürüklenen gemi için kurtarma çalışması başlatıldı.
28.11.2023 Gündem
12 yaşındaki çocuk sürücü koltuğuna oturdu ve gaza bastı! Korku dolu anlar...
12 yaşındaki çocuk sürücü koltuğuna oturdu ve gaza bastı! Korku dolu anlar... Manisa'nın Salihli ilçesinde üzerinde anahtarı bulunan park halindeki otomobilin sürücü koltuğuna oturan M.C.T. (12), geri vitese takıp, gaza basınca kazaya neden oldu. Otomobili durdurmak isteyen kişinin sürüklendiği anlar güvenlik kamerasına yansırken, kazada ölen ya da yaralanan olmadı.
21.11.2023 Vatan TV
Vatandaşlara korku yaşattı avcılar yakaladı: Tam 459 kilo ağırlığında
Vatandaşlara korku yaşattı avcılar yakaladı: Tam 459 kilo ağırlığında Vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan yaban domuzu avcıları şaşkınlığa uğrattı.
15.11.2023 Gündem
Türk Hava Yolları duyurdu: 355 uçak alınacak
Türk Hava Yolları duyurdu: 355 uçak alınacak Türk Hava Yolları "Airbus ile 2026-2036 arasında teslim alınmak üzere 355 uçağın satın alınmasına ilişkin görüşülmektedir" açıklamasını yaptı.
13.11.2023 Ekonomi
Sağanak yağışlar etkili oldu! Sağanak birçok ilde sele neden oldu: Korku dolu anlar böyle görüntülendi
Sağanak yağışlar etkili oldu! Sağanak birçok ilde sele neden oldu: Korku dolu anlar böyle görüntülendi Meteoroloji'nin uyarısından sonra başlayan sağanak yağışlar birçok ilde etkili oldu. İzmir'de sağanak etkili oldu, cadde ve sokaklar su ile doldu; yaya ve sürücüler zor anlar yaşadı. Muğla'nın Ortaca ilçesinin dünyaca ünlü Kargıcak Koyu'nda sabah saatlerinde sağanak nedeniyle yüksek kesimlerden inen su, sele neden oldu. Çanakkale'de uyarı sonrası sağanak etkili oldu; kent merkezinde cadde ve sokaklar su ile doldu. Tekirdağ'ın düşman işgalinden kurtuluş törenleri, yağmur altında gerçekleştirildi.
13.11.2023 Gündem
Antalya Lara Plajı'nda hortum! Vatandaşlarda panik yarattı
Antalya Lara Plajı'nda hortum! Vatandaşlarda panik yarattı Antalya'nın Lara bölgesindeki plajda çıkan hortum, güneşlenen ve denize girenlere korku dolu anlar yaşattı. Tatilciler sağa sola kaçışırken, o anlar cep telefonuyla görüntülendi.
12.11.2023 Yaşam
Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Ekip çalışanına mesaj atınca ortalık karıştı
Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Ekip çalışanına mesaj atınca ortalık karıştı Müge Anlı'nın son bölümünde Nevrigül Alan'ın sır ölümü araştırılırken canlı yayında milyonları şoke eden bir olay yaşandı. Müge Anlı, kız kardeş Nazmiye'nin attığı mesajları açıklayıp isyan etti.
25.10.2023 Yaşam
Sosyal medyadan tanıştığı kadın hayatının şokunu yaşattı! "Ben düştüm başkaları düşmesin"
Sosyal medyadan tanıştığı kadın hayatının şokunu yaşattı! "Ben düştüm başkaları düşmesin" Hatay'da yaşayan bir kişi, sosyal medya üzerinden tanışıp, Antalya'da buluştuğu kadınla çıktığı yemekte adisyon oyunuyla 9 bin 500 TL hesap ödedi. Mağdur şahıs, tanıştığı ve buluştuğu kadının ise farklı kişiler olduğunu fark etti.
24.10.2023 Yaşam
Esenler'de korku dolu anlar! Ayrılma aşamasında olduğu eşinin akrabasını sokakta görünce kurşun yağdırdı
Esenler'de korku dolu anlar! Ayrılma aşamasında olduğu eşinin akrabasını sokakta görünce kurşun yağdırdı Esenler'de güpegündüz meydana gelen olay vatandaşlara panik yaşattı. Ayrılma aşamasında olduğu eşinin akrabasını sokakta görünce kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıya uğrayan otomobil sürücüsü yaralanırken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.10.2023 Gündem
En mutlu günlerini ölümsüzleştirmek istediler! Büyük korku yaşadılar
En mutlu günlerini ölümsüzleştirmek istediler! Büyük korku yaşadılar Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan 2 bin 800 rakımlı Nemrut Krater Gölü civarlarında yaşayan ayılar, dış çekim için bölgeye gelen gelin ve damada korku dolu anlar yaşattı.
22.10.2023 Haber
En mutlu günleri kabusa döndü! Vatandaşlar seferber oldu
En mutlu günleri kabusa döndü! Vatandaşlar seferber oldu Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan 2 bin 800 rakımlı Nemrut Krater Gölü civarlarında yaşayan ayılar, dış çekim için bölgeye gelen gelin ve damada korku dolu anlar yaşattı.
22.10.2023 Yaşam
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi Yeni salgın ülkede yayılıyor. Polonya’nın güneydoğusunda yayılan lejyoner hastalığı nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 14’e yükseldi.
29.08.2023 Dünya
İETT şoförüne biber gazlı saldırı! Korku dolu anlar  güvenlik kamerasına yansıdı
İETT şoförüne biber gazlı saldırı! Korku dolu anlar  güvenlik kamerasına yansıdı Kadıköy'de İETT otobüsü şoförü ile otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Otomobiliyle otobüsün önünde duran sürücü, İETT şoförüne biber gazı sıktı. Biber gazından etkilenen bazı yolcular kendilerini dışarı attıktan sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi. O anlara ait otobüsün içindeki güvenlik kamerasının görüntüleri ortaya çıktı.
29.08.2023 Gündem
Yer Edirne: Denizin ortasında korku dolu anlar
Yer Edirne: Denizin ortasında korku dolu anlar Edirne'de oyuncak şişme botla denize açılan ve sürüklenen anne ile 5 yaşlarındaki oğlunu kurtarmak isteyen 3 kişi de denizde mahsur kaldı. 5 kişinin kurtarılma anları saniye saniye kameraya yansıdı.
21.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Korku Dolu Anlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korku dolu anlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.