Koray Candemir

Koray Candemir

Son dakika Koray Candemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Koray Candemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Koray Candemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koray Candemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koray candemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 koray candemir haberi bulunmuştur. Tüm koray candemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kargo Grubu'nun eski solisti Koray Candemir'in acı günü! Annesi son yolculuğuna uğurlandı
Kargo Grubu'nun eski solisti Koray Candemir'in acı günü! Annesi son yolculuğuna uğurlandı Kargo Grubu'nun eski solisti şarkıcı Koray Candemir'in 9. kattan düşerek hayatını kaybeden annesi Solmaz Candemir (81) son yolculuğuna uğurlandı.
8.04.2022 Magazin
Mide ağrısıyla hastaneye gitti, röntgende gördüklerine inanamadılar! 'Yutmuş olabilirim'
Mide ağrısıyla hastaneye gitti, röntgende gördüklerine inanamadılar! 'Yutmuş olabilirim' Ankara'da 46 yaşındaki D.E. adlı kadının karın bölgesinde tespit edilen 4 santimlik 2 neşter, ameliyatla çıkarıldı. Sağlık durumu iyi olan D.E.'nin ameliyatlarda kullanılan neşterleri yutmuş olabileceğini söylediği öğrenildi.
7.04.2022 Yaşam
Mersin’de ilkokul öğrencisine şiddet iddiası! Soruşturma başlatıldı
Mersin’de ilkokul öğrencisine şiddet iddiası! Soruşturma başlatıldı Mersin’in Anamur ilçesinde ilkokul öğrencisi A.Ç.’nin, sınıf öğretmeni Gülcan E., tarafından dövüldüğü iddiasıyla idari ve adli soruşturma başlatıldı.
7.04.2022 Yaşam
18 yaşındaki Yasemin'in korkunç ölümü! Evde elleri bağlanıp boğazı kesilmiş olarak bulundu
18 yaşındaki Yasemin'in korkunç ölümü! Evde elleri bağlanıp boğazı kesilmiş olarak bulundu Şanlıurfa’da Suriye uyruklu 18 yaşındaki Yasemin El Salih, evinde elleri bağlı, boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulundu.
7.04.2022 Yaşam
Kargo Grubunun eski solisti Koray Candemir'in annesi 9. kattan düşerek hayatını kaybetti!
Kargo Grubunun eski solisti Koray Candemir'in annesi 9. kattan düşerek hayatını kaybetti! Kargo grubunun eski solisti şarkıcı Koray Candemir'in annesi Solmaz Candemir, Kadıköy'de yaşadığı 18 katlı binanın 9.katından iddiaya göre cam silerken düştü. 81 yaşındaki Solmaz Candemir, hayatını kaybetti.
7.04.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Koray Candemir'in acı günü! Annesi 9. kattan düşerek öldü
Ünlü şarkıcı Koray Candemir'in acı günü! Annesi 9. kattan düşerek öldü Kargo grubunun eski solisti şarkıcı Koray Candemir'in annesi Solmaz Candemir, Kadıköy'de yaşadığı 18 katlı binanın 9.katından iddiaya göre cam silerken düştü. 81 yaşındaki Solmaz Candemir, hayatını kaybetti.
7.04.2022 Yaşam
Harun Tekin: Yabaniyimdir biraz yıllar geçtikçe daha az yabani oldum!
Harun Tekin: Yabaniyimdir biraz yıllar geçtikçe daha az yabani oldum! 'Sirenler' albümüyle gündemde olan 'Mor ve Ötesi' grubunun solisti Harun Tekin, Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu, YouTube'da yayınlanan 'Teras Noir' programına konuk oldu. "Fotoğraf konusu bana biraz tuhaf geliyor" diyen ünlü şarkıcı, yakın arkadaşı ve meslektaşı Koray Candemir'le yaşadıkları bir olayı anlattı.
24.02.2022 Magazin
Davetliler yasağa uymadı
Davetliler yasağa uymadı Oyuncu Mert Fırat ile İdil Fırat önceki gün Çeşme Alaçatı’da mutluluğa ‘Evet’ dedi. Çift, düğünleri için sosyal medya yasağı koydu ama davetliler bu yasağa uymadı
9.09.2018 Magazin
Star Wars seti gibi
Star Wars seti gibi Dünyaca ünlü grup Oasis’in solisti Liam Gallagher önceki gün Küçükçiftlik Park’ta sahne aldı. Konser öncesi Boğaz gezisi yapan Gallagher “Kendimi İstanbul’da Star Wars filminin setinde gibi hissettim” dedi
15.08.2018 Magazin
İstanbul’da gençlere müziği sevdiren mekanlar
İstanbul’da gençlere müziği sevdiren mekanlar Geçmişte Beyoğlu’ndaki 150-200 kişi kapasiteli canlı müzik dinlenen mekanlar yerini binlerce kişiyi aynı anda eğlendiren mekanlara bıraktı.
24.03.2018 Arşiv
Sosyal Medya’daki her şey bu festivalde!
Sosyal Medya’daki her şey bu festivalde! “Sadece müzik ve konser değil; dolu dolu içeriği ile “Sosyal Medya” kadar renkli ve yaş sınırı olmayan #HashtagFestivali, 14 Ekim’de Maslak Uniq İstanbul’da gerçekleşecek!
6.10.2017 Magazin
Eski sevgili desteği
Eski sevgili desteği Mert Fırat, Didem Balçın, Harun Tekin, Koray Candemir ve Muzaffer Yıldırım’ın bir araya gelerek Ataşehir’de açtıkları DasDas adlı tiyatro salonu, önceki akşam açıldı.
9.04.2017 Magazin
Şaşırtan iddia: Berna Öztürk Survivor için sevgilisinden ayrılmış!
Şaşırtan iddia: Berna Öztürk Survivor için sevgilisinden ayrılmış! Bilge Öztürk'ten kardeşi Berna Öztürk için şaşırtan iddia... İşte Survivor Berna Öztürk ile ilgili söylenenler...
8.02.2017 Magazin
DasDas açılıyor!
DasDas açılıyor! Oyuncular Mert Fırat ve Didem Balçın, başarılı müzisyenler Harun Tekin ve Koray Candemir ile Mars Entertainment’ın kurucularından Muzaffer Yıldırım, İstanbul Anadolu yakasına yepyeni bir sanat, eğlence ve lezzet noktası kazandırdı.
7.02.2017 Magazin
Müthiş gece
Müthiş gece Mor ve Ötesi müzikteki 20’nci yılını Zorlu PSM’de sürprizlerle dolu bir konserle kutladı. Cem Yılmaz, ‘Cambaz’ şarkısındaki performansıyla tam not aldı.
24.12.2016 Magazin
Bayram haftasını sanatla geçirin
Bayram haftasını sanatla geçirin Uzun bayram tatili başladı...
8.09.2016 Arşiv
Roxy’de zafer ‘Zeytin’in
Roxy’de zafer ‘Zeytin’in 20. Roxy Müzik Günleri’nin birincisi ‘Zeytin’, ikincisi ‘Ayanbeyan’, üçüncüsü ‘Sufle’ oldu.
14.05.2016 Magazin
Rock müzikle geçen 25 yıl!
Rock müzikle geçen 25 yıl! Kargo grubu 25’inci yılını kutlarken, grubun son kadrosu ile müzikal duruşlarını konuştuk
13.05.2016 Magazin
'Boş verin çok oldu'
'Boş verin çok oldu' Rockçı Aylin Aslım, önceki akşam Beşiktaş Bordo Restoran’da yeni yaşını kutladı...
13.02.2016 Magazin
En iyi sesi seçecekler
En iyi sesi seçecekler Roxy Müzik Günleri 20’nci yılında Rocco sponsorluğunda yeni yeteneklerini arıyor...
23.01.2016 Magazin
Koray'ın yeni aşkı
Koray'ın yeni aşkı Geçtiğimiz yıl oyuncu Duygu Yetiş’le birlikteliğini sonlandıran müzisyen Koray Candemir, önceki akşam Asmalımescit’te yeni sevgilisiyle görüntülendi...
9.01.2016 Magazin
10 ay hapis ama kurtuldular!
10 ay hapis ama kurtuldular! Kenan İmirzalıoğlu, Engin Günaydın, Sarp Apak, Hakan Yılmaz, Rıza Kocaoğlu, Ersin Korkut, Duygu Yetiş ve şarkıcı Mehmet Erdem ile Koray Candemir uyuşturucu kullanmaktan 10’ar ay hapis aldı, ceza ertelendi...
15.10.2015 Magazin
Ünlülerin uyuşturucu davasında karar verildi
Ünlülerin uyuşturucu davasında karar verildi O isimler 'uyuşturucu ticareti' suçundan beraat etti
15.10.2015 Magazin
Büyük başkan!
Büyük başkan! Gümüşlükspor’un Başkanı Nejat İşler, önceki gün kulübün sezon açılışını gerçekleştirdi...
19.08.2015 Magazin
Eski dostlar dertleşti!
Eski dostlar dertleşti! CİDDİ sağlık sorunları yaşadıktan sonra Bodrum’a yerleşen Nejat İşler’i eski dostları yalnız bırakmıyor...
17.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Koray Candemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koray candemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.