Mert Fırat

Mert Fırat

Son dakika mert fırat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mert fırat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mert fırat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mert Fırat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mert fırat gelişmeleri de dahil olmak üzere 604 mert fırat haberi bulunmuştur. Tüm mert fırat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir Derdim Var dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Bir Derdim Var konusu nedir, başrolde kimler var?
Bir Derdim Var dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Bir Derdim Var konusu nedir, başrolde kimler var? Bir Derdim Var dizisi hangi il, ilçede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Mert Fırat, Birce Akalay, Engin Hepileri gibi yıldız oyuncuların yer aldığı dizi bu akşam ilk bölümüyle seyircinin karşısına çıkıyor. Peki Bir Derdim Var konusu nedir, oyuncuları kimler? Bir Derdim Var hangi diziden uyarlamadır? İşte detaylar...
9.11.2023 Televizyon
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor!
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor! Kanal D’nin; Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrolünü paylaştığı, AyNA Yapım imzalı merakla beklenen dizisi ‘Bir Derdim Var’, bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor. Dizinin oyuncuları, ilk bölüm öncesi projeyle ilgili duygularını dile getirdi.
9.11.2023 Televizyon
Bir Derdim Var nerede çekiliyor? Bir Derdim Var dizisi hangi diziden uyarlama mı?
Bir Derdim Var nerede çekiliyor? Bir Derdim Var dizisi hangi diziden uyarlama mı? Bir Derdim Var dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayın hayatına başlayacak olan Bir Derdim Var dizisinin başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat yer alıyor. Ergenlik sorunlarının işleneceği dizinin konusu ve oyuncuları da şimdiden merak konusu oldu. Peki Bir Derdim Var hangi il, ilçede çekiliyor? İşte detaylar...
1.10.2023 Televizyon
Kanal D’nin yeni dizisi 'Bir Derdim Var'ın çekimleri başladı! Gençlere ve ailelere umut ışığı olacak
Kanal D’nin yeni dizisi 'Bir Derdim Var'ın çekimleri başladı! Gençlere ve ailelere umut ışığı olacak Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden AyNA Yapım imzalı 'Bir Derdim Var' dizisi, çarpıcı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla seyircileri ekran karşısına kilitlemeye hazırlanıyor. Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı dizinin çekimleri başladı. Yakında izleyici karşısına çıkacak olan dizi çekimlerin başladığını paylaştığı klaket ile duyurdu.
30.09.2023 Magazin
Demet Özdemir'den teşekkür mesajı!
Demet Özdemir'den teşekkür mesajı! Oyuncu Demet Özdemir, 26 Şubat tarihli doğum günü öncesi bir paylaşım yapmış, 'İhtiyaç Haritası' aracılığıyla hediye yerine afet bölgesine yardım yapılması için çağrıda bulunmuştu. Hayranlarına yönelik anlamlı çağrısı yanıt bulan Özdemir, sosyal medyada teşekkür mesajı yayınladı.
27.02.2023 Magazin
Mert Fırat, Hatay’da koordinasyon merkezi kurdu!
Mert Fırat, Hatay’da koordinasyon merkezi kurdu! Kahramanmaraş ve çevre illeri vuran depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Ülkemizin birçok bölgesinden afet yerlerine yardım yağıyor. Tüm Türkiye’nin kenetlendiği bu zor günlerde ünlü isimler de çalışmalara destek veriyor.
15.02.2023 Magazin
Mert Fırat: Önceliğimiz gıda malzemesi
Mert Fırat: Önceliğimiz gıda malzemesi Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden olan Hatay'da, 'İhtiyaç Haritası' platformu üyeleri, 'Online İmece' sistemi ile destek veren gönüllüleri ve tedarikçi firmaları bir araya getiriyor. Gönüllüler oluşturdukları ihbar sistemi ile depremzedelerin ihtiyaç duyduğu ürünleri de kurye ile götürüyor. 'İhtiyaç Haritası'nın kurucu üyesi oyuncu Mert Fırat, bir uçtan bir uca destek verenle tedarikçiyi buluşturduklarını söyledi.
13.02.2023 Magazin
Mert Fırat: Benim de akrabalarım göçük altında!
Mert Fırat: Benim de akrabalarım göçük altında! Türkiye'ye felaketi yaşatan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından oyuncu Mert Fırat, afet bölgesindeki vatandaşlar için harekete geçti. "Benim de akrabalarım göçük altında" diyen oyuncu, depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım kolisi hazırladı.
9.02.2023 Magazin
Özge Özacar: Fanatik Fenerbahçeliyim, ilk biber gazımı Fenerbahçe yüzünden yedim
Özge Özacar: Fanatik Fenerbahçeliyim, ilk biber gazımı Fenerbahçe yüzünden yedim 'Bursa Bülbülü' filminde Arzu karakterine hayat veren oyuncu Özge Özacar,filmle ve hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Fanatik Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Özacar, ilk biber gazını Fenerbahçe yüzünden yediğini söyledi. İşte Özge Özacar hakkında merak edilenler...
20.02.2023 Magazin
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj!
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj! Ece Dağıstan, iki sene önce İtalya'da masasına oturduğu piyanist Fazıl Say ile dün tek celsede boşandı. Eski eşiyle el ele geldiği adliyeden yine el ele çıkması çok konuşulan Dağıstan, içinde Fazıl Say ile fotoğraflarının olduğunu bir kutunun fotoğrafını yayınlayıp, duygusal bir mesaj yazdı. Ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma kayıtsız kalmadı.
1.12.2022 Magazin
Hakim dizisinin Cuma'sı bakın kim çıktı!
Hakim dizisinin Cuma'sı bakın kim çıktı! ATV ekranlarında yeni başlayan Hakim dizisi ilk bölümüyle reyting rekorları kırdı. Konusu kadar oyuncu kadrosuyla da çok konuşulan dizinin Cuma'sının kim olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.
7.04.2022 Magazin
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan destek açıklaması!
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan destek açıklaması! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tiyatrocularla bir araya geldikten sonra yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarımızdan gelen bir talep vardı. Biz de bakanlık olarak uygun görüyoruz. Özellikle bu yıl özel salonlarımıza enerji desteği vermek istiyoruz" dedi.
25.02.2022 Kültür Sanat
İdil Fırat'tan Mert Fırat'a: İyi ki doğdun her şeyim!
İdil Fırat'tan Mert Fırat'a: İyi ki doğdun her şeyim! Son olarak Fox ekranlarında yayınlanan 'Kefaret' adlı dizide rol alan Mert Fırat, 41 yaşına bastı. İdil Fırat da 2018 yılında nikah masasına oturduğu eşi Mert Fırat'ın yeni yaşını, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ile kutladı.
11.01.2022 Magazin
Mert Fırat - İdil Fırat çiftinden kötü haber geldi!
Mert Fırat - İdil Fırat çiftinden kötü haber geldi! Son olarak 'Kefaret' adlı dizide Nurgül Yeşilçay ile başrol oynayan oyuncu Mert Fırat'ın eşi İdil Fırat'tan kötü haber geldi. Sosyetik güzelin koronavirüs testi pozitif çıktı.
31.12.2021 Magazin
Afra Saraçoğlu parayı değil tiyatroyu seçti! İşte yeni projesi...
Afra Saraçoğlu parayı değil tiyatroyu seçti! İşte yeni projesi... Dijital platformda yayınlanan Yeşilçam dizisiyle adından sıkça söz ettiren Afra Saraçoğlu'na teklif yağıyor. Yeni sezon öncesi Türkiye’nin en büyük yapım şirketlerinden yedi ayrı dizi için başrol teklifi alan Saraçoğlu, uzun süre düşündükten sonra hepsine 'hayır' dedi.
10.09.2021 Magazin
Mert Fırat'tan duygulandıran paylaşım
Mert Fırat'tan duygulandıran paylaşım Mert Fırat-İdil Fırat çifti, 2018'in temmuz ayında evlenmişti. Çiftin bebekleri Seyhan Mia ise geçtiğimiz sene dünyaya geldi.
9.09.2021 Magazin
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Uzun zamandır yoğun bakımda olan büyük usta vefatıyla sevenlerini yasa boğdu. Ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi.
31.08.2021 Magazin
Mert Fırat ve İdil Fırat'ı halk pazarında görenler şaşkına döndü!
Mert Fırat ve İdil Fırat'ı halk pazarında görenler şaşkına döndü! Mert Fırat ile sosyetik eşi İdil Fırat’ı Bodrum Yalıkavak’taki halk pazarında görüp tanıyan hayranları şaşkınlığa uğradı. Ünlü oyuncu, pazardaki ürünleri üzerine deneyip inceledi.
3.07.2021 Magazin
Babalar Günü şarkısı… Babalar Günü’ne özel şarkılar
Babalar Günü şarkısı… Babalar Günü’ne özel şarkılar Babalar Günü heyecanı devam ediliyor. 20 Haziran 2021 Pazar gününe denk gelecek Babalar Günü’nde çocuklar babalarına anlamlı sürprizler yapılacak ve onlara hediyeler verecek. Babalar Günü arifesinde hediyeler, şiirler, mesajlar sorgulanırken Babalar Günü’ne özel şarkılar da aranıyor. Biz de Babalar Günü için şarkı paylaşmak isteyenler için Babalar Günü şarkılarını derledik!
19.06.2021 Gündem
Masumlar Apartmanı İnci ayrılıyor mu? Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı’ndan ayrılacak mı, neden?
Masumlar Apartmanı İnci ayrılıyor mu? Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı’ndan ayrılacak mı, neden? Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı’ndan ayrılıyor mu, İnci Masumlar Apartmanı'nda çıktı mı? sorularının ardı arkası gündeme yansıyan haberlerin ardından kesilmiyor. Salı akşamları TRT ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılacağı iddia edildi.
1.06.2021 Gündem
Mert Fırat'tan romantik paylaşım!
Mert Fırat'tan romantik paylaşım! 2018'de İdil Fırat ile dünya evine giren Mert Fırat, eşinin 33. yaş gününü sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal bir mesaj ile kutladı. Fırat, eşine, "Canım dert ortağım, eşim, yoldaşım, en iyi arkadaşım; Allah saklasın seni. Çok şükür birbirimizi bulduk, iyi ki doğdun" ifadeleriyle seslendi.
29.03.2021 Magazin
Kefaret dizisi başlıyor! İşte Kefaret dizisi konusu ve oyuncuları!
Kefaret dizisi başlıyor! İşte Kefaret dizisi konusu ve oyuncuları! Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanan Kefaret dizisi izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur yer aldığı Kefaret dizisinden ilk fragman geldi. Dizide; özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi “Zeynep”in (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıkları konu alınacak. Peki, Kefaret dizisi ne zaman başlıyor? Kefaret dizisi konusu ne? Kefaret dizisi oyuncuları kim? İşte Kefaret dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili detaylar...
18.11.2020 Gündem
‘Umarım sular gibi akar’
‘Umarım sular gibi akar’ Babalık heyecanı yaşayan Mert Fırat, kızı Seyhan Mia ve normal doğum yapan eşi İdil Hanım’ın sağlığının iyi olduğunu belirtti.
15.11.2020 Magazin
Mert Fırat ve İdil Fırat'ın mutlu günü
Mert Fırat ve İdil Fırat'ın mutlu günü Mert Fırat ile İdil Fırat, Eylül 2018'de nikah masasına oturmuştu. Nisan ayında hamile olduğunu duyuran İdil Fırat ile oyuncu eşi, bebeklerini kucaklarına aldı.
14.11.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mert Fırat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mert fırat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.