Gazete Vatan Logo

'Bir Derdim Var' bugün başlıyor!

Kanal D’nin; Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrolünü paylaştığı, AyNA Yapım imzalı merakla beklenen dizisi ‘Bir Derdim Var’, bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor. Dizinin oyuncuları, ilk bölüm öncesi projeyle ilgili duygularını dile getirdi.

Kanal D’nin, yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği yeni dizisi ‘Bir Derdim Var’, bu akşam saat 20.00’da ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Birce Akalay ve Mert Fırat’ı başrollerinde buluşturan proje, farklı hikâyesi ve zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra her bölüm konuk olacak güçlü oyuncularıyla da çok konuşulacak. İlk bölümün konukları ise Selen Uçer ve genç oyuncu Deniz Ekinci olacak.

Projede, Akalay ve Fırat’ın yanı sıra Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar ve Muhammet Uzuner yer alırken onlara başarılı genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu eşlik ediyor. Oyuncular, ilk bölüm öncesi duygularını dile getirdi.

"HERKES İZLEMELİ"

‘Bir Derdim Var’ bir hikâye anlatımının yanı sıra ergenlik çağındaki gençlerin ve ailelerinin yaşadığı sorunlara da değinecek. Bu dizinin benzer durumlar yaşayan gençlere ve ailelerine bir kapı açacağını düşünüyor musunuz?

Birce Akalay: Kesinlikle düşünüyorum. Toplumumuzun her kesiminden ve her yaştan bireyin izlemesi gerektiğini düşündüğüm bir hikâyemiz var. Her bölümde birkaç vakayı iç içe ele alıyor olacağız. Ayrıca hastane bünyesinde çeşitli sebeplerle tedavisi devam eden gençlerimiz olacak. Anne-babaların, genç ve hatta yaşlıların merak edeceği bir hikâye bu. Çünkü neticede hepimizin bildiğimiz ya da bilmediğimiz bir derdimiz var.

Haberin Devamı

"OYNAMADIĞIM BİR KARAKTER"

Sizi nasıl bir hikâyede ve karakterde izleyeceğiz?

Mert Fırat: Bu sefer hiç oynamadığım bir karakteri canlandırıyorum aslında. İyi yazılmış, bir geçmiş hikâyesi olan ve savcı mesleğini de seçmesine sebep olan nedenlerin de oradan geldiği bir karakter Ömer... Özel yaşamıyla işini çok net bir şekilde ayıran bir kişi, kamu vicdanın da temsili bir karakter. Keskin duvarları olan ama içinde de fırtınalar kopan ama bunu belli etmeyen biri.

"DURUŞ SERGİLEYEN SENARYOMUZ VAR"

Proje bugüne kadar izlediğimiz hikâyelerden bambaşka bir konuyla geliyor. Senaryoda sizi çeken ne oldu?

Haberin Devamı

Engin Hepileri: Özellikle gençlerimize yönelik çok eğitici ve iyileştirici bir duruş sergileyen senaryomuz var. Kliniği- mizdeki her bir değerli çocuğumuzun topluma verimli bir şekilde geri kazandırılma hikâyesi çok hassas ve önemli. Beni en etkileyen yanı da bu oldu.

"ÇOK ÇALIŞAN BİRİ"

Sizi nasıl bir hikâyede ve karakterde izleyeceğiz?

Neslihan Arslan: Çok çalışan ve doğrularını mantıklı bir zemine oturtan bir karakter. Aslında kendisi ve çevresi için faydalı biri. Ama günün sonunda ‘insan’ ve kaçırdığı, göremediği bir dolu durumu var kendine dair. Dolayısı ile yanlışları, sebepleriyle anlaşılır bir noktada ki bu bir oyuncu için en önemlisidir diye düşünüyorum.