3

3

Son dakika 3 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 gelişmeleri de dahil olmak üzere 321.975 3 haberi bulunmuştur. Tüm 3 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acun Ilıcalı'ya kötü haber! Hull City play-off'a kalamadı
Acun Ilıcalı'ya kötü haber! Hull City play-off'a kalamadı İngiltere Championship'te son hafta maçları oynandı. Ipswich Town, sezonu Leicester City'nin arkasında ikinci sırada tamamlayıp Premier Lig bileti alırken play-off'a kalan takımlar da belli oldu. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, play-off potasına giremedi.
4.05.2024 Süper Lig
Altınay Savunma hangi bankalarda var, Altınay Savunma halka arz kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu?
Altınay Savunma hangi bankalarda var, Altınay Savunma halka arz kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayıyla milli projelerde yer alan Altınay Savunma Teknolojileri, hissesi 32 liradan halka arz olacak. Altınay Savunma Teknolojilerinin halka arz büyüklüğünün yaklaşık 1,9 milyar lira, halka açıklık oranının ise yüzde 25 olması öngörülüyor. Peki, Altınay Savunma halka arz katılım endeksine uygun mu, Altınay Savunma Teknolojileri ne zaman halka arz olacak? Altınay Savunma halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var?
4.05.2024 Ekonomi
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek?
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
4.05.2024 Ekonomi
Dengeler 5. bölüm ne zaman? Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor?
Dengeler 5. bölüm ne zaman? Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? Dengeler 5. Bölümü merak ediliyor. Dizi izleyicileri Dengeler 4. bölüm ne zaman? Sorusuna yanıt arıyor. Yayınlandığı andan beri büyük bir hayran kitlesi edinen Dengeler 4. bölüm ne zaman?
4.05.2024 Magazin
Gazze’de ağır bilanço: En az 34 bin 654 ölü
Gazze’de ağır bilanço: En az 34 bin 654 ölü İsrail’in bombalamayı sürdürdüğü Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 654’e, yaralıların sayısı ise 77 bin 908’e yükseldi.
4.05.2024 Dünya
İstanbul-Sivas arası hızlı tren seferleri başladı! İşte bilet fiyatı
İstanbul-Sivas arası hızlı tren seferleri başladı! İşte bilet fiyatı Sivas-İstanbul arasında aktarmasız Yüksek Hızlı Tren seferleri başladı. Ekspres seferlerle İstanbul-Sivas arası seyahat 7 saat sürecek.
4.05.2024 Ekonomi
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölen Jeffrey Epstein'ın 221 önemli kişinin isminin yer aldığı 'küçük kara kitabı' açık artırmayla satışa sunulacak.
4.05.2024 Dünya
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok!
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok! Kars'ta 3 ay önce evinden kaçırılan 15 yaşındaki kızı Damlasu Badan'ı elinde fotoğrafı ile sokak sokak gezerek arayan Erdem Badan (47), "Ne olur evladımı bulun. Hayatından endişe ediyorum" dedi.
4.05.2024 Gündem
Bakan Şimşek: 2026 yılında tek haneli enflasyona dönmüş olacağız
Bakan Şimşek: 2026 yılında tek haneli enflasyona dönmüş olacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bizim en büyük önceliğimiz fiyat istikrarı. Uygulamaya koyduğumuz programla birlikte enflasyon hızlı bir şekilde düşecek ve 2026 yılında biz tekrar tek haneli enflasyona dönmüş olacağız" dedi.
4.05.2024 Ekonomi
Mustafa Sarıgül'den Erdoğan- Özel görüşmesiyle ilgili açıklama: Görüşmenin gerçekleşmesini isteyen seçmendir
Mustafa Sarıgül'den Erdoğan- Özel görüşmesiyle ilgili açıklama: Görüşmenin gerçekleşmesini isteyen seçmendir CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CNN TÜRK'te "Hafta Sonu" programında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Sarıgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesiyle ilgili, "Bu görüşmenin yapılmasını isteyen seçmendir. Seçmen dedi ki normalleşin, biz kavga istemiyoruz. Seçimden sonra bir yumuşama dönemine girildi" dedi.
4.05.2024 Gündem
Altın, dolar borsa, bitcoin derken değişti! Kazanç katlanıyor, işte karlı yatırım aracı
Altın, dolar borsa, bitcoin derken değişti! Kazanç katlanıyor, işte karlı yatırım aracı Altın, dolar, borsa ve mevduatta yatırımı olanlar dikkat. TÜİK geçtiğimiz gün nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon yıllık %69,80, aylık %3,18 artış gösterdi. Özellikle son dönemde mevduat faizleri yüzde 60’a dayanırken, borsa rekor kırmış, altın fiyatlarında ise sert düşüşler görülmüştü. Peki enflasyona göre parasını korumak isteyenler için hangi yatırım aracı daha cazip? Altın ve borsa için beklentiler neler? İşte detaylar...
4.05.2024 Ekonomi
'Yargı' unutulmaz bir geceyle veda ediyor!
'Yargı' unutulmaz bir geceyle veda ediyor! Üç sezondur ekrana gelen dizi Yargı’nın büyük final gecesine ilişkin detaylar belli oldu. 26 Mayıs Pazar günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan seyircili gösterimin tüm gelirinin Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacağı açıklandı. Biletleri satışa çıkan gecede, katılımcıları birçok sürpriz bekliyor.
4.05.2024 Magazin
Bakan Yerlikaya: Daltonlar suç örgütü üyesi 14 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya: Daltonlar suç örgütü üyesi 14 şüpheli yakalandı İstanbul’da“Mahzen-37” operasyonlarında; kasten öldürmeye teşebbüs, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, iş yeri kurşunlaması, kasten yaralama ve tehdit suçlarına karıştığı tespit edilen elebaşılığını Beratcan Gökdemir’in (yurt dışı firar) yaptığı Organize Suç Örgütü (Daltonlar) üyesi 14 şüpheli yakalandı.
4.05.2024 Gündem
Benzin ve motorin fiyatlarında yeni dönem! EPDK kararı duyurdu, resmen değişti
Benzin ve motorin fiyatlarında yeni dönem! EPDK kararı duyurdu, resmen değişti Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. EPDK'dan benzin ve motorin fiyatıyla ilgili yeni karar verildi. 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor. İşte detaylar...
4.05.2024 Ekonomi
Irak'ın kuzeyinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, yıldırım düşmesi sonucu yaralanan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen'in şehit olduğunu bildirdi.
4.05.2024 Gündem
Araç satışlarında hesap değişti! Aylar sonra ilk kez oluyor
Araç satışlarında hesap değişti! Aylar sonra ilk kez oluyor Satış rekorları kıran otomotiv pazarı nisanda 21 ay sonra ilk kez frene bastı. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği’nin (ODMD) açıkladığı verilere göre, Nisan 2024’te otomotiv pazarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 22.3 azalarak 75 bin 919 adet oldu.
4.05.2024 Ekonomi
S&P Türkiye'nin kredi notunu yükseltti
S&P Türkiye'nin kredi notunu yükseltti Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu.
3.05.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar açıkladı! Kesintisiz elektrik arzı sağlayacak
Bakan Bayraktar açıkladı! Kesintisiz elektrik arzı sağlayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, barajlardaki kullanılabilir rezervuar alanları ile göl ve göletlere yüzebilen güneş enerjisi santrallerinin (GES) kurulabileceğini bildirdi.
3.05.2024 Ekonomi
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak!
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak! Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz şoke eden açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Gündem
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var'
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var' 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeninin avukatı Fethi Öksüz, soruşturmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Öksüz, "Vefat ettiği vakitte şüpheli şahsın yanında bulunduğuna ilişkin elimizde şu anda mevcut bir delil var" dedi.
3.05.2024 Gündem
Acı biber yeme yarışması yapıldı! Gözü yaşlı kalan yarışmacı ayranı başından aşağı döktü..
Acı biber yeme yarışması yapıldı! Gözü yaşlı kalan yarışmacı ayranı başından aşağı döktü.. Antalya'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında yapılan Acı Biber Yeme Yarışması'nda 3 dakikada en fazla biberi yemek için mücadele eden yarışmacılardan bazıları gözyaşlarını tutamadı. Yarışmayı 323 gram acı biber yiyen Ahmet Gürhan kazandığı belirtildi.
3.05.2024 Gündem
Başkan Kıvanç duyurdu! “Adana’nın ihracatı 1 milyar dolara ulaştı”
Başkan Kıvanç duyurdu! “Adana’nın ihracatı 1 milyar dolara ulaştı” Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana ihracatının 2024 yılı Nisan döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3,8 artış ile 238 milyon 702 bin dolara ulaştığını belirtti. Başkan Kıvanç, “Adana olarak Ocak-Nisan 2024 döneminde ise 2023 yılının aynı dönemine göre Adana ihracatı yüzde 7,9 artış ile 1 milyar dolara ulaşmıştır” dedi.
3.05.2024 Adana
KPSS başvuruları başladı
KPSS başvuruları başladı 2024 KPSS lisans sınavı başvuruları için bekleyiş sona erdi ve on binlerce kişinin beklediği başvurular başladı.
3.05.2024 Gündem
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Mahallesi'nin kırsal Naip Mahallesi'ndeki elektrik direğini 20 yıldır mesken tutan ve yapılan yuvaya yerleşen 'Gelendost' adı verilen leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü (DKMP) tarafından kurulan kamera sistemi ile 24 saat izlenmeye başlanacağı belirtildi.
3.05.2024 Gündem
Formula 1 Türkiye’ye ne zaman gelecek? Formula 1 Türkiye’de en son ne zaman yapıldı, kaç defa yapıldı? Baka Işık duyurdu!
Formula 1 Türkiye’ye ne zaman gelecek? Formula 1 Türkiye’de en son ne zaman yapıldı, kaç defa yapıldı? Baka Işık duyurdu! Formula 1 İstanbul'da son olarak 2021 yılında düzenlenmişti. İstanbul Park'ta 2005-2011 yılları arasında ve 2020 ile 2021'de toplam 9 yarış düzenlendi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Formula 1'in Türkiye'ye getirilmesi ile ilgili müjdeyi verdi. Peki, Formula 1 Türkiye’ye ne zaman gelecek?
3.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

3 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.