Hayvan Sevgisi

Hayvan Sevgisi

Son dakika hayvan sevgisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayvan sevgisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayvan sevgisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayvan Sevgisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayvan sevgisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 hayvan sevgisi haberi bulunmuştur. Tüm hayvan sevgisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın etti. Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" dedi. Sanık Keloğlan'a iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi, sanığa yurt dışına çıkma yasağı getirildi.
13.03.2024 Gündem
Kedi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kedi İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Kedi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kedi İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam dininde kedilerin yeri çok önemlidir. Müslümanların kedilere şefkatle ve merhametle yaklaşmaları gerekir. Kedilerle ilgili Hz. Muhammed (s.a.v) tarafından çok sayıda hadis söylenmiştir. Kedilere iyi davranmak ve onlara zulmetmemek de en önemli konulardan biridir. 
30.01.2024 Dini Bilgiler
Özalpli öğrenciler 150 kuş evi yaparak çeşitli noktalara bıraktı
Özalpli öğrenciler 150 kuş evi yaparak çeşitli noktalara bıraktı Van'ın Özalp ilçesindeki ilkokul öğrencileri örnek bir projeye imza attı. Öğrenciler, atık malzemeleri kullanıp 150 adet kuş evi yaparak ilçenin belli yerlerine yerleştirdi.
11.12.2023 Gündem
İkinci el otomobil fiyatına kangal
İkinci el otomobil fiyatına kangal Dünyanın en iyi koruma köpeklerinden olan ve ünü Türkiye sınırını aşan başta Kangal olmak üzere saf ırk köpekler Erzincan’da Pehlivan Kangal Köpek Çiftliğinde yetiştiriliyor. Avrupa ülkelerinden bile talep gören saf ırk köpeklerin bazılarının fiyatı ikinci el otomobil fiyatını geçiyor.
1.10.2022 Yaşam
Ailesiyle evine giderken köpeklerin saldırısına uğradı
Ailesiyle evine giderken köpeklerin saldırısına uğradı Adana’da motosikletiyle ailesiyle birlikte evine dönen Erhan Yurdunmalı, sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Saldırıda baldırından ısırılan Yurdunmalı,” Köpekler zarar görmeden toplatılsın” dedi.
21.08.2022 Yaşam
Yonca Evcimik başına gelen talihsiz kazayı anlattı!
Yonca Evcimik başına gelen talihsiz kazayı anlattı! Hayvan sevgisi ile bilinen ünlü şarkıcı, Yonca Evcimik, önceki gün Ortakent’de bir mekanda masaj yaptırırken görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden şarkıcı, kavga eden sokak köpeklerini ayırmaya çalışırken başına gelenleri anlattı.
3.07.2022 Magazin
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri…
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri… Konserler, sergiler ve atölyeler… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  23 Nisan haftası çocukların keyifli vakit geçirecekler 23 Nisan etkinlikleri…
22.04.2022 Gündem
Samuray kılıcıyla öldürülen Başak'ın acılı annesinden yürek yakan sözler!  'Adalet istiyorum'
Samuray kılıcıyla öldürülen Başak'ın acılı annesinden yürek yakan sözler! 'Adalet istiyorum' İstanbul’da Can Göktuğ Boz tarafından sokak ortasında samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz'in annesi Beyhan Cengiz, "Kuzumu benden ayırdılar, adalet istiyorum" sözleriyle isyan etti. Baba Avni Cengiz saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığı iddiasıyla ilgili ise "Akli dengesi yerinde değilse nasıl 2 üniversite bitirmiş? Nasıl o kılıçları alıyor veya kim ona aldırıyor? Kılıçların satışı yasaklanmalı" dedi.
12.11.2021 Gündem
Yangınlar ve felaketler çocuklara nasıl anlatılmalı?
Yangınlar ve felaketler çocuklara nasıl anlatılmalı? Çocuklar pandemi döneminin sıkıntılarını henüz atlatamamışken, hepimizi derinden etkileyen orman yangınlarının acısını hissettiler, haberleri dinlediler ve endişeye tanıklık ettiler. Sadece yangına yakın yerlerde bulunan çocuklar değil tüm çocukların doğal afetlerin yaratacağı endişeyle baş edebilmeleri için, duygularının ciddiye alınması, afetin neden/sonuç ilişkisinin doğru anlatılması ve güvende hissetmelerinin sağlanması gerekli. Klinik Psikolog Gülşah Ergin, başta yangın olmak üzere doğal afetlerin çocuklar üzerindeki olası etkilerini ve çözüm yollarını paylaştı.
12.08.2021 Sağlık
HAÇİKO Derneği’nden yangın mağduru hayvanlara destek
HAÇİKO Derneği’nden yangın mağduru hayvanlara destek Toplumda hayvan hakları konusunda ilham vermek amacıyla kurulan HAÇİKO Derneği, ülkemizin farklı noktalarındaki yangın bölgelerinden bir çok can kurtardı.
8.08.2021 Yaşam
'Hayvanları Korumu Kanunu' teklifi Meclis'te
'Hayvanları Korumu Kanunu' teklifi Meclis'te AK Parti, 'Hayvanları Koruma Kanunu ile Türk Ceza Kanunununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni TBMM Başkanlığı'na sundu. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, uzun süredir üzerinde çalıştıkları kanun teklifinin Meclis tatile girmeden yasalaşacağını söyledi.
1.07.2021 Siyaset
İstanbul'da ilginç görüntü! 5 yıl önce başladı, yol kenarında tribün oluştu...
İstanbul'da ilginç görüntü! 5 yıl önce başladı, yol kenarında tribün oluştu... İstanbul Sarıyer'de mahalle arasına kadar inen domuzları çevredekiler besliyor. Domuzlara ilgi o kadar arttı ki adeta yol kenarında tribün oluştu.
28.06.2021 Gündem
Aşkları dergiye konu olmuştu! Cinayet ve intihar
Aşkları dergiye konu olmuştu! Cinayet ve intihar Antalya, Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt’un (58) diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt’u (38) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar ettiği olayı konuşurken, çift, kentte yayımlanan bir magazin dergisinin bu ayki sayısında tanışma hikayelerini ve aralarındaki aşkı anlatmıştı. Evlilik sürecinde kısa süreli bir ayrılık yaşayan çiftin, tekrar buluşmaları sonrasında verdikleri röportaj, ‘Bilim ve aşk bir arada’ başlığıyla dergide kapak olmuştu. Röportajda, Diyetisyen Bozkurt'un, doktor eşi Kaan ile ilgili, "Benim ona olan aşkımın başlamasında, gelip ayağına yatan sokak kedilerinin ve köpeklerinin payı çok büyük. Beni Kaan Bey'in zekası ve merhameti etkiledi" sözleri dikkat çekti. Çift arasında sık sık tartışma yaşandığı öne sürüldü.
18.02.2021 Yaşam
Küçük Eymen, Bakan Soylu'dan istediği muhabbet kuşuna kavuştu
Küçük Eymen, Bakan Soylu'dan istediği muhabbet kuşuna kavuştu Osmaniye'de yaşayan küçük Eymen, beslediği kaplumbağasını annesi, başkasına verince sosyal medyadan üzüntüsünü belirttiği paylaşımında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan muhabbet kuşu istedi. Bakan Soylu'nun talimatı ile evine giden polisler tarafından Eymen'e muhabbet kuşu verilirken, çocuğun büyük mutluluk yaşadığı anlara ait görüntüler, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hasabından paylaşıldı.
23.12.2020 Yaşam
Fabrikasının çevresini ürettiği kuş yuvalarıyla donattı
Fabrikasının çevresini ürettiği kuş yuvalarıyla donattı Denizli'de yaşayan tekstilci Erdoğan Kızıl, fabrikasının bir bölümünde oluşturduğu atölyede, sokak hayvanları için kulübe, kuşlar için de ahşaptan yuvalar inşa ediyor. Boş zamanlarında atölyesinde ürettiği 1000'i aşkın kuş eviyle fabrikasının çevresini donatan Kızıl, kuşlara da ev sahipliği yapıyor.
23.07.2020 Yaşam
Köpekleri nedeniyle sitedekilerle mahkemelik oldular
Köpekleri nedeniyle sitedekilerle mahkemelik oldular Erzurum'da, oturdukları kiralık evde birlikte yaşadıkları 'Benekli' ve 'Gofret' adındaki köpekleri nedeniyle Nurgül-Mehmet Dikbaş çifti, komşuları ile mahkemelik oldu. Site yöneticisi ve zabıta müdürlüğünün köpeğin tahliyesini isteyen yazısına rağmen bunu yapmayacağını söyleyen Nurgül Dikbaş (27) "Mahkemenin vereceği kararı bekliyorum" dedi.
18.06.2020 Yaşam
Sokağa çıkabilmek için hayvan satın alıyorlar
Sokağa çıkabilmek için hayvan satın alıyorlar Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde corona virüs salgını döneminde petshop'larda hayvan satışları arttı. İlçede petshop işleten Burak Eren, vatandaşların kısıtlama döneminde sokağa çıkabilmek için özellikle köpek satın aldıklarını söyledi. Eren, "Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı var. Kedi ve köpeği olan vatandaşlar dışarıya veterinere götürmeye serbestler. Tabii bundan dolayı vatandaşlar kedi ve köpeklere yoğun rağbet gösteriyorlar" dedi.
1.05.2020 Gündem
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak!
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak! Demirören Medya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılını “Online Çocuk Festivali” ile kutluyor. Tam 4 gün sürecek festival; Hürriyet, Milliyet Çocuk, Posta, Fanatik ve Kanal D’nin sevilen yazar, uzman, sporcu ve ekran yüzleriyle çocukları bir araya getirecek.
25.04.2020 Kültür Sanat
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak Demirören Medya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılını “Online Çocuk Festivali” ile kutluyor. Tam 4 gün sürecek festival; Hürriyet, Milliyet Çocuk, Posta, Fanatik ve Kanal D’nin sevilen yazar, uzman, sporcu ve ekran yüzleriyle çocukları bir araya getirecek.
22.04.2020 Kültür Sanat
Evcil hayvan çocukların sorumluluğunu arttırıyor
Evcil hayvan çocukların sorumluluğunu arttırıyor Evcil hayvanların çocuklarda bağlılık duygusunu geliştirdiğini ve onların sorumluluk bilinci kazanmalarında önemli bir role sahip olduğunu vurgulayan Uzman Aile Terapisti Sim Korçan, “Hayvanları beslemek ve bakımlarını üstlenmek çocukların sorumluluk bilincini, empati, özgüven, sevgi aktarımı duygularını da harekete geçiriyor. Çocuklar hayvanlardan koşulsuz sevgi gördüklerinde tüm duyguları pozitif yönde etkileniyor” dedi.
7.02.2020 Sağlık
Köpek eczaneye girip patisini uzattı ve yardım istedi
Köpek eczaneye girip patisini uzattı ve yardım istedi Patisi yaralanan sokak köpeği, gittiği eczanede yardım istedi. Köpeğin o anları, güvenlik kameralarına yansıdı. Yaralı köpeği tedavi eden Eczacı Banu Cengiz, "Yüreklerinde insan sevgisi, hayvan sevgisi, doğan sevgisi olanlar kapısına gelen bu canlıya müdahale ederdi" dedi.
22.06.2019 Yaşam
Yüzünde sümüklü böcek gezdirdi
Yüzünde sümüklü böcek gezdirdi Özge Özpirinçci hayvan sevgisinde sınır tanımıyor. Sık sık hayvanlarla paylaşım yapan oyuncu, bu defa bir sümüklü böceği yüzüne koyarak fotoğraf çekti.
6.05.2019 Magazin
Hadise'nin kürkü mü söylediği mi?
Hadise'nin kürkü mü söylediği mi? Hadise'nin kürkünün sahte olup olmadığı tartışması birkaç gündür gündemi meşgul ediyor.
20.02.2019 Magazin
Okula hayvanat bahçesi kurdular
Okula hayvanat bahçesi kurdular Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Dereköseler Köyü İlkokulu ve Ortaokulu'nun bahçesine, çocuklara hayvan sevgisi kazandırmak amacıyla köylülerin de desteğiyle hayvanat bahçesi kuruldu.
15.10.2018 Eğitim
Ankara’da ‘Kedi Güzellik Festivali’
Ankara’da ‘Kedi Güzellik Festivali’ Pursaklar Belediyesi’nin Ankara Kedisi’ni dünyaya tanıtmak ve hayvan sevgisi aşılamak amacıyla düzenlediği ‘3’üncü Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali’nde bu yıl 200 kedi yarıştırıldı.
14.10.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hayvan Sevgisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayvan sevgisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.