Didem Balçın

Didem Balçın

Son dakika didem balçın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan didem balçın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını didem balçın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Didem Balçın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan didem balçın gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 didem balçın haberi bulunmuştur. Tüm didem balçın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Madonna'dan AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı!
Madonna'dan AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı! Türkiye, Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,8 ve 7,6’lık depremler 10 kentte yıkıma neden oldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken birçok dünyaca ünlü sanatçı da taziye mesajları yayınladı. Bu isimlerden biri de Madonna oldu. Deprem bölgesinde çekilen fotoğrafları paylaşan Madonna "Sevdiklerini söylemiyorum bile. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıcı" diyerek AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı yaptı.
15.02.2023 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy: Dönem dizisinde oynadığım için oje süremiyorum!
Yıldız Çağrı Atiksoy: Dönem dizisinde oynadığım için oje süremiyorum! Dönem dizisi olan 'Kuruluş: Osman'da rol alan Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu olan Berk Oktay 10 Eylül'de evlenmişti. 36 yaşındaki güzel, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Didem Balçın ve Can Aydın'ın hediyesi olan özel yüzüğünü gösteren Atiksoy, " Alyansımın yanında bu yüzüğü de takıyorum ve hiç çıkarmıyorum" dedi.
9.11.2022 Magazin
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde anıldı!
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde anıldı! Usta oyuncu Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021 tarihinde hayatını kaybetmişti. Sık sık babasına duyduğu özlemi dile getiren Derya Şensoy, babasını ölüm yıl dönümünde andı. Şensoy'un mezarını ziyaret eden Derya Şensoy, fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Derya Baykal da eski eşine duyduğu özlemi sosyal medyadan paylaştığı kare ile dile getirdi.
31.08.2022 Magazin
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı"
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı" Merhum sanatçı Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza attı. Kardeşiyle birlikte babasını yanağından öptükleri bir kareyi yayınlayan 32 yaşındaki oyuncu, usta tiyatrocuya olan özlemini dile getirdi.
19.05.2022 Magazin
Didem Balçın: 'Çakallarla Dans 6' geliyor, sürpriz isimler katılacak
Didem Balçın: 'Çakallarla Dans 6' geliyor, sürpriz isimler katılacak Didem Balçın, önceki gece alışveriş merkezinde görüntülendi. Başarılı oyuncu, 'Fatma' karakaterine hayat verdiği, ilk olarak 2010 yılında sinemaseverlerle buluşan 'Çakallarla Dans' serisi hakkında konuştu.
23.04.2022 Magazin
Özge Törer: Oyunculuğa meslek olarak bakmıyordum
Özge Törer: Oyunculuğa meslek olarak bakmıyordum 'Kuruluş Osman' dizisinde 'Bala Hatun' karakterini canlandıran Özge Törer, oyunculuk macerasına ilk başlarda hobi olarak başladığını belirterek, "Şimdi ise işim oldu" dedi.
29.12.2021 Magazin
Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u Didem Balçın bebeğini kucağına aldı!
Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u Didem Balçın bebeğini kucağına aldı! Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Selcan Hatun karakteriyle gönülleri fetheden Didem Balçın anne oldu.
26.04.2021 Magazin
Doğum için gün sayıyor!
Doğum için gün sayıyor! Oyuncu Didem Balçın ve avukat Can Aydın, geçtiğimiz mayıs ayında evlenmişti.
19.04.2021 Magazin
Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç Hollywood projesinde!
Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç Hollywood projesinde! Ramo dizisinde yer alan Esra Bilgiç Hollywood'un dikkatini çekmeyi başardı. Esra Bilgiç, dünyaca ünlü yıldız Orlando Bloom'un rol alacağı yabancı bir projeye dahil oldu. Sosyal medyanın konuştuğu Esra Bilgiç karakterine ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmazken, güzel oyuncunun ününün Türkiye sınırlarını aşması takdir topladı.
21.02.2021 Magazin
Kuruluş Osman'ın kadrosuna bomba transfer!
Kuruluş Osman'ın kadrosuna bomba transfer! Ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy 'Malhun Hatun' olarak Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna katıldı.
12.02.2021 Magazin
Kuruluş Osman yeni bölüm (28. Bölüm) ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon bugün yayınlanacak mı? (Kuruluş Osman 28. Bölüm fragmanı)
Kuruluş Osman yeni bölüm (28. Bölüm) ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon bugün yayınlanacak mı? (Kuruluş Osman 28. Bölüm fragmanı) Kuruluş Osman yeni sezon tarihi merak ediliyordu. ATV ekranlarında yayınlanan dizinin ikinci sezon 28. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osman’ın son yayınlanan 27. bölümünde Obaya yapılan baskını bertaraf ettikten sonra hedefine Sofia ve Kulucahisar Kalesi’ni koyan Osman Bey, Kayı Obası Alpleri ile birlikte kaleyi ele geçirip Sofia’yı alt etmek üzere için plan kurup harekete geçiyor. Osman Bey, Sofia’nın kara şövalelerini nasıl alt edecek? Osman Bey ve Kayılar, Kulucahisar Kalesi’ni ele geçirebilecek mi? Osman Bey, nihayet Sofia’ya ihanetinin bedelini ödetecek mi? Osman Bey’in bu hamlesi uç bölgesinde nasıl bir tepkiyle karşılanacak? Aygül, Hazal Hatun’dan intikamını alacak mı? Kuruluş Osman yeni sezona heyecanlı bir bölümle dönüyor. Kuruluş Osman yeni sezon 28. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı…
7.10.2020 Gündem
Ünlü oyuncu uyardı: Sakın para göndermeyin!
Ünlü oyuncu uyardı: Sakın para göndermeyin! ATV dizisi Kuruluş Osman'da 'Selcan Hatun' karakterini canlandıran Balçın, kendisi adına açılan sahte hesaplara isyan etti.
23.09.2020 Magazin
Yönetmenler Fethi Bayram ile Hazal Başlangıç evlendi
Yönetmenler Fethi Bayram ile Hazal Başlangıç evlendi Atv'nin fenomen dizisi 'Kuruluş Osman'ın yönetmeni Fethi Bayram ile meslektaşı Hazal Başlangıç, Ataşehir'de dünyaevine girdi.
16.08.2020 Magazin
Balayına çıkamadılar
Balayına çıkamadılar Didem Balçın, mart ayında evlendiği avukat Can Aydın’la, balayına çıkamadıklarını belirtti.
15.07.2020 Magazin
Didem Balçın ile Can Aydın evlendi
Didem Balçın ile Can Aydın evlendi Oyuncu Didem Balçın, avukat nişanlısı Can Aydın ile nikah masasına oturdu. Yaz aylarında evlenmeyi düşünen çift sürpriz bir karar aldı ve karantina günlerinde dünyaevine girdi.
8.05.2020 Magazin
Evliliğe ilk adımı attı!
Evliliğe ilk adımı attı! Oyuncu Didem Balçın, yaz aylarında nikah masasına oturacağı avukat sevgilisi Can Aydın’la, önceki akşam nişanlandı.
9.03.2020 Magazin
Didem Balçın ile sevgilisi Can Aydın evleniyor
Didem Balçın ile sevgilisi Can Aydın evleniyor Didem Balçın’ın, altı aydır birlikte olduğu avukat Can Aydın’la yaz aylarında nikah masasına oturacağı öğrenildi.
22.01.2020 Magazin
Harbiye Açıkhava'da Kenan Doğulu rüzgarı
Harbiye Açıkhava'da Kenan Doğulu rüzgarı Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Doğulu, 26 kişilik orkestrasıyla 40 şarkı seslendirdi.
19.07.2019 Magazin
Bikini önlemi
Bikini önlemi Rojda Demirer ve Didem Balçın, Bodrum tatiline devam ediyor.
15.07.2019 Magazin
Ünlü oyuncuyu yaktılar! Karar çıktı
Ünlü oyuncuyu yaktılar! Karar çıktı Oyuncu Didem Balçın’ın yüzünde yaralara neden olan estetik operasyonun sahte doktorlar tarafından yapıldığı ortaya çıktı. Önce para cezası kesilen merkez, ardından bir ay süreyle hizmete kapatıldı.
6.07.2019 Magazin
Ünlüler "Geleceğin Güçlü Kadınları"nı yalnız bırakmadı
Ünlüler "Geleceğin Güçlü Kadınları"nı yalnız bırakmadı Kendi alanında başarılı 26 kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde DasDas'ta düzenlenen defilede podyuma çıktı.
9.03.2019 Magazin
Doğum gününü dostlarıyla kutladı
Doğum gününü dostlarıyla kutladı Oyuncu Asuman Dabak, doğum günününü Kalamış’ta dostlarıyla kutladı.
5.02.2019 Magazin
Ünlü oyuncuya büyük şok! Sahte doktor bu hale getirdi
Ünlü oyuncuya büyük şok! Sahte doktor bu hale getirdi Oyuncu Didem Balçın, yaptırdığı estetik uygulama sonrası tanınmaz hale geldi. Yüzünde yaralar çıkan Balçın, güzellik merkezinde kendisine tedavi uygulayan doktorun sahte olduğunu öğrendi. Ünlü oyuncu, güzellik merkezi ve sahte doktordan şikayetçi oldu.
24.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Didem Balçın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki didem balçın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.