Gazete Vatan Logo
Magazin Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı"

Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı"

Merhum sanatçı Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza attı. Kardeşiyle birlikte babasını yanağından öptükleri bir kareyi yayınlayan 32 yaşındaki oyuncu, usta tiyatrocuya olan özlemini dile getirdi.

Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı"

Türk tiyatrosunda hem tulûat hem de orta oyunu geleneğini bir arada sergileyen Kel Hasan Efendi'den günümüze gelen Ortaoyuncuları Kavuğu'nu Münir Özkul'dan devralan ve Rasim Öztekin'e (yeni sahibi Şevket Çoruh oldu) devreden Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021 tarihinde kalp damar hastalıkları ve solunum yetmezliği nedeniyle İstanbul Tıp Fakültesi'nde vefat etmişti. 70 yaşında hayatını kaybeden usta tiyatrocunun vefatını "Canım babacığım uçtu göklere" mesajı ile duyuran küçük kızı Derya Şensoy, babasıyla olan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

"SENDEN ÖĞRENDİĞİMİZ GİBİ YAŞIYORUZ HAYATI"

Ünlü oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı bir kareyle babasını andı. Kardeşi Müjgan Ferhan Şensoy ile babaları Ferhan Şensoy'u yanağından öpücükleri siyah-beyaz bir fotoğraf paylaşan Şensoy, binlerce beğeni ve çok sayıda yorum alan gönderisine şu mesajı yazdı:

Zaman çok çok çok çabuk geçiyor baba. Özlem dinmediği gibi, çığ gibi büyüyor. Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı, dimdik. Ama hep eksik, kocaman bi boşluk. Bir gün iyi, bir gün kötü. Seni çok seviyorum.

Haberin Devamı

"ÇOCUKLARIMIN BABASI, TORUNLARIMIN DEDESİ, DOSTUM"

1988 yılında Ferhan Şensoy ile nikah masasına oturan, 2004 yılında anlaşmalı olarak boşanan Derya Baykal, evliliklerinde iki kız çocuğu dünyaya getirdiği eski eşine dikkat çeken bir paylaşımla veda etmişti.

64 yaşındaki sanatçı, eski eşi ile birlikte sahneledikleri 'Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu' adlı tiyatro oyunundan bir bölümü yayınlamış, kalp ve gül emojileriyle birlikte, "Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu oyy... Güle güle ustam" notunu düşmüştü. Baykal'ın okuduğu, "Ateşlerde yansınlar bizi ayrı koyanlar" sözlerinin de yer aldığı türküye; Zuhal Olcay, Ata Demirer ve Didem Balçın gibi birçok ünlü de kayıtsız kalmamıştı.

Kanal D'de ekranlara gelen 'Neler Oluyor Hayatta' programının canlı yayınına katılan ünlü oyuncu, çok konuşulan gönderisi hakkındaki sessizliğini şu sözlerle bozmuştu:

Ferhan’la birlikte oynadığım, çok sevdiğim, iki saf aşığın hikayesini anlatan bir oyundu. Bir ağıt olduğu için içimden onu koymak geldi. Fazla anlamlar yüklemeyin, başka bir amaç yok. Ferhan Şensoy benim çocuklarımın kıymetli babası, torunlarımın dedesi, benim dostum.

Haberin Devamı