Derya Şensoy

Derya Şensoy

Son dakika derya şensoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derya şensoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derya şensoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derya Şensoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derya şensoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 261 derya şensoy haberi bulunmuştur. Tüm derya şensoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Derya Şensoy ve Celal Can Algül aşkında beklenmedik gelişme! Aşk bitti, yapı paydos
Derya Şensoy ve Celal Can Algül aşkında beklenmedik gelişme! Aşk bitti, yapı paydos Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızları oyuncu Derya Şensoy ile iş insanı Celal Can Algül'ün ilişkileri geçtiğimiz aylarda Cihangir'de ev tadilatına başlamaları ile çok konuşulmuştu. Ünlü çiftten kötü haber geldi. Derya Şensoy ve Celal Can Algül'ün ilişkilerini bitirdiği öğrenildi.
6.03.2024 Magazin
Derya Şensoy ve Celal Can Algül’ün aşk yuvası!
Derya Şensoy ve Celal Can Algül’ün aşk yuvası! Yaklaşık iki yıldır birlikte olan Derya Şensoy ve iş insanı sevgilisi Celal Can Algül’ün birlikte satın aldıkları Cihangir’deki evlerinin iç tadilatı bitti.
13.03.2023 Magazin
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek yürek oldu. Bölgeye giden oyuncu Aslı Tandoğan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında yayınladı. Herkesi duygulandıran paylaşımda Tandoğan, çadırda kalan bir çiftin nikah şahidi olduğunu yazdı.
26.02.2023 Magazin
Derya Şensoy'dan duygusal Ferhan Şensoy paylaşımı!
Derya Şensoy'dan duygusal Ferhan Şensoy paylaşımı! Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021'de hayatını kaybetmişti. Ferhan Şensoy'un ölümünden kısa süre sonra ise torunu Pera dünyaya gelmişti. Derya Şensoy, babasının doğum gününde duygusal bir paylaşımda bulundu.
26.02.2023 Magazin
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde anıldı!
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde anıldı! Usta oyuncu Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021 tarihinde hayatını kaybetmişti. Sık sık babasına duyduğu özlemi dile getiren Derya Şensoy, babasını ölüm yıl dönümünde andı. Şensoy'un mezarını ziyaret eden Derya Şensoy, fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Derya Baykal da eski eşine duyduğu özlemi sosyal medyadan paylaştığı kare ile dile getirdi.
31.08.2022 Magazin
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı"
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı" Merhum sanatçı Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza attı. Kardeşiyle birlikte babasını yanağından öptükleri bir kareyi yayınlayan 32 yaşındaki oyuncu, usta tiyatrocuya olan özlemini dile getirdi.
19.05.2022 Magazin
Derya Şensoy: Babam bana emeğin önemli olduğunu öğretti
Derya Şensoy: Babam bana emeğin önemli olduğunu öğretti Ağustos 2021'de hayatını kaybeden usta sanatçı Ferhan Şensoy ile Derya Baykal'ın kızı Derya Şensoy, önceki akşam Cihangir'de evine giderken görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden güzel oyuncu, yaptığı çizimin bir firma tarafından izinsiz olarak kullanılmasıyla ilgili davasından bahsetti.
14.01.2022 Magazin
Çekimler durdu! Derya Şensoy: Sette koronavirüs kapmama şansımız yok
Çekimler durdu! Derya Şensoy: Sette koronavirüs kapmama şansımız yok Dijital platformda yayınlanacak olan 'Nasıl Fenomen Oldum' dizisinde rol alan Derya Şensoy, kendisinin ve rol arkadaşının Covid-19'a yakalanması nedeniyle çekimlere ara verildiğini açıkladı.
5.01.2022 Magazin
Derya Baykal, Ferhan Şensoy'un vefatını nasıl öğrendiğini anlattı!
Derya Baykal, Ferhan Şensoy'un vefatını nasıl öğrendiğini anlattı! tv8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına konuk olan usta oyuncu Derya Baykal, 1988-2004 yılları arasında evli kaldığı, kızları Müjgan Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy'un babası Ferhan Şensoy'un vefat haberini nasıl öğrendiğini açıkladı.
2.12.2021 Magazin
Derya Şensoy'un baba acısı: Ailecek güçlü durmaya çalışıyoruz
Derya Şensoy'un baba acısı: Ailecek güçlü durmaya çalışıyoruz 31 Ağustos'ta tedavi gördüğü hastanede babası ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy'u kaybeden Derya Şensoy önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Yaşadığı büyük üzüntü sonrası ilk kez evinin önünde görüntülenen Şensoy, hem kaybettiği babası hem de doğan yeğeni hakkında konuştu.
18.09.2021 Magazin
Ferhan Şensoy'a veda....
Ferhan Şensoy'a veda.... Ferhan Şensoy, 31 Ağustos Pazartesi günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ciddi kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle vefat etmişti. Usta tiyatrocu için Beyoğlu Ses Tiyatrosu’nda bir tören düzenlendi. Şensoy, Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.
2.09.2021 Magazin
Ferhan Şensoy Rasim Öztekin ardından mektup yazmıştı! Ferhan Şensoy’un mektubu…
Ferhan Şensoy Rasim Öztekin ardından mektup yazmıştı! Ferhan Şensoy’un mektubu… Usta sanatçı Ferhan Şensoy, bugün vefat etti. Ferhan Şensoy kısa süre önce yakın arkadaşı sanatçı Rasim Öztekin'i kaybetmiş ve Ferhan Şensoy dostunun arkasından bir veda mektubu yazmıştı. Ölümünün ardından mektup yeniden gündem oldu.
31.08.2021 Gündem
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Uzun zamandır yoğun bakımda olan büyük usta vefatıyla sevenlerini yasa boğdu. Ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi.
31.08.2021 Magazin
Ferhan Şensoy öldü mü, neden öldü? Ferhan Şensoy’un hastalığı neydi? Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında?
Ferhan Şensoy öldü mü, neden öldü? Ferhan Şensoy’un hastalığı neydi? Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında? Tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti. Ortaoyuncular Tiyatrosu, kurucuları Ferhan Şensoy’un, dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini duyurdu. Ferhan Şensoy Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında?
31.08.2021 Gündem
Ferhan Şensoy hayatını kaybetti!
Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! Ünlü oyuncu Ferhan Şensoy tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
31.08.2021 Yaşam
Ferhan Şensoy hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu...
Ferhan Şensoy hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu... Tiyatronun usta ismi Ferhan Şensoy'un iç kanama geçirdiği ve apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Şensoy'un sağlık durumuyla ilgili son bilgiyi kızı Derya Şensoy verdi.
2.07.2021 Magazin
Derya Şensoy ve Celal Can Algül ilk kez görüntülendi!
Derya Şensoy ve Celal Can Algül ilk kez görüntülendi! Geçen yıl kendisi gibi oyuncu Sarp Levendoğlu'yla ilişkisini sürpriz bir şekilde bitiren Derya Şensoy, yeni bir aşka yelken açmıştı. Şensoy, sevgilisi Celal Can Algül ile Cihangir'de ilk kez objektiflere yansıdı.
21.05.2021 Magazin
Derya Şensoy'dan 11 bin liralık taklit davası!
Derya Şensoy'dan 11 bin liralık taklit davası! Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızları Derya Şensoy, kendisine ait illüstrasyon çalışmasını taklit ederek, izinsiz şekilde rakı şişelerinin üzerinde kullandığı iddiasıyla Mey İçki şirketine 11 bin liralık dava açtı.
15.03.2021 Magazin
Rasim Öztekin'e veda!
Rasim Öztekin'e veda! Usta oyuncu Rasim Öztekin Ses Tiyatrosu'nda anıldı. Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Sınırlı sayıda kişinin katıldığı törende sahneye çıkan kızı Pelin Öztekin babasına, 'Ben burada büyüdüm. Bu sahneye böyle çıkmak istemezdim. Onu çok seviyorum. Herkese çok teşekkür ederim.' sözleriyle veda etti.
10.03.2021 Magazin
Derya Şensoy'a sürpriz!
Derya Şensoy'a sürpriz! Oyuncu Derya Şensoy yeni yaşını annesi Derya Baykal ve ablası Müjgan Ferhan Şensoy ile kutladı. Aile arasındaki partiden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.
9.02.2021 Magazin
Derya Şensoy sporunu aksatmıyor
Derya Şensoy sporunu aksatmıyor Karantina döneminde fazla kilolarından kurtulan oyuncu Derya Şensoy, sporuna aksatmadan devam ediyor.
2.11.2020 Magazin
Derya Şensoy'un yeni tatil rotası
Derya Şensoy'un yeni tatil rotası Derya Şensoy, bir süredir Kaş’ta sevgilisi Sarp Levendoğlu ile denizin güneşin tadını çıkarıyordu. Güzel oyuncu, adres değiştirdi, rotayı Balıkesir’e çevirdi.
13.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Derya Şensoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derya şensoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.