Ferhan Şensoy

Ferhan Şensoy

Son dakika ferhan şensoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ferhan şensoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ferhan şensoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferhan Şensoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferhan şensoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 321 ferhan şensoy haberi bulunmuştur. Tüm ferhan şensoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Şahları da Vururlar" izleyiciden tam not aldı
"Şahları da Vururlar" izleyiciden tam not aldı Tiyatronun usta ismi Ferhan Şensoy'un kaleme aldığı "Şahları da Vururlar", Ortaoyuncular Tiyatrosu'nda izleyicisi ile buluştu. Bir tarih parodisi olan oyun, üst düzey oyunculuk performansları ile seyircinin beğenisini kazandı.
17.03.2024 Magazin
Derya Şensoy ve Celal Can Algül aşkında beklenmedik gelişme! Aşk bitti, yapı paydos
Derya Şensoy ve Celal Can Algül aşkında beklenmedik gelişme! Aşk bitti, yapı paydos Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızları oyuncu Derya Şensoy ile iş insanı Celal Can Algül'ün ilişkileri geçtiğimiz aylarda Cihangir'de ev tadilatına başlamaları ile çok konuşulmuştu. Ünlü çiftten kötü haber geldi. Derya Şensoy ve Celal Can Algül'ün ilişkilerini bitirdiği öğrenildi.
6.03.2024 Magazin
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? MFÖ grubu, Türk müzik tarihinde eşsiz bir yere sahip olan ve milyonlarca hayranı bulunan bir müzik topluluğudur. Grubun üyelerinden Fuat Güner’in hayatı merak ediliyor. Peki, MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.07.2023 Magazin
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek yürek oldu. Bölgeye giden oyuncu Aslı Tandoğan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında yayınladı. Herkesi duygulandıran paylaşımda Tandoğan, çadırda kalan bir çiftin nikah şahidi olduğunu yazdı.
26.02.2023 Magazin
Derya Şensoy'dan duygusal Ferhan Şensoy paylaşımı!
Derya Şensoy'dan duygusal Ferhan Şensoy paylaşımı! Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021'de hayatını kaybetmişti. Ferhan Şensoy'un ölümünden kısa süre sonra ise torunu Pera dünyaya gelmişti. Derya Şensoy, babasının doğum gününde duygusal bir paylaşımda bulundu.
26.02.2023 Magazin
Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet çiftinden uzun süre sonra bir ilk!
Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet çiftinden uzun süre sonra bir ilk! 31 Ağustos 2021 tarihinde yaşamını yitiren usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un kızı Müjgan Ferhan Şensoy ile eşi Cem Öğet, önceki akşam ilk kez kızları Pera olmadan dışarıda görüntülendi.
18.10.2022 Magazin
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde anıldı!
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde anıldı! Usta oyuncu Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021 tarihinde hayatını kaybetmişti. Sık sık babasına duyduğu özlemi dile getiren Derya Şensoy, babasını ölüm yıl dönümünde andı. Şensoy'un mezarını ziyaret eden Derya Şensoy, fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Derya Baykal da eski eşine duyduğu özlemi sosyal medyadan paylaştığı kare ile dile getirdi.
31.08.2022 Magazin
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı"
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı" Merhum sanatçı Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza attı. Kardeşiyle birlikte babasını yanağından öptükleri bir kareyi yayınlayan 32 yaşındaki oyuncu, usta tiyatrocuya olan özlemini dile getirdi.
19.05.2022 Magazin
Derya Şensoy: Babam bana emeğin önemli olduğunu öğretti
Derya Şensoy: Babam bana emeğin önemli olduğunu öğretti Ağustos 2021'de hayatını kaybeden usta sanatçı Ferhan Şensoy ile Derya Baykal'ın kızı Derya Şensoy, önceki akşam Cihangir'de evine giderken görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden güzel oyuncu, yaptığı çizimin bir firma tarafından izinsiz olarak kullanılmasıyla ilgili davasından bahsetti.
14.01.2022 Magazin
Derya Baykal, Ferhan Şensoy'un vefatını nasıl öğrendiğini anlattı!
Derya Baykal, Ferhan Şensoy'un vefatını nasıl öğrendiğini anlattı! tv8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına konuk olan usta oyuncu Derya Baykal, 1988-2004 yılları arasında evli kaldığı, kızları Müjgan Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy'un babası Ferhan Şensoy'un vefat haberini nasıl öğrendiğini açıkladı.
2.12.2021 Magazin
Müjgan Ferhan Şensoy: İlk kırk gün zor geçti
Müjgan Ferhan Şensoy: İlk kırk gün zor geçti Geçtiğimiz ağustos ayında babası Ferhan Şensoy’u kaybeden Müjgan Ferhan Şensoy, önceki gün, eşi Cem Öget ve 2,5 ay önce dünyaya gelen kızları Pera ile birlikte hastaneye girerken görüntülendi. Çiçeği burnunda anne, ilk bir ay zorlandığını itiraf etti.
20.11.2021 Magazin
Derya Baykal ilk kez 'Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu!
Derya Baykal ilk kez 'Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu! Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının bugünkü konuğu Derya Baykal’dı.
9.11.2021 Televizyon
Müjgan Ferhan Şensoy'dan doğumdan aylar sonra kızı ile ilk poz!
Müjgan Ferhan Şensoy'dan doğumdan aylar sonra kızı ile ilk poz! 31 Ağustos tarihinde hayatını kaybeden usta sanatçı Ferhan Şensoy'un büyük kızı Müjgan Ferhan Şensoy, babasının vefatından altı gün sonra anne olmuştu. Müzisyen Cem Öget ile evli olan Şensoy, doğumdan aylar sonra minik kızı Pera ile ilk pozunu paylaştı.
6.11.2021 Magazin
Derya Şensoy'un baba acısı: Ailecek güçlü durmaya çalışıyoruz
Derya Şensoy'un baba acısı: Ailecek güçlü durmaya çalışıyoruz 31 Ağustos'ta tedavi gördüğü hastanede babası ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy'u kaybeden Derya Şensoy önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Yaşadığı büyük üzüntü sonrası ilk kez evinin önünde görüntülenen Şensoy, hem kaybettiği babası hem de doğan yeğeni hakkında konuştu.
18.09.2021 Magazin
Müjgan Ferhan Şensoy'dan güzel haber geldi!
Müjgan Ferhan Şensoy'dan güzel haber geldi! Altı gün önce vefat eden usta oyuncu Ferhan Şensoy'un kızı Müjgan Ferhan Şensoy anne oldu. Cem Öget ve Müjgan Ferhan Şensoy kızlarına Pera adını verdi.
6.09.2021 Magazin
"Tiyatro zamanlamasını Ferhan Şensoy'dan öğrendim"
"Tiyatro zamanlamasını Ferhan Şensoy'dan öğrendim" Hülya Koçyiğit'in sunduğu, TRT 2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu Hakan Bilgin oldu. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hakkında konuştu.
5.09.2021 Magazin
Derya Baykal'dan eski eşi Ferhan Şensoy'a duygulandıran veda!
Derya Baykal'dan eski eşi Ferhan Şensoy'a duygulandıran veda! Derya Baykal, dört gün önce tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski eşi Ferhan Şensoy'a bu kez sosyal medya üzerinden veda etti. 'Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu' adlı oyunda türkü okuduğu bir video paylaşan ünlü oyuncunun, "Ateşlerde yansınlar bizi ayrı koyanlar" sözleri dikkat çekti.
4.09.2021 Magazin
Ferhan Şensoy'un cenazesine gölge düşüren olay! 'Pişmanız'
Ferhan Şensoy'un cenazesine gölge düşüren olay! 'Pişmanız' Tedavi gördüğü hastanede ciddi kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği sabebiyle yaşamını yitiren Ferhan Şensoy cenazesi, Teşvikiye Camii'nde kılınan ikindi namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Türk tiyatrosunun usta isminin cenazesine gölge düşüren bir olay yaşandı. Cenazede Beşiktaş lehine slogan atan ve gözaltına alınan dört kişinin ifadeleri dikkat çekti.
3.09.2021 Magazin
Ferhan Şensoy son yolculuğuna uğurlandı!
Ferhan Şensoy son yolculuğuna uğurlandı! Ferhan Şensoy son yolculuğuna uğurlandı!
21.01.2022 Magazin
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kuşkusuz Türkiye tüm dünyanın gözü önünde insanların katledilmesine göz yumacak bir ülke değildir. Bunun yanı sıra tüm dünyanın şunu bilmesi gerekiyor; dünyanın gözü önünde mültecilere sahip çıkma görevini tek başına Türkiye üstleniyor. Bundan sonra Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur" dedi.
2.09.2021 Siyaset
Ferhan Şensoy için düzenlenen törende kızı Müjgan Şensoy ve Derya Baykal konuştu!
Ferhan Şensoy için düzenlenen törende kızı Müjgan Şensoy ve Derya Baykal konuştu! Ferhan Şensoy için düzenlenen törende kızı Müjgan Şensoy ve Derya Baykal konuştu!
21.01.2022 Magazin
Ferhan Şensoy için Ses Tiyatrosu'nda tören!
Ferhan Şensoy için Ses Tiyatrosu'nda tören! Ferhan Şensoy için Ses Tiyatrosu'nda tören!
2.09.2021 Haber
Büyük usta Ferhan Şensoy'a veda!
Büyük usta Ferhan Şensoy'a veda! Büyük usta Ferhan Şensoy'a veda!
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ferhan Şensoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferhan şensoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.