Derya Baykal

Derya Baykal

Son dakika Derya Baykal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Derya Baykal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Derya Baykal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derya Baykal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derya baykal gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 derya baykal haberi bulunmuştur. Tüm derya baykal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Derya Şensoy ve Celal Can Algül aşkında beklenmedik gelişme! Aşk bitti, yapı paydos
Derya Şensoy ve Celal Can Algül aşkında beklenmedik gelişme! Aşk bitti, yapı paydos Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızları oyuncu Derya Şensoy ile iş insanı Celal Can Algül'ün ilişkileri geçtiğimiz aylarda Cihangir'de ev tadilatına başlamaları ile çok konuşulmuştu. Ünlü çiftten kötü haber geldi. Derya Şensoy ve Celal Can Algül'ün ilişkilerini bitirdiği öğrenildi.
6.03.2024 Magazin
Elif Çetinel kimdir, neden öldü? Hayatını kaybeden Elif Çetinel’in hastalığı neydi, kaç yaşındaydı?
Elif Çetinel kimdir, neden öldü? Hayatını kaybeden Elif Çetinel’in hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? Devlet Tiyatrosu oyuncularından Tomris Çetinel ile 2021 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Nusret Çetinel'in kızları Elif Alara Çetinel'den acı haber geldi. Elif Alara Çetinel hayatını kaybetti. Peki, Tomris Çetinel kızı Elif Çetinel kimdir, kaç yaşında neden öldü? Tomris Çetinel kimdir?
4.11.2022 Magazin
Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet çiftinden uzun süre sonra bir ilk!
Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet çiftinden uzun süre sonra bir ilk! 31 Ağustos 2021 tarihinde yaşamını yitiren usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un kızı Müjgan Ferhan Şensoy ile eşi Cem Öğet, önceki akşam ilk kez kızları Pera olmadan dışarıda görüntülendi.
18.10.2022 Magazin
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde anıldı!
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde anıldı! Usta oyuncu Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021 tarihinde hayatını kaybetmişti. Sık sık babasına duyduğu özlemi dile getiren Derya Şensoy, babasını ölüm yıl dönümünde andı. Şensoy'un mezarını ziyaret eden Derya Şensoy, fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Derya Baykal da eski eşine duyduğu özlemi sosyal medyadan paylaştığı kare ile dile getirdi.
31.08.2022 Magazin
Sungun Babacan, son yolculuğuna uğurlandı!
Sungun Babacan, son yolculuğuna uğurlandı! Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden seslendirme sanatçısı Sungun Babacan (63), Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Törene, Derya Baykal ve Yekta Kopan'ın da aralarında olduğu sanatçı dostları katıldı.
7.08.2022 Magazin
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı"
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı" Merhum sanatçı Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza attı. Kardeşiyle birlikte babasını yanağından öptükleri bir kareyi yayınlayan 32 yaşındaki oyuncu, usta tiyatrocuya olan özlemini dile getirdi.
19.05.2022 Magazin
Derya Şensoy: Babam bana emeğin önemli olduğunu öğretti
Derya Şensoy: Babam bana emeğin önemli olduğunu öğretti Ağustos 2021'de hayatını kaybeden usta sanatçı Ferhan Şensoy ile Derya Baykal'ın kızı Derya Şensoy, önceki akşam Cihangir'de evine giderken görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden güzel oyuncu, yaptığı çizimin bir firma tarafından izinsiz olarak kullanılmasıyla ilgili davasından bahsetti.
14.01.2022 Magazin
Derya Baykal, Ferhan Şensoy'un vefatını nasıl öğrendiğini anlattı!
Derya Baykal, Ferhan Şensoy'un vefatını nasıl öğrendiğini anlattı! tv8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına konuk olan usta oyuncu Derya Baykal, 1988-2004 yılları arasında evli kaldığı, kızları Müjgan Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy'un babası Ferhan Şensoy'un vefat haberini nasıl öğrendiğini açıkladı.
2.12.2021 Magazin
Derya Baykal ilk kez 'Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu!
Derya Baykal ilk kez 'Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu! Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının bugünkü konuğu Derya Baykal’dı.
9.11.2021 Televizyon
Müjgan Ferhan Şensoy'dan güzel haber geldi!
Müjgan Ferhan Şensoy'dan güzel haber geldi! Altı gün önce vefat eden usta oyuncu Ferhan Şensoy'un kızı Müjgan Ferhan Şensoy anne oldu. Cem Öget ve Müjgan Ferhan Şensoy kızlarına Pera adını verdi.
6.09.2021 Magazin
Derya Baykal'dan eski eşi Ferhan Şensoy'a duygulandıran veda!
Derya Baykal'dan eski eşi Ferhan Şensoy'a duygulandıran veda! Derya Baykal, dört gün önce tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski eşi Ferhan Şensoy'a bu kez sosyal medya üzerinden veda etti. 'Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu' adlı oyunda türkü okuduğu bir video paylaşan ünlü oyuncunun, "Ateşlerde yansınlar bizi ayrı koyanlar" sözleri dikkat çekti.
4.09.2021 Magazin
Ferhan Şensoy'un cenazesine gölge düşüren olay! 'Pişmanız'
Ferhan Şensoy'un cenazesine gölge düşüren olay! 'Pişmanız' Tedavi gördüğü hastanede ciddi kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği sabebiyle yaşamını yitiren Ferhan Şensoy cenazesi, Teşvikiye Camii'nde kılınan ikindi namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Türk tiyatrosunun usta isminin cenazesine gölge düşüren bir olay yaşandı. Cenazede Beşiktaş lehine slogan atan ve gözaltına alınan dört kişinin ifadeleri dikkat çekti.
3.09.2021 Magazin
Ferhan Şensoy için düzenlenen törende kızı Müjgan Şensoy ve Derya Baykal konuştu!
Ferhan Şensoy için düzenlenen törende kızı Müjgan Şensoy ve Derya Baykal konuştu! Ferhan Şensoy için düzenlenen törende kızı Müjgan Şensoy ve Derya Baykal konuştu!
21.01.2022 Magazin
Ferhan Şensoy'a veda....
Ferhan Şensoy'a veda.... Ferhan Şensoy, 31 Ağustos Pazartesi günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ciddi kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle vefat etmişti. Usta tiyatrocu için Beyoğlu Ses Tiyatrosu’nda bir tören düzenlendi. Şensoy, Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.
2.09.2021 Magazin
Derya Baykal'dan Ferhan Şensoy paylaşımı
Derya Baykal'dan Ferhan Şensoy paylaşımı Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında hayatını kaybetti. Sevenlerini yasa boğan ölüm haberinin ardından Derya Baykal'dan da duygulandıran bir paylaşım geldi.
31.08.2021 Magazin
Ferhan Şensoy öldü mü, neden öldü? Ferhan Şensoy’un hastalığı neydi? Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında?
Ferhan Şensoy öldü mü, neden öldü? Ferhan Şensoy’un hastalığı neydi? Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında? Tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti. Ortaoyuncular Tiyatrosu, kurucuları Ferhan Şensoy’un, dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini duyurdu. Ferhan Şensoy Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında?
31.08.2021 Gündem
Derya Şensoy ve Celal Can Algül ilk kez görüntülendi!
Derya Şensoy ve Celal Can Algül ilk kez görüntülendi! Geçen yıl kendisi gibi oyuncu Sarp Levendoğlu'yla ilişkisini sürpriz bir şekilde bitiren Derya Şensoy, yeni bir aşka yelken açmıştı. Şensoy, sevgilisi Celal Can Algül ile Cihangir'de ilk kez objektiflere yansıdı.
21.05.2021 Magazin
Derya Şensoy'dan 11 bin liralık taklit davası!
Derya Şensoy'dan 11 bin liralık taklit davası! Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızları Derya Şensoy, kendisine ait illüstrasyon çalışmasını taklit ederek, izinsiz şekilde rakı şişelerinin üzerinde kullandığı iddiasıyla Mey İçki şirketine 11 bin liralık dava açtı.
15.03.2021 Magazin
Rasim Öztekin'e veda!
Rasim Öztekin'e veda! Usta oyuncu Rasim Öztekin Ses Tiyatrosu'nda anıldı. Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Sınırlı sayıda kişinin katıldığı törende sahneye çıkan kızı Pelin Öztekin babasına, 'Ben burada büyüdüm. Bu sahneye böyle çıkmak istemezdim. Onu çok seviyorum. Herkese çok teşekkür ederim.' sözleriyle veda etti.
10.03.2021 Magazin
Rasim Öztekin hayatını kaybetti!
Rasim Öztekin hayatını kaybetti! Kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin hayatını kaybetti. Öztekin'in vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başsağlığı mesajı. Erdoğan, "Rasim Öztekin'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.
8.03.2021 Gündem
Derya Şensoy'a sürpriz!
Derya Şensoy'a sürpriz! Oyuncu Derya Şensoy yeni yaşını annesi Derya Baykal ve ablası Müjgan Ferhan Şensoy ile kutladı. Aile arasındaki partiden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.
9.02.2021 Magazin
Çocuklarda iştahsızlığın sebepleri nelerdir?
Çocuklarda iştahsızlığın sebepleri nelerdir? Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Murat Doğan, Derya Baykal’la Gülümse’nin bugünkü konuğu oldu.
24.06.2020 Televizyon
Derya Baykal’la Gülümse 230. bölüm!
Derya Baykal’la Gülümse 230. bölüm! Derya Baykal’la Gülümse’nin bugünkü mutfak konuğu Şef Berk Balbay oldu.
19.06.2020 Televizyon
Derya Baykal’la Gülümse'de oyuncak ve peynir yapımı...
Derya Baykal’la Gülümse'de oyuncak ve peynir yapımı... Derya Baykal’la Gülümse'de oyuncak ve geleneksel salamura peyniri yapımı.
12.06.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Derya Baykal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derya baykal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.