Gazete Vatan Logo
Magazin "Tiyatro zamanlamasını Ferhan Şensoy'dan öğrendim"

"Tiyatro zamanlamasını Ferhan Şensoy'dan öğrendim"

Hülya Koçyiğit'in sunduğu, TRT 2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu Hakan Bilgin oldu. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hakkında konuştu.

"Tiyatro zamanlamasını Ferhan Şensoy'dan öğrendim"

Tiyatroya başladığı dönemde ustası Ferhan Şensoy’dan çok şey öğrendiğini söyleyen Hakan Bilgin, "Tiyatro zamanlamasını Ferhan Şensoy’dan öğrendim. Ahlaklı, adaletli olmayı öğrendiğim biriydi. Şansımdı, onunla yaşadığımız her şey çok keyifliydi" dedi.

Bugüne kadar yer aldığı projeler için hiçbir zaman 'keşke' demediğini belirten oyuncu, "Çok garip projelerde de bulundum ama bulunduğum projelerde ya insan kazandım, ya yönetmen tanıdım, neyi yapıp neyi yapmamam gerektiğini öğrendim. Biraz hayatın böyle olmasını da seviyorum. Bazen yanlışları görmek gerekiyor. Onun için de o alanlara girip çıkmak gerekiyor. Dokunmadan bilemiyorsunuz" şeklinde konuştu.

"SEYREDERKEN EN KEYİF ALDIĞIM KİŞİ HALİT ERGENÇ"

Bilgin, televizyonda keyifle ve beğenerek izlediği oyuncularla ilgili soruya, "Televizyonda seyrederken en keyif aldığım kişi Halit Ergenç. Halit’in sadece bakışıyla, apayrı insanları anlatması beni çok etkiliyor. Çok seviyorum. Geriye döndüğümde de Türk sinemasında Önder Somer’i çok severdim kötü adam olarak" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

'ÇAKALLARLA DANS' AÇIKLAMASI
Sinemada fenomen olan 'Çakallarla Dans' serisinin altıncı filmini pandemi sebebiyle çekemediklerini söyleyen Hakan Bilgin, "Serinin birinci filmi ile beşincisi arasında herkesin hem ekonomisi hem statüsü değişti. Ama hiçbirinin abi kardeşliği değişmedi. Herkes sete geldiğinde yine Hakan abidir, Şevket abidir. Kimse birbirine bir saygısızlık etmemiştir, etmez. Öyle bir set olduğu için de çok muhterem bir şekilde de devam etti" ifadelerini kullandı.