Konya Haberler

Konya Haberler

Son dakika konya haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konya haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konya haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konya Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konya haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 542 konya haberler haberi bulunmuştur. Tüm konya haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konya'da karbonmonoksit zehirlenmesi: 2 ölü
Konya'da karbonmonoksit zehirlenmesi: 2 ölü Konya'nın Ereğli ilçesinde sobadan sızan gazdan zehirlenen çift, yaşamını yitirdi.
1.01.2019 Yaşam
Boşandığı kadını ve arkadaşını öldürdü!
Boşandığı kadını ve arkadaşını öldürdü! Konya'da, uygunsuz halde yakaladığını öne sürdüğü, 7 yıl önce anlaşmalı boşandığı, ancak birlikte yaşamaya devam ettiği 34 yaşındaki Hediye İnanç ile 38 yaşındaki Semi Oğuz Deniz'i bıçaklayarak öldüren emekli polis memuru 44 yaşındaki Mehmet Güzel'in, olayın ardından telefonla babasını aradığı ortaya çıktı. Güzel'in babasına, "Hediye'yi ve sevgilisini bıçaklayarak öldürdüm" dediği belirtildi.
25.12.2018 Yaşam
Dehşet! Eski eşini ve arkadaşını öldürdü
Dehşet! Eski eşini ve arkadaşını öldürdü Konya'da, 6 yıl önce boşandığı eski eşi Mehmet G., tarafından bıçaklanan Hediye İnanç (34) ile arkadaşı Semi Oğuz Deniz, yaşamını yitirdi.
21.12.2018 Yaşam
Konya eski emniyet müdürünün eşi ve kızı yangında öldü
Konya eski emniyet müdürünün eşi ve kızı yangında öldü Kadıköy'de çıkan yangında Konya eski emniyet müdürü Cemalettin Ertem'in eşi Cahidan Ertem (88) ve kızı Hülya Ertem (57) öldü.
20.12.2018 Gündem
Annesiyle birlikte yaptığı plan otopside ortaya çıktı!
Annesiyle birlikte yaptığı plan otopside ortaya çıktı! Konya'da iki gün önce odasına gelerek kendisine saldırdığı iddiasıyla amcasının kafasına vurarak ölümüne sebep olan kız ve annesi, olay sonrası intihar süsü vermek istedi. Kız ve annesinin planı hayatını kaybeden amcaya yapılan otopsi sonucu ortaya çıkarken, anne kız gözaltına alındı.
18.12.2018 Yaşam
Polisin şehit olduğu kazada büyük şok! 'Ne kadar içtik bilmiyorum'
Polisin şehit olduğu kazada büyük şok! 'Ne kadar içtik bilmiyorum' Konya'da, göreve giden Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekibinin bulunduğu minibüse çarpıp, polis memuru Ali Teke'nin (37) şehit olmasına neden olan otomobilin sürücüsü Muhammet Ali T. (25) ve yanındaki Muazzez Y.'nin (30) tedavisi sürüyor. Yapılan kontrollerde 2.38 promil alkollü olduğu belirlenen Muazzez Y.'nin ifadesinde, "Biz Muhammet ile araç içinde viski ve bira içtik. Ne kadar içtik bilmiyorum. Kaza anını hatırlamıyorum. Hastanede gözümü açtım" dediği öğrenildi.
11.12.2018 Gündem
Kuraklık kapıda! “Maalesef karamsarım, önlem alınmazsa bir doğal afet haline gelecek”
Kuraklık kapıda! “Maalesef karamsarım, önlem alınmazsa bir doğal afet haline gelecek” Türkiye tarihinin en kurak dönemini yaşıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün temmuz ayı kuraklık analizi ve yağış raporu da bu gerçeği gözler önüne serdi. Türkiye'nin büyük bölümü şiddetli kuraklık riskiyle karşı karşıya. Haritaya göre temmuz ayı yağışları Karadeniz dışındaki tüm bölgelerde normaline göre azaldı. Düzce ve Zonguldak'ta ise son 63 yılın en yüksek temmuz ayı yağışı kaydedildi. Çözüm olarak kuraklık, aşırı yağış yönetimi ve iklim değişikliği politikalarının birlikte ele alınması gerektiğini söyleyen İklim Değişikliği Politika ve Araştırma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tekin Altuğ, önümüzdeki yıllarda kuraklığın daha maliyetli bir doğal afet haline geleceğine, dünyanın kuraklığa bağlı bir de gıda kriziyle karşı karşıya kalacağına dikkat çekti. Türkiye’nin olası kuraklık tehditine karşı yeterli bilince olup olmamasına yönelik sorulan soruya ise “Bu konuda maalesef karamsarım.” Diyerek üzücü tablonun altınız çizdi.
19.08.2023 Gündem
İstanbul depremi için en kötü senaryo! Uzman isimlerden CNN TÜRK'te açıkladı, işte risk haritası
İstanbul depremi için en kötü senaryo! Uzman isimlerden CNN TÜRK'te açıkladı, işte risk haritası Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener ile Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtlıyor. Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Türkiye'nin yüzde 92'si deprem bölgesi diye bir ifade var bunu sevmiyorum. Herkes kendini yüzde 8'de kabul ediyor. Türkiye'nin yüzde 100'ü deprem bölgesi" ifadelerini kullandı. Özener ile Ersoy olası İstanbul depremine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.08.2023 Gündem
Filmlere konu olacak hikaye! 2000 yılının Konyalı ÖSS birincisi şimdi bakan yardımcısı oldu
Filmlere konu olacak hikaye! 2000 yılının Konyalı ÖSS birincisi şimdi bakan yardımcısı oldu 2000 yılında üniversiteye giriş sınavlarında birinci olarak Türkiye’ye adını duyuran Konyalı Oruç Baba İnan, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı olarak atandı.
22.06.2023 Gündem
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi flaş Jorge Jesus gelişmesi! Eşyalarını topladı dediler ama...
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi flaş Jorge Jesus gelişmesi! Eşyalarını topladı dediler ama... Süper Ligin 26.haftasında Galatasaray'ın Konya deplasmanında kaybetmesinin üzerine Alanyaspor'u 3-1 yenen Fenerbahçe'de moraller tavan yaparken, adı sık sık ayrılık dedikodularıyla anılan Jorge Jesus'ta sürpriz bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi Samandıra'dan gelen sıcak haberler ve Ali Koç'un Portekizli teknik adam hamlesi.
22.03.2023 Fenerbahçe
Bakan Koca taburcu edilen hasta sayısını açıkladı
Bakan Koca taburcu edilen hasta sayısını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da açıklamalarda bulunuyor. Bakan Koca, "Dün taburcu olan 1607 hasta ile taburcu olanların toplam sayısı 13 bin 612'dir. Yoğun bakım doluluk oranımız ise yüzde 78'dir" dedi. Bakan Koca, "Afet bölgesinde olası bulaşıcı hastalıklarla ilgili riskler, erken uyarı sisteminin kurulmasıyla şu an kontrol altındadır" ifadelerini kullandı.
18.02.2023 Gündem
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Salgın hastalık riski yok
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Salgın hastalık riski yok Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarının sonuna gelinirken diğer yandan da hastalıklarla mücadele ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bölgede salgın hastalık riski olmadığını söyledi.
18.02.2023 Gündem
Jayden Oosterwolde Konyaspor maçında ilk 11'de olacak
Jayden Oosterwolde Konyaspor maçında ilk 11'de olacak Fenerbahçe'nin yeni transferi sol bek Jayden Oosterwolde'nin Jorge Jesus'un kararıyla Konyaspor maçında ilk 11'de başlayacağı öğrenildi.
5.02.2023 Fenerbahçe
Wout Weghorst gerçekleri ortaya çıktı! Beşiktaş'a yüklü tazminat
Wout Weghorst gerçekleri ortaya çıktı! Beşiktaş'a yüklü tazminat Beşiktaş'tan ayrılıp Manchester United'ın yolunu tutmayı planlayan Hollandalı golcü Wout Weghorst’ta gerçekler ortaya çıktı.
10.01.2023 Beşiktaş
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler 6 yaşında bir kız çocuğunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. Davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil olurken, AK Parti'den de peş peşe çok sert tepkiler geldi. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Olayı şiddetle kınıyorum, sorumluların tamamı en ağır cezayı almalıdır, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün görevlendirdiği müfettiş göreve başladı, detaylı inceleme yapılıyor." dedi.
8.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Mısır ile bu iş yoluna girdiyse aynı şekilde Suriye ile de bu iş yoluna girebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Mısır ile bu iş yoluna girdiyse aynı şekilde Suriye ile de bu iş yoluna girebilir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da gençlik buluşması programına katıldı. Erdoğan, Türkiye Mısır ilişkilerinde güzel gelişmelerin olacağına inandığını belirterek, "Bizim körfez ülkeleriyle olan küslüğümüzü menfaate çevirmek isteyenler oldu. Tabi bunlar giderilince oyunlar bozuldu. İşte bunların içerisinde Birleşik Arap Emirlikleri. İşte bizim Birleşik Arap Emirlikleri'yle münasebetlerimiz gayet iyi bir konumda. Daha da iyi olacak inşallah. Bu tabi malum bazı çevreleri rahatsız ediyoruz. Bundan sonraki süreçte nasıl Mısır ile bu iş yoluna girdiyse aynı şekilde Suriye ile de bu iş yoluna girebilir. Siyasette küslük olmaz." dedi.
27.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 günlük diplomasi trafiği 15 Eylül'de Özbekistan'ın Semerkant şehrinde özel konuk olarak katıldığı Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 22. Devlet Başkanları Zirvesi ile başladı, New York'taki Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu kapsamındaki temaslarını tamamlamasıyla sona erdi. Erdoğan, ABD ziyareti sonunda New York’taki Türkevi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, BM Genel Kurulu'ndaki konuşması hakkında "Adaletsizliklere, eşitsizliklere dünyanın kayıtsız kalma lüksünün artık kalmadığına dikkat çektim" dedi. Enerji ve gıda kriziyle ilgili "Tüm dünya liderlerinin ortak gayretiyle olması gereken bir süreç. Hepsinin bu kanalı zorlaması lazım. Yani Sayın Putin’le az veya çok bir hukuku olanın, kendisiyle bunları görüşmesi ve bu kapıyı zorlaması lazım" ifadelerini kullandı. F-16 konusunda son durumu da değerlendiren Erdoğan, Bakan Akar'ın muhatabıyla görüşmelerinin devam ettiğini, havanın olumlu istikamette geliştiğinin altını çizdi.
22.09.2022 Siyaset
Türkiye’de il sayısı artacak mı? İl sayısı 100 olacak mı? İl olacak ilçeler açıklandı mı?
Türkiye’de il sayısı artacak mı? İl sayısı 100 olacak mı? İl olacak ilçeler açıklandı mı? Türkiye’de il sayısı artacak mı? Türkiye’de il sayısının 100 olacağı iddiası sosyal medyanın gündeminde. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün, Bitlis Ahlat'ta düzenlenen etkinlikte "Türkiye'nin şehir sayısının 100'e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlat'ımızı da bu şehirler arasına alacağız." demişti. Demiröz’ün konuşması yanlış anlaşılınca, sosyal medyadan, “böyle bir karar yoktur” açıklaması gelmişti. Pek çok kişi de yayın organlarından yapılan haberler sonrasında “Türkiye’de il sayısı artacak mı? İl sayısı 100 olacak mı? İl olacak ilçeler açıklandı mı?” sorularını araştırıyor. İşte haberin detayları…
28.06.2022 Gündem
Çiftçiye büyük destek! Borçlar siliniyor
Çiftçiye büyük destek! Borçlar siliniyor Çiftçi milyoları ilgilendiriyor. Çifçiye büyük destek geliyor. Çiftçiye verilecek destğin detayları belli oldu. Buna göre, geçmişte borcu olan çiftçi bir defada ödeme yaparsa faiz alınmayacak. Borcunun yüzde 10-20-30'unu peşin getiren, kalan miktarı 60 aya kadar vadelendirebilecek. Parayı yatırdığının ikinci gününde de ilaç, tohum, yem ve gübre alabilecek. Tarım Kredi, ortağı çiftçilere 2022'de 14 milyar TL kredi kullandırmayı hedefliyor. İşte çiftçi milyoları ilgilendiren detaylar...
27.06.2022 Ekonomi
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme!
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmesine ilişkin 26 sanığın yargılandığı davada duruşma savcısı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı. Mütalaada, dosyanın sürüncemede kaldığı belirtilerek yargılamanın durdurulması ve dosyanın Suudi Arabistan’a gönderilmesi talep edildi.
31.03.2022 Gündem
Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Araba fiyatlarında böylesi görülmedi! Ortalık karıştı
Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Araba fiyatlarında böylesi görülmedi! Ortalık karıştı Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Pandemi ve Rusya ile Ukrayna arasında kriz araba fiyatlarını olumsuz etkiledi. Sıfır arabada tedarik sıkıntısı sürüyor. İkinci el arabada ise satıcılar piyasanın durgunluğundan şikayet ediyor. Vatandaşlar ise ne yapacağın şaşırmış durumda. Araba almak isteyenler bu planını ertelerken. Kendi arabasını satmak isteyenler ise bu düşünceden şimdilik vazgeçiyor. Öte yandan araba fiyatlarına değinen Peugeot Türkiye Genel Müdürü Anaç, "Satış fiyatlarında otomotivciler olarak bizi etkileyen şey sadece kurdaki artış değil. Dünyada genelde bir enflasyon var zaten. Yani hammadde fiyatlarında artış var. Bu da üretim maliyetlerine yansıyor." dedi. İkinci el araba fiyatlarında ise durgunluk sebebiyle yüzde 10'lara varan indirim gerçekleşti. İşte araba fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
21.03.2022 Ekonomi
İkinci el araba ve sıfır arabada yeni dönem! Böylesi ilk kez oldu!
İkinci el araba ve sıfır arabada yeni dönem! Böylesi ilk kez oldu! Sıfır ve ikinci araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Sıfır ve ikinci el araba satıcıları isyan bayrağını çekti. Pandemi sebebiyle uçuşa geçen araba fiyatları sebebiyle vatandaşların araba alımına ilgisi azaldı. Rusya ile Ukrayna krizinin patlak vermesiyle de satışlar durdu. Araba fiyatlarına indirim gelmesine rağmen vatandaşlar araba almaya yanaşmıyor. Araba satıcıların piyasaların durgunluğundan vatandaşlar ise gereksiz yüksek fiyatlardan şikayetçi. Öte yandan sıfır ve ikinci el araba fiyatlarına yüzde 10'a varan indirim gelmiş durumda. Uzmanlar satışlar bu seyirde devam ederse indirimlerin daha da artacağı görüşünde. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
13.03.2022 Ekonomi
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, ikinci dönemde...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, ikinci dönemde... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Milyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. İkinci dönem ile ilgili açıklama Bakan Özer'den geldi. Yüz yüze eğitime ara verilecek mi? Koronavirüs salgınında yeni varyantların ortaya çıkmasının ardından yeniden uzaktan eğitime geçileceğine yönelik iddialar ortaya atılıyordu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yüz yüze eğitim ile ilgili süreç hakkında kamuoyuna sıklıkla açıklamalarda bulunuyor. Yarıyıl tatilinin bitmesinin ardından başlayan ikinci dönem ile ilgili MEB'den açıklama geldi. Bakan Özer, okullarda yüz yüze eğitime devam edilmesiyle ilgili olarak, şu an itibari ile Omicron varyantının yayılımları çok yüksek olmasına rağmen okullara yansımasının son derece düşük olduğunu belirterek, “71 bin 300 okulumuzda nasıl önceden yüz yüze eğitimle devam ettiysek aynı kararlılıkla bu dönem de yolumuza devam edeceğiz” dedi.
8.02.2022 Eğitim
Kar yağışı ile ilgili son dakika uyarısı! Kabus olup çöktü, hayat felç oldu! Meteoroloji İstanbul için tarih verdi, korkutan uyarı geldi...
Kar yağışı ile ilgili son dakika uyarısı! Kabus olup çöktü, hayat felç oldu! Meteoroloji İstanbul için tarih verdi, korkutan uyarı geldi... Son dakika haberi... Kar yağışı ile ilgili kritik açıklama! Meteoroloji’den tarih verip, flaş bir uyarıda bulundu. Türkiye ‘İzlanda kışı’nın etkisi altına girerken İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok şehir beyaz kabusa teslim oldu. Kuvvetli yağış, yoğun kar, don, rüzgar ve çığ uyarıları geldi. AFAD kar yağışının esir aldığı illeri tek tek açıkladı, kalp hastaları için hayati bir çağrı yapıldı. Valilik kuvvetli kar ve gök gürültülü kar sağanağının akşam saatlerine kadar devam edeceğini açıkladı. Konya'yı çevre illere bağlayan Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aksaray, Isparta ve Karaman'a kara yollarının tamamına ulaşım engellendi, vatandaşlar terminallerde mahsur kaldı. Yoğun kar ve buzlanma nedeniyle trafik kazaları yaşandı, yurdun dört bir yanından acı haberler art arda geldi. MGM’den yapılan son açıklamada, yurt genelinde soğuk hava etkisini göstermeye devam edeceği belirtildi. Açıklamada İstanbul’da kar yağışının kaç süreceğine de yer verildi. Peki kar yağışı kaç gün daha sürecek? İşte hava durumuna dair son dakika gelişmeleri...
23.01.2022 Gündem
Muharrem İnce: En çok oyu kim alıyorsa o aday olmalı
Muharrem İnce: En çok oyu kim alıyorsa o aday olmalı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin, "Bizim seçimlere bakış açımız; bu iktidardan kurtulmak, bu iktidarı yenmek. Bu kiminle oluyorsa o aday olmalı. 'Şu kişiler aday olmalı', 'Bu kişiler aday olmamalı' gibi bir söylemi doğru bulmuyorum. İnsanların gönlüne giren kimse, en çok oyu kim alıyorsa o aday olmalıdır" dedi.
21.11.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Konya Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konya haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.