Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Jayden Oosterwolde Konyaspor maçında ilk 11'de olacak

Jayden Oosterwolde Konyaspor maçında ilk 11'de olacak

Fenerbahçe'nin yeni transferi sol bek Jayden Oosterwolde'nin Jorge Jesus'un kararıyla Konyaspor maçında ilk 11'de başlayacağı öğrenildi.

Jayden Oosterwolde Konyaspor maçında ilk 11'de olacak

Süper Lig'de lider Galatasaray'ı takipçisi Fenerbahçe yarın Konyaspor'u konuk edecek. Teknik direktör Jorge Jesus'un Ülker Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada ilk 11'de değişikliğe gitmesi bekleniyor...

UEFA listesinde iki değişiklik

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider bitirerek direkt son 16 biletini kapan Fenerbahçe, UEFA'ya gönderdiği kadro listesinde iki değişiklik yaptı. Teknik direktör Jorge Jesus, Gustavo Henrique ve Ezgjan Alioski'yi Avrupa listesinden çıkarıp, onların yerine devre arasınrda renklere bağlanan Samet Akaydın ile Jayden Oosterwolde'yi ekledi.

Isak Vural, Hammarby'de

İsveç ekibi Hammarby, Fenerbahçe’den İsak Vural’ı transfer etti. Kulübün sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, sarı-lacivertlilerin 16 yaşındaki futbolcusunun sezon sonuna kadar kiralık olarak alındığı belirtildi. Geçen yıl Benfica'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Türk oyuncu, hem İsveç doğumlu hem de Hammarby'nin alt yapısında daha önce forma giymişti.

Ülker Stadı'nda 50 bin kişi

Haberin Devamı

Adana Demirspor karşılaşmasında yaşanan hakem hataları sonrası Fenerbahçe camiası birlik oldu. Sarı-lacivertliler yarın Ülker Stadı'nda oynanacak Konyaspor karşılaşmasına büyük ilgi gösterecek. Tribünlerde yaklaşık 50 bin civarında seyircinin olması bekleniyor.

Kadroda revizyon

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki son antrenmanın kondisyon ve taktik ağırlıklı geçtiği öğrenildi. Portekizli hocanın taktik üzerine gerçekleşen çift kale maçta zaman zaman oyunu durdurarak futbolcularına uyarılarda bulunduğu bildirildi. Jesus'un Kadıköy'deki Konya mücadelesinde ilk 11'de her zaman olduğu gibi değişikliklere gitmesi bekleniyor.

Cezalı Batshuayi'nin yerine Joshua King

Deneyimli teknik adam, Adana Demirspor karşısında cezalı duruma düşen Michy Batshuayi'nin yerine hücumda Enner Valencia'nın yanına, Joshua King'i koymayı planlıyor. Adana Demirspor deplasmanında yedek soyunan ve sonradan oyuna giren Arda Güler'in, ilk 11'de olma ihtimali de yüksek.

İlk kez forma giyecek

Jesus'un, transferi sonrası henüz hazır görmediği için Adana'ya götürüp ama kadroya almadığı yeni transferi Jayden Oosterwolde'ye de Konya sınavında ilk kez formayı vereceği gelen haberler arasında yer alıyor. (Skorer)

Jayden Oosterwolde Konyaspor maçında ilk 11de olacak

Haberin Devamı