Komik

Komik

Son dakika komik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan komik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını komik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Komik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan komik gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.520 komik haberi bulunmuştur. Tüm komik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Yıldırım, Ali Koç'a karşı çıktı: Korkakça bir çözüm, komik ve ciddiyetsiz...
Aziz Yıldırım, Ali Koç'a karşı çıktı: Korkakça bir çözüm, komik ve ciddiyetsiz... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe yönetiminin Süper Kupa'ya U19 takımı ile çıkma kararı hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Eski başkan Yıldırım, Ali Koç yönetimi hakkında sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...
5.04.2024 Fenerbahçe
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras, 2021 yılında düğün öncesi İstanbul'da özel bir hastanede burun estetiği ameliyatı yaptırdı.Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme meydana geldi. Burnunun düzelmesi için aynı doktor tarafından 2 kez daha ameliyat edilen Aras, şekil bozukluğunun daha da arttığını ileri sürerek, savcılığı suç duyurusunda bulunup, 1 milyon liralık tazminat davası açtığını belirtti.
4.04.2024 Gündem
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı?
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı? 1 Nisan Şaka Günü geldiğinde, insanlar birbirinden komik espriler araştırıyorlar. Bugün, unutulmaz şakalar yaparak ve 1 Nisan'ı hafızalara kazıyarak eğlenmek için yaratıcı fikirler aranıyor. Her yıl 1 Nisan'da yapılan şakaların ardından "Nisan 1" ifadesini duymamak neredeyse imkansız.
31.03.2024 Gündem
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi İzmir'de ikinci el kitapları 'Hermes Sahaf' adını verdiği iş yerinde satan 16 yıllık sahaf Ümit Nar'ın (51) tescil talebi, dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes’in Türkiye’deki avukatlarının ‘ticari isim ihlali itirazı’ üzerine Türk Patent Kurumu tarafından reddedildi. Ret kararı sonrası Ankara Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde Hermes'e karşı dava açan Nar, "Bana bu durum komik geliyor. İzmir'de şubesi olmayan, dünya çapında çok yüksek gelir kategorisindeki bir kesime hitap eden firmayla karıştırılma ihtimalim yok denecek kadar az. Bazı iletişim, çevre danışmanlığı, arkeoloji veya tercüme firmaları da aynı isme sahip. Ayrıca bunlar tescil edilmiş. Yani ya patent kurumu ya mahkeme bu firmaları haklı bulmuş. Ben de bu hukuki sürecin sonunda haklı bulunarak markamı tescil ettireceğime inanıyorum" dedi.
6.03.2024 Gündem
MHP'li Yönter: Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor
MHP'li Yönter: Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "CHP'de Özgür Bey'e genel başkanlık 10 gömlek fazla geldi. CHP, 31 Mart'ta milletin şamarını yiyecek." dedi. Yönter, fahiş fiyat artışlarıyla ilgili de dikkat çeken mesajlar verdi.
1.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ilk bölümü ile ekrana geldi. Dizi, sürükleyici hikayesi ile izleyicinin dikkatini çekerken; 22 yaşındaki Büşra Korkmaz cinayetini kimin işlediği ise merak uyandırdı. Umut ve babası Rıza’nın adalet haykırışlarının ekrana geldiği sahneler ise tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu.
29.02.2024 Magazin
'İnci Taneleri’nin sevimli dostu sahipsiz Coci'yi Yılmaz Erdoğan sahiplendi
'İnci Taneleri’nin sevimli dostu sahipsiz Coci'yi Yılmaz Erdoğan sahiplendi Güçlü senaryosu, oyunculuk performansları ve etkileyici atmosferiyle dikkat çeken ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’nin ikinci bölümünde ‘Coci’ isimli yavru bir köpek de ekibe dahil oldu. Sahibi tarafından terk edilen Coci’yi sahiplendirme ilanında gören Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ ekibi hemen harekete geçip Coci’nin yeni evi oldu.
4.02.2024 Magazin
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul sevgisiyle tanınan ve sayısız eser kaleme alan yazar ve iletişim eğitmeni Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı.
1.02.2024 Gündem
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir?
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir? Meddah, tek başına oynanan tiyatro demektir. Meddahlar hikaye anlatıcısıdır ve tek başlarına halka hikaye anlatırlar. 
31.01.2024 Gündem
Evlilik Teklifi Sözler! Evlilik Teklif Ederken Söylenebilecek Kısa, Uzun, En Dokunaklı Cümleler...
Evlilik Teklifi Sözler! Evlilik Teklif Ederken Söylenebilecek Kısa, Uzun, En Dokunaklı Cümleler... "Benimle evlenir misin" dünya genelinde bilinen ve en çok kullanılan evlilik teklifi cümlesidir. Evlenme niyetinde olan çiftlerin, birlikteliklerini resmiyete dökmenin ilk adımıdır. Günümüzde birçok kişi bu kalıplaşmış ve klasik yerine daha özgün, farklı ve ilginç evlilik cümleleri arayışına girmektedir.
28.01.2024 Gündem
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi Günlerdir konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri'nin birinci bölümü yayınlandı. Dizi, tanıtımı yapıldığı ilk günden bu yana kadın cinayetlerini romantize ettiği iddiasıyla eleştirenleri ters köşe yaptı.
26.01.2024 Magazin
Sevgiliye Regaip Kandili mesajları | 2024 Regaip Kandili mesajları ile resimli Regaip Kandili sözleri
Sevgiliye Regaip Kandili mesajları | 2024 Regaip Kandili mesajları ile resimli Regaip Kandili sözleri Sevgiliye Regaip Kandili mesajları için aramalar günün anlam ve önemini sevdiğiyle paylaşmak, onun hayır duasını almak isteyen tarafından arttı. Müslümanları Regaip Kandili heyecanı sardı. Sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için biz de Regaip Kandili mesajları derledik. İşte uzun, komik, anlamlı kandil mesajları ile sevgiliye Regaip Kandili mesajları…
11.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı!
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı! Yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtıkları iddia edilmişti... 'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı.
5.01.2024 Gündem
Komik yeni yıl mesajları 2024 | Arkadaşa, sevgili, kardeşe esprili, gülme garantili, laf sokucu, kahkaha attıran yeni yıl mesajları, sözleri ve komik etkileyici yeni yıl mesajları
Komik yeni yıl mesajları 2024 | Arkadaşa, sevgili, kardeşe esprili, gülme garantili, laf sokucu, kahkaha attıran yeni yıl mesajları, sözleri ve komik etkileyici yeni yıl mesajları Klasik yeni yıl mesajlarından sıkılan ve 2024'e eğlenceli bir şekilde girmek isteyenler için komik yeni yıl mesajları derledik. Hem sizin hem de çevrenizdekilerin yüzünde bir gülümseme yaratacak gülme garantili, laf sokucu, kahkaha attıran yeni yıl mesajları ve sözleri burada! İşte komik etkileyici yeni yıl mesajları
31.12.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Sevgiliye anlamlı öğretmenler günü mesajı, güzel sözleri ve notu! Anlamlı, duygusal, aşk sözcüklü sevgiliye 24 Kasım mesajları ve sevgilinin öğretmenler gününü kutlama sözleri
Sevgiliye anlamlı öğretmenler günü mesajı, güzel sözleri ve notu! Anlamlı, duygusal, aşk sözcüklü sevgiliye 24 Kasım mesajları ve sevgilinin öğretmenler gününü kutlama sözleri Öğretmenler günü mesajları ve sözleri, eğitim camiasının en değerli halkası olan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yoğun bir şekilde araştırılıyor. Toplumun temel taşları nesilleri bilgi ve değerlerle kuşatan öğretmenlerimize duyduğumuz saygı ve minneti gösterme günü olarak biz de sevgilisine en kıymetli yol arkadaşına gönderilmek üzere “Sevgiliye 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları” derledik. Öğretmenler Günü, sınıfları aydınlatan bu öğretim kahramanlarına adanmış bir gündür ve bu vesileyle onlara teşekkür ederken resimli, kısa, uzun, komik, anlamlı ve duygusal Atatürk temalı Öğretmenler Günü mesajı ve sözlerini bir araya getirdik. İşte sevgiliye öğretmenler günü mesajları…
24.11.2023 Gündem
Sosyal medyada gündem olan WhatsApp mesajları ortaya çıktı!
Sosyal medyada gündem olan WhatsApp mesajları ortaya çıktı! Whatsapp'ta paylaşılan mesajlar sosyal medyada gündem oldu. Paylaşılan bazı mesajlar o kadar komik ve ilginç ki kısa sürede sosyal medyada gündem olabiliyor. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta bir gencin sevgilisine attığı mesaj ise sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. İşte birbirinden komik WhatsApp mesajları...
15.11.2023 Gündem
En mutlu günleri kabusa döndü! Vatandaşlar seferber oldu
En mutlu günleri kabusa döndü! Vatandaşlar seferber oldu Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan 2 bin 800 rakımlı Nemrut Krater Gölü civarlarında yaşayan ayılar, dış çekim için bölgeye gelen gelin ve damada korku dolu anlar yaşattı.
22.10.2023 Yaşam
'Lohusa'nın çekimleri başladı! İşte setten ilk kareler
'Lohusa'nın çekimleri başladı! İşte setten ilk kareler Gupse Özay’ın yeni filmi 'Lohusa' sete çıktı. Renkli anların yaşandığı sette lohusa şerbeti içildi, tüm oyuncular ve set ekibi lohusa tacı taktı. Setin ilk gününde yönetmen Kıvanç Baruönü’nün doğum günü de kutlandı.
12.10.2023 Magazin
Derste uyuyor numarası yapan küçük kızın komik halleri kameraya böyle yansıdı
Derste uyuyor numarası yapan küçük kızın komik halleri kameraya böyle yansıdı Sultangazi'de ders sırasında uyuma numarası yapan 2. sınıf öğrencisi minik kızın oyunu, öğretmen ve arkadaşlarının yaptıkları eğlenceli şakayla ortaya çıktı. Öğretmeninin "Kolunu kaldıracağım, eğer havada duruyorsa gerçekten uyuyordur" sözlerinin ardından kolu havada kalan küçük kızın komik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.10.2023 Haber
Derste uyuyor numarası yaptı! Kendini böyle ele verdi
Derste uyuyor numarası yaptı! Kendini böyle ele verdi Sultangazi'de ders sırasında uyuma numarası yapan 2. sınıf öğrencisi minik kızın oyunu, öğretmen ve arkadaşlarının yaptıkları eğlenceli şakayla ortaya çıktı. Öğretmeninin "Kolunu kaldıracağım, eğer havada duruyorsa gerçekten uyuyordur" sözlerinin ardından kolu havada kalan küçük kızın komik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.10.2023 Yaşam
Dilara Sergen'in çırağı olurmuş! MasterChef All Star'da bir takım huzurevi bir diğeri yangın yeri
Dilara Sergen'in çırağı olurmuş! MasterChef All Star'da bir takım huzurevi bir diğeri yangın yeri MasterChef All Star'da yeni takımlar belli oldu. Mavi takımın kaptanı Sefa, kırmızı takımın kaptanı olarak Dilara'yı seçti. Takım seçmlerinde MasterChef Sergen'in Kerem ile ilgili yaptığı hareket bir yana Dilara ile girdiği çıraklık tartışması stüdyoyu değil her yeri gerdi. Öte yandan Alican ve Barış arasında yaşanan komik diyalog herkesi güldürdü.
4.09.2023 Magazin
Eğlenmek için DNA testi yapan adam şok geçirdi! Hayatını karartan gerçek
Eğlenmek için DNA testi yapan adam şok geçirdi! Hayatını karartan gerçek Arkadaşları ile beraber eğlenmek için DNA testi yapan adam sonuçları görmesi ile birlikte büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.
11.08.2023 Yaşam
'Bizimkiler'in yıldızları yıllar sonra buluştu!
'Bizimkiler'in yıldızları yıllar sonra buluştu! 90'ların fenomen dizisi Bizimkiler'de rol alan Binnur Şerbetçioğlu (63) ile Ali Uyandıran (76), yıllar sonra bir araya geldi. Ekran yolculuğu 21 yıl önce bitmesine rağmen hafızalarda olan fenomen yapımda 'Dilek' ve 'Halis' karakterini canlandıran usta oyuncular, geçmişi yad etti İkili, Bizimkiler göndermesiyle de dikkat çekti.
31.07.2023 Magazin
9 yaşındaki Yelkan'ın ölümünde taksitli para cezası! Aile karara isyan etti
9 yaşındaki Yelkan'ın ölümünde taksitli para cezası! Aile karara isyan etti Antalya'nın Kemer ilçesinde geçen yıl trafik kazasında bisikletli Yelkan Göktuğ Demirsöz'e (9) aracıyla çarparak ölümüne neden olan Mustafa Nagnalo 'basit taksirle ölüme neden olma' suçundan 'takdiri indirim' uygulanarak 1 yıl 8 ay hapse çarptırıldı. Bu ceza 12 bin 100 liraya çevrildi. Gerekçeli kararda, cezanın 24 ay eşit taksitle tahsil edilebileceği belirtildi. Karara tepki gösteren Demirsöz ailesi, imza platformu 'change.org'da 'Yelkan için adalet istiyoruz' adı altında kampanya başlattı. Baba Mert Demirsöz, "Çocuğumuzun kanı da canı da satılık değil. Adalet istiyoruz" dedi.
29.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Komik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki komik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.