Kokina

Kokina

Son dakika kokina haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kokina ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kokina haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kokina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kokina gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 kokina haberi bulunmuştur. Tüm kokina haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılbaşında neden kokina alınır? Yılbaşı çiçeği kokinanın anlamı nedir, kokina nasıl yapılır? Kokina’nın hikayesi…
Yılbaşında neden kokina alınır? Yılbaşı çiçeği kokinanın anlamı nedir, kokina nasıl yapılır? Kokina’nın hikayesi… Yeni yıl hazırlıkları devam ederken, tezgahları kokinalarla dolu olan çiçekçilerin mesaileri de devam ediyor. Yılbaşı çiçeği kırmızı tomurcuklu kokina her yıl yılbaşında yurttaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Peki, kokina nedir, yılbaşında neden kokina alınır? Yılbaşı çiçeği kokina almanın anlamı…
28.12.2023 Gündem
'Yılbaşı çiçeği' kokinaya yoğun talep
'Yılbaşı çiçeği' kokinaya yoğun talep Yılbaşının simgelerinden biri haline gelen, şans ve bereket getirdiğine inanılan kokina çiçekleri, yoğun ilgi görüyor. Özellikle sosyal medya ile popülerliği artan kokina çiçeğine ilişkin İzmir Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Kazım Kış, "Şu an fiyatlar, 125 ile 150 TL arasında değişiyor. Ancak ürün azaldıkça fiyatlar, 200-250 TL'ye çıkabilir. Kokina çiçeği, karaborsaya düşebilir" dedi.
25.12.2023 Gündem
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca vatandaşın beklediği açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Salı günü asgari ücretin müzakeresinde uzlaşmaya varacağız. Emekçilerimizin beklediği, işverenlerimizin de ödeyebileceği bir ücret seviyesinde uzlaşma sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
17.12.2022 Ekonomi
Kokina çiçekleri yılbaşı için raflardaki yerini aldı! Fiyatı iki kat arttı
Kokina çiçekleri yılbaşı için raflardaki yerini aldı! Fiyatı iki kat arttı Yılbaşının sembol çiçeği olarak görülen kokina, rafları süslemeye başladı. Çiçekçiler, kokina fiyatlarının geçtiğimiz yıla göre iki kat artarak 50 TL’den satıldığını söyledi.
17.12.2022 Ekonomi
Aksaray'ın neyi meşhur? Aksaray'ın en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
Aksaray'ın neyi meşhur? Aksaray'ın en meşhur yiyecekleri ve yerleri… Aksaray, Türkiye'nin en güzel illerinden bir tanesidir. Turistik bölgelerden birisi olan Aksaray her yıl çok sayıda turist ağırlamaktadır. Yemekleri ve tarihi güzellikleri ile ön plana çıkan Aksaray'ın yemekleri de pek çok kesim tarafından sevilmektedir. Özellikle soğanlama, sarığı burma ve Aksaray tava Aksaray'ın en sevilen ve en meşhur yemeklerinden bir tanesidir. Turistik değerleri ile de ön plana çıkan Aksaray'da Eğri minare, Güzelyurt Evleri ve Nora Antik Kenti gezilip görülmesi gereken yerler arasındadır. 
31.01.2022 Yaşam
Kokina suya konar mı? Yılbaşı çiçeği kokina hikayesi ve bakımı hakkında merak edilenler…
Kokina suya konar mı? Yılbaşı çiçeği kokina hikayesi ve bakımı hakkında merak edilenler… Yılbaşının simgelerinden biri olan, 'yılbaşı çiçeği' olarak da bilinen kokina, yeni yıl öncesi evleri süslemeye başladı. Bu süreçte kokonayla ilgili en çok merak edilen ise bakımı, yetişme koşulları oluyor. Peki, Kokina suya konar mı? Yılbaşı çiçeği bakımı nasıl yapılır, hikayesi nedir?
18.12.2021 Gündem
25 liradan satılıyor! Ev sahibi olmak için akın ediyorlar
25 liradan satılıyor! Ev sahibi olmak için akın ediyorlar Ev sahibi olmak isteyenler çiçekçilere koştu! 25 liradan satılıyor, yılbaşında talep yağıyor. Halk şans getirdiği inanılan ’kokina’ çiçeğine umut bağladı. Birçok vatandaş ev sahibi olmak hayâliyle yılbaşı çiçeği satan çiçekçilere akın etti.
11.12.2021 Gündem
25 liraya ev sahibi olmak için çiçekçiye akın ediyorlar
25 liraya ev sahibi olmak için çiçekçiye akın ediyorlar Halk arasında yılbaşı çiçeği olarak bilinen, bir diğer adı ise "kokina" olan çiçeğin şans getirdiğine inanılıyor. Birçok vatandaş ev sahibi olmak hayâliyle kokinanın demedini 25 liraya alıyor.
11.12.2021 Vatan TV
Yılbaşı çiçeği 'kokina'ya yoğun talep
Yılbaşı çiçeği 'kokina'ya yoğun talep Yılbaşı çiçeği kırmızı tomurcuklu kokina, bu yıl her zamankinden daha fazla talep gördü. Şans getirdiği varsayılan kokina satın alanlar, eğer çiçeğin kırmızı rengi bir yıl boyunca solmazsa ev veya araba sahibi olacağına inanıyor.
31.12.2020 Yaşam
Yılbaşı çiçeği kokinaya büyük talep! Toplanma serüveni 3 ay önce başlıyor
Yılbaşı çiçeği kokinaya büyük talep! Toplanma serüveni 3 ay önce başlıyor Yılbaşının vazgeçilmezi arasında olan kokina çiçeği tezgahlarındaki yerini almaya başladı...
21.12.2020 Ekonomi
Biz her olayı eğlenerek kutlarız, ölümden gayri
Biz her olayı eğlenerek kutlarız, ölümden gayri "Eğlence uzmanı" Doç. Dr. Nebi Ozdemir: Eğlenmeye yatkın toplumuz. Askere giderken, ev alırken, evlenirken yani ölüm dışında her şeyi kutlarız. Son yıllarda da futbol ve dizilerle eğleniyoruz
25.12.2005 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Kokina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kokina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.