Kök

Kök

Son dakika kök haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kök ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kök haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kök

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kök gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.148 kök haberi bulunmuştur. Tüm kök haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliye zam düzenlemesi! İşte masadaki en güçlü 2 formül, tarih verildi hesaplara yatacak
Emekliye zam düzenlemesi! İşte masadaki en güçlü 2 formül, tarih verildi hesaplara yatacak Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Temmuz ayında emekliye zam düzenlemesi yapılacak. 16 milyonun geliri kök maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışı ile yükselecek. TCMB'nin yayımladığı enflasyon beklenti anketi sonrası emekli zammı için ipucu gelirken, en düşük emekli maaşı için de en güçlü 2 formül belli oldu. SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?
24.04.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’a mesaj gönderdi. Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz.' dedi.
24.04.2024 Gündem
Emekli ve memur maaşları zamlanıyor! 3 kritik düzenleme masada
Emekli ve memur maaşları zamlanıyor! 3 kritik düzenleme masada Milyonlarca emekli ve memur için zam sürecine girildi. Emekli ve memur maaşlarına yapılacak 3 düzenleme masada yer alıyor. Enflasyon karşısında eriyen maaşlar nedeniyle toplumun büyük kesiminde temmuz beklentisi oluştu. Hükümet öncelikli olarak 3 düzenleme üzerinde çalışıyor. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışını masaya yatıracak. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli ve memura zam geliyor! Oran verildi 3 düzenleme yapılacak
Emekli ve memura zam geliyor! Oran verildi 3 düzenleme yapılacak Emekli ve memur maaşlarında yeni zam oranı netleşiyor. Emekli ve memura yapılacak olan yeni zam oranı meslek meslek açıklandı. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışı olmak üzere Temmuz ayında 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Temmuz zammı sonrası en düşük memur maaşı 39 bin TL'yi, en düşük memur emeklisi maaşı ise 17 bin 500 TL'yi aşacak. Mevcut durumda 37 bin 220 TL olan ortalama memur maaşı da yaklaşık 45 bin TL olacak.
22.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Tablo değişti, işte yeni hesaplama
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Tablo değişti, işte yeni hesaplama Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaş zammı olmak üzere Temmuz döneminde 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Emekliye zam oranı ve memur enflasyon farkı ne kadar olacak? SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? İşte tek tabloda tüm hesaplar...
22.04.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilere yeni müjdeler geliyor! Maaş hesabına yeni ayar, kök maaş ve milli gelirden pay
Emeklilere yeni müjdeler geliyor! Maaş hesabına yeni ayar, kök maaş ve milli gelirden pay Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyen Cevdet Yılmaz, "Emeklilerimizle ilgili çalışma var. " ifadelerini kullandı. Peki emekliler ile ilgili çalışmalar neler? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı. İşte detaylar...
20.04.2024 Çalışma Hayatı
MSB: Gara bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Gara bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendi. Milli Savunma Bakanlığı, operasyonun detaylarını paylaştı.
16.04.2024 Gündem
Emekli kök maaş tablosu şimdiden belli oldu! Zam oranları için yeni tahmin geldi
Emekli kök maaş tablosu şimdiden belli oldu! Zam oranları için yeni tahmin geldi Emekli maaşına yapılacak zam ve ek ödemeler vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Son açıklanan enflasyon rakamı sonrası emekli maaşlarıyla ilgili zam hesapları şimdiden yapılmaya başladı. Yapılan açıklamalarda enflasyonun Mayıs ayında düşüşe geçmesi öngörülüyor. Peki enflasyon tahminlerine göre emeklilere yüzde kaç zam yapılacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Uzman isim tek tek açıkladı. İşte emekli zammı ile ilgili son gelişmelerin ayrıntıları...
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü TFF 2. Lig Beyaz Grup 34. haftasında Bursaspor, sahasında karşılaştığı 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup oldu.
7.04.2024 Futbol
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı Tekirdağ’da jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin bir adresteki aramasında karton bardakta ekili kenevir ele geçirildiği belirtildi.
1.04.2024 Gündem
Emekliler ne kadar zam alacak, kök maaşlar değişiyor mu? İşte yeni emekli zammıyla ilgili tüm tahminler...
Emekliler ne kadar zam alacak, kök maaşlar değişiyor mu? İşte yeni emekli zammıyla ilgili tüm tahminler... Milyonlarca emekli Temmuz ayında yapılacak zammı merak ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa’da emekli maaşlarını Temmuz ayında masaya yatıracaklarını söyledi. Periyodik olarak emekliler Ocak ve Temmuz aylarında enflasyon oranında zam alıyorlar. Emekli maaşlarına yapılacak zam kök maaşları da etkileyecek.
29.03.2024 Çalışma Hayatı
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Emekli maaşı zammı ile ilgili iki formül masada! Emekliler için kritik tarih verildi
Emekli maaşı zammı ile ilgili iki formül masada! Emekliler için kritik tarih verildi Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Emekliye zam oranı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25, en düşük emekli maaşı da 10 bin liraya yükseltilmişti. Emekliler için yeni düzenleme masada. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu ve AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'in açıklamaları gözleri emeklilerle ilgili yapılacak düzenleme ve desteklere çevrildi. Taban maaş ve kök maaş ile ilgili değişiklikler tartışılırken, çalışılan günün de emekli maaşında etkili olması konuşuluyor. Bu arada Aile Bakanlığı'nın emekli kart projesi de gündemde…
21.03.2024 Çalışma Hayatı
İklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üretilen evlere baskın! Çok sayıda malzeme ele geçirildi
İklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üretilen evlere baskın! Çok sayıda malzeme ele geçirildi Adana’da jandarma ekipleri iklimlendirme sistemi ile uyuşturucu üreten eve operasyon düzenledi.
21.03.2024 Gündem
Unutulmaya yüz tutan tescilli Obruk halısı kadınların elinde değer buluyor
Unutulmaya yüz tutan tescilli Obruk halısı kadınların elinde değer buluyor 2017 yılında coğrafi işaretle tescillenen ve uzun yıllardır dokunmayan Niğde’nin Obruk halısı, Bor Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi atölyesinde kadınlar tarafından özenle dokunuyor.
17.03.2024 Gündem
Adana'nın geleneksel içeceği Kaynar şifa deposu
Adana'nın geleneksel içeceği Kaynar şifa deposu Kaynar, Anadolu’da lohusa şerbeti ya da kırmızı şerbet olarak bilinen içeceğin Adana’daki adı. Çeşitli baharatlar kullanılarak yapılan kaynar, doğum yapan anneyi ve bebeği ziyarete gelenlere ikram ediliyor. Sıcak ya da soğuk tüketilebilen şifa deposu kaynarı kış aylarında kendiniz için de hazırlayıp hastalıklara karşı bir koruyucu kalkan olarak tüketebilirsiniz.
8.03.2024 Adana
2000'den sonra emekli olan memurlara intibak var mı? 2000 sonrası memur emeklisine intibak verilecek mi?
2000'den sonra emekli olan memurlara intibak var mı? 2000 sonrası memur emeklisine intibak verilecek mi? 2000 sonrası emekliye intibak zammı verilecek mi? Emekliye intibak yasası 2024 ile ilgili araştırmalar devam ediyor. İntibak düzenlemesine yönelik yapılan açıklamalar ve gelişmeler emeklilerin gündemindeki yerini aldı. Düzenleme için henüz gelişme yaşanmazken, talep yeniden gündeme geldi.
5.03.2024 Ekonomi
Seyhan polisi 54 silah ele geçirirken 314 suçluyu yakaladı! "Huzurunuz Gururumuz"
Seyhan polisi 54 silah ele geçirirken 314 suçluyu yakaladı! "Huzurunuz Gururumuz" Adana’da Seyhan polisi bir hafta içinde yaptığı çalışmalarda 54 ruhsatsız silah ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 314 şüpheliyi de yakaladı.
5.03.2024 Adana
Emekliye kök maaş! 4A / 4B /4C mensubu milyonlarca emekliyi kapsıyor, rakamlar belli oldu
Emekliye kök maaş! 4A / 4B /4C mensubu milyonlarca emekliyi kapsıyor, rakamlar belli oldu Emekli maaşı ile ilgili son dakika gelişmesi! Rakamlar belli oldu. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Kök maaş detayı ile ilgili yeni gelişme! Türkiye İstatistik Kurumu yılın ikinci enflasyon verisini açıkladı. Milyonlarca emeklinin beklentisi olan kök maaşlara Temmuz ayında yansıyacak olan enflasyon verisi de belli oldu. Öte yandan enflasyon rakamları memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı için belirleyici oluyor. İşte zammı belirleyecek ikinci veri açıklandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Adana'da yürek burkan hikaye! Üçüzlerinden ikisi felç geçirdi, destek çağrısı
Adana'da yürek burkan hikaye! Üçüzlerinden ikisi felç geçirdi, destek çağrısı Adana'da üçüz çocuklarından ikisi serebral palsi hastası olan Mekselina Akan (34), çocuklarının kök hücre tedavisi için gerekli olan 1 milyon 800 bin lirayı toplamak amacıyla valilik onaylı yardım kampanyası başlattı. Aile olarak çok acı ve zor bir süreçten geçtiklerini kaydeden Akan, “Ben bir anne olarak çocuk parklarını, okulları hiç sevmiyorum. Çünkü benim çocuklarım bunları yaşayamıyor. Elimden geldiğince onları ayağa kaldırmak istiyorum” dedi.
3.03.2024 Adana
Adana’da narkotik operasyon! 28 kişi tutuklandı
Adana’da narkotik operasyon! 28 kişi tutuklandı Adana’da narkotik polisleri bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda 10 kilo 564 gram bonzai, 1 kilo 214 gram metafetamin ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirirken, 28 uyuşturucu satıcısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
28.02.2024 Adana
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Gündem
Emniyet ve Kızılay “İyilik için” el ele
Emniyet ve Kızılay “İyilik için” el ele Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, "Yüreklere kandil yakmayı bir görev bilen Kızılay’ımız, emniyetimizin güç birliği ile her bir noktaya her bir haneye iyiliği bulaştırmak istiyoruz” dedi.
22.02.2024 Adana
Erzincan'daki maden faciasında son durum: Her iki tarafta da arama faaliyetlerine ara veriyoruz
Erzincan'daki maden faciasında son durum: Her iki tarafta da arama faaliyetlerine ara veriyoruz Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında meydana gelen heyelanda göçük altında kalan 9 işçinin arama-kurtarma çalışmalarına ilişkin yeni açıklama yapıldı.
21.02.2024 Gündem
Buğday bu sene yüz güldürecek! Çiftçi umutlu
Buğday bu sene yüz güldürecek! Çiftçi umutlu Türkiye’nin en önemli buğday üretim merkezlerinden olan Adana’da bu sene verimin dönüm başına ortalama 500-700 kilogram arasında olması bekleniyor.
19.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Kök ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kök haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.