Koğuş

Koğuş

Son dakika koğuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koğuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koğuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koğuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koğuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 571 koğuş haberi bulunmuştur. Tüm koğuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber'den büyük itiraf
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber'den büyük itiraf Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı.
25.01.2024 Magazin
Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” geliyor!
Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” geliyor! Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Kanal D ekranlarında Yargı dizisi devam ederken yayınlanan şiirli tanıtım, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
17.12.2023 Magazin
Dilan Polat’ın hamile olduğu iddia edildi! Gazeteci Emrullah Erdinç canlı yayında açıkladı
Dilan Polat’ın hamile olduğu iddia edildi! Gazeteci Emrullah Erdinç canlı yayında açıkladı "Kara para aklama", "vergi kaçırma" ve "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan ve Engin Polat çifti gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Hapishanede koğuş işe revir arasında mekik dokuyan Dilan Polat’ın hamile olduğu iddia edildi. Polat dosyasını yakından takip eden gazeteci Emrullah Erdinç çıkan iddialara yönelik açıklama yaptı.
17.11.2023 Magazin
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı  Farklı devlet kurumlarından ihale yoluyla sözde ucuza aldıkları araçları, ağlarına düşürdükleri 13 kişiye satacaklarını söyleyerek 10 milyon lira para toplayan diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon yapıldı. Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 4 kişi İstanbul ve Kars'ta yapılan operasyonlarda gözaltına alındı.
14.11.2023 Gündem
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı Afgan madenci Vezir Mohammed Nourtani kaçak olarak çalıştırılan maden ocağında fenalaştıktan sonra ormanda yanmış cesedi bulunmuştu. Nourtani'nin ölümüyle ilgili soruşturmada tutuklanan kaçak maden ocağı sahipleri Hakan Körnöş (45), Enver Gideroğlu (33) ve Körnöş'ün kuzeni Ahmet Aydın (51) ile adli kontrol şartıyla serbest kalan diğer şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheliler, ifadelerinde birbirlerini suçladı.
14.11.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili yeni gelişme! Koğuş kararının ardından avukatları harekete geçti
Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili yeni gelişme! Koğuş kararının ardından avukatları harekete geçti  Haklarında “Kara para aklama” soruşturması başlatılan ve tutuklanan sosyal medya fenomeni, güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Son olarak Dilan ve Engin Polat'ın avukatı sulh ceza hakimliğine başvurarak Polat çiftinin tutukluluklarına itiraz etti. Dilan Polat'ın kaldığı koğuş ile ilgili de yeni ayrıntılar ortaya çıktı
14.11.2023 Gündem
Dilan Polat davasında son dakika kararı: Bir tek soruya cevap veremedi! Flaş koğuş kararı çıktı!
Dilan Polat davasında son dakika kararı: Bir tek soruya cevap veremedi! Flaş koğuş kararı çıktı! Haklarında kara para aklama, bahis oynatma ve vergi kaçırma gibi suçlardan soruşturma açılan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ifadeleri ortaya çıkmaya devam ediyor. 18 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildi. Dilan Polat ve Engin Polat mahkeme kararı verildi. Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Dilan Polat'ın bir soruya cevap veremediğini yazdı.
13.11.2023 Gündem
Orhan Kemal Eserleri Nelerdir? Orhan Kemal Eserleri'nin Özellikleri
Orhan Kemal Eserleri Nelerdir? Orhan Kemal Eserleri'nin Özellikleri Orhan Kemal 1914 yılında Adana'da doğdu. Babası Milletvekili ve Bakandı ancak bir komploya karıştığından şüphelenilmesi üzerine Türkiye'den kaçmak zorunda kaldı. Aile bir süre Suriye'de, ardından Beyrut'ta yaşadı. Kemal, askere gitmeden önce, siyasi görüşleri nedeniyle beş yıl hapis cezasına çarptırılmasıyla sonuçlanınca, çeşitli garip işler yaptı.
24.08.2023 Kültür Sanat
Resmen vahşet! 3 aylık hamile eşini 97 yerinden bıçakladı
Resmen vahşet! 3 aylık hamile eşini 97 yerinden bıçakladı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi 3 aylık hamile Hazal Alpyörük’ü (19) 97 yerinden bıçaklayarak öldüren ve tutuklu olarak yargılanan Kadir Meşe'nin (30) yargılaması devam etti.
3.06.2023 Yaşam
İstanbul'da "şok evlerine" operasyon: 56 yabancı yakalandı
İstanbul'da "şok evlerine" operasyon: 56 yabancı yakalandı İstanbul’un Başakşehir ilçesinde düzensiz göçmenlerin kaldığı ‘şok evlerine’ yapılan operasyonda 56 kişi yakalandı.
12.04.2023 Gündem
Annesini öldürüp intihar etti! Kan donduran sözler: Ağzına, kafasına her yerine sıktı
Annesini öldürüp intihar etti! Kan donduran sözler: Ağzına, kafasına her yerine sıktı Denizli'de kan donduran bir cinayet yaşandı. Hıdır T. (50), eşi ve 2 çocuğunun annesi Arzu T.'yi (47) kızı B.T.'nin (15) gözü önünde silahıyla vurarak katletti. Olay sonrası kızını evden çıkarıp kapıyı kilitleyen Hıdır T., daha sonra aynı silahla intihar etti. Olaya şahit olan B.T, cinayeti önlemeye çalıştı ve kan donduran sözlerle o anları anlattı. İşte haberin detayları...
13.03.2023 Yaşam
Taksici katili depoda basıldı! 220 kamera incelendi, kimliği şoke etti: Sağır ve dilsiz
Taksici katili depoda basıldı! 220 kamera incelendi, kimliği şoke etti: Sağır ve dilsiz Adana’da sulama kanalında kafasından vurularak öldürülmüş halde bulunan taksicinin katilini polis kroki çizip 220 kamerayı saniye saniye izleyerek buldu. Yakalanıp tutuklanan şüphelinin kimliği şoke etti. İşte haberin detayları...
13.03.2023 Yaşam
Öz kızını öldürüp televizyona çıkmıştı! Koğuş arkadaşı iğrenç gerçeği itiraf etti
Öz kızını öldürüp televizyona çıkmıştı! Koğuş arkadaşı iğrenç gerçeği itiraf etti Lise öğrencisi Gamze Sakallıoğlu'nun yatağında ölü bulunmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Gamze'nin anne ve babası daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı, ikili yeniden tutuklandı. Gamze'nin annesi cinayetten sonra bir televizyon programına çıkıp timsah gözyaşları dökmüştü. Olayın ardından cinsel birliktelik çıktı.
13.03.2023 Gündem
Ev sahiplerine ceza yağıyor! Polis tek tek basıyor
Ev sahiplerine ceza yağıyor! Polis tek tek basıyor İstanbul’da son 1 ay içerisinde kaçak göçmenlerin yaşadığı 11 farklı eve operasyon düzenlendi. Operasyonda 94 kaçak göçmen yakalanırken, evlerini göçmenlere kiralayan 10 ev sahibine toplam 241 bin 956 lira ceza yazıldı.
4.02.2023 Gündem
Tutuklu ve hükümlülerin elektrik tarifesi değişti
Tutuklu ve hükümlülerin elektrik tarifesi değişti Adalet Bakanlığı'nca yapılan yönetmelik değişikliği ile cezaevlerinde tutuklu ve hükümlüler, aydınlatma dışındaki kullandıkları elektrikli eşyaların elektrik faturasını 'ticarethane' yerine 'mesken tarifesi' üzerinden ödeyecek. Bakanlığın yönetmelik değişikliği kararını, elektrik faturalarını ödeyemediklerini belirten tutuklu ve hükümlülerin başvurusu üzerine Kamu Denetçiliği Kurumu'nun (KDK) tavsiye kararıyla aldığı ortaya çıktı.
3.02.2023 Gündem
Bakan Yanık: 2003-2022 yıllarında 37 bin 821 gencimizi kamuya yerleştirdik
Bakan Yanık: 2003-2022 yıllarında 37 bin 821 gencimizi kamuya yerleştirdik Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "1988 yılından 2002 yılına kadar 21 bin 302 hak sahibi gencimiz istihdam edilirken 2003-2022 yılları arasında toplam 37 bin 821 gencimizi kamuya yerleştirdik" dedi.
26.12.2022 Gündem
Bakan Yanık: İnsanlığa umut olmuş bir Türkiye var
Bakan Yanık: İnsanlığa umut olmuş bir Türkiye var Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Vatandaşların kapı kapı dolanarak derdine çare bulmak için günlerini hatta belki de haftalarını harcadığı Türkiye, şükürler olsun ki artık geride kaldı. Artık sadece kendi vatandaşının derdini değil tüm dünyanın derdini sırtlanacak kadar büyümüş, insanlığa umut olmuş bir Türkiye var" dedi.
17.09.2022 Siyaset
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi!
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi! Televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınan usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yakın zamanda akciğerinde kitle tespit edilmişti. Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? İşte Civan Canova’nın oynadığı dizi ve filmler!
20.08.2022 Ünlüler Dünyası
Koğuşta cansız bedeni bulundu! Başsavcılık talimatıyla soruşturma başlatıldı
Koğuşta cansız bedeni bulundu! Başsavcılık talimatıyla soruşturma başlatıldı Bilecik'te, 'hırsızlık' suçundan tutuklu Taner Işıldak'ın (46), koğuşunda asılı cansız bedeni bulundu. Işıldak’ın ölümü şüpheli görülürken, başsavcılığın talimatıyla soruşturma başlatıldı.
23.02.2022 Yaşam
Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte hayatı ve filmleri
Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte hayatı ve filmleri Ertunç Şenkay öldü mü? Yeşilçam döneminin önde gelen görüntü yönetmenlerinden Ertunç Şenkay vefat etti. Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü?
27.01.2022 Magazin
Bakan Yanık: Ev tipi bakım kuruluşlarında 2 çocuğa 1 personel düşüyor
Bakan Yanık: Ev tipi bakım kuruluşlarında 2 çocuğa 1 personel düşüyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, koruma altındaki çocukların ev tipi yapılarda, aile ortamı sıcaklığında korunup bakıldığını belirterek, "2002 yılında 25 çocuğa 1 bakım personeli düşerken; şimdi 2 çocuğumuza 1 bakım personeli ile hizmet veriyoruz" dedi.
16.12.2021 Gündem
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı! Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve sanatçının doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ilk kez açıklama yaptı. Peki, Kadir İnanır neden yoğum bakımda, nasıl oldu? İşte Kadir İnanır’ın son durumu…
22.11.2021 Magazin
Kura sonuçları belli oldu! Devlet korumasındaki 1050 gencin ataması yapıldı!
Kura sonuçları belli oldu! Devlet korumasındaki 1050 gencin ataması yapıldı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından devlet korumasındaki 1050 gencin kamu kurum ve kuruluşlarına ataması yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "2003'ten 2021 yılına kadar toplam 34 bin 560 gencimizi kamuya yerleştirmiş durumdayız. İstihdam hakkına sahip gençlerimizin başvuru süresini 2 yıldan 5 yıla çıkardığımız gibi, atamalarda sınav uygulaması yerine kura yöntemini getirerek, onların hayata atılmalarını kolaylaştırdık" dedi.
3.11.2021 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Maalesef çok çirkin bir kampanya sürdürülüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Maalesef çok çirkin bir kampanya sürdürülüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Darülaceze Yurt ve Kültürel Tesis Açılışı ve Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Tanıtım Töreni’nde konuştu. Erdoğan "Bu ülkede kimsenin kendisini sahipsiz hissetmeyeceği bir sistem kurduk" açıklamasında bulundu. Öğrenci yurtları ile ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Son günlerde üniversite öğrencileriyle alakalı maalesef çok çirkin bir kampanya sürdürülüyor. Yurt kapasitelerini hiçbir dönemde olmadığı kadarıyla tırmandıran, neredeyse 1 milyona yakın yurt kapasitesine sahip olan bir iktidarız."sözlerine yer verdi.
25.09.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Koğuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koğuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.