Kızıl Elma

Kızıl Elma

Son dakika Kızıl Elma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kızıl Elma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kızıl Elma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızıl Elma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızıl elma gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 kızıl elma haberi bulunmuştur. Tüm kızıl elma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehit Karaca, Tokat'ta son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Karaca, Tokat'ta son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca (23), memleketi Tokat'ta toprağa verildi.
26.12.2023 Gündem
Şehit Yasin Karaca'nın görüntüleri yürek yaktı! 'Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım'
Şehit Yasin Karaca'nın görüntüleri yürek yaktı! 'Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım' Irak'ın kuzeyinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın (23), silah arkadaşları ile çektiği görüntüler ortaya çıktı. Karaca'nın karlar altında çektiği görüntülerde, "Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım" dediği görüldü.
24.12.2023 Gündem
Şehit Yasin Karaca'nın görüntüleri ortaya çıktı; 'Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım'
Şehit Yasin Karaca'nın görüntüleri ortaya çıktı; 'Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım' Irak'ın kuzeyinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın (23), silah arkadaşları ile çektiği görüntüler ortaya çıktı. Karaca'nın karlar altında çektiği görüntülerde, "Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım" dediği görüldü.
24.12.2023 Vatan TV
Selçuk Bayraktar 2025 yılını işaret etti: Bayraktar TB3 ve Kızılelma devrim yapacak
Selçuk Bayraktar 2025 yılını işaret etti: Bayraktar TB3 ve Kızılelma devrim yapacak BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "2024 yılında inşallah biz Bayraktar TB3’ü gemide görev yapabilir hale getirmeyi amaçlıyoruz. 2025 yılında da biraz teknolojiyi iyice emin olduktan sonra Kızılelma’yı inşallah 2025’de gemide denemelerine başlamayı hedefliyoruz. Bayraktar TB3 ve Kızılelma’da inşallah TCG Anadolu’dan görev yapmaya başladıklarında dünya muharebesinde devrim yapmış olacaklar" dedi.
29.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye-Afrika 4. İş ve Ekonomi Forumu Kapanış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi. Sivillere saldırıyı asla kabul etmeyiz." dedi.
13.10.2023 Gündem
Kızılelma ve Anka’ya milli motor yolda! İşte detaylar...
Kızılelma ve Anka’ya milli motor yolda! İşte detaylar... İHA ve helikopter motorlarının ardından insansız savaş uçakları için üretilen Türkiye’nin ilk turbofan motoru TEI-TF6000 de yola çıkmaya hazırlanıyor.
29.09.2023 Gündem
Cengiz Aytmatov Eserleri Nelerdir? Cengiz Aytmatov Eserleri'nin Özellikleri
Cengiz Aytmatov Eserleri Nelerdir? Cengiz Aytmatov Eserleri'nin Özellikleri Kırgız Edebiyatının en önemli isimlerinden birisi de Cengiz Aytmatov olmaktadır. Pek çok edebi esere sahip olan Cengiz Aytmatov dünya edebiyatının da yakında tanıdığı isimlerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Eserlerini Kırgızca ve Rusça olarak kaleme alan Cengiz Aytmatov eserlerinde genellikle aşk, dostluk ve savaş dönemindeki kahramanları ele almıştır. Eserleri ile tüm dünyada adını duyuran önemli isimlerden birisi olarak karşımıza çıkan yazarlardan birisidir. 
17.08.2023 Eğitim
İzmir’de TCG Anadolu için kilometrelerce kuyruk oluştu
İzmir’de TCG Anadolu için kilometrelerce kuyruk oluştu Dünyanın ilk SİHA gemisi, Türkiye'nin de en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, İzmirli vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanırken, hafta sonu ve güzel havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar gemiyi ziyaret etmek için yaklaşık 1.5 kilometrelik kuyruk oluşturdu.
6.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bayraktar Grubu’na AK Parti’nin verdiği bir kuruş yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bayraktar Grubu’na AK Parti’nin verdiği bir kuruş yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’da Yeni Zigana Tüneli açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "14 Mayıs'ta yapılan işleri yarım bırakmadan, daha büyük hedeflere koşmaya söz mü Trabzon? Van'da bez parçaları ile devletine meydan okuyanları ve onlara el sallayanları sandığa gömüyor muyuz Trabzon?" dedi. Öte yandan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na Bayraktar üzerinden tepki göstererek çağrıda bulundu, "Zerre kadar yüreğin varsa, Bayraktar grubuna AK Parti hükümetinin verdiği bir kuruş yoktur, sıkıyorsa çık açıkla" ifadelerini kullandı.
3.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay bay Kemal bulduğu herkese bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı hediye etti, böyle devlet yönetilir mi? Bu millet, bu muhteşem katılım sana yürü Kemal demeyecek. Bu masa öyle bir masa ki, görünürdeki 7 ayağının hepsi de birbirine dolaşmış durumda. Birinin söylediğini öteki yalanlıyor. Böyle masa olur mu?" dedi.
29.04.2023 Gündem
İlham Aliyev: Azerbaycan’da Bayraktar merkezi yapmaya karar verdik
İlham Aliyev: Azerbaycan’da Bayraktar merkezi yapmaya karar verdik Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Türkiye'nin en büyük teknoloji ve havacılık etkinliği TEKNOFEST'E katılan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
29.04.2023 Gündem
Türkiye'nin 'Kemankeş' füzesi geliyor! Uzay yolculuğunda büyük devrim
Türkiye'nin 'Kemankeş' füzesi geliyor! Uzay yolculuğunda büyük devrim Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi TCG Anadolu, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na teslim edildi. Bayraktar TB3 ve Kızıl Elma’nın da yer aldığı gemide açıklamalarda bulunan BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar DİHA’nın da uçuşlarının devam ettiğini, ürün olma aşamasında olduğunu belirterek, “Türkiye’nin artık çok geniş bir mühimmat ailesi var. Hafif seyir füzesi Kemankeş dediğimiz sistemi TEKNOFEST’te tanıtacağız. İnşallah ülkemizin uzay yolculuğuna destek olmak için de yola çıktık" dedi.
10.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: 10 Mart'ta yetkimi kullanacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: 10 Mart'ta yetkimi kullanacağım Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da gençlerle buluştuğu İlk Oyum AK Parti'ye, İlk Oyum Erdoğan'a programına katıldı. Seçim tarihiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Devlet Bey'le bir görüşme yaptık ve dedik ki 'zaman kaybına tahammül yok.' Bütün değerlendirmeleri yaparak adımı da buna göre atalım dedik. Öğrencilerimizin durumları bizim için çok önemli. Resmi olarak Cumhurbaşkanın burada bir yetkisi var. 10 Mart'ta bu yetkimizi kullanacağız. 60 gün süre var. O süreyi de YSK değerlendirecek." dedi.
22.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat açıklayacak! Gözler kritik Kabine toplantısına çevrildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat açıklayacak! Gözler kritik Kabine toplantısına çevrildi Kabine Toplantısı kararları için Beştepe'den yapılacak açıklama milyonlar tarafından bekleniyor. Yıl sonuna doğru ekonomiye yönelik çalışmalar hız kazanırken, EYT düzenlemesi için gözler Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan çıkacak karara çevrildi. Öte yandan Erdoğan, Erzurum'da Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, burada vatandaşlara pazartesi günü bir müjdesi olduğunu söyledi.
24.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi: Pazartesi günü paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi: Pazartesi günü paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karadeniz'de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah Pazartesi günü bununla ilgili yeni müjdeleri paylaşacağız" dedi.
24.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Pahalılığı adım adım çözüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Pahalılığı adım adım çözüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Davet edildiği halde TOGG'un fabrika açılışına gelmeyip 10 bin kilometre öteye hamburger yemeye giden kendi ülkesindeki teknolojilerden habersiz vizontele muhalefetini de kendi cahilliğiyle baş başa bırakıyorum. Gel be gel, bir şeyler görürsün. Bir şeyler kaparsın. Her zaman bu fırsatı bulamazsın. Hamburger burada çok ama TOGG yok" dedi.
12.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İthal ekonomi komiserlerine bel bağlayanlar, bu ülkenin geleceğine ışık tutamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İthal ekonomi komiserlerine bel bağlayanlar, bu ülkenin geleceğine ışık tutamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. "Türkiye'nin kendi ekonomi programına kafa yormak yerine ithal ekonomi komiserlerine bel bağlayanlar, bu ülkenin geleceğine ışık tutamaz." diyen Erdoğan, "6'lı masa denilen paravan yapı emellerine ulaşamaz. Özellikle gençlerimiz ve kadınlarımıza ulaşmamız ve davamıza kazandırmamız önem arz ediyor." dedi.
3.12.2022 Siyaset
İsmail Demir: Milli muharip uçağımız son montaj hattına girdi
İsmail Demir: Milli muharip uçağımız son montaj hattına girdi Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "Milli Muharip Uçağımız son montaj hattına girdi. Böylece kritik bir aşamayı daha geride bıraktık. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda Milli Muharip Uçağımızı ilmek ilmek örerek montajını tamamlayıp hangardan çıkaracağız" dedi.
23.11.2022 Ekonomi
Türkiye'nin en yeni silahları ve teknolojileri EFES-2022'de sahneye çıktı!
Türkiye'nin en yeni silahları ve teknolojileri EFES-2022'de sahneye çıktı! Türkiye'nin ev sahipliğinde, Ege Ordusu Komutanlığının sevk ve idaresinde dost ve müttefik ülke unsurlarının katılımıyla devam eden tatbikat kapsamında Doğanbey Tatbikat Bölgesi'nde Savunma Sanayi Sergisi açıldı.
7.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'den uzay atağı! Ve hazırlandı
Türkiye'den uzay atağı! Ve hazırlandı Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım "Türk gençliğinin kızıl elması uzayda güçlü olmak, bir uzay gücü olmaktır. Uzay çalışmalarını; gençliğin önüne bir kızıl elma olarak konabileceğini düşünüyoruz" dedi.
30.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Türk SİHA'ları CNN International'da! Selçuk Bayraktar: Direnişin sembolü oldu
Türk SİHA'ları CNN International'da! Selçuk Bayraktar: Direnişin sembolü oldu Dünyanın birçok kriz bölgesinde Bayraktar TB2'nin başarısı öne çıktı. Türk SİHA ve İHA'ları tüm dünyanın ilgisini çekti. BAYKAR Teknoloji’nin lideri Selçuk Bayraktar CNN International'a verdiği röportajda “Bayraktar TB2 bence direnişin sembollerinden biri ve onlara umut veriyor” dedi.
8.04.2022 Ekonomi
Bayraktar TB2'nin ürettiği SİHA’lar dünya gündeminde! Selçuk Bayraktar açıkladı: Ukrayna’da direnişin sembolü oldu
Bayraktar TB2'nin ürettiği SİHA’lar dünya gündeminde! Selçuk Bayraktar açıkladı: Ukrayna’da direnişin sembolü oldu Bayraktar TB2'nin başarısı dünyada gündem olmaya devam ediyor. Özellikle Rusya’nın saldırısına uğrayan Ukrayna’nın savunmasına damga vuran Türk SİHA ve İHA'ları tüm dünyanın ilgisini çekti. İlk insansız jet olma özelliğini taşıyan Kızıl Elma’nın üretim sürecini anlatan CNN International ekibi BAYKAR Teknoloji’nin lideri Selçuk Bayraktar’a da mikrofon uzattı. İHA’ların savaşta moral desteği de olduğunu dile getiren Bayraktar, “Bayraktar TB2 bence direnişin sembollerinden biri ve onlara umut veriyor” ifadelerini kullandı.
8.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Kızılelma nedir? Bayraktar’dan Kızılelma mesajı!
Kızılelma nedir? Bayraktar’dan Kızılelma mesajı! Baykar Teknoloji Lideri (CTO) Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından MİUS-İnsansız Savaş Uçağı'na ait son görüntüyü paylaştı. Bayraktar, “Üretim hattına 3 buçuk yıl sonra daha büyük ve daha çevik bir balık girdi” dedi.  Selçuk Bayraktar İnsansız Savaş Uçağı MİUS'un ürettim hattına girdiğini ve adının Bayraktar "KIZILELMA" olduğunu duyurdu. Söz konusu gelişmenin ardından Kızılelma hakkında merak edilenler arttı. Peki, Kızılelma nedir, Kızılelma ülküsü ne demek?
12.03.2022 Gündem
Zafer Tepe fotoğrafında bilinmeyen detay! 'Gelin hanımefendi taarruz ediyoruz'
Zafer Tepe fotoğrafında bilinmeyen detay! 'Gelin hanımefendi taarruz ediyoruz' Yunan kuvvetleri Haymana ile eski Polatlı arasındaki çarpışmalar sonucunda geri püskürtüldü. Açıksöz gazetesinin başyazarı İsmail Habib, savaşın dönüm noktasını “Düşman bir tehdit olmaktan çıktı... Düşman artık korkutmuyor, korkuyor” sözleriyle duyurdu.. 10 Eylül’de Başkomutan, Zafer Tepe’de taarruzu kumanda ediyordu. Türk tarihinin kırılma anı yaşanıyordu. Öğle saatlerinde, Dua Tepe’yi savunan Yunan tümeni çözüldü. Dua Tepe; Sakarya Muharebesi’nde karşı taarruzla düşmandan geri alınan ilk tepeydi...
26.08.2021 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Sorumsuz bir istismar kampanyası yürütülüyor
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Sorumsuz bir istismar kampanyası yürütülüyor MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "İstanbul Sözleşmesi etrafında yürütülen tartışmalar esef verici boyuttadır. Kadına şiddet sanki cezasız ve yaptırım kalacaktır. Sorumsuz bir istismar kampanyası yürütülüyor. Bu sinsi propagandanın sistematik şekilde körüklendiği açıktır. MHP kadına karşı şiddeti ön şartsız reddetmektedir. " dedi.
30.03.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kızıl Elma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızıl elma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.