Kız Öğrenci

Kız Öğrenci

Son dakika kız öğrenci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kız öğrenci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kız öğrenci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kız Öğrenci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kız öğrenci gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.084 kız öğrenci haberi bulunmuştur. Tüm kız öğrenci haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisine soruşturma başlatıldı
'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisine soruşturma başlatıldı 'Kara para' suçlamasıyla tutuklu ‘Dilan Polat’lı gösteriye ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş gönderip, idari soruşturma başlattı.
26.04.2024 Gündem
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular!
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular! Konya'da kendisini 'MİT mensubu' olarak tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle lise öğrencisini kandırdı ve cinsel istismarda bulundu. 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Mandal, ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı Ataşehir'de parkta buluşan liseli öğrenciler saç saça baş başa kavga etti. Esenler'de tartışan bir grubun tekmeli yumruklu kavgası uzun süre devam etti. Bahçelievler, Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde trafikte yaşanan kavgalar ise, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
25.03.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla genç kızı kandırmışlardı! Okul müdürleri hakkında flaş karar
'MİT'e alacağız' yalanıyla genç kızı kandırmışlardı! Okul müdürleri hakkında flaş karar Konya’da, Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal'a (35) yardım ettikleri gerekçesiyle 8 yıl 4'er hapis cezası alan 2 okul müdürünün tahliye edilmesine, itirazda bulunuldu.
13.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı Konya'da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17), cinsel istismarda bulunan Ahmet Mandal (35) için 22 yıl, ona yardım eden 2 okul müdürü hakkında verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezasını az bulan G.A.'nın ailesinin avukatı Mehmet Onur Güleç, karara üst mahkemeyle itirazda bulunacak. G.A.'nın örgün eğitime ara verdiğini ifade eden Güleç, "Müvekkilim başarılı bir öğrenciydi ve okulda birinciliği vardı. Bu olay sonrasında hem eğitim hem de sosyal hayatı ciddi sıkıntıya uğradı. Örgün eğitime ara verdi ve ailesiyle şehir değiştirmek zorunda kaldı" dedi.
9.01.2024 Gündem
İstanbul'da lisede dehşet! Kız tuvaletinde arkadaşını bıçakladı
İstanbul'da lisede dehşet! Kız tuvaletinde arkadaşını bıçakladı İstanbul'un Pendik ilçesinde okul tuvaletinde bıçaklanan 9. sınıf öğrencisi Sude Naz S. yaralandı.
29.12.2023 Gündem
Tuvalette arkadaşlarını dövmüşlerdi! 5 kız hakkında flaş karar
Tuvalette arkadaşlarını dövmüşlerdi! 5 kız hakkında flaş karar Beylikdüzü'nde 'Gezmeye gidelim' diyerek dışarı çıkardıkları arkadaşlarını, gittikleri restoranın tuvaletinde darbeden 5 kız polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
8.12.2023 Gündem
Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız banyoda ölü bulundu
Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız banyoda ölü bulundu Samsun'da üniversite öğrencisi genç kız, öğrenci yurdundaki banyoda ölü bulundu.
25.11.2023 Gündem
Liseli kıza sınıfta 'Çok güzel saçların varmış senin' diyerek dehşeti yaşattılar! Valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlattı...
Liseli kıza sınıfta 'Çok güzel saçların varmış senin' diyerek dehşeti yaşattılar! Valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlattı... Liseli kız öğrenci sınıfta dehşeti yaşadı. Kocaeli’nin Derince ilçesindeki bir lisede kız öğrenci, sınıf arkadaşı kızı, darbetti. O anlar başka bir öğrencinin cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığını bildirdi.
22.11.2023 Gündem
Atatürk sevgisini istismar ediyorlar! Sosyal medyadan para topluyorlar
Atatürk sevgisini istismar ediyorlar! Sosyal medyadan para topluyorlar Vatandaşların Atatürk sevgisini kullanan bazı kişilerin, işi sosyal medyada bağış kampanyalarına kadar götürüp, para toplamasına her kesimden tepki yağıyor.
12.11.2023 Gündem
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
Zeren Ertaş asansör kazası || Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen Zeren Ertaş kimdir, nereli?
Zeren Ertaş asansör kazası || Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen Zeren Ertaş kimdir, nereli? Aydın KYK yurdu asansör kazasında kaç ölü var, Işıklı Kız KYK yurdunda son durum ne? Aydın KYK yurdunda asansör düşmesi sonucunda çok sayıda kişi yaralandı. Söz konusu haberlerin ardından Aydın KYK asansör kazası ile ilgili aramalar arttı. Vatandaşlar Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen kim, kaç kişi yaralı? Sorularına yanıt aramaya başladı. Öte yandan Savcılık tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. İşte KYK kız yurdu asansör düşmesi olasında son durum…
26.10.2023 Gündem
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' yalanıyla istismar davasında yeni gelişme! Tanık albay ve sanıklar ifadesi ortaya çıktı
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' yalanıyla istismar davasında yeni gelişme! Tanık albay ve sanıklar ifadesi ortaya çıktı Konya'da 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na (MİT) memur olarak alacağız' yalanıyla kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Ahmet Mandal (35) ile okul müdürleri Harun Avcu (57) ve Asuman Sahar Koleri'nin (48) yargılandığı davada, emekli albay M.D. tanık olarak dinlendi. 16 Kasım 2022'de tutuklu sanıklar ile öğrencilerin bir arada olduğu yemek programını anlatan M.D., "Yemeğe gidince bir sıkıntı olduğunu fark ettim ancak gitmiş bulundum. Harun Avcu'ya, Ahmet Mandal'ın neden eşiyle gelmediğini sordum? O da 'Haberin yok mu? G.A. ile imam nikahı kıydılar' dedi" dedi.
12.10.2023 Gündem
INTERPOL kırmızı bültenle arıyor! Rebecca öğretmen hakkında iğrenç iddialar...
INTERPOL kırmızı bültenle arıyor! Rebecca öğretmen hakkında iğrenç iddialar... Bir anaokulunda 5 yaşındaki öğrencisine şiddet uyguladığı ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla ifadeye çağırılınca ülke dışına kaçan İngiliz öğretmen Rebecca Kate Richardson hakkında kırmızı bülten çıkartıldı.
17.09.2023 Gündem
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları sürüyor
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları sürüyor Çanakkale’de Kızılkeçili köyüne yakın ormanlık alanda çıkan iki farklı yangın Musaköy ve Kemel köyüne sıçradı. Yangın nedeniyle Kemel köyü boşaltıldı, vatandaşlar yurda yerleştirildi. Mersin'in Gülnar ilçesinde orman yangını devam ederken iki köyün tedbir amaçlı tahliye edilmesinin planlandığı öğrenildi. Hatay’ın Belen ilçesinde devam eden orman yangını ekiplerin müdahalesine rağmen büyümeye devam ediyor. Yangın 21 helikopter ve 9 uçakla söndürülmeye çalışılırken havanın kararmasıyla havadan müdahale sona erdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'ın Belen ilçesindeki orman yangınıyla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
16.07.2023 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kızı kandırmışlardı! 2 okul müdürü ile ilgili flaş gelişme
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kızı kandırmışlardı! 2 okul müdürü ile ilgili flaş gelişme Konya'da lise öğrencisi G.A.'nın (17), 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na (MİT) memur olarak alacağız' diyerek kandırılıp, elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarına uğramasına ilişkin davada tutuklanan okul müdürleri Harun Avcu (57) ile Asuman Sahar Koleri'nin (48), Milli Eğitim Bakanlığı'nın yürüttüğü idari soruşturma kapsamında memurluktan ihraç edildiği ortaya çıktı.
2.06.2023 Yaşam
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırmışlardı! Sanık: Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırmışlardı! Sanık: Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım Konya'da 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' yalanıyla kandırılan lise öğrencisi G.A.’ya (17) cinsel istismarda bulunan elektrik ustası Ahmet Mandal (35), duruşmadaki savunmasında, ''Benim MİT veya başka bir istihbarat kuruluşuyla bağlantım yoktur. Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım” dedi. Aynı davada haklarında 37'şer yıl hapis cezası istenen okul müdürleri Harun Avcu (57) ile Asuman Sahar Koleri (48) ise Mandal'ın kendisini MİT elemanı olarak tanıttığını öne sürdü.
1.06.2023 Gündem
Kanlı seri katil Ted Bundy ile benzerliği dehşete düşürdü! 4 üniversite öğrencisini vahşice katletti...
Kanlı seri katil Ted Bundy ile benzerliği dehşete düşürdü! 4 üniversite öğrencisini vahşice katletti... Seri katillerin sıkça rastlandığı ABD'nin Idaho eyaletinde, 4 üniversite öğrencisini kampüsteki evlerinde vahşice öldüren katil Bryan Kohberger ile 70'li yılların canisi Ted Bundy arasındaki benzerlikler gözler önüne serildi. Bundy'nin eski avukatının söyledikleri, adeta kan dondurdu.
29.05.2023 Dünya
Türkiye'nin ilk havacılık ve uzay lisesi Ankara'da açıldı! Bakan Özer duyurdu
Türkiye'nin ilk havacılık ve uzay lisesi Ankara'da açıldı! Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, savunma sanayi alanında sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağının yetişeceği uzay ve havacılık teknolojisi alanında Türkiye'nin ilk meslek lisesinin Ankara'nın Elmadağ ilçesinde açıldığını duyurdu.
7.05.2023 Eğitim
İran’da 20 kız öğrenci daha zehirlendi
İran’da 20 kız öğrenci daha zehirlendi İran’da bugüne kadar 25 eyaletteki 30 okulda 5 bini aşkın öğrenci zehirlenmişti. Tebriz kentinde bulunan bir okulda 20 kız öğrencinin daha zehirlendiği bildirildi.
4.04.2023 Dünya
Bakan Kasapoğlu, depremzede çiftin nikâh şahidi oldu
Bakan Kasapoğlu, depremzede çiftin nikâh şahidi oldu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, GSB Çubuk Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan depremzede İlknur ve Suat çiftinin nikâh şahidi oldu.
17.03.2023 Gündem
Depreme dayanıksız olduğu belirlenen İTÜ kız yurdu boşaltıldı
Depreme dayanıksız olduğu belirlenen İTÜ kız yurdu boşaltıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) geçici kız öğrenci yurdunun yapılan kontrollerden sonra depreme dayanıksız olduğu belirlenince boşaltıldığını açıkladı.
9.03.2023 Gündem
650 kız öğrenci zehirlendi! Öğrencilerin 'okula gitmemesi için yapıldığı' iddiası
650 kız öğrenci zehirlendi! Öğrencilerin 'okula gitmemesi için yapıldığı' iddiası İran'da 650 kız öğrencinin zehirlendiği belirtildi. Öğrencilerin okula gitmelerini engellemek için kasten zehirlendikleri iddia edilirken, İran Sağlık Bakanı Bahram Eynollahi, "Anlaşılan o ki bazıları tüm okulların, özellikle de kız okullarının kapatılmasını istiyor” dedi.
28.02.2023 Dünya
Ortaokullu kız öğrenci, 5 arkadaşını bıçakladı
Ortaokullu kız öğrenci, 5 arkadaşını bıçakladı Edirne'de, ortaokulda okuyan G.F. adlı kız öğrenci, tartıştığı 5 arkadaşını bıçaklayarak yaraladı.
27.02.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kız Öğrenci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kız öğrenci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.