Öğrenci Yurdu

Öğrenci Yurdu

Son dakika öğrenci yurdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğrenci yurdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğrenci yurdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğrenci Yurdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğrenci yurdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 788 öğrenci yurdu haberi bulunmuştur. Tüm öğrenci yurdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Daldım gittim o günlere'
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Daldım gittim o günlere' Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran; 'Dert Değil' ve 'Elveda' parçalarıyla hafızalarda yer eden Metin Arolat, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Arolat, duygularını dile getirdi
3.03.2024 Magazin
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği Hatay'ın İskenderun ilçesinde 3 bin 500 gönüllünün katılımıyla depremzedelere 17 milyon kap sıcak yemek dağıtımı yapan, gastronominin Nobel ödüllü şefi Ebru Baybara Demir’in kurduğu Gönül Mutfağı, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği dağıttı.
6.02.2024 Gündem
Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız banyoda ölü bulundu
Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız banyoda ölü bulundu Samsun'da üniversite öğrencisi genç kız, öğrenci yurdundaki banyoda ölü bulundu.
25.11.2023 Gündem
Zeren Ertaş asansör kazası || Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen Zeren Ertaş kimdir, nereli?
Zeren Ertaş asansör kazası || Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen Zeren Ertaş kimdir, nereli? Aydın KYK yurdu asansör kazasında kaç ölü var, Işıklı Kız KYK yurdunda son durum ne? Aydın KYK yurdunda asansör düşmesi sonucunda çok sayıda kişi yaralandı. Söz konusu haberlerin ardından Aydın KYK asansör kazası ile ilgili aramalar arttı. Vatandaşlar Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen kim, kaç kişi yaralı? Sorularına yanıt aramaya başladı. Öte yandan Savcılık tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. İşte KYK kız yurdu asansör düşmesi olasında son durum…
26.10.2023 Gündem
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim'
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim' YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencileri yurt arayışları başladı. Şişli'de bulunan özel bir yurtta ücretlerin 8 bin 500 lira ile 17 bin lira, Kağıthane'de bulunan bir öğrenci yurdunda ise 8 bin 500 lira ile 12 bin lira arasında değiştiği görülüyor. Kağıthane'de özel bir yurdun yöneticisi Fevziye Çelen, "Geçtiğimiz sene bu fiyatlar bugünkü fiyatların yarısından azdı. Şu an için gelen var, her zaman için fiyat konuşuluyor. Bizim koşullarımız bu deyip giden de oluyor, koşullarını çok zorlayıp kayıt yaptıran da var." diye konuştu. Öğrenci Efe Aydemir ise, "İki kişilik bir odaya 10 ay için 145 bin lira ödedim" dedi.
24.08.2023 Gündem
Bakanlıktan 'Devlet koruması altındaki çocuklar tarikat kampına yollandı' iddialarına yalanlama
Bakanlıktan 'Devlet koruması altındaki çocuklar tarikat kampına yollandı' iddialarına yalanlama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bazı basın yayın organlarında, 'Devlet koruması altındaki çocuklar 40 günlük tarikat kampına yollandı' şeklindeki iddialara ilişkin açıklama yayınlandı.
2.08.2023 Gündem
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları sürüyor
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları sürüyor Çanakkale’de Kızılkeçili köyüne yakın ormanlık alanda çıkan iki farklı yangın Musaköy ve Kemel köyüne sıçradı. Yangın nedeniyle Kemel köyü boşaltıldı, vatandaşlar yurda yerleştirildi. Mersin'in Gülnar ilçesinde orman yangını devam ederken iki köyün tedbir amaçlı tahliye edilmesinin planlandığı öğrenildi. Hatay’ın Belen ilçesinde devam eden orman yangını ekiplerin müdahalesine rağmen büyümeye devam ediyor. Yangın 21 helikopter ve 9 uçakla söndürülmeye çalışılırken havanın kararmasıyla havadan müdahale sona erdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'ın Belen ilçesindeki orman yangınıyla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
16.07.2023 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak duyurdu! 'Seyahatsever' projesi 10 Temmuz’da başlıyor
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak duyurdu! 'Seyahatsever' projesi 10 Temmuz’da başlıyor Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, gençlerin büyük ilgi gösterdiği Seyahatsever projesinin 10 Temmuz Pazartesi günü başlayacağını açıkladı.
7.07.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: 1 milyon 270 bin konut ürettik
Bakan Özhaseki: 1 milyon 270 bin konut ürettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi sosyal medya hesabından TOKİ eliyle yapılan konutlar ile ilgili bir video yayınladı. Bakan Özhaseki paylaşımında, “Güçlü şehirler ve güvenli yarınlar için ev sahibi olmayan hiçbir vatandaşımız kalmasın, dedik. Vatandaşlarımızın düşük peşinat ve uzun vadeyle ev sahibi olabilmeleri için TOKİ Başkanlığımız eliyle, 1 milyon 270 bin konut, 37 bin 760 sosyal donatı ürettik. Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalara kavuşturduk.” dedi.
4.07.2023 Gündem
Uganda’da bir okula yapılan saldırıda 25 kişi öldürüldü
Uganda’da bir okula yapılan saldırıda 25 kişi öldürüldü Uganda polisi, Demokratik Kongo sınırına yakın bir okula dün akşam Demokratik İttifak Güçleri’nce (ADF) yapılan terör saldırısında 25 kişinin öldüğünü, 8 kişinin yaralandığını duyurdu.
17.06.2023 Gündem
Adana'daki korkunç cinayetin nedeni ortaya çıktı!
Adana'daki korkunç cinayetin nedeni ortaya çıktı! Adana’da tartıştığı güvenlik görevlisi Gökhan Şahin’i (32), bıçaklayarak öldüren Cihad Abalı (34) ile kayınbiraderi Erhan Üstündağ (34), tutuklandı. Abalı, eşini cep telefonuyla arayarak rahatsız ettiği için Şahin’i öldürdüğünü öne sürdü.
8.06.2023 Yaşam
Erkek öğrenci yurdunda güvenlik görevlisi bıçaklanarak öldürüldü
Erkek öğrenci yurdunda güvenlik görevlisi bıçaklanarak öldürüldü Adana'da erkek öğrenci yurdunda güvenlik görevlisi Gökhan Şahin, mesai sırasında tartıştığı kimliği belirsiz iki kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
7.06.2023 Yaşam
Çavuşoğlu: Karşımızda yerli ve milli bir muhalefet yok
Çavuşoğlu: Karşımızda yerli ve milli bir muhalefet yok Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Biz daha güçlü Türkiye hedefi için çalışırken karşımızda yerli ve milli şuurla hareket eden bir muhalefeti görememenin de üzüntüsünü yaşıyoruz. Bizler milletin refah seviyesini arttıracak atılımları konuşurken, onlar milletine düşman odaklara özgürlük vaatleri veriyor" dedi.
1.05.2023 Gündem
Beşiktaş Ümraniye karşısında 3 puanı 2 golle aldı
Beşiktaş Ümraniye karşısında 3 puanı 2 golle aldı Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, HangiKredi Ümraniyespor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.
22.04.2023 Ümraniyespor
Bakan Kasapoğlu, depremzede çiftin nikâh şahidi oldu
Bakan Kasapoğlu, depremzede çiftin nikâh şahidi oldu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, GSB Çubuk Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan depremzede İlknur ve Suat çiftinin nikâh şahidi oldu.
17.03.2023 Gündem
Depreme dayanıksız olduğu belirlenen İTÜ kız yurdu boşaltıldı
Depreme dayanıksız olduğu belirlenen İTÜ kız yurdu boşaltıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) geçici kız öğrenci yurdunun yapılan kontrollerden sonra depreme dayanıksız olduğu belirlenince boşaltıldığını açıkladı.
9.03.2023 Gündem
Bakan Varank: İHA ve SİHA'larımızı satın alabilmek için ülkeler sırada
Bakan Varank: İHA ve SİHA'larımızı satın alabilmek için ülkeler sırada Sanayi ve Teknoloji Mustafa Varank, "Türkiye, savunma sanayisi alanında önemli bir ivme yakaladı. İHA ve SİHA'larımızı satın alabilmek için ülkeler sıraya girmiş durumda. Doğru zamanda, doğru teknolojiye yatırım yapmaya başladık. Eğer doğru zamanda, doğru teknolojiye yatırım yaparsanız emin olun, başarısız olma şansınız yok" dedi.
2.02.2023 Gündem
Esenyurt Eğitim Kampüsü nerede, nereye yapılacak? Türkiye'nin en büyük lise kampüsü Esenyurt Eğitim Kampüsü nedir, özellikleri nelerdir?
Esenyurt Eğitim Kampüsü nerede, nereye yapılacak? Türkiye'nin en büyük lise kampüsü Esenyurt Eğitim Kampüsü nedir, özellikleri nelerdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Türkiye'nin en büyük lise kampüsü olan Esenyurt Eğitim Kampüsü'nün temel atma törenini gerçekleştirecek. Peki, Esenyurt Eğitim Kampüsü nerede, nereye yapılacak? Esenyurt Eğitim Kampüsü nedir, özellikleri nelerdir?
20.01.2023 Eğitim
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek?
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek? Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! Konaklama Vergisi detayları belli oldu! Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de yayımlandı. Konaklama Vergisi’ne göre, otel, tatil köyü, butik otel, motel, pansiyon ile köy, ve yayla evi ve kampinglerde kalan kişilerden konaklama vergisi alınacak. Peki, Konaklama vergisi ne zaman yürürlüğe giriyor? Konaklama vergisini kim ödeyecek? Konaklama vergisi ne kadar? Çadır ve karavanda konaklayanlar vergi ödeyecek mi? İşte detaylar…
14.12.2022 Ekonomi
Spor Bakanı Kasapoğlu: Bir devrim yazdık ve o devrimle üniversite harçlarını tarihe gömdük
Spor Bakanı Kasapoğlu: Bir devrim yazdık ve o devrimle üniversite harçlarını tarihe gömdük Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, an itibariyle başvuru yapan gençlerin tamamının GSB yurtlarına yerleştiğini kaydederken, ‘’Devletimiz GSB Yurtları çatısı altına girmek isteyen hiçbir gencini dışarda bırakmadı’’ dedi. Bakan Kasapoğlu, son 4 senede milli sporcuların sporcularımız, 19 bin 620 madalya elde ettiğini bildirdi.
7.12.2022 Diğer Sporlar
Yurt ilaçlaması sonrası 76 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastanelik oldu
Yurt ilaçlaması sonrası 76 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastanelik oldu Şırnak Üniversitesi yerleşkesindeki Cezeri Kız Öğrenci Yurdu’nda ilaçlama sonrası 76 öğrenci, karın ağrısı ve kusma şikayetleri üzerine zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Valilik ve savcılık tarafından idari ve adli soruşturma başlatıldı.
5.11.2022 Yaşam
Aleyna'nın annesi Havva Öztel'den olay itiraf: Canımdan can gitti!
Aleyna'nın annesi Havva Öztel'den olay itiraf: Canımdan can gitti! Attığı tweetler ve açıklamalarıyla magazin gündeminden bir türlü düşmeyen Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, 2. Sayfa programının canlı yayınına katıldı. Genç yaşta popüler olan kızıyla arasındaki ilişkiyi anlatan Öztel, birlikte yaşadıkları en zor günden bahsetti. "O dönemi hiç unutmuyorum. Aleyna da unutmuyor" diyen Öztel, anlatırken zor anlar yaşadı.
1.11.2022 Magazin
Arel Üniversitesi çöktü mü, İstanbul Arel Üniversitesi nerede?
Arel Üniversitesi çöktü mü, İstanbul Arel Üniversitesi nerede? Arel Üniversitesi çöktü mü, İstanbul Arel Üniversitesi nerede? İstanbul Küçükçekmece'de yan tarafındaki inşaatın istinat duvarında meydana gelen çökme sonucu Arel Üniversitesi'nin 3 katlı binası çöktü. Üniversitenin ana binasının bir köşesinde de büyük hasar meydana geldi. Çevrede bulunan 1 öğrenci yurdu ve 6 apartman da tedbir amacıyla tahliye edildi.
24.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öğrenci Yurdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğrenci yurdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.