Kız İsteme

Kız İsteme

Son dakika kız isteme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kız isteme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kız isteme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kız İsteme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kız isteme gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 kız isteme haberi bulunmuştur. Tüm kız isteme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir?
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir? Genellikle iki ya da üç perdeden oluşan, gösteri sanatlarına tiyatro denir. Her tiyatro oyunu "teks" adı verilen senaryolara bağlı kalınarak sahnelenir. Şiir ve müzik gibi kökü Antik Yunan dönemine dayanan bu sanat dalı geleneksel / klasik ve modern olmak üzere iki ayrılır. Geleneksel tiyatro başta üç birlik kuralı olmak üzere birçok kurala bağlıyken, modern dünya çok daha özgür bir yapıya sahiptir. 
31.01.2024 Gündem
Sahte gelin çetesi çökertildi! 'Amaç vurup kaçmak'
Sahte gelin çetesi çökertildi! 'Amaç vurup kaçmak' Türkiye genelinde yaşı ilerlemiş, engelli veya algılama yeteneği zayıf kişileri evlendirme vaadiyle ağına düşüren sahte gelin çetesi tespit edildi. Aile ve akraba görüntüsü veren çete üyeleri, kız isteme, söz kesme, nişan yapma eylemlerini gerçekleştiriyor. Artından ise asıl amaçlarına yöneliyorlar.
10.04.2023 Yaşam
Somer ve Türkan boşanıyor mu? Üç Kız Kardeş'te neler yaşandı?
Somer ve Türkan boşanıyor mu? Üç Kız Kardeş'te neler yaşandı? Kanal D'nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, 31 Ocak Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. İşte yeni bölümle ilgili detaylar...
1.02.2023 Magazin
Türk Kahvesi Günü ne zaman? 5 Aralık kahve günü mü? Dünya Türk Kahvesi Günü mesajları ve sözleri…
Türk Kahvesi Günü ne zaman? 5 Aralık kahve günü mü? Dünya Türk Kahvesi Günü mesajları ve sözleri… Türk Kahvesi Günü ne zaman, 5 Aralık kahve günü mü? 5 Aralık bugün Türk Kahvesi Günü olarak kutlanıyor. Türk kültüründe önemli bir yeri olan 40 yıl hatırlık sayılan Türk Kahvesinin tarihi 14. Yüzyıla dayanıyor. Dini bayramlardan, kız isteme merasimlerine kadar Türk kültürünün geleneksel bir ögesi olan Türk kahvesi atasözüyle de desteklenmişti. İşte Dünya Türk Kahvesi Günü mesajları ve sözleri…
5.12.2022 Gündem
Eski kız arkadaşının kabusu oldu, nacakla pencereye dayanınca gözaltına alındı
Eski kız arkadaşının kabusu oldu, nacakla pencereye dayanınca gözaltına alındı Güngören'de, 5 yıl önce annesi vermeyince evlenemedikleri eski kız arkadaşının peşini bırakmayan Haşim K., iddiaya göre ailenin korkulu rüyası haline geldi. Pencereden nacakla eski kız arkadaşını tehdit ettiği cep telefonu kamerasına yansıyan Haşim K. gözaltına alındı. 
24.11.2022 Yaşam
Sarıyer'de 'kız isteme' kavgası: 2 yaralı
Sarıyer'de 'kız isteme' kavgası: 2 yaralı Sarıyer'de iki aile arasında 'kız isteme' tartışması kavgaya dönüştü. Polisin havaya ateş ederek sonlandırdığı kavgada 2 kişi yaralandı. 
25.09.2022 Yaşam
Diyarbakır'da 'kız isteme' kavgasında yaralanan 13 kişiden 1'i öldü
Diyarbakır'da 'kız isteme' kavgasında yaralanan 13 kişiden 1'i öldü Diyarbakır'da 'kız isteme' nedeniyle akraba 2 aile arasındaki silahlı kavgada yaralanan 3'ü ağır 13 kişiden Hamdin Doğan (44), 3 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
14.09.2022 Yaşam
Diyarbakır'da akraba aileler arasında silahlı kavga! Yaralılar var
Diyarbakır'da akraba aileler arasında silahlı kavga! Yaralılar var Diyarbakır’da ‘kız isteme’ yüzünden akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3’ü ağır 13 kişi yaralandı. Jandarmanın giriş ve çıkışı kapattığı kırsal mahallede yeniden olay çıkmaması için elektrikler de kesildi.
11.09.2022 Yaşam
Kız isteme dönüşü feci kaza! Anne-oğul öldü, 3 kişi yaralandı
Kız isteme dönüşü feci kaza! Anne-oğul öldü, 3 kişi yaralandı Samsun’un Terme ilçesinde kız istemeden dönen ailenin içinde bulunduğu hafif ticari aracın devrildiği kazada imam Osman Arslan (28) ile annesi Fatma Arslan (60) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
29.07.2022 Yaşam
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin merakla beklenen düğün tarihi belli oldu!
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin merakla beklenen düğün tarihi belli oldu! Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlığı yapan Demet Özdemir kız isteme töreni sonunda gerçekleşti. Yaklaşık 2 yıldır birlikte olan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir nişanlandı. Nişandan ve kız isteme töreninden paylaştıkları karelerden düğün tarihleri de belli oldu. İşte merakla beklenen düğün tarihi...
8.07.2022 Magazin
Demet Özdemir'den düğün açıklaması geldi!
Demet Özdemir'den düğün açıklaması geldi! Son olarak Aşk Taktikleri filminde Şükrü Özyıldız ile ekranlarda olan Demet Özdemir, önceki gün avm gezerken objektiflere yansıdı. Sevgililer Günü'nde evlilik teklifini kabul ettiği ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile yakın zamanda nikâh masasına oturmaya hazırlanan 30 yaşındaki güzel, düğün hazırlıklarına başladı.
23.06.2022 Magazin
Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel nişanlandı! Nişandan fotoğraflar sosyal medyayı salladı...
Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel nişanlandı! Nişandan fotoğraflar sosyal medyayı salladı... Son olarak Hayaller ve Hayatlar dizisinde ekranlarda olan Özge Gürek meslektaşı Serkan Çayoğlu ile aile arasında düzenlenen tören ile nişanlandı. Serkan Çayoğlu'nun kız isteme sırasındaki halleri sosyal medyada gündem oldu. Serkan Çayoğlu pozlarına "Kahve terletti" notunu düştü.
19.06.2022 Magazin
Survivor Meryem Kasap nişanlandı! Nişan pozu şoke etti...
Survivor Meryem Kasap nişanlandı! Nişan pozu şoke etti... Survivor 2020'ye katılan ve sakatlığı nedeniyle diskalifiye olan Meryem Kasap, Yunus Emre Bal ile nişanlandı. Survivor Meryem Kasap'ın kız isteme töreninden pozları sosyal medyaya damga vurdu. Survivor Meryem'in son halini görenler "Başka biri olmuş" yorumlarında bulundu.
7.06.2022 Magazin
Tolga Çevik'ten eşine romantik doğum günü sürprizi!
Tolga Çevik'ten eşine romantik doğum günü sürprizi! Komedyen Tolga Çevik ile uzun süredir mutlu bir evlilik sürdüren Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge Çevik, 40 yaşına bastı. Eşine doğum günü için sürpriz yapan ünlü isim, Özge Çevik'e yeniden evlenme teklifinde bulundu.
31.05.2022 Magazin
Evlendiklerini sanarken hayatlarının şokunu yaşadılar! Şoke eden detay: Kız isteme, nişan, çeyiz ve düğün...
Evlendiklerini sanarken hayatlarının şokunu yaşadılar! Şoke eden detay: Kız isteme, nişan, çeyiz ve düğün... Birçok ilde yaşanan "sahte gelin" dolandırıcılığıyla ilgili ortaya çıkan detaylar hayrete düşürdü. Alınan bilgilere göre çete, özellikle yaşlı, engelli ve mağdur erkekleri hedef alarak evlenmeye ikna etti. Kız isteme, nişan, çeyiz ve düğün gibi tüm süreçleri ayarlayan örgüt, her şey bittikten sonra ise kayıplara karıştı. Törenlerde örgüt üyelerinin, gelinin akrabası rolüne girdiği öğrenilirken, amacına ulaşan gelinlerin, düğün sonu takıları alarak kaçtığı ifade edildi.
11.05.2022 Gündem
Sultan'ın ölümüyle ilgili aranan 2 şüpheli, Kırşehir'de yakalandı
Sultan'ın ölümüyle ilgili aranan 2 şüpheli, Kırşehir'de yakalandı Ankara'nın Çankaya ilçesinde Sultan Irmak'ın (28) evde başından vurulmuş olarak ölü bulunmasıyla ilgili aranan 2 şüpheli, Kırşehir'in Kaman ilçesinde yakalandı.
7.05.2022 Yaşam
Hırsıza kurşun yağdırırken, yeğenini öldürdü!
Hırsıza kurşun yağdırırken, yeğenini öldürdü! İzmir'in Çiğli ilçesinde, yeğeniyle birlikte hırsızın peşine düşen bir kişi, hırsıza kurşun yağdırırken, kurşunların isabet ettiği yeğeni hayatını kaybetti. Olayda gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
7.05.2022 Yaşam
Kız isteme meselesi yüzünden çıkan kavgada sırtından bıçaklanan genç öldü
Kız isteme meselesi yüzünden çıkan kavgada sırtından bıçaklanan genç öldü Malatya’da kız isteme meselesi yüzünden çıkan kavgada sırtından bıçaklanan 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Öldürülen genç, gözyaşları arasında defnedildi.
7.05.2022 Yaşam
Aleyna Tilki sosyal medyayı ikiye böldü!  'Kız isteme olayı çok saçma!'
Aleyna Tilki sosyal medyayı ikiye böldü! 'Kız isteme olayı çok saçma!' Aleyna Tilki'nin, "Kız isteme olayı çok saçma. Ne münasebet mal ister gibi, 'Kızı oğluma verir misiniz?' falan filan ya, iğrenç! İnsan gibi, 'Evleneceğiz, rızanız var mı?' de, olsun bitsin..." sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.
22.03.2022 Magazin
Gelin Evi Esra kimdir? Gelin Evi Esra Yamacı kaç yaşında ve nereli?
Gelin Evi Esra kimdir? Gelin Evi Esra Yamacı kaç yaşında ve nereli? Ekranların ilgiyle takip edilen programı Gelin Evi'nin 810. bölümünde ilk gün yarışmacısı Esra Yamacı oldu. Haftanın ilk gününde gelinler Esra hanımın evine konuk oldu. Esra Yamacı'nın çeyizleri, düğün görüntüleri izlendi. Gelin Evi yarışmacılarından Esra'nın evi ve hazırladığı sunumlar dikkat çekerken, gelinler de yorum yaptı. Roman gelini olan Esra'nın çok konuşulan kız isteme, nişan ve düğün görüntüleri gelinler tarafında yorumlandı. Peki, Gelin Evi Esra kimdir? Gelin Evi Esra Yamacı kaç yaşında ve nereli? İşte Gelin Evi yarışmacısı Esra Yamacı hakkında merak edilenler...
8.03.2022 Gündem
Türk kahvesi günü ne zaman? Dünya Türk kahvesi günü sözleri, kutlu olsun mesajları…
Türk kahvesi günü ne zaman? Dünya Türk kahvesi günü sözleri, kutlu olsun mesajları… Dünya Türk kahvesi günü ne zaman, sorusunun yanıtı sorgulanırken Türk kahvesi günü sözleri ve mesajları ile ilgili aramalar da arttı. Her yıl 5 Aralık tarihinde kutlanan Türk Kahvesi Günü, Türk kahvesinin UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası olarak kabul edilmesiyle beraber özel bir gün olarak kutlanıyor. Türk kahvesi gününün yıl dönümü için Türk Kahvesi Günü mesajları ve sözlerini derledik.
4.12.2021 Gündem
O ilde flaş karar! Düğünlere takı ve altın sınırı geldi
O ilde flaş karar! Düğünlere takı ve altın sınırı geldi Batman'ın Kozluk ilçesinde bir araya gelen kanaat önderleri, imamlar ve muhtarlar, altın takı miktarına sınırlama getirilmesi yönünde tavsiye kararı aldı. Buna göre, kız isteme törenlerinde 80 gramdan fazla altın takı takılmayacak.
28.11.2021 Yaşam
Kız istemeye gidenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 15  kişi yaralandı
Kız istemeye gidenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 15 kişi yaralandı Konya'da kız istemeye gidenlerin bulunduğu minibüsün devrilmesi sonucu 15 kişi yaralandı.
25.09.2021 Yaşam
Dışişleri'nden onaylı aşk!
Dışişleri'nden onaylı aşk! Aile sınavından geçen ancak Dışişleri’ne takılan damat adayı M.K., aşkından vazgeçmeyerek konuyu mahkemeye taşıdı. İdare Mahkemesi’nin “Evlenebilirsin” kararına Dışişleri yine “Olmaz” yanıtı vererek, bir üst mahkemeye itiraz etti. İstinaftan da olumlu karar çıkınca Dışişleri ikna oldu ve çifte “Evlenmeye engel kalmadı” müjdesi verdi.
13.05.2021 Gündem
Türk kahvesi iştah kesmede büyük rol oynuyor
Türk kahvesi iştah kesmede büyük rol oynuyor 40 yıllık hatırlı Türk kahvesi, eşsiz lezzetiyle Ramazan’da da büyük keyifle tüketiliyor. Türk Kahvesinin metabolizmayı ve yağ yakımını hızlandırdığına dikkat çeken Diyetisyen Ayşegül Bahar, “İftardan bir saat sonra içtiğiniz Türk Kahvesi, iştahınızı bastırıp gece boyunca sağlıksız atıştırmalıklardan sizi uzak tutar, sindirime yardımcı olur” diyor.
27.04.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kız İsteme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kız isteme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.