Gazete Vatan Logo
Magazin Somer ve Türkan boşanıyor mu? Üç Kız Kardeş'te neler yaşandı?

Somer ve Türkan boşanıyor mu? Üç Kız Kardeş'te neler yaşandı?

Kanal D'nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, 31 Ocak Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. İşte yeni bölümle ilgili detaylar...

Somer ve Türkan boşanıyor mu? Üç Kız Kardeş'te neler yaşandı?

Rüçhan, Türkan'a ders vermek isterken evliliklerinin bitmesine neden oldu.

SOMER, TÜRKAN'A ÖFKE PÜSKÜRÜYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Selçuk'tan Mustafa'nın evini öğrenen Somer, bir anda aklında Sevilay'ın oğlu olduğu bağlantısını kurdu. Türkan'ı, Sevilay'ın evinin önüne çağıran Somer, bu sefer çok sinirlendi. Türkan'ın açıklama yapmasına izin vermeyen Somer, gün geçtikçe annesine benzediğini söyledi.

SOMER KOŞARAK MİNE'YE GİDİYOR

Türkan'a sinirlenen Somer, Türkan'ın yanından ayrılır ayrılmaz nefes almak için Kiraz'ı görmeye gitti. O sırada Mine ise hazırlanış evden çıkıyordu. Kiraz'ı, Somer'e emanet eden Mine, Somer'den arabasını alıp kişisel gelişim koçunun yanına gitti.

Somer, Kiraz'a bakmakta zorlanınca annesinden destek istedi. Mine'nin evine giden Rüçhan, Somer'le dertleşmeye başladı. Türkan'ı belli etmeden kötüleyen Rüçhan, bir yandan da o senin karın diyerek Türkan'ı koruyormuş gibi gösterdi.

 SOMER VE TÜRKAN'IN KAVGASI DEVAM EDİYOR

Somer, Mine'nin evinden geç gelince Türkan uyuya kaldı. Sabah yatakta Somer'i göremeyen Türkan hemen aradı. Somer telefonu açmayınca mide bulantısı yaşayan Türkan mutfağa ineceği sırada Somer'i diğer odada yatarken gördü. Mutfaktan döndüğünde ise Somer uyanmıştı ve Türkan dün gece nerede olduğunun hesabını sordu. Tavrı çok net olan Somer, istediği zaman kızının yanına gideceğini ve isterse günlerce kalacağını söyledi.

Haberin Devamı

NESRİN, SEVİLAY'I UYARIYOR

Derya ve Mustafa'nın sevgili olduğunu öğrenen Nesrin, vakit kaybetmeden soluğu Sevilay'ın evinde aldı. Sevilay'ın geçmişini yüzüne vuran Nesrin, Türkan ile ortaklığını bitirmesini ve Mustafa ile Derya'nın arkadaşlıklarının bitmesini istedi.
Nesrin'in söylediklerine çok sinirlenen Mustafa, yine de çok karşı gelemedi.

RÜÇHAN VE NESRİN YER DEĞİŞTİRİYOR

Fatih, Mesut'un Almanya'da yaşayan kardeşini bulmak ihtimalinden bahsedince Mesut çok sevindi. Dönüş ve Feride ise Mesut'un sandığında olan anılarına bakmanın işlemi kolaylaştıracağını düşündü ve sandık açılışını eğlenceli hale getirdi. O sırada Rüçhan'da, Nesrin'in evine geldi. Mesut'un gönlünü hoş etmek isteyen Rüçhan, Mesut'un hayallerini sordu. Mesut ise Rüçhan ve Nesrin'in yer değiştirmesini istedi. Nesrin, Rüçhan'ın kıyafetlerini, Rüçhan ise Nesrin'in kıyafetlerini giyerek birbirlerinin yerine geçtiler. O sırada Rüçhan'ın telefonuna gelen arama ile Özer'in yine Sevilay'a gittiğini öğrendi.

Haberin Devamı

Çılgına dönen Rüçhan'ın peşinden giden Nesrin, Somer'i düşünmesi gerektiğini söyleyerek Rüçhan'ı bir şekilde sakinleştirmeyi başardı. İki dünür sahile gidip dertleşmeye başladı.

DÖNÜŞ SEVGİSİNİ KALBİNE GÖMÜYOR

Feride, Serdar'dan çok hoşlanınca Dönüş geçmişte yaşadıklarından bahsetmedi. Günlerce Serdar'ın adının ağzından düşürmeyen Feride, Serdar ile tekrar buluşmak için yardım istedi. Serdar'ı arayan Dönüş, yarın Ayvalık'a gelmesini istedi. Dönüş'ün teklifini kabul eden Serdar, telefonu kapatınca Dönüş'ün özür dileyip tekrar barışacaklarını düşündü.

İlk otobüsle Dönüş'ün yanına giden Serdar, Dönüş ile baş başa konuşacağını düşünürken Dönüş'ün Feride'yle arasını yapmaya çalıştığını anlayınca çok sinirlendi.

Haberin Devamı

SADIK, ÖZER'DEN KIZ İSTEMEYE GİDİYOR

İrfan ile Ayla'nın ilişkisini evlilik yoluna taşımak istemesiyle İrfan, Sadık'tan yardım istedi. İrfan'ın isteğini kabul eden Sadık, elinde çiçekle Kormanlara gitti. Gayet güzel geçen kız isteme merasiminde tek sorun İrfan'ın annesi, Ayla'yı Rüçhan'ın yeğeni sanıyordu.

Yüzükler takıldıktan sonra İrfan'ın söylediği yalanı öğrenen Ayla, tatsızlık çıkmasın diye sussa da bir hayli üzüldü.

SOMER YİNE SOLUĞU MİNE'NİN EVİNDE ALIYOR

Sabah saatlerinde kimseye haber vermeden evden çıkan Türkan, Ayla'ya soran olursa ehliyet sınavına gitti dersin dedi. Hamilelik testi için hastaneye giden Türkan, sonuç çıkana kadar hastanede bekledi.

Bu arada kahvaltısını yapıp evden çıkan Somer, yine kızını görme bahanesiyle Mine'nin evine gitti. Mine'nin evinde kişisel gelişim hocasını gören Somer, içten içe kıskanmaya başladı.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖZER'İ FENA DÖVDÜLER

Sevilay'ın eski eşi Ayvalık'a gelince tekrar Sevilay'ı rahatsız etmeye başladı. Bu durumdan bir şekilde haberdar olan Özer, duruma dahil oldu. Sevilay'ın eski eşi ise Özer'i öldüresiye dövüp evinin kapısının önüne attı.

Haberin Devamı