Kısa Süreli Panik

Kısa Süreli Panik

Son dakika kısa süreli panik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kısa süreli panik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kısa süreli panik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kısa Süreli Panik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kısa süreli panik gelişmeleri de dahil olmak üzere 472 kısa süreli panik haberi bulunmuştur. Tüm kısa süreli panik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belediye başkanı kürsüde depremi anlatırken deprem oldu
Belediye başkanı kürsüde depremi anlatırken deprem oldu Bursa’nın Gemlik ilçesinde saat 10.45’te meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki deprem çevre ilçelerde kısa süreli paniğe neden olurken, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, depreme kürsüde, depremi ve kentsel dönüşümü konuştuğu sırada yakalandı.
19.02.2024 Gündem
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi ‘Kurtlar Vadisi’nin ardından birçok projede rol alan Sinem Yıldırım, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Bebek'te görüntülendi. Flaşların patlamasıyla görüntü vermemek için kendini gizlemeye çalışan Yıldırım, kısa süreli panik yaşadı.
8.01.2024 Magazin
Hakkari'de peş peşe korkutan depremler
Hakkari'de peş peşe korkutan depremler Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Hakkari’de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremlerin ardından peş peşe iki sarsıntı daha yaşandı. Depremlerin şiddeti 3.5 ve 4.5 olarak ölçüldü.
31.12.2023 Gündem
Balıkesir depremini uzman isimler yorumladı: Tehlike çok yakın ve son derece yüksek...
Balıkesir depremini uzman isimler yorumladı: Tehlike çok yakın ve son derece yüksek... Balıkesir açıklarında meydana gelen depremi uzman isimler yorumladı. Marmara Denizi Balıkesir açıklarında 4,1 büyüklüğünde olan deprem, beklenen büyük bir depremi yeniden hatırlattı. CNN TÜRK canlı yayınına konuk olan Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, riskli illeri tek tek sayıp uyardı. "Deprem tehlikesi son derece yüksek ve de çok yakın" dedi. Prof. Dr. Naci Görür ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Deprem, deprem beklediğimiz KAF’ın kuzey kolunda olmadı. Aksine Erdek kuzeyinden geçen mormal atım bileşeni olan güney kolu üzerinde oldu. " ifadelerine yer verdi.
8.11.2023 Gündem
Galata Köprüsü’nde yangın paniği! İtfaiye ekipleri harekete geçti
Galata Köprüsü’nde yangın paniği! İtfaiye ekipleri harekete geçti Beyoğlu'nda Galata Köprüsü altında bulunan bir restoranda yangın çıktı. Kısa süreli panik yaşanırken yangın sırasında köprü üstünde bulunanlar dumana aldırış etmeden balık tutmaya devam etti. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
27.09.2023 Gündem
Sivas'ta 3.5 büyüklüğünde deprem
Sivas'ta 3.5 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Sivas’ın Zara ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
12.08.2023 Gündem
Meteoroloji uyardı sağanak yağış Ordu’yu vurdu! Yollar göle döndü, evleri su bastı
Meteoroloji uyardı sağanak yağış Ordu’yu vurdu! Yollar göle döndü, evleri su bastı Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Ordu için yapılan gök gürültülü sağanak uyarısının ardından, kent genelinde etkili olan yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Caddelerde, sokaklarda ve tarım arazilerinde su birikintileri oluşurken, birçok evi su bastı.
21.06.2023 Yaşam
Beyoğlu'nda yangın paniği
Beyoğlu'nda yangın paniği Beyoğlu'nda alev alev yanan 2 katlı metruk bina itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın nedeniyle çevrede kısa süreli panik yaşandı.
1.06.2023 Yaşam
Biden konuşma yaptığı sırada yere yığıldı
Biden konuşma yaptığı sırada yere yığıldı Beyaz Saray'da ağırlanan Louisiana State Üniversitesi (LSU) kadın basketbol takımının oyuncusu Sa'Myah Smith, ABD Başkanı Joe Biden’ın konuşması sırasında bayıldı. Kısa süreli panik yaşandı.
27.05.2023 Dünya
Kahramanmaraş ve Adana'da peş peşe korkutan depremler
Kahramanmaraş ve Adana'da peş peşe korkutan depremler Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremin ardından Adana'nın Saimbeyli ilçesi de 4.5 büyüklüğünde bir sarsıntı yaşadı.
22.05.2023 Gündem
Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
13.05.2023 Gündem
Sivas'ta 4.3 büyüklüğünde deprem
Sivas'ta 4.3 büyüklüğünde deprem AFAD, Sivas'ın Gürün ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
27.04.2023 Gündem
Sivas’ta 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Sivas’ta 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi Sivas’ın Gürün ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
18.04.2023 Gündem
Kastamonu'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydan geldi
Kastamonu'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydan geldi Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
1.04.2023 Gündem
Osmaniye'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Osmaniye'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlçede kısa süreli panik yaşanırken, herhangi bir olumsuzluk olup olmadığının tespiti için ekipler çalışma başlattı.
28.02.2023 Gündem
Çorum'da 4 büyüklüğünde deprem
Çorum'da 4 büyüklüğünde deprem Çorum'un Laçin ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
4.02.2023 Gündem
İzmir'de korkutan deprem! Vatandaşlar panik yaşadı
İzmir'de korkutan deprem! Vatandaşlar panik yaşadı Merkez üssü İzmir'in Buca ilçesi olan 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı
15.01.2023 Gündem
Erzincan'da 3.8 büyüklüğünde deprem
Erzincan'da 3.8 büyüklüğünde deprem Erzincan'ın Tercan ilçesinde, Richter ölçeğine göre 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
11.11.2022 Gündem
İzmir'de 3.7 büyüklüğünde deprem
İzmir'de 3.7 büyüklüğünde deprem İzmir'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.
5.11.2022 Gündem
Çorum'da 4.2 büyüklüğünde deprem
Çorum'da 4.2 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çorum’da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Kent merkezinde kısa süreli hissedilen depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
12.08.2022 Gündem
Çevredekileri korkuttu, dövülüp, polise teslim edildi
Çevredekileri korkuttu, dövülüp, polise teslim edildi Şanlıurfa'da elindeki jiletle kendine zarar veren ve çevredekileri korkutan yabancı uyruklu Hasan Zahit El Mıhlis (25), bölgedekiler tarafından dövüldü. Mıhlis, daha sonra polise teslim edilirken, olay ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
7.08.2022 Yaşam
Son dakika: Kahramanmaraş'ta deprem! İlk bilgiler...
Son dakika: Kahramanmaraş'ta deprem! İlk bilgiler... Kahramanmaraş'ta 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
26.07.2022 Gündem
Manisa'da 4,3 büyüklüğünde deprem! İlk bilgiler geldi
Manisa'da 4,3 büyüklüğünde deprem! İlk bilgiler geldi Manisa'da merkez üssü Soma ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Manisa'nın yanı sıra Balıkesir'den de hissedilen deprem kısa süreli paniğe neden oldu.
17.07.2022 Gündem
Bodrum'da makilik yangını
Bodrum'da makilik yangını Muğla'nın Bodrum ilçesinde, makilikte çıkan yangın ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle söndürüldü.
11.07.2022 Gündem
Kadıköy metroda ortalık karıştı! Yolcular birbirine girdi
Kadıköy metroda ortalık karıştı! Yolcular birbirine girdi Kadıköy’de metro içerisinde bir yolcunun, alkol içtiği gerekçesiyle tartışma çıktı. Taraflar arasında sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Yaşananlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kısa Süreli Panik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kısa süreli panik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.