Kış Olimpiyatları

Kış Olimpiyatları

Son dakika kış olimpiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kış olimpiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kış olimpiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kış Olimpiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kış olimpiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 343 kış olimpiyatları haberi bulunmuştur. Tüm kış olimpiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kasapoğlu ve Varank, Anadolu’nun çatısından uzayı izlediler
Bakan Kasapoğlu ve Varank, Anadolu’nun çatısından uzayı izlediler TÜBİTAK’ın her yaştan astronomi meraklısını buluşturduğu Gökyüzü Gözlem Etkinlikleri’nin yeni göğe bakma durağı Erzurum oldu. Çok sayıda gökyüzü tutkunu Anadolu’nun çatısından uzayı gözlemleme imkanı buldu.
23.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Erzurum'da 3 gün sürecek gökyüzü gözlem etkinliği başladı
Erzurum'da 3 gün sürecek gökyüzü gözlem etkinliği başladı Her yaştan astronomi meraklısının buluştuğu gökyüzü gözlem etkinliği, Diyarbakır ve Van’ın ardından bu kez Erzurum’da yapıldı.
22.07.2022 Gündem
İmkansız deniliyordu bir ilk gerçekleşti! Rus tanklarının arasındaki tek gazeteci:
İmkansız deniliyordu bir ilk gerçekleşti! Rus tanklarının arasındaki tek gazeteci: Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta Rus birliklerinin arasına girmek imkansız gibi görünürken Çinli muhabir Lu Yuguang kendine özel bir erişim açmış gibi görünüyor. Yaptığı haberler için Rus hükümetinden birçok ödül alan Çinli muhabir Ukrayna hakkında yaptığı yorumlarla eleştiri oklarının hedefinde...
16.03.2022 Dünya
2022 Kış Paralimpik oyunları açılışı hangi kanalda, paralimpik kış oyunları nelerdir? Kış Paralimpik oyunları nedir, ne zaman başlıyor?
2022 Kış Paralimpik oyunları açılışı hangi kanalda, paralimpik kış oyunları nelerdir? Kış Paralimpik oyunları nedir, ne zaman başlıyor? Google bu kez 1976 yılından bu yana düzenlenen 2022 Kış Paralimpik Oyunları'nı doodle yaptı. 2022 Kış Paralimpik Oyunları Açılışının Doodle olarak görenler  Kış Paralimpik Oyunları'na yönelik araştırma yapmaya başladı. Peki, 2022 Kış Paralimpik oyunları açılışı hangi kanalda, paralimpik kış oyunları nelerdir? Kış Paralimpik oyunları nedir, ne zaman başlıyor?
4.03.2022 Diğer Sporlar
Rusya'dan Ukrayna'ya peş peşe bomba! Kritik noktalar vuruldu, ilk kez açıkladılar...
Rusya'dan Ukrayna'ya peş peşe bomba! Kritik noktalar vuruldu, ilk kez açıkladılar... Ukrayna - Rusya savaşının 7'nci gününden son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Rusya-Ukrayna müzakerelerinde Rus heyetine başkanlık eden Devlet Başkan Yardımcısı Vladimir Medinskiy, Ukrayna heyetinin Kiev'den yola çıktığını ve toplantı yerine yarın sabah varacağını belirtti. Kiev Belediye Başkanı "Rus birlikleri başkent Kiev'e daha yakın" açıklamasında bulunurken, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ise Putin'i "savaş suçlusu" olarak tanımlayarak BM'ye çağrıda bulundu. Harkiv bir kez daha füzelerin hedefi oldu. Ukrayna savaşın başından beri 2 bin sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. Rus annelere çağrı yapan Ukrayna, esir askerlerin annelerinin Kiev'e gelmeleri durumunda serbest bırakılacaklarını duyurdu. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova'nın Zelenski'nin güvenlik garantileri isteğine ilişkin görüşmeye hazır olduklarını söyledi. Öte yandan Rusya Ukrayna işgali sırasında ne kadar kayıp verdiğini ilk kez açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Rusya neden Ukrayna’ya saldırıyor, Ukrayna’yı neden işgal etmek istiyor? Rusya Ukrayna krizi neden çıktı?
Rusya neden Ukrayna’ya saldırıyor, Ukrayna’yı neden işgal etmek istiyor? Rusya Ukrayna krizi neden çıktı? Ukrayna-Rusya arasındaki kriz büyüyor. ABD'nin de dahil olmasıyla bölgeye birçok askeri yığınak yapıldı. Rusya, en güçlü ordular listesinde 2. sırada bulunurken Ukrayna ise 25. sırada yer alıyor. Moskova Yönetimi'nin Ukrayna'yı işgale karar verdiği, işgalin birkaç gün içinde başlayabileceği iddia edilirken Washington Yönetimi ve Birleşik Krallık'tan vatandaşlarına "Ukrayna'yı terk edin" çağrısı geldi. Peki, Rusya neden Ukrayna’ya saldırıyor, Ukrayna’yı neden işgal etmek istiyor? Rusya Ukrayna krizi neden çıktı?
26.02.2022 Dünya
Xi Jinping ve Putin telefonda görüştü
Xi Jinping ve Putin telefonda görüştü Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Ukrayna konusunu ele aldı. Putin, Rusya’nın Ukrayna ile üst düzey müzakereler yürütmeye hazır olduğunu söyledi.
25.02.2022 Dünya
Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? Yaptırımların uygulandığı üç Rus oligark kimdir?
Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? Yaptırımların uygulandığı üç Rus oligark kimdir? Rusya-Ukrayna krizine ilişkin gelişmeler gelmeye devam ediyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açıklamaları sonrası gelen yaptırım kararları takip ediliyor. Avrupa Birliği (AB), İngiltere, Japonya ve ABD, Rusya'ya yönelik bir dizi yaptırım kararı aldı. ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın iki büyük finans kuruluşuna yaptırım uygulanacağını ve Rus hükümetinin Batı finansmanına erişiminin engelleneceğini, ayrıca, Putin'e yakın kişiler ile aile üyelerine de yaptırım getirileceğini bildirdi. Bunların içinde Rus ooligarklar da bulunuyor. Peki, Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? İngiltere'nin yaptırım açıkladığı üç Rus oligark kimdir? İşte detaylar…
23.02.2022 Dünya
Tayvan Dışişleri Bakanı Joseph Wu: Çin yeni bir kriz çıkartabilir
Tayvan Dışişleri Bakanı Joseph Wu: Çin yeni bir kriz çıkartabilir Tayvan Dışişleri Bakanı Joseph Wu, “Çin şu anda hem ekonomik hem de azınlık hakları açısından sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Bu durum Çin’in yeni bir Tayvan krizi oluşturmasına neden olabilir” dedi.
20.02.2022 Dünya
Abramovic'in sıkıntılı günleri! Rekor kayıp, 1 günde 700 milyon euro!
Abramovic'in sıkıntılı günleri! Rekor kayıp, 1 günde 700 milyon euro! Chelsea'nin Rus sahibi Roman Abramovic, Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilim nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Abramovic'in sahibi olduğu Evraz adlı şirket, rekor kayıp yaşadı.
16.02.2022 İngiltere
Çin olimpiyatları ne zaman bitiyor? 2022 Pekin Kış Olimpiyatları bitiş tarihi!
Çin olimpiyatları ne zaman bitiyor? 2022 Pekin Kış Olimpiyatları bitiş tarihi! 90 ülkeden yaklaşık 3 bin sporcu mücadele ettiği, Çin Olimpiyatları 4 Şubat başladı. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın, Pekin Kış Olimpiyatları bitmeden Rusya'nın Ukrayna'yı işgale başlayabileceğini söylemesiyle “Çin olimpiyatları ne zaman bitiyor?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
12.02.2022 Dünya
İşte İngilizlerin Pekin Kış Olimpiyatları'nda yarışan en seksi sporcuları!
İşte İngilizlerin Pekin Kış Olimpiyatları'nda yarışan en seksi sporcuları! Çin'de düzenlenen ve geçtiğimiz 5 Şubat'ta başlayan 2022 Pekin Kış Olimpiyatları'nda mücadeleler tüm hızıyla devam ederken İngiliz The Sun gazetesi Büyük Britanya adına yarışan en seksi sporcuları seçti.
9.02.2022 Şampiy10
Pekin Olimpiyatları'nda gündeme damga vuran açıklamalar! Dünyanın gözü Pekin'de!
Pekin Olimpiyatları'nda gündeme damga vuran açıklamalar! Dünyanın gözü Pekin'de! Koronavirüs salgını ve diplomatik boykot kararlarının gölgesinde başlayan Pekin Kış Olimpiyatları bu kez de sporculara sürekli olarak uygulanan karantina kuralları, yeme-içme ve barınma şartlarındaki sorunlar ve Çin'in yılın bu zamanında sahip olduğu ağır hava koşulları nedeniyle gündemde. Sosyal medya hesabından yaşadıklarını ağlayarak anlatan Belçikalı sporcu Kim Meylemans ise olimpiyat gündemine damgasını vurdu.
8.02.2022 Diğer Sporlar
Pekin Olimpiyatları'nda skandal! Sporcular gözyaşları içinde anlattı
Pekin Olimpiyatları'nda skandal! Sporcular gözyaşları içinde anlattı Koronavirüs salgını ve diplomatik boykot kararlarının gölgesinde başlayan Pekin Kış Olimpiyatları bu kez de sporculara sürekli olarak uygulanan karantina kuralları, yeme-içme ve barınma şartlarındaki sorunlar ve Çin'in yılın bu zamanında sahip olduğu ağır hava koşulları nedeniyle gündemde. Sosyal medya hesabından yaşadıklarını ağlayarak anlatan Belçikalı sporcu Kim Meylemans ise olimpiyat gündemine damgasını vurdu.
8.02.2022 Gündem
Furkan Akar yarı finalde!
Furkan Akar yarı finalde! 2022 Pekin Kış Olimpiyatları'nda kısa kulvar sürat pateninde Furkan Akar çeyrek final mücadelesinde birinci olarak yarı finale yükseldi.
7.02.2022 Diğer Sporlar
Kış Olimpiyatları hangi kanalda? 2022 Kış Olimpiyatları’na Türkiye’den kaç sporcu katılıyor?
Kış Olimpiyatları hangi kanalda? 2022 Kış Olimpiyatları’na Türkiye’den kaç sporcu katılıyor? Pekin'de düzenlenen Kış Olimpiyatları başladı. Görkemli açılış töreniyle başlayan Kış Olimpiyatları’na 90 ülkeden 2 bin 900 civarında sporcu katılıyor. Kış Olimpiyatları corona virüs salgını ve ülkedeki siyasi durum nedeniyle gündemde. Peki, Kış Olimpiyatları hangi kanalda? 2022 Kış Olimpiyatları’na Türkiye’den kaç sporcu katılıyor? İşte Kış Olimpiyatları ile ilgili merak edilenler…
5.02.2022 Gündem
ABD ve Çin arasında gerilim! Boykot açıklaması geldi!
ABD ve Çin arasında gerilim! Boykot açıklaması geldi! Beyaz Saray, ABD’nin Çin’in insan hakları ihlalleri nedeniyle Pekin 2022 Kış Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları’na diplomatik boykot uygulayacağını duyurarak, olimpiyatlara diplomatik veya resmi temsilci gönderilmeyeceğini açıkladı.
6.12.2021 Dünya
Putin talimatı verdi! Hipersonik silahlar devreye giriyor
Putin talimatı verdi! Hipersonik silahlar devreye giriyor Rusya Savunma Bakanlığı tarafından geçtiğimiz Ekim ayında ve dün, Beyaz Deniz'de "Zirkon" hipersonik füze testlerinin yapıldığını hatırlatan Putin, 2022'den itibaren Rus donanmasının bu füzelerle donatılacağını belirterek, "Hala test ediyoruz ve başarılı sonuçlar aldık. 2022'den itibaren donanmamızı hipersonik deniz tabanlı silahlarla donatacağız" dedi
30.11.2021 Dünya
ABD'den 14 Çinli şirkete yaptırım
ABD'den 14 Çinli şirkete yaptırım Çin'in Uygur Türklerine yönelik baskı ve uygulamaları Batı'nın gündeminde. ABD, Çin merkezli 14 şirketi daha yaptırım listesine aldı. Pekin, karara tepki gösterdi. Belçika Meclisi de Uygur Türklerinin "soykırım riski" altında olduğunu kabul etti.
9.07.2021 Dünya
Sert gönderme! 'İstifa etmeliyiz'
Sert gönderme! 'İstifa etmeliyiz' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz basın mensuplarının kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.
6.10.2020 Galatasaray
'Dağların kızı' lakaplı milli kayakçı Sıla Kara corona virüse yakalandı
'Dağların kızı' lakaplı milli kayakçı Sıla Kara corona virüse yakalandı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterdiği Erzurum'da corona virüs, yaklaşık 50 sporcunun kamp gördüğü Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi'ne de girdi. Sporculardan bazılarında semptomlar görülmesi üzerine yapılan Kovid-19 testi, 5 sporcuda pozitif çıktı. Kamptaki sporcular evlerine gönderilerken sonuçları pozitif çıkan 5 sporcu kamp yaptıkları Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezde karantinaya alındı. Hastalığa yakalanan ve karantinaya alınan dağların kızı lakaplı milli kayakçı Sıla Kara, "Bu illet bizim bile nefesimizi kesti. Gençliğinize güvenmeyin" dedi.
5.09.2020 Yaşam
Milli kayakçı, Slovenya'da teleferikten düşen çocuğu kurtardı
Milli kayakçı, Slovenya'da teleferikten düşen çocuğu kurtardı Milli kayakçı Sıla Kara, Slovenya'da düzenlenen yarışmada final öncesi bindiği teleferikte düşmek üzere olan 12 yaşındaki Sloven çocuğu, son anda kayaklarını uzatarak kurtardı. Krvavec halkı tarafından 'kahraman' ilan edilerek madalya ile ödüllendirilen 19 yaşındaki milli sporcu Kara, "Ben insanlık görevimi yaptım" dedi.
15.02.2020 Yaşam
Küresel e-spor pazarının büyüklüğü 1,8 milyar dolara ulaşacak
Küresel e-spor pazarının büyüklüğü 1,8 milyar dolara ulaşacak Oyunder Kurucu Başkanı Tansu Kendirli, “Türkiye'de 4 milyon gencin e-spora ilgi duyduğunu ve takip ettiğini söyleyebiliriz” dedi.
30.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Ülke şokta! Blanca Fernandez Ochoa ölü bulundu
Ülke şokta! Blanca Fernandez Ochoa ölü bulundu İspanya'ya kış olimpiyatlarında madalya kazandıran ilk kadın sporcu olan ve 11 gündür kendisinden haber alınamayan 56 yaşındaki eski kayakçı Blanca Fernandez Ochoa ölü bulundu.
4.09.2019 Dünya
IAAF, Rusya'nın cezasının devamına karar verdi
IAAF, Rusya'nın cezasının devamına karar verdi Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF), devlet destekli doping programı uygulandığı gerekçesiyle 2015 yılında üyeliğini askıya aldığı Rusya Atletizm Federasyonunun (ARAF) cezasının süreceğini açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Kış Olimpiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kış olimpiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.