Çin

Çin

Son dakika Çin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çin gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.286 çin haberi bulunmuştur. Tüm çin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çin Kalkınma Bankası ile 1,23 milyar Yuan’lık anlaşma
Çin Kalkınma Bankası ile 1,23 milyar Yuan’lık anlaşmaTeknoloji şirketi Turkcell, mayıs ayında ön protokol yaptığı uluslararası kredi anlaşmasının ilk dilimi olan 1,23 milyar Yuan için imza atıldığını açıkladı.
22.10.2024Yaşam
Asya borsalarında karışık seyir
Asya borsalarında karışık seyirAsya borsalarında karışık bir seyir izleniyor.
22.10.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16'ncı BRICS Liderler Zirvesi'ne katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16'ncı BRICS Liderler Zirvesi'ne katılacakBRICS, Batı hegemonyasına karşı ön plana çıkan oluşumların başında geliyor. Çin ve Rusya'nın öncülüğündeki grup, G7'nin jeopolitik rakibi konumunda. Üye ülkeler, dünyada üretilen ham petrolün yüzde 44'ünü karşılıyor, bu da dünya ekonomisinin yüzde 25'i demek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı 16'ncı BRICS Liderler Zirvesi yarın yapılacak.
22.10.2024Gündem
Erdoğan-Putin zirvesinin tarihi belli oldu! Doğal gaz merkezi projesini görüşecekler
Erdoğan-Putin zirvesinin tarihi belli oldu! Doğal gaz merkezi projesini görüşeceklerRusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuri Uşakov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında planlanan bir görüşme olduğunu ifade ederek, “Liderler, Türkiye’de kurulması planlanan doğalgaz merkezi projesini ele alacak” dedi.
21.10.2024Gündem
Dünya Sudoku Şampiyonası’nda büyük başarı
Dünya Sudoku Şampiyonası’nda büyük başarıTürk Sudoku A Takımı oyuncusu Can Erturan Pekin’de yapılan Dünya Sudoku Şampiyonası’nda Gençler (U18) kategorisinde Dünya 2.’si olarak büyük bir başarıya imza attı. Can, tüm yaş gruplarının dahil edildiği genel sıralamada ise 8.liğe yükselerek Sudoku dünyasının önemli isimleri arasına girdi.
21.10.2024Diğer Sporlar
Bakan Kacır: TEKNOFEST'ler bir devrimdir
Bakan Kacır: TEKNOFEST'ler bir devrimdirSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin savunma sanayinde yazdığı başarılarının benzerlerini sanayi ve teknolojinin tüm alanlarında yazacağını belirtti.
19.10.2024Gündem
Deniz salyangozundan 14,4 milyon dolar gelir sağlandı
Deniz salyangozundan 14,4 milyon dolar gelir sağlandıTürkiye'den 9 ayda gerçekleştirilen deniz salyangozu ihracatı 14 milyon 428 bin 478 dolara ulaştı.
19.10.2024Ekonomi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan İsrail-İran olası savaşı açıklaması: Bunu yüksek bir ihtimal olarak değerlendirmek gerekiyor
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan İsrail-İran olası savaşı açıklaması: Bunu yüksek bir ihtimal olarak değerlendirmek gerekiyorDışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail ile İran arasındaki olası savaşı "yüksek bir ihtimal olarak değerlendirmek" gerektiğini belirterek, ülke ve bölge olarak buna hazır olunması uyarısında bulundu.
17.10.2024Gündem
Aydın'da sezonun ilk kestanesi kilosu 500 TL'den alındı! Vali açıklama yaptı
Aydın'da sezonun ilk kestanesi kilosu 500 TL'den alındı! Vali açıklama yaptıAydın'ın AB Coğrafi İşaret Tescilli kestanesinde 2024 sezonu ilk mahsulleri, Aydın Ticaret Borsası tarafından sembolik olarak kilosu 500 TL'den satın alındı. Düzenlenen törende ilk alımı yapan Vali Yakup Canbolat, Aydın'da yıllık yaklaşık 22 bin 715 ton kestane üretimi yapıldığını ve Valilik olarak iş yapmak isteyen üretim yapan herkesin yanında olduklarını söyledi.
16.10.2024Ekonomi
Türkiye ve Yunanistan diyaloğu ilerliyor
Türkiye ve Yunanistan diyaloğu ilerliyorÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu NATO Parlamenter Asamblesi Siyasi Komisyon ile Demokrasi ve Güvenlik Komisyonunun ortak toplantısı için gittiği Atina ve Hanya'dan yurda döndü.
16.10.2024Gündem
Dünya genelinde elektrik kullanım ihtiyacı artıyor: ulaşım sektöründe benzine meydan okuyor
Dünya genelinde elektrik kullanım ihtiyacı artıyor: ulaşım sektöründe benzine meydan okuyorKüresel elektrik talebinin ve temiz enerji teknolojilerinin büyümesiyle dünyanın hızla "elektrik çağı"na ilerlediği bildirildi.
16.10.2024Ekonomi
Dünyanın en büyük solar inverterlerinden birini Türkiye’de üretecek
Dünyanın en büyük solar inverterlerinden birini Türkiye’de üretecekZES, yenilenebilir enerji sektörünün büyümesine ivme kazandıracak önemli bir anlaşmaya imza attı. Dünyanın en büyük üçüncü solar inverter üreticisi Solis ile yerli üretim anlaşması yapan ZES, Solis solar inverterlerini Zorlu Grubuna ait Vestel’in Manisa’daki fabrikasında üretecek.
15.10.2024Ekonomi
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
15.10.2024İddaa
Çin, Tayvan'ın etrafını kuşatan kapsamlı askeri tatbikata başladı
Çin, Tayvan'ın etrafını kuşatan kapsamlı askeri tatbikata başladıÇin, egemenlik ihtilafı içinde olduğu Tayvan'ın lideri Lai Ching-te'nin ilk "Ulusal Gün" konuşmasını yapmasından 4 gün sonra, Ada ve çevresini kuşatan kapsamlı askeri tatbikata başladı.
14.10.2024Dünya
Brent petrolün varil fiyatı 76,83 dolar
Brent petrolün varil fiyatı 76,83 dolarBrent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 76,83 dolardan işlem görüyor.
10.10.2024Ekonomi
Yeni bir kurbağa türü keşfedildi
Yeni bir kurbağa türü keşfedildiÇinli araştırmacılar yeni bir kuyruklu kurbağa türü keşfetti. 2 bin metre yükseklikteki bir dağın zirvesinde keşfedilen türe, "Ateş Karınlı Semender" ismi verildi.
9.10.2024Dünya
Türk somonu 45 ülkede alıcı buldu
Türk somonu 45 ülkede alıcı bulduTürk somonu ihracatı yılın ilk 9 ayında yüzde 6 artışla 351 milyon 350 bin dolara ulaştı. Rusya Federasyonu başta olmak üzere 45 ülkeye Türk somonu satıldı.
8.10.2024Gündem
Çift rahimli kadın ikiz bebek doğurdu
Çift rahimli kadın ikiz bebek doğurduÇin’in kuzeybatısındaki bir hastanede, nadir görülen çift rahim (uterus didelphys) rahatsızlığı olan bir kadın, her bir rahminden bir bebek doğurdu.
8.10.2024Dünya
Küresel piyasalarda hafta pozitif başladı
Küresel piyasalarda hafta pozitif başladıKüresel piyasalar, ABD'de geçen hafta açıklanan istihdam verilerinin ardından ülkede ekonominin "yumuşak iniş" yapabileceğine yönelik beklentilerin öne çıkmasıyla haftanın ilk işlem gününe pozitif seyirle başladı.
7.10.2024Ekonomi
Türkiye 'Uzak Ülkeler Stratejisi' ile ihracatta sınır tanımıyor!
Türkiye 'Uzak Ülkeler Stratejisi' ile ihracatta sınır tanımıyor!Türk firmaların, "Uzak Ülkeler Stratejisi" kapsamında, aralarında ABD, Çin, Japonya, Pakistan, Hindistan ve Avusturalya gibi ülkelerin de olduğu 18 ülkeye yaptığı ihracat, bu yılın ocak-eylül döneminde yıllık bazda yüzde 9,2 artarak 20,1 milyar dolara yükseldi.
3.10.2024Ekonomi
İsviçre’nin Zürih kentinde kreş yakınında bıçaklı saldırı: 3 çocuk yaralandı
İsviçre’nin Zürih kentinde kreş yakınında bıçaklı saldırı: 3 çocuk yaralandıİsviçre’nin Zürih kentinde bir kreş yakınında düzenlenen bıçaklı saldırıda 1’i ağır olmak üzere 3 çocuk yaralandı.
1.10.2024Dünya
İGA İstanbul Havalimanı liderliğini tescilledi
İGA İstanbul Havalimanı liderliğini tescillediNew York merkezli dünyaca ünlü seyahat dergisi Condé Nast Traveler’ın editör ve okuyucuları İGA İstanbul Havalimanı’nı “Dünyanın En İyi Havalimanı” seçti.
1.10.2024Ekonomi
Bakan Kacır'dan TEKNOFEST mesajı: Halka açık ilk uçuş gösterisini Adana'da yapacaklar
Bakan Kacır'dan TEKNOFEST mesajı: Halka açık ilk uçuş gösterisini Adana'da yapacaklarSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, teknoloji ve sanayideki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
1.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya İsrail çağrısı: BMGK gerekirse güç kullanmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya İsrail çağrısı: BMGK gerekirse güç kullanmalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. "Gözünü kan bürümüş bir avuç radikal siyonist bölgemizi ve dünyayı ateşe atmaktadır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güvenlik Konseyi gerekli iradeyi göstermezse, kuvvet kullanma yetkisi süratle devreye alınmalıdır. İsrail'in haydutluğuna daha fazla sessiz kalınamaz. Zulme en büyük tepkiyi müslümanlar vermelidir. Kardeşlerimize önce biz sahip çıkmazsak, başkalarının destek olmasını zaten bekleyemeyiz" ifadelerini kullandı.
30.09.2024Gündem
Komedi ve korku filmisevenler D-Smart'ta
Komedi ve korku filmisevenler D-Smart'taD-Smart, beyaz perdenin başarılı filmlerini evlere taşımaya devam ediyor. MovieSmart Türk’te, cumartesi akşamı romantik komedi Dönerse Senindir, pazar gecesi ise Türk sinemasının başarılı korku örneklerinden Dabbe 5: Zehr-i Cin film severleri bekliyor.
28.09.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.