Kiryakos Miçotakis

Kiryakos Miçotakis

Son dakika Kiryakos Miçotakis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kiryakos Miçotakis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kiryakos Miçotakis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kiryakos Miçotakis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kiryakos miçotakis gelişmeleri de dahil olmak üzere 146 kiryakos miçotakis haberi bulunmuştur. Tüm kiryakos miçotakis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak Yerel seçim maratonunu geride bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, önümüzdeki dönemde yoğun bir diplomasi trafiği bekliyor. Ankara, aralarında Rusya lideri Putin’in de bulunduğu dört önemli konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.
2.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
4.03.2024 Gündem
Ergin Ataman fena patladı: Tamamen saçmalık, Fenerbahçe'yi yenebilsin diye...
Ergin Ataman fena patladı: Tamamen saçmalık, Fenerbahçe'yi yenebilsin diye... THY Euroleague'de Real Madrid ile karşılaşan Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman Fenerbahçe iddiaları hakkında sert açıklamalarda bulundu.
8.12.2023 Fenerbahçe
Yunan gazetesinden Türkçe ilk sayfa! Tüm manşetlerde Türkiye ve Erdoğan var
Yunan gazetesinden Türkçe ilk sayfa! Tüm manşetlerde Türkiye ve Erdoğan var Varılan tarihi anlaşmayı öne çıkaran Yunan basını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretini manşetten 'Ege'nin sakin sularını kilitliyorlar' ve 'Anahtar kelimeler ve kodların çözülmesi' gibi başlıklarla verdi. To Vima, görüşmelere katılanların "Farklı bir Erdoğan'la tanıştık" dediğini yazdı.
8.12.2023 Dünya
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Türkiye-Yunanistan olarak dünyaya örnek olmak arzusundayız
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Türkiye-Yunanistan olarak dünyaya örnek olmak arzusundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Atina’da Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüştü. Erdoğan, Miçotakis ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye-Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla tüm dünyaya örnek olalım arzusundayız. Açık söylüyorum. Bizim aramızda çözülemeyecek kadar hiçbir sorun yok” dedi.
7.12.2023 Gündem
Yunanistan Erdoğan röportajını konuşuyor! Yunan gazetecinin 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sorusuna net cevap
Yunanistan Erdoğan röportajını konuşuyor! Yunan gazetecinin 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sorusuna net cevap Yunanistan ziyaretinden önce Yunan medyasına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bir gece ansızın gelebiliriz'den kıta sahanlığına, açılan yeni sayfadan Ayasofya ve Doğu Akdeniz'e tüm başlıklara değindi.
6.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
16.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis'i kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu'nun yapıldığı New York'taki yoğun diplomasi trafiği sürüyor. Erdoğan Yunanistan Başbakanı Miçotakis'i kabul etti.
20.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ABD’ye gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ABD’ye gidiyor Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu’na katılmak üzere bugün ABD’nin New York kentine gidecek.
16.09.2023 Gündem
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü Tarihi NATO zirvesi ve bu zirvede Türkiye'nin attığı adımların yankıları sürüyor. Dünya basınında Türkiye ve Erdoğan ile ilgili birçok analiz yayımlandı. Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis 'le yaptığı görüşmeyi mercek altına alan Alman Bild gazetesi ise dikkat çeken ifadeler kullandı.
16.07.2023 Gündem
Türkiye ile ABD ilişkilerinde yeni dönem!
Türkiye ile ABD ilişkilerinde yeni dönem! Salı günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden bir araya geldi. İsveç'in NATO'ya onayı sonrası olumlu bir havada geçen görüşme sonrası BBC'den iki ülkenin yeni dönemdeki belirleyici unsurlarına dair bir analiz geldi.
14.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın Başkenti Vilnius'ta gerçekleştirilen NATO zirvesindeki temasları kapsamında İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ve Hollanda Başbakanı Rutte'nin ardından Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile bir araya geldi.
12.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda yoğun diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı süresince 21 ülke ve uluslararası kuruluş lideriyle diplomasi görüşmeleri gerçekleştirdi.
30.06.2023 Gündem
Erdoğan-Miçotakis görüşmesi heyecan yarattı: Tamamen farklı koşullarda gerçekleşecek
Erdoğan-Miçotakis görüşmesi heyecan yarattı: Tamamen farklı koşullarda gerçekleşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in Vilnius zirvesinde yapacağı görüşme komşuda heyecana neden oldu. Yunan basını görüşmeden beklentilerini 3 maddede özetledi.
30.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Miçotakis'le görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Miçotakis'le görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile telefonda görüştü.
26.06.2023 Gündem
Soğuk Savaş'tan sonra bir ilk! Türkiye planı değiştirdi
Soğuk Savaş'tan sonra bir ilk! Türkiye planı değiştirdi Ankara'nın hamlesiyle arkasında esasında ABD'nin olduğu planın geri çevrildiğini aktaran Yunan medyası, 'NATO'da Türk oyunları' başlığını attı.
20.06.2023 Dünya
Eski Yunan Bakan Dendias 'Asla unutmayacağım' diyerek açıkladı: Erdoğan izin verdiği için minnettarım
Eski Yunan Bakan Dendias 'Asla unutmayacağım' diyerek açıkladı: Erdoğan izin verdiği için minnettarım Yunanistan'ın eski Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ülkenin en büyük gazetelerinden biri olan Kathimerini'ye konuştu. Görev süresi boyunca unutamadığı olaylardan bahseden Dendias, 29 Haziran 2022'de Madrid'deki NATO zirvesinde yaşanan olayların perde arkasını anlattı.
12.06.2023 Dünya
Yunanistan’da seçimin galibi Miçotakis hükümeti kurma görevini iade etti
Yunanistan’da seçimin galibi Miçotakis hükümeti kurma görevini iade etti Yunanistan’da dün düzenlenen genel seçimin galibi Yeni Demokrasi (ND) Partisi’nin lideri Başbakan Kiryakos Miçotakis, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu tarafından kendisine verilen hükümeti kurma görevini iade etti.
22.05.2023 Gündem
Yunanistan'da seçim sonuçları belli oldu
Yunanistan'da seçim sonuçları belli oldu Yunanistan’da düzenlenen genel seçimde oyların 85’inden fazlasının sayılmasının ardından resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 40,81’ini alan Başbakan Kiryakos Miçotakis’in partisi Yeni Demokrasi (ND) olurken, mecliste çoğunluğu sağlayamadı.
21.05.2023 Gündem
Miçotakis’in seçim vaadi: Türk-Yunan sınırı tamamen duvarla örülecek
Miçotakis’in seçim vaadi: Türk-Yunan sınırı tamamen duvarla örülecek Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, ülkedeki genel seçimler için kampanya yürütürken, ülkenin Türkiye ile olan kara sınırının tamamına duvar örme sözü verdi.
31.03.2023 Dünya
Yunanistan'da milletvekili seçimleri 21 Mayıs'ta yapılacak
Yunanistan'da milletvekili seçimleri 21 Mayıs'ta yapılacak Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, milletvekili seçimlerinin 21 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağını duyurdu.
28.03.2023 Dünya
Yunanistan'da çekildi, gündemi altüst etti! 'Utanç görüntüleri'
Yunanistan'da çekildi, gündemi altüst etti! 'Utanç görüntüleri' 1500 nüfuslu bir kasabadaki bir apartmanın zemin katında çekilen görüntü, tren faciasının yol açtığı krizin tam ortasında gündemi altüst etti. Yunan medyasının başlıklarında ve sosyal medyada öfke patlaması var.
6.03.2023 Dünya
Yunanistan'daki tren kazasında ölü sayısı 57’ye yükseldi
Yunanistan'daki tren kazasında ölü sayısı 57’ye yükseldi Yunanistan'ın Tempi bölgesinde yük treni ile yolcu treninin çarpıştığı feci kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 57'ye yükseldi.
2.03.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan’da meydana gelen tren kazası nedeniyle Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropoulou ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’e geçmiş olsun mesajı gönderdi.
1.03.2023 Gündem
Yunanistan Başbakanı Miçotakis’ten Türkçe paylaşım
Yunanistan Başbakanı Miçotakis’ten Türkçe paylaşım Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis sosyal medya hesabından yaptığı Türkçe paylaşımda, “Yunanlar ve Türkler yan yana, hayat kurtarmak için birlikte savaşıyorlar” dedi.
7.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kiryakos Miçotakis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kiryakos miçotakis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.