Kirpi

Kirpi

Son dakika kirpi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kirpi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kirpi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kirpi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kirpi gelişmeleri de dahil olmak üzere 364 kirpi haberi bulunmuştur. Tüm kirpi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
9.04.2024 Dünya
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024?
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024? Her hafta Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kardeşlerim'ın yeni bölümünün olup olmayacağı sorgulanıyor. Cumartesi günleri ekrana gelen yapımın 112. bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu'nun başrolde olduğu dizi yayın akışında da yer almadı. Peki, Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman? Bugün Kardeşlerim var mı, Kardeşlerim bu hafta yok mu 6 Ocak 2024? Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok?
6.01.2024 Televizyon
Tokyo’da gençlerin gözdesi yavru köpekli kafeler
Tokyo’da gençlerin gözdesi yavru köpekli kafeler Japonya’nın başkenti Tokyo’da önemli sosyalleşme ve canlı sokak etkinlikleri merkezleri arasında Shibuya ve Harajuku semtleri yer alıyor. Shibuya’nın Haçiko Heykeli ve ünlü beşli Yaya Geçidi bölgenin merkezinde yer alırken gençlerin favorileri arasında bulunan Harajuku’daki evcil hayvan kafeleri yoğun ilgi görüyor.
1.01.2024 Dünya
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması Tunceli'de, 5 Ocak 2020'den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesinin avukatı Ali Çimen, "Gülistan'ın akıbetinin anlaşılacağına ilişkin noktalarda ya kamera kayıtlarının bozuk olduğu, ya o an için orayı görmediği ya da kayıtlı olmadığı, ses kayıtlarının bozuk olduğu söyleniyor. Hep bir aksilikle karşılaşmışız. Gülistan'ın baş şüphelinin evine 1 gün önce girdiğine dair güvelik kameraları var ve kayıtta. Bu dosyada var ama 1 gün sonra baş şüphelinin hareketlerini tespit etmemize yarayacak o kameralar o gün orayı görmüyor. Tutanakların birbirine çelişmesinden kaynaklı, Gülistan'ın akıbetinden bir şey anlayamadık" ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi Diyarbakır Lice Kıyıköy kırsalında 1'i turuncu 2'si gri kategoride olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak'ta da 1 terörist yakalandı.
25.10.2023 Gündem
Falda Kirpi Görmek Ne Demek? Kahve Falında Kirpi Nasıl Yorumlanır?
Falda Kirpi Görmek Ne Demek? Kahve Falında Kirpi Nasıl Yorumlanır? Kahve fallarının en güzel yanı birçok işaret elde etmenize yaramaktadır. Çünkü falda çıkan her şeyin bir nedeni vardır. Bu fallar bazen iyi bir hayata bazen ise kötü gelişmelere yol açar. Burada önemli olan çıkan falın içerisinde yer alan unsurlardır. Renk, sayı, çeşit ve daha birçok unsur falın yorumlarını etkiler. Ayrıca fallar sayesinde insanların meraklarını gidermek mümkündür. Sonuçta her insan hayatı hakkındaki detayları öğrenmeyi arzu eder. Kahve falları bu açıdan oldukça değerli görülür.
8.06.2023 Gündem
Restoranlar fiyatları sabitlesin çağrısı
Restoranlar fiyatları sabitlesin çağrısı Marketlerden gelen “fiyat sabitleme” hamlesinin ardından restoran ve lokantaların çatı örgütü TÜRES’ten de çağrı geldi. TÜRES Başkanı Ramazan Bingöl, son dönemde birçok girdi fiyatında gerileme yaşandığını belirterek, “Buradan tüm restoran ve lokantalara ramazanda fiyatları sabitleme çağrısında bulunuyoruz” dedi. TÜRYİD’den ise “Fiyat sabitleme Don Kişot’luk olur” yanıtı geldi.
13.01.2023 Ekonomi
Kuduz hastalığı nedir, nasıl bulaşır, belirtileri nelerdir? İnsandan insana bulaşır mı, kuduz tedavisi var mı?
Kuduz hastalığı nedir, nasıl bulaşır, belirtileri nelerdir? İnsandan insana bulaşır mı, kuduz tedavisi var mı? Bitlis'te köpek ısırması sonrası kuduz şüphesiyle hastaneye kaldırılan iki çocuktan birinde virüse rastlandı. Çocukta hırçın davranışlar olduğunu söyleyen Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof Dr. Cengiz, tanının kesinleştiğini söyledi. Peki, kuduz hastalığı nedir, belirtileri nelerdir, insandan insana bulaşır mı? Kuduz tedavisi var mı?
3.11.2022 Sağlık
İsmail İncekara neden öldü, İplikçi Nedim kimdir? Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i, Deli Yürek'in  Behram Kartal'ı İsmail İncekara hakkında merak edilenler!
İsmail İncekara neden öldü, İplikçi Nedim kimdir? Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i, Deli Yürek'in Behram Kartal'ı İsmail İncekara hakkında merak edilenler! 'Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i İsmail İncekara hayatını kaybetti. 'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu', 'Dar Alanda Kısa Paslaşmalar', 'Deli Yürek' ve 'Kurtlar Vadisi' gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu İsmail İncekara, 72 yaşında yaşama veda etti. Peki, İsmail İncekara kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü?
7.10.2022 Magazin
Billur Kalkavan'dan yeni paylaşım geldi!
Billur Kalkavan'dan yeni paylaşım geldi! Billur Kalkavan'ın geçtiğimiz haftalarda akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıktı. Tedavisi devam eden ünlü isim, birkaç gün önce hastaneden taburcu oldu. Şimdilerde evinde dinlenen Kalkavan, sevgilisinin çektiği pozları takipçileriyle paylaştı.
12.06.2022 Magazin
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor EFES-2022 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü'nün gündüz safhası başladı. İzmir’de 37 ülkeden 11 bin personelin katılımıyla devam eden tatbikatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de izliyor. Özellikle Yunanistan’da tedirginlik yaratan ve TSK’nın en büyük planlı tatbikatı olan Efes-2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı’nın gündüz safhasında nefes kesen görüntüler ortaya çıktı.
9.06.2022 Gündem
Türkiye'nin en yeni silahları ve teknolojileri EFES-2022'de sahneye çıktı!
Türkiye'nin en yeni silahları ve teknolojileri EFES-2022'de sahneye çıktı! Türkiye'nin ev sahipliğinde, Ege Ordusu Komutanlığının sevk ve idaresinde dost ve müttefik ülke unsurlarının katılımıyla devam eden tatbikat kapsamında Doğanbey Tatbikat Bölgesi'nde Savunma Sanayi Sergisi açıldı.
7.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Ukrayna’ya topyekûn yığınak! ABD'den dev yardım paketi, İngiltere'den 8 bin asker, Polonya'dan 200 tank...
Ukrayna’ya topyekûn yığınak! ABD'den dev yardım paketi, İngiltere'den 8 bin asker, Polonya'dan 200 tank... Ukrayna ile Rusya savaşı tüm şiddetiyle devam ederken, Batı’nın askeri yardımları artık ağır silahları da kapsayacak şekilde hızla artıyor. ABD, Kongre’den 20 milyarı askeri olmak üzere 33 milyar dolarlık bütçe istedi. Ukrayna’nın Donbas bölgesine Rus hava saldırılarına karşı ilk kez S-300 savunma sistemi yerleştirildi.
30.04.2022 Dünya
Antalya'da sazlık yangını
Antalya'da sazlık yangını Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki sazlıkta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu 1 saatte kontrol altına alınıp, söndürüldü.
11.04.2022 Yaşam
O harfi ile hayvan isimleri - O ile başlayan hayvanlar...
O harfi ile hayvan isimleri - O ile başlayan hayvanlar... İsmi O ile başlayan hayvanlar arasında egzotik bir çok hayvanlar yer almaktadır. Farklı özelliklere sahip bu hayvanların bazıları bilindik bazıları ise pek bilinmeyen türlerdir.
22.02.2022 Gündem
Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler?
Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler? Ekranların yeni dizisi Oğlum hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. "Suçlu çocuk yoktur!" mesajının verildiği Oğlum dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyenleri ekranlara bağlamayı başardı. Peki, Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler? İşte oğlum dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili merak edilenler…
20.02.2022 Magazin
Zırh delici mermilere karşı balistik koruma sağlayan zırh üretilecek
Zırh delici mermilere karşı balistik koruma sağlayan zırh üretilecek Bartın Üniversitesi tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen proje ile askeri kara araçları için zırh delici mermilere karşı balistik koruma sağlamaya yönelik yeni bir zırh üretilecek.
29.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Hatay'da askeri araç devrildi: 3 asker yaralı
Hatay'da askeri araç devrildi: 3 asker yaralı Hatay'da, askeri aracın devrilmesi sonucu 3 asker yaralandı. Hastanede tedaviye alınan askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
20.11.2021 Gündem
Kirpiler ne yer, ne ile beslenir? Kirpiler en çok neyi sever?
Kirpiler ne yer, ne ile beslenir? Kirpiler en çok neyi sever? Doğada yaşayan canlılardan bazılarını ev ortamında beslemek mümkün olmaktadır. Bu canlılardan biri de kirpiler olarak ifade edilmektedir. Ev ortamında bakımına dikkat edilmesi durumunda kirpi beslemek zor bir iş olmamaktadır. Bu canlılar herkes tarafından bilinen ve dikenlerinden dolayı tehlikeli olduğu düşünülen bir canlı türü olmaktadır. Yeşil alanlarda yaşamaya alışık olan bu canlılar bağışıklık sistemleri güçlü olduğu için uzun yıllar yaşayabilmektedir. Ormanlar ve ağaçlar bu canlılar için en uygun yaşam alanları olmaktadır.
17.11.2021 Gündem
Türk savuma sanayisi yerli motorları hazırlıyor
Türk savuma sanayisi yerli motorları hazırlıyor Türk savunma sanayisinin geliştirdiği kara ve hava araçlarının motor ve transmisyon ihtiyaçlarının yerli çözümlerle karşılanmasına yönelik projeler yoğun şekilde sürüyor.
6.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Marmaris orman yangını neden çıktı, kim yaptı? Marmaris orman yangını son durum, söndü mü?
Marmaris orman yangını neden çıktı, kim yaptı? Marmaris orman yangını son durum, söndü mü? İçmeler kara yolu Armutalan Mahallesi Siteler mevkisinin üst kısımlarındaki kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda dün saat 13.00 sıralarında çıkan yangın ve kuru otlar ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan yangının neden çıktığı belli oldu. Marmaris orman yangını neden çıktı, kim yaptı? Marmaris orman yangını son durum, söndü mü?
30.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde şehit olan 2 askerin ailesine taziye mesajı gönderdi.
25.07.2021 Gündem
Fırat Kalkanı bölgesinde 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı
Fırat Kalkanı bölgesinde 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesindeki bir kirpi aracına teröristler tarafından yapılan saldırıda 2 askerin şehit olduğunu, 2 askerin de yaralandığını açıkladı.
24.07.2021 Gündem
Ata Demirerden 'müsilaj' mesajı
Ata Demirerden 'müsilaj' mesajı Yaz aylarını Bozcaada'da geçiren oyuncu Ata Demirer, Kuzey Ege Denizi'nden müsilaj görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.
7.06.2021 Magazin
Uğur Tolun'u arama çalışmaları 4'üncü gününde devam ediyor
Uğur Tolun'u arama çalışmaları 4'üncü gününde devam ediyor Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Doktor Uğur Tolun'u (51) arama çalışmaları 4’üncü gününde de devam ediyor.
17.01.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kirpi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kirpi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.