Kimyasal Silah

Kimyasal Silah

Son dakika kimyasal silah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kimyasal silah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kimyasal silah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kimyasal Silah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kimyasal silah gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.644 kimyasal silah haberi bulunmuştur. Tüm kimyasal silah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Güler açıkladı: 40 adet Eurofighter almayı planlıyoruz
Bakan Güler açıkladı: 40 adet Eurofighter almayı planlıyoruz Milli Savuma Bakanı Yaşar Güler, "Eurofighter’larla ilgili çalışmamız var. İngiltere ve İspanya’yla görüşüyoruz. Hem İngiltere hem İspanya evet diyor, Almanya’yı ikna etmeye çalışıyorlar. Onlar çalışıyor biz çalışmıyoruz. Olursa oradan da 40 tane Eurofighter almayı planlıyoruz" dedi.
16.11.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak, Türkiye'mizi hep birlikte seçime taşıyalım. Kaldı ki mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim" dedi.
17.01.2023 Gündem
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: NATO’nun artık dur demesinin zamanı geldi
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: NATO’nun artık dur demesinin zamanı geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kameraların karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, bu yılın başından itibaren yurt içinde, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 3 bin 982 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Öte yandan Bakan Akar Yunanistan'a da sert tepki göstererek "NATO’nun da bu şımarıklığa artık dur demesinin zamanı gelmiştir." dedi.
24.12.2022 Gündem
Savunma Bakanı Akar: 2015'ten beri 37 bin terörist etkisiz hale getirildi
Savunma Bakanı Akar: 2015'ten beri 37 bin terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar TBMM Genel Kurulu'nda konuştu. Bakan Akar, "24 Temmuz 2015ten bugüne kadar; yurt içinde, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 37 bin, bu yılın başından itibaren ise 4 bin civarında terörist etkisiz hale getirilmiştir." dedi.
9.12.2022 Gündem
Bakan Akar: Bu yılın başından itibaren 3 bin 585 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: Bu yılın başından itibaren 3 bin 585 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bu yılın başından itibaren 3 bin 585 terörist etkisiz hale getirildiğini belirtirken "TSK, egemenlik ve bağımsızlığımız için; ‘hudut namustur’ anlayışıyla hudutlarımızın güvenliğini sağlamakta. Terörü kaynağında yok etme stratejisi ile yurt içinde ve sınır ötesinde tüm terör örgütlerine karşı mücadele etmekte." dedi.
22.11.2022 Gündem
Bakan Soylu: Mersin ve İstiklal Caddesi saldırıları Münbiç'ten
Bakan Soylu: Mersin ve İstiklal Caddesi saldırıları Münbiç'ten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ve İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bombalı terör saldırısıyla ilgili, "Mersin saldırısı da Münbiç'ten oldu, İstiklal Caddesi saldırısı da Münbiç'ten oldu" dedi.
18.11.2022 Siyaset
TBMM Genel Kurulu'nda, İstanbul'daki terör saldırısı kınandı
TBMM Genel Kurulu'nda, İstanbul'daki terör saldırısı kınandı TBMM Genel Kurulu'nda grubu bulunan tüm partilerin grup başkanvekilleri İstanbul'da meydana gelen terör saldırısını kınadı.
15.11.2022 Gündem
Pençe Kilit Operasyonu'nda 455 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe Kilit Operasyonu'nda 455 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Pençe Kilit Operasyonu kapsamında 455 terörist etkisiz hale getirildi, 557 mağara ve sığınak imha edildi. 
13.11.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Ekrem İmamoğlu'na cevap: Bunun adı hukuk cambazlığıdır!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Ekrem İmamoğlu'na cevap: Bunun adı hukuk cambazlığıdır! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YSK başkan ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı dava ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Soylu yaptığı açıklamada, "Bu davanın hiçbir yerinde davalı, davacı, müdahil, müşteki veya başka bir sıfatla bulunuyor değilim." dedi. Sözleri tarihleriyle aktaran Bakan Soylu, "Bunun adı hukuk cambazlığıdır." ifadelerini kullandı.
12.11.2022 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye'deki terörist sayısı 120'nin altına düştü
Bakan Soylu: Türkiye'deki terörist sayısı 120'nin altına düştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de terörist sayısı bugün 120'nin altına düştü. Daha aşağıya düştü de onu sonra söyleyeceğim. Rahatsız oluyor birileri. Niye böyle söylüyorsunuz? Niye öyle söylüyorsunuz? Adım atamıyorlar, adım" dedi.
12.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'da Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları 9'uncu Zirvesi'ne katıldı. Burada devlet liderleriyle önemli temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yüksek Düzeyli İmam Buhari Nişanı takdim edildi. Kritik zirve sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'zor sabrediyoruz' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'Hadi çık ispat et. Var mı elinde bir delilin? Neye göre bunu söylüyorsun? Ya sen bu ülkenin evladı değil misin? Bu ülkenin evladı olarak bu ülkenin yönetimi, devleti nasıl olur da uyuşturucu işi yapar diyebilirsin. Bir belge varsa çıkar belgeni göster' ifadelerini kullandı.
12.11.2022 Siyaset
CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke
CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) kimyasal silah kullandığı iddialarına ilişkin sosyal medya paylaşımı nedeniyle CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke hazırlandı.
7.11.2022 Gündem
Tahıl krizi aşıldı! Bakan Akar: Ukrayna teminat verdi
Tahıl krizi aşıldı! Bakan Akar: Ukrayna teminat verdi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tahıl krizinin aşılması, kimyasal silah iddiaları ve terörle mücadeleye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
3.11.2022 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar, oyuncu Haktanır ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Akar, oyuncu Haktanır ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) kimyasal silah kullandığı" iddialarına yönelik tepkisiyle gündeme gelen oyuncu Burak Haktanır ile görüştü.
1.11.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türk siyasi tarihinin en vahim iftirasıdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türk siyasi tarihinin en vahim iftirasıdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu' iddialarına, "Polis teşkilatımıza ve jandarma teşkilatımıza dönük, milletimizin huzuru ve refahı için çalışan bu teşkilatlarımızın, uyuşturucu ticareti yaptığından ya da buna göz yumduğundan bahsetmek başlı başına utanç verici bir iftiradır" dedi.
1.11.2022 Gündem
AK Parti MYK toplantısı sonrası Ömer Çelik'ten CHP'li vekillere sert tepki: Mahkeme basmanın Meclis'i basmaktan farkı yok
AK Parti MYK toplantısı sonrası Ömer Çelik'ten CHP'li vekillere sert tepki: Mahkeme basmanın Meclis'i basmaktan farkı yok AK Parti MYK toplantısı sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. CHP'li vekillerin mahkemedeki görüntüleriyle ilgili konuşan Çelik, "Mahkeme basmanın Meclis'i basmaktan farkı yok. Bu milletvekilleri empati yapsınlar, kendileri Meclis kürsüsünde konuşurken birileri tarafından kürsünün basıldığını düşünsünler. Ama böyle hakimlere dönük hakaret ederek bir tavır ortaya koyulması son derece adapsız, barbar bir davranış olmuştur. Bu konuyu Meclis'in de değerlendirmesi gerekir." dedi.
31.10.2022 Siyaset
Başsavcılık, TTB Başkanı Fincancı'nın görevden alınması için davaname hazırladı
Başsavcılık, TTB Başkanı Fincancı'nın görevden alınması için davaname hazırladı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı ve TTB merkez yönetiminin görevden alınması için davaname hazırladı. Başsavcılık dava talebinde Merkez Konseyi Başkanlığı üyelerinin de görevlerine son verilmesini istedi.
28.10.2022 Gündem
Tutuklanan TTB Başkanı Fincancı'nın ilk ifadesi ortaya çıktı
Tutuklanan TTB Başkanı Fincancı'nın ilk ifadesi ortaya çıktı Tutuklanarak cezaevine gönderilen Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı ifadesinde, "Canlı bağlantı için arayan kişiyi tanımıyordum. Yine söz konusu yayın kuruluşunun PKK silahlı terör örgütünün irtibatlı ve geçmiş haberlerini, yayınlarını bilmiyorum" dedi.
27.10.2022 Gündem
Türk Tabipleri Birliği Başkanı Fincancı tutuklandı
Türk Tabipleri Birliği Başkanı Fincancı tutuklandı İstanbul'da gözaltına alınarak Ankara'ya getirilen Şebnem Korur Fincancı, çıkarıldığı Ankara Adliyesi 3. Sulh Ceza hakimliğince tutuklanarak Sincan Kapalı Kadın Cezaevine gönderildi.
27.10.2022 Gündem
TTB başkanı ne dedi? TTB başkanı Şebnem Korur Fincancı neden gözaltına alındı? TTB nedir?
TTB başkanı ne dedi? TTB başkanı Şebnem Korur Fincancı neden gözaltına alındı? TTB nedir? Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı. Söz konusu gelişmenin ardından TTB başkanı ne dedi, TTB nedir? TTB başkanı Şebnem Korur Fincancı neden gözaltına alındı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
27.10.2022 Gündem
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı   TSK'nın terör operasyonlarında kimyasal silah kullandığını iddia eden Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, İstanbul'da gözaltına alındı.
26.10.2022 Sağlık
Şebnem Korur Fincancı kimdir? Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın biyografisi!
Şebnem Korur Fincancı kimdir? Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın biyografisi! Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığını iddia eden Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, 'terör örgütü propagandası' yapmak suçlamasıyla İstanbul'da gözaltına alındı. Gözaltına alınan Fincancı'nın evinde yapılan aramada ise kalaşnikof mermileri ele geçirildi. Peki, Şebnem Korur Fincancı kimdir? Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın biyografisi!
26.10.2022 Gündem
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı TSK'nın terör operasyonlarında kimyasal silah kullandığını iddia eden Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, İstanbul'da gözaltına alındı.
26.10.2022 Gündem
Bakan Akar’dan TSK'nın 'kimyasal silah' kullandığı iddiasına tepki: Alçakça bir iftira
Bakan Akar’dan TSK'nın 'kimyasal silah' kullandığı iddiasına tepki: Alçakça bir iftira Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü PKK’nın Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) bölgedeki operasyonlarda kimyasal silah kullandığı iddialarıyla ilgili “Maksatları, niyetleri ortada. Ne zaman terör örgütü çöküş sürecine girdi, büyük kayıplar vermeye başladı, bir çıkış yolu, yöntemi olarak iftira, karalama yoluna gitmeye çalıştılar” dedi.
25.10.2022 Gündem
Bahçeli: TTB'nin kapısına kilit vurulması tarihi önemde addediyorum
Bahçeli: TTB'nin kapısına kilit vurulması tarihi önemde addediyorum MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Şerefli Türk hekimlerini hariç tutuyorum, Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB) başkan ve yöneticileri hakkında en ağır cezai işlemlerin tatbik ve temin edilerek, bu birliğin kapısına kilit vurulmasını, doktorlarımızın bu kuruma mecburi üyelik şartlarının kaldırılarak özgürleşmelerini tarihi önemde addediyorum" dedi.
25.10.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kimyasal Silah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kimyasal silah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.