Kıbrıs Türkü

Kıbrıs Türkü

Son dakika Kıbrıs Türkü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kıbrıs Türkü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kıbrıs Türkü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıbrıs Türkü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıbrıs türkü gelişmeleri de dahil olmak üzere 287 kıbrıs türkü haberi bulunmuştur. Tüm kıbrıs türkü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'nin en büyük sağlık tesisi olan Şifa Hastanesi'nde olan vahşeti hepimiz takip ettik. Medeni dünya bu hastane saldırılarını sessizce seyretti. Hatta İsrail'in kendini savunma hakkı diyenleri gördük." dedi.
20.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük Zafer'in 101'inci yıl dönümüne ulaştığımız bu gurur günümüzde, aziz milletimizin, Kıbrıs Türkü'nün ve dünyanın dört bir yanındaki 7 milyonu aşkın vatandaşımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyorum.
30.08.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Milletimiz açısından, milli irade açısından seçimin nihai neticesi o gün tecelli etti. Seçim sonucunu bütün dünya ve Türkiye’deki herkes net bir şekilde algılamışken seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kemal Kılıçdaroğlu'' dedi.
28.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Enflasyona ilişkin ise "Enflasyonu vatandaşın günlük hayatından çıkaracağız, biraz sabır bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
21.08.2023 Gündem
Ömer Çelik'ten BM'ye sert tepki: KKTC’nin egemenlik haklarına kimse saygısızlık yapamaz
Ömer Çelik'ten BM'ye sert tepki: KKTC’nin egemenlik haklarına kimse saygısızlık yapamaz Kıbrıs'ta Pile köyündeki yol çalışmalarında çıkan olaylar nedeniyle BM'ye tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Barış Gücü’nün Rum Kesimi’ni memnun etmeye dönük söz konusu tavrı, bizatihi Kıbrıs’taki varlığını ve itibarını zedelemiştir. Cumhurbaşkanımızın BM platformlarında açık ve net şekilde dile getirdiği gibi, herkes Kıbrıs’ta iki eşit egemen halk olduğu gerçeğine tam saygı göstermelidir. KKTC’nin egemenlik haklarına kimse saygısızlık yapamaz." dedi.
19.08.2023 Gündem
KKTC'deki yol projesi... Ömer Çelik: BM'nin tavrı kabul edilemez
KKTC'deki yol projesi... Ömer Çelik: BM'nin tavrı kabul edilemez AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kıbrıs'ta Pile köyündeki yol çalışmalarında çıkan olaylar nedeniyle BM'ye tepki gösterdi. Çelik, "Barış Gücü’nün Rum Kesimi’ni memnun etmeye dönük söz konusu tavrı, bizatihi Kıbrıs’taki varlığını ve itibarını zedelemiştir." dedi.
19.08.2023 Gündem
Kuzey Kıbrıs'ta yol projesine BM Barış Gücü askerleri müdahale etti Türk askerleri harekete geçti
Kuzey Kıbrıs'ta yol projesine BM Barış Gücü askerleri müdahale etti Türk askerleri harekete geçti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Pile-Yiğitler Yolu Projesi'ni engellemek isteyen BM Barış Gücü Askerleri ile Türk askerleri arasında gerginlik yaşandı. Alana yerleştirdiği beton bloklar dozer yardımıyla kaldırıldı. Bu esnada BM Barış Gücü askerleri ile KKTC güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı. O anlar kameralara yansıdı.
18.08.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj: KKTC'yi bir an evvel tanıyın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj: KKTC'yi bir an evvel tanıyın Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Resmi Töreni’nde konuştu. Erdoğan, dünyaya KKTC'nin tanınması için çağrı yaparak "BM kürsüsünden yaptığım tarihi çağrıyı tekrarlıyorum. Gelin adadaki gerçeklere sırtınızı dönmeyin KKTC'yi bir an evvel tanıyın" dedi.
20.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 10 milyon yolcuya hizmet edecek, uluslararası uçuşlar uzak değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 10 milyon yolcuya hizmet edecek, uluslararası uçuşlar uzak değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ercan Havalimanı'nın yeni terminal binasının açılışı için KKTC'ye geldi. Açılış töreninde konuşan Erdoğan, "Havalimanının uluslararası uçuşlar için kullanılacağı günler uzak değil. Kıbrıs adasında gerginliği değil eşit iki devletin yan yana yaşamı için çağrımı yineliyorum" ifadelerini kullandı.
20.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: KKTC için gayretlerimizi hızlandıracağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: KKTC için gayretlerimizi hızlandıracağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ortak basın toplantısı yaptı. Ersin Tatar, "Halkımızın refah düzeyi için ekonomik yapıyı güçlendireceğiz" dedi. Atılacak adımları paylaşan Yılmaz, "Kıbrıs Türkü ambargoları birer birer yıkacaktır, dünyaya açılacaktır" mesajını verdi.
19.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ziyarette bulunduğu Azerbaycan'da bir dizi temaslarda bulundu. Erdoğan, Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyon, faiz ve asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
14.06.2023 Gündem
Erdoğan ve Aliyev ayakta alkışladı! Azerin'in söylediği türkü geceye damga vurdu
Erdoğan ve Aliyev ayakta alkışladı! Azerin'in söylediği türkü geceye damga vurdu Azerbaycan'da İlham Aliyev ile akşam yemeğinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şarkıcı Azerin'in 'Çırpınırdın Karadeniz' performansını ayakta alkışladı.
13.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya KKTC çağrısı: Kıbrıs Türkü hiçbir zaman azınlık olmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya KKTC çağrısı: Kıbrıs Türkü hiçbir zaman azınlık olmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti kapsamında mevkidaşı Ersin Tatar ile görüştü. İki lider görüşme sonrası basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Kıbrıs Türk'ünün adada hiçbir zaman azınlık olmadığını ifade ederek, "Müzakere masasına geri dönülecekse bunun yolu KKTC'nin tanınmasından geçmektedir" diye konuştu.
12.06.2023 Gündem
Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde saldırıya uğrayan Asya Karaali’nin duruşması 6 Temmuz’da yapılacak
Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde saldırıya uğrayan Asya Karaali’nin duruşması 6 Temmuz’da yapılacak Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde (GKRY) Kıbrıs Türkü 25 yaşındaki Asya Karaali’yi darp eden 2 Rum’un duruşması 6 Temmuz’da yapılacak.
9.06.2023 Gündem
İsveç bir ilki gerçekleştiriyor! PKK'lı teröristin Türkiye'ye iadesine yeşil ışık
İsveç bir ilki gerçekleştiriyor! PKK'lı teröristin Türkiye'ye iadesine yeşil ışık NATO'ya üye olmak isteyen İsveç'te yeni terörle mücadele yasasının 1 Haziran'da yürürlüğe girmesiyle, Yüksek Mahkeme 35 yaşındaki PKK'lı teröristin iadesine yeşil ışık yaktı. Gelecek ayki NATO Zirvesi öncesinde Türkiye'nin onayını bekleyen Stockholm yönetimi, iade için son sözü söyleyecek.
7.06.2023 Dünya
Asya’ya Kıbrıs'ta yumruklu saldırı! Duvardan aşağı atıldı, görüntüler ortaya çıktı
Asya’ya Kıbrıs'ta yumruklu saldırı! Duvardan aşağı atıldı, görüntüler ortaya çıktı Kıbrıs’ta Aya Napa’da Türk ve Rum gençler arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Asya Karaali yaralandı. Rum polisi, iki ön dişi ve iki parmağı kırılan genç kadına saldıran 2 Rum’u tutuklarken, kavgaya karışan bir Kıbrıslı Türk hakkında da arama kararı çıkardı.
7.06.2023 Dünya
Kıbrıs Türkü Asya Karaali'nin GKRY'de duvardan aşağı atıldığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı
Kıbrıs Türkü Asya Karaali'nin GKRY'de duvardan aşağı atıldığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde (GKRY) Kıbrıs Türkü 25 yaşındaki Asya Karaali'nin darbedildiği ve 2 metre yüksekliğindeki duvardan aşağı atıldığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
6.06.2023 Dünya
Kıbrıs Türkü Asya Karaali'nin GKRY'de duvardan aşağı atıldığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı
Kıbrıs Türkü Asya Karaali'nin GKRY'de duvardan aşağı atıldığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde (GKRY) Kıbrıs Türkü 25 yaşındaki Asya Karaali'nin darp edildiği ve 2 metre yüksekliğindeki duvardan aşağı atıldığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
6.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emperyalist düzene dur dedik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emperyalist düzene dur dedik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "BM'de dünya beşten büyüktür diyerek küresel sisteme itiraz ettik. Sömürge düzenine biz dur dedik. Hayatımız emperyalizme mücadeleyle geçti" dedi.
18.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk dünyasının tek vücut olduğunu göstermiş olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk dünyasının tek vücut olduğunu göstermiş olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirve Toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yardıma ilk koşanların Türk Dünyası olduğunu vurgulayarak, "Arama kurtarma ekipleriniz birçok vatandaşımızı hayata bağladı. Gönderdiğiniz ata yadigarı çadırlar vatandaşlarımıza yuva oldu. Aziz milletimiz bu yardımınızı unutmayacaktır. Afetlerle mücadelede iş birliğini artırmalıyız" ifadelerini kulandı.
16.03.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop, KKTC'li mevkidaşı ile görüştü
TBMM Başkanı Şentop, KKTC'li mevkidaşı ile görüştü   TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Meclis Başkanı Zorlu Töre ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.
2.03.2023 Gündem
Fuat Oktay: Uluslararası toplumu, KKTC'yi tanımaya çağırıyoruz
Fuat Oktay: Uluslararası toplumu, KKTC'yi tanımaya çağırıyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “BM Güvenlik Konseyi’ni ve uluslararası toplumu bir kez daha Kıbrıs Türklerinin egemen eşitliğini ve eşit uluslararası statüsünü tescil etmeye, Kıbrıs Türk Devleti'ni tanımaya çağırıyoruz" dedi.
3.02.2023 Gündem
KKTC’yi şok eden vahşi cinayet! Zanlı Kıbrıs Rum kesiminde yakalandı
KKTC’yi şok eden vahşi cinayet! Zanlı Kıbrıs Rum kesiminde yakalandı Kuzey Kıbrıs'ın Gazimağusa şehrinde işlenen cinayet yavru Vatan'ı sarstı. Annesi Kıbrıs Türkü babası ise Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki lise öğrencisi Helin Reessur’un cesedi Gazimağusa kentinin turistik İskele Long Beach bölgesinde bir rezidans sitesi inşaat alanında bulundu. Polis, ilk incelemede Helin’in başına sert bir cisim vurularak öldürüldüğünü belirledi.
26.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kıbrıs Türklerinin gasp edilen hakları tescil edilmedikçe müzakere masasına oturulmayacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kıbrıs Türklerinin gasp edilen hakları tescil edilmedikçe müzakere masasına oturulmayacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Kıbrıs Türklerinin 1960 yılında teyit edilen, ancak 3 yıl sonra gasp edilen müktesep hakları tescil edilmedikçe, Türk tarafı tekrar bir müzakere masasına oturmayacaktır. Bunun için uğraşanlar kendilerini boşuna yormasınlar” dedi.
17.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kıbrıs Türkü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıbrıs türkü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.