Kayseri Şehir Hastanesi en az lise mezunu personel alımı yapacak! İŞKUR Kayseri Şehir Hastanesi personel alımı şartları nelerdir, başvurusu nasıl yapılır?
Kayseri Şehir Hastanesi en az lise mezunu personel alımı yapacak! İŞKUR Kayseri Şehir Hastanesi personel alımı şartları nelerdir, başvurusu nasıl yapılır? İŞKUR üzerinden Kayseri Şehir Hastanesi lise mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kayseri Şehir Hastanesi'nde çalıştırılmak üzere daimî personel alım ilanı yayınladı. İlana göre Kayseri Şehir Hastanesinde çalışacak taşıma personeli alınacak. İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımı başvuruları en geç 7 Ekim 2020 tarihine kadar olacak.
15.09.2020 Personel Alımı
Arı zehri ile ilginç tedavi!
Arı zehri ile ilginç tedavi! Kayseri Şehir Hastanesi bünyesindeki Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi'nde, Multipl Skleroz (MS) ve iltihaplı romatizma hastaları, arı zehri ile uygulanan 'Apiterapi' adı verilen tedavi yöntemi ile şifa buluyor. Doktor Mustafa Öner Küçük, "Arı zehrini iki şekilde uygulayabiliyoruz. Birincisi, aldığımız canlı arıya akupunktur bölgesini sokturuyoruz. İkicisi ise daha az tehlikeli bir yöntem olan standardize edilmiş arı zehrini alıp, sulandırarak istediğimiz miktarda cilt altına enjekte ediyoruz" dedi.
18.11.2019 Sağlık