Kardemir

Kardemir

Son dakika kardemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kardemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kardemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kardemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kardemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.248 kardemir haberi bulunmuştur. Tüm kardemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kardemir işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Kardemir işçi alımı sonuçları: Kardemir kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?
Kardemir işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Kardemir işçi alımı sonuçları: Kardemir kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Kardemir işçi alımı kura sonuçları, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere başvuru yapan adaylar tarafından sorgulanıyor. 600 işçiden 300'ünün işe başlama sürecine ilişkin internet sitesi üzerinden açıklama yapılmıştı. 300 kişi için kura çekildi. Peki, Kardemir işçi alımı sonuçları açıklandı mı, Kardemir işçi alımı kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Kardemir kura çekimi sonuçları ile ilgili merak edilenler…
14.08.2023 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Ağustosta işçi alımı yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Ağustosta işçi alımı yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim öncesi müjdesini verdiği 600 işçi alımı sonrası Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) ilk etapta 300 işçiyi Ağustos ayı itibariyle şirket bünyesine alınacağını açıkladı.
3.07.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iş arayanlara müjde!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iş arayanlara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş arayanlar bir müjde verdi. Erdoğan, "TTK'ya ait maden ocaklarında 2 bin yeni işçi yaz aylarında işe başlamış olacak. Kardemir'e önümüzdeki aylarda 600 yeni işçi alacağımızın müjdesini veriyorum" dedi.
30.04.2023 Çalışma Hayatı
Kardemir kimin? Kardemir ortaklık yapısı!
Kardemir kimin? Kardemir ortaklık yapısı! Türkiye Varlık Fonu, Kardemir'in sermayesinin yüzde 4,4'ünü hisse başına 13,05 liradan satın almak için anlaştı. Toplam bedel 656 milyon lirayı bulacak. Peki, Kardemir kimin?
6.12.2022 Ekonomi
Fenerbahçe Başakşehir hakemi kim? Zorbay Küçük kimdir, nereli, kaç yaşında, yönettiği maçlar hangileri?
Fenerbahçe Başakşehir hakemi kim? Zorbay Küçük kimdir, nereli, kaç yaşında, yönettiği maçlar hangileri? Süper Lig'de 11. haftanın en önemli maçı Fenerbahçe - Başakşehir mücadelesinde hakem Zorbay Küçük oldu. Fenerbahçe Başakşehir hakemi kim? Zorbay Küçük kimdir, nereli, kaç yaşında, yönettiği maçlar hangileri?
22.10.2022 Şampiy10
Ali Şansalan kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş Trabzonspor derbisinin hakemi Ali Şansalan’ın biyografisi!
Ali Şansalan kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş Trabzonspor derbisinin hakemi Ali Şansalan’ın biyografisi! Süper Lig'de 10. haftanın hakemleri açıklandı. Haftanın en önemli maçı olan Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasını Ali Şansalan yönetecek. Peki, Beşiktaş Trabzonspor derbisinin hakemi Ali Şansalan kimdir?
12.10.2022 Şampiy10
Volkan Bayarslan Beşiktaş ve Fenerbahçe karnesi! Volkan Bayarslan kimdir, nereli, kaç yaşında?
Volkan Bayarslan Beşiktaş ve Fenerbahçe karnesi! Volkan Bayarslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş-Fenerbahçe maçına 44 yaşındaki Volkan Bayarslan hakem olarak atandı. Bayarslan ilk kez bir derbi yönetecek. 2 Ekim Pazar günü saat 20:00'de başlayacak olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı, Vodafone Park'ta oynanacak. Peki, Volkan Bayarslan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Volkan Bayarslan Beşiktaş ve Fenerbahçe Karnesi…
29.09.2022 Şampiy10
Kardemir personel alımı başvuruları ne zaman bitiyor, 2022 personel alımı başvuru şartları nelerdir?
Kardemir personel alımı başvuruları ne zaman bitiyor, 2022 personel alımı başvuru şartları nelerdir? Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. KARDEMİR 200 kamu işçisi alımı yapacak. KPSS şartı olmadan en az lise mezunlarının başvuru yapabileceği kadrolara başvurular 28 Mart bugün sona eriyor.
28.03.2022 Personel Alımı
KARDEMİR 200 personel alacak! İşte KARDEMİR personel alımı şartları!
KARDEMİR 200 personel alacak! İşte KARDEMİR personel alımı şartları! KARDEMİR çok sayıda personel alacak! İlan yayınlandı. KARDEMİR tarafından yayınlanan ilana göre, mühendis, uzman, uzman yardımcısı, denetçi, denetçi yardımcısı, işyeri hekimi ve işçi kadrolarında 200 personel alınacak. Peki, KARDEMİR personel alımı başvurusu nasıl yapılır? KARDEMİR personel alımı başvuru şartları!
10.03.2022 Personel Alımı
Bakan Kurum müjdeyi duyurdu: 5 millet bahçesi geliyor
Bakan Kurum müjdeyi duyurdu: 5 millet bahçesi geliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük’e toplam büyüklüğü 600 bin metrekare olan 5 millet bahçesi kazandıracaklarını belirterek, “Karabük’ün en merkezi yerinde bulunan, hâlihazırda kent meydanı olarak kullanılan, mülkiyeti Hazine’ye ve Kardemir’e ait yaklaşık 70 bin metrekare alanı bir millet bahçesi yapıyoruz. Bu projeyle Karabük’ün kalbini yeniden canlandırıyoruz.” dedi.
15.01.2022 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özeleştiri: 'Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz'
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özeleştiri: 'Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Hatamız oldu, yanlışımız oldu. Onları telafi etmeye çalışıyoruz. Şunu da rahatlıkla söyleyebilirim. Son 10 yılda en büyük değişimi yaşayan parti CHP’dir" dedi.
13.01.2022 Siyaset
Bakan Varank duyurdu! Savaş konseptlerini değiştirecek, son safhaya gelindi...
Bakan Varank duyurdu! Savaş konseptlerini değiştirecek, son safhaya gelindi... Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Savaş konseptlerini değiştiren sıvı yakıtlı RAMJET projesinde son safhaya geldik. Süpersonik hızlarda çalışan bir RAMJET Motor prototipini 2022’de ortaya çıkaracağız” dedi.
8.12.2021 Siyaset
Süper Lig tarihine geçti! En erken golü böyle attı
Süper Lig tarihine geçti! En erken golü böyle attı Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Başakşehir arasındaki maçta tarihi bir gol oldu. Gaziantepli Muhammet Demir, 10. saniyede topu ağlara göndererek Süper Lig tarihinin en hızlı golünü kaydetti.
22.09.2021 Futbol
Serhat Gülpınar kimdir? Denizlispor, Teknik Direktörü Serhat Gülpınar nereli, kaç yaşında?
Serhat Gülpınar kimdir? Denizlispor, Teknik Direktörü Serhat Gülpınar nereli, kaç yaşında? TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Teknik Direktör Serhat Gülpınar ile sezon sonuna kadar anlaştı. Dün transfer yasağının kaldırıldığını açıklayarak ilk transferi duyuran Denizlispor’da Serhat Gülpınar ile aştı. Serhat Gülpınar kimdir? Denizlispor, Teknik Direktörü Serhat Gülpınar nereli, kaç yaşında?
17.08.2021 Gündem
Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin! Yatırımcılar...
Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin! Yatırımcılar... Yatırımcılar güvenli liman arayışında. Altın, dolar ve euroda son durum ne? Altına mı dövize mi yatırım yapmak daha karlı? Parasına değer katmak isteyenler uzun vadeli yatırımlarında altını tercih ediyor. Kısa süreli kazan. sağlamak isteyenler dolar ve altına yöneliyor. Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin!
1.08.2021 Ekonomi
25 bin kişiye istihdam sağlayacak! Türkiye’nin ilk mega endüstri bölgesi...
25 bin kişiye istihdam sağlayacak! Türkiye’nin ilk mega endüstri bölgesi... Osmanlı Padişahı Sultan 2. Abdülhamit döneminde hazırlanan ‘Anadolu’da Genel Üretim Raporu’nda yer alan, Türkiye’nin 150 yıllık hayali Filyos Limanı Projesi dün hizmete alındı. Filyos Endüstri Bölgesi içinde yer alan Limanda, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının(TPAO) Karadeniz’deki doğalgaz arama çalışmalarını yürüttüğü bir lojistik merkezi ve doğalgaz işleme tesisleri de yer alıyor. Filyos Vadisi Projesi’yle doğrudan 8-10 bin, dolaylı olarak ise 20-25 bin kişiye varan yeni istihdam oluşturulması bekleniyor.
5.06.2021 Ekonomi
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi!
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi! TFF, 2020-2021 sezonundaki bütün ligleri tescil etti. Billong olayından dolayı inceleme isteyen Galatasaray ve küme düşmenin kaldırılmasını talep eden Gençlerbirliği, Denizlispor, Ankaragücü ve Erzurumspor'un bu istekleri reddedildi.
29.05.2021 Süper Lig
26 Nisan 2021 piyasalarda gün sonu! Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi...
26 Nisan 2021 piyasalarda gün sonu! Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi... Gün içinde en düşük 1.343,58, en yüksek 1.374,00 puanı gören BIST 100 endeksi, günü önceki kapanışa göre yüzde 2,14 değer kazanarak tamamladı. Altının kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 0,60 artışla 477 bin liraya yükseldi.
26.04.2021 Ekonomi
Misli.com 2. Lig Beyaz ve Kırmızı gruplarda 29. hafta maçları yarın yapılacak
Misli.com 2. Lig Beyaz ve Kırmızı gruplarda 29. hafta maçları yarın yapılacak Misli.com 2. Lig Beyaz ve Kırmızı gruplarda 29. hafta karşılaşmaları yarın oynanacak.
17.03.2021 İddaa
KARDEMİR salgın sürecinde 'dijital' yatırımlara yöneldi
KARDEMİR salgın sürecinde 'dijital' yatırımlara yöneldi Yıllık 2,5 milyon ton sıvı çelik üretimini yakalayan Türkiye'nin 26. büyük sanayi kuruluşu KARDEMİR, salgın sürecinden önemli dersler çıkartarak iletişim altyapısını ve üretim sürecini dijital hale getirdi.
9.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Misli.com 2. Lig'de 22. hafta tamamlandı
Misli.com 2. Lig'de 22. hafta tamamlandı Futbolda Misli.com 2. Lig'de Beyaz ve Kırmızı Grup'ta 22. hafta maçları oynandı.
7.02.2021 TFF 1.Lig
Tolga Ciğerci kimdir? Tolga Ciğerci kaç yaşında, nereli?
Tolga Ciğerci kimdir? Tolga Ciğerci kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe, Tolga Ciğerci ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada "Futbol A Takımımızın oyuncularından Tolga Ciğerci ile olan sözleşmemiz, karşılıklı anlaşmayla feshedilmiştir. Kendisine hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.
1.02.2021 Gündem
Borsadan bir rekor daha! Kapanışta yenisi geldi...
Borsadan bir rekor daha! Kapanışta yenisi geldi... Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, gün içinde 1.325,70 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesinin ardından günü yüzde 1,41 değer kazancıyla 1.313,02 puandan tamamlayarak, rekor seviyeden kapandı.
19.11.2020 Ekonomi
Samsunspor ve Bandırmaspor 1. lige yükseldi
Samsunspor ve Bandırmaspor 1. lige yükseldi Yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle iptal edilen TFF 2. Lig'de Yılport Samsunspor ile Bandırmaspor, TFF 3. Lig'de ise Serik Belediyespor, Kocaelispor ile Karacabey Belediyespor, şampiyon ilan edildi.
8.07.2020 Futbol
Milli elektrikli tren ile ilgili flaş açıklama! Yıl sonuna kadar...
Milli elektrikli tren ile ilgili flaş açıklama! Yıl sonuna kadar... Bakan Mustafa Varank milli elektrikli trenle ilgili yaptığı açıklamada, "Trenimiz mayıs sonunda raylara indi, hamdolsun bugün itibarıyla da fabrika testlerine başlanıyor."dedi.Bakan Karaismailoğlu ise, Milli elektrikli trenle ilgili, "Bu yıl sonunda raylara indirilecek ve Allah'ın izniyle kısa sürede yolcu taşımacılığına başlayacağız." dedi.
29.06.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kardemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kardemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.