Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fenerbahçe Başakşehir hakemi kim? Zorbay Küçük kimdir, nereli, kaç yaşında, yönettiği maçlar hangileri?

Fenerbahçe Başakşehir hakemi kim? Zorbay Küçük kimdir, nereli, kaç yaşında, yönettiği maçlar hangileri?

Süper Lig'de 11. haftanın en önemli maçı Fenerbahçe - Başakşehir mücadelesinde hakem Zorbay Küçük oldu. Fenerbahçe Başakşehir hakemi kim? Zorbay Küçük kimdir, nereli, kaç yaşında, yönettiği maçlar hangileri?

Fenerbahçe Başakşehir hakemi kim? Zorbay Küçük kimdir, nereli, kaç yaşında, yönettiği maçlar hangileri?

Spor Toto Süper Lig’de 11. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı. Buna göre 22 Ekim Cumartesi akşamı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçında Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük’ün yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Çağdaş Altay oldu. Peki, Fenerbahçe Başakşehir hakemi kim? Zorbay Küçük kimdir, nereli, kaç yaşında, yönettiği maçlar hangileri?

Fenerbahçe Başakşehir hakemi Zorbay Küçük kimdir, nereli, kaç yaşında?

1992 yılında dünyaya gelen Küçük, 29 yaşındadır. Aslen Adanalı olan genç hakem, 18 Mayıs 2018 tarihinde ilk Süper Lig maçına, Trabzonspor - Kardemir Karabükspor karşılaşması ile çıkmıştır. O tarihten bu yana Süper Lig kariyerine devam eden Zorbay Küçük, Adana Çukurova Üniversitesi Ekonometri Bölümü’nde eğitimini tamamlamıştır. 

Zorbay Küçük'ün babası, Feyzullah Küçük'tür. Eski futbolcu ve antrenör olan Feyzullah Küçük, 58 yaşındadır. Bir dönem Adanaspor'un altyapı antrenörlük görevini üstlenen Feyzullah Küçük, son olarak 44 Malatya Spor'da, Bal Teknik Sorumlusu olarak görev almıştır. 

Haberin Devamı

Küçük 4 defa Sarı-Lacivertliler'in mücadelelerinde düdük çaldı. Bu maçlarda Fenerbahçe 2 galibiyet, 2 beraberlik aldı, Fenerbahçeli futbolculara toplam 2 kırmızı kart çıkarttı. Zorbay Küçük, Başakşehir'in isetoplamda 5 lig maçında görev yaptı. İstanbul ekibi bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Küçük bu maçlarda Başakşehir'den 1 oyuncuyu attı.