Gazete Vatan Logo

Kardemir işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Kardemir işçi alımı sonuçları: Kardemir kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?

Kardemir işçi alımı kura sonuçları, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere başvuru yapan adaylar tarafından sorgulanıyor. 600 işçiden 300'ünün işe başlama sürecine ilişkin internet sitesi üzerinden açıklama yapılmıştı. 300 kişi için kura çekildi. Peki, Kardemir işçi alımı sonuçları açıklandı mı, Kardemir işçi alımı kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Kardemir kura çekimi sonuçları ile ilgili merak edilenler…

Kardemir işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Kardemir işçi alımı sonuçları: Kardemir kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), işçi kadrosunda istihdam edilecek 300 kişi için kura çekildi. KARDEMİR işçi alımı için başvuruda bulunanlar KARDEMİR işçi alımı çekilişinin sonuçlarının ne olduğunu araştırıyor. Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) için 600 işçi alımı yapılacağı açıklanmıştı. İlk etapta 300 işçi alımı Ağustos ayında gerçekleştirilecek. KARDEMİR işçi alım kura sonuçları belli oldu mu, KARDEMİR kura çekimi sonuçları işi alımı listesi açıklandı mı?

KARDEMİR İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), işçi kadrosunda istihdam edilecek 300 kişi için kura çekileceğini duyurdu. İşçilik pozisyonları için belirtilen kriterlere uygun adaylar arasında yapılacak kura çekimi, 14 Ağustos'ta Karabük Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Mayıs mesajında, Türkiye'nin ilk entegre ağır sanayi kuruluşu KARDEMİR'e alınacağını duyurduğu 600 işçiden 300'ünün işe başlama sürecine ilişkin internet sitesi üzerinden açıklama yaptı.

Haberin Devamı

İşçilik pozisyonları için belirtilen kriterlere uygun adaylar arasında 14 Ağustos'ta saat 10.00'da Karabük Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonu'nda noter huzurunda kura çekileceği aktarılan açıklamada, kura çekimine davet için uygun adayların SMS ile ayrıca bilgilendirileceği kaydedildi.

KARDEMİR İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KARDEMİR İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ NASIL SORGULANIR?

KARDEMİR 300 işçi alımı kura çekimi ve kazanan isim listesinin, kuralar tamamlandıktan resmi internet sitesi üzerinden paylaşılması bekleniyor.