Karan

Karan

Son dakika karan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.871 karan haberi bulunmuştur. Tüm karan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Kacır, Türk astronotun ailesiyle görüştü: Yeni bir döneme geçiyoruz
Bakan Kacır, Türk astronotun ailesiyle görüştü: Yeni bir döneme geçiyoruz Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. Bu gece saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan ve bilim merkezlerinden takip edilebilecek. Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Florida'da 18 Ocak'ta saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma törenini takip etmek üzere Amerika'da bulunan Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın ailesiyle bir araya geldi.
17.01.2024 Gündem
Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu başlıyor!
Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu başlıyor! Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. Bu gece saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan ve bilim merkezlerinden takip edilebilecek. Gezeravcı'nın ailesi, CNN TÜRK Editörü Gülşen Coşkun'a açıklamalarda bulundu. Alper Gazeravcı'nın annesi Sıddıka Gezeravcı, "İlk duyduğumda korktum, endişelendim" derken baba Ali Baba Gezeravcı ise, "Göreve çıkmadan önce şunu dedi, 'Baba, hiçbir şeye endişe etmeyin. Mutlu olun o bana yeter' dedi" ifadelerini kullandı. Türkiye'nin insanlı ilk uzay yolculuğu öncesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın öncülüğünde hazırlanan uzay hatıra bileti, Türkiye Uzay Ajansı’nın (TUA) internet sitesinde yayımlandı.
17.01.2024 Gündem
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Ünlü oyuncu Burak Özçivit'ten hasret dolu sözler: Onları çok özledim
Ünlü oyuncu Burak Özçivit'ten hasret dolu sözler: Onları çok özledim İki çocuk babası Burak Özçivit, önceki gece Etiler'de objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, "Ailemi çok özledim" diyerek; çocuklarından bahsetti.
25.08.2023 Magazin
Fahriye Evcen tatile doyamadı: Fit hali göz kamaştırdı
Fahriye Evcen tatile doyamadı: Fit hali göz kamaştırdı Ünlü oyuncu Fahriye Evcen yazın gelmesiyle beraber soluğu tatilde aldı. Uzun süredir tatil yapan Evcen'in pozları sosyal medyayı salladı.
10.08.2023 Magazin
Üreticilerden fındıkta 100 lira beklentisi
Üreticilerden fındıkta 100 lira beklentisi Ağustos ayıyla beraber Türkiye’de fındık sezonu açıldı. Birçok fındık üreticisi fındıklarını toplamaya başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen yıl Giresun kalite kabuklu fındığın kilosunu 53 lira, Levant kalite fındığını 52 lira, sivri kalite fındığını ise 51 lira olarak açıklamıştı. Bu yıl fındık fiyatı için henüz bir açıklama yapılmasa da üreticiler maliyetlerde artış yaşadıklarını ve bu yıl bir kilogram fındığın en az 100 TL olmasını beklediklerini söylüyor. Geçen yıla göre rekoltede artış beklemediklerini de ifade eden üreticiler, bu yıl yaşanan hava olaylarının fındıkta verimi düşürdüğüne dikkat çekti.
3.08.2023 Ekonomi
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in tekne keyfi! 'Rota belirleniyor'
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in tekne keyfi! 'Rota belirleniyor' Kısa bir süre önce ikinci çocuğunu kucaklarına alan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti tatil sezonunu açtı. Eşi Burak Özçivit ile deniz ve güneşin tadını çıkartan Fahriye Evcen’den yeni tekne pozu geldi.
13.07.2023 Magazin
Pep Guardiola'ya transfer çağrısında bulundu: Ben olsam Galatasaray'ın yıldızını asla kaçırmam
Pep Guardiola'ya transfer çağrısında bulundu: Ben olsam Galatasaray'ın yıldızını asla kaçırmam Galatasaray haberleri... Galatasaray'ın eski forvetlerinden Ümit Karan 'Extra Futbol' kanalında çok önemli açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un öğrencileriyle çok iyi anlaştığına dikkat çeken Karan, Zaniolo'nun gördüğü kırmızı karta değinirken, genç teknik adamın sezon sonunda Sarı Kırmızılı takımdan ayrılacak yıldız ismi açıklaması ise camiada bomba etkisi yarattı.
22.05.2023 Galatasaray
Karan'a doğum günü kutlaması! Kucağında minik bebeğiyle poz verdi
Karan'a doğum günü kutlaması! Kucağında minik bebeğiyle poz verdi Kerem adını verdikleri ikinci çocukları 18 Ocak Çarşamba günü dünyaya gelen Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti'nin büyük oğlu Karan, geçtiğimiz gün 4'üncü yaşına bastı. Oğlu için düzenlediği kutlamadan peş peşe fotoğraflar paylaşan güzel oyuncu, kucağında minik bebeğiyle poz verdi.
15.04.2023 Magazin
Bakan Kurum: Bu devlet, 650 bin konutu bitirip milletine sunacak güce sahiptir
Bakan Kurum: Bu devlet, 650 bin konutu bitirip milletine sunacak güce sahiptir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bu cennet vatanın her köşesini bugünden alıp çağların ötesine taşıyacak dev projelerimizi, sizlerle birlikte yapacağız. Bize deprem bölgesindeki 'bunca konutu nasıl yapacaksınız' diyenler var. Onlara diyoruz ki; depremin üzerinden daha 20 gün bile geçmeden milleti için ilk temelleri atan bu ülke, 650 bin konutu bitirip milletine sunacak azme de, kudrete de, güce de sahiptir." dedi.
4.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 11 ilimizde 70 bin konutumuzun yapım sürecini başlattık
Bakan Kurum: 11 ilimizde 70 bin konutumuzun yapım sürecini başlattık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Maalesef, şu anda muhalefetin ülkemize sunduğu hiçbir şey yoktur. Hiçbir projeleri, ayakları yere basan hiçbir yatırım sözleri yoktur. Sadece laf vardır, söz vardır, tartışma vardır. Çok laf az iş, çok söz az icraat, çok tartışma az yatırım demektir. Üzülerek söylüyorum; bugün muhalefet, eski koalisyonlar döneminde yaşanan 'kargaşa, karmaşa ve kavgaların' bir fragmanını bu millete seyrettiriyor. Türk siyasetine adeta zaman kaybettiriyor." dedi.
3.04.2023 Ekonomi
Ümit Karan: Yürek dayanmıyor, tarifi yok
Ümit Karan: Yürek dayanmıyor, tarifi yok Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem sonrası bölgeye yardıma koşan eski milli futbolcu Ümit Karan, yaşadıklarını anlattı ve dikkat çeken mesajlar verdi.
16.02.2023 Şampiy10
Burak Özçivit: 'Doğuma girdim! Böyle bir an kaçar mı?'
Burak Özçivit: 'Doğuma girdim! Böyle bir an kaçar mı?' 18 Ocak Çarşamba günü Kerem adını verdikleri ikinci çocukları dünyaya gelen Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti, Nişantaşı'nda doğumun gerçekleştiği hastaneden taburcu oldu. Hastane çıkışı görüntülenen ikiliden Özçivit, Karan'ın ardından ikinci oğlunun doğumunda da eşini yalnız bırakmadığını söyledi.
21.01.2023 Magazin
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu!
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu! Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin ikinci bebekleri bugün dünyaya geldi. Evcen, bugün Teşvikiye'de özel bir hastanede öğlen saatlerinde doğum yaptı. Burak Özçivit, doğum sırasında eşi Fahriye Evcen'i yalnız bırakmadı.2017 yılında evlenen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Bugün öğlen saatlerinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğe çift "Kerem" adını verdi.
18.01.2023 Magazin
Burak Özçivit'in 2023 ücreti dudak uçuklattı!
Burak Özçivit'in 2023 ücreti dudak uçuklattı! Fahriye Evcen ile mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alan Burak Özçivit, ikinci çocuğunu kucağına almak için geri sayıma başladı. Oyunculuğun yanı sıra yurt dışında katıldığı açılışlar ve reklam filmleriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu, 2023 yılı için ücretini belirledi.
11.01.2023 Magazin
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi 2023’ün ilk engel atlama yarışması Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları, 6 Ocak Cuma günü Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde başladı ve 8 Ocak’ta gerçekleşen final müsabakalarıyla sona erdi.
9.01.2023 Diğer Sporlar
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in bebeklerine verecekleri isim belli oldu!
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in bebeklerine verecekleri isim belli oldu! Oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in ikinci bebeklerine verecekleri isim belli oldu. Çift, iki ay sonra dünyaya gelecek oğullarına Kerem adını verecek.
28.12.2022 Magazin
Burak Özçivit'ten oğlu Karan'la pozlar! Fahriye Evcen kayıtsız kalmadı
Burak Özçivit'ten oğlu Karan'la pozlar! Fahriye Evcen kayıtsız kalmadı Fahriye Evcen ile mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alan Burak Özçivit'in bugün doğum günü. İkinci kez baba olmak için gün sayan 38 yaşına basan yakışıklı oyuncu, Instagram hesabından 2019'da dünyaya gelen oğlu ile paylaşımda bulundu. Karan ile eğlenceli hallerini yayınlayan Özçivit'e, eşi Fahriye Evcen'den romantik bir yorum geldi.
24.12.2022 Magazin
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi!
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi! Cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan Kevin Spacey ile poz vermesi sonrası tepkilerin odağında olan ve paylaşımını yayından kaldıran Burak Özçivit hamile eşi Fahriye Evcen'le görüntülendi. 2017 yılında nikâh masasına oturan, Nisan 2019'da Karan'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan ikiliden Özçivit'in, doğum hediyesi olarak eşine aldığı dudak uçuklatan hediye dikkat çekti.
14.12.2022 Magazin
Galatasaray'dan son dakika transferi! Yeni Ümit Karan İngiltere'den geliyor
Galatasaray'dan son dakika transferi! Yeni Ümit Karan İngiltere'den geliyor Özellikle yerli rotasyonunda oldukça sıkıntı yaşayan ve devre arasında takıma takviye yapmak için kolları sıvayan Galatasaray yönetimi 4 oyuncuyla görüşmelere başladı. Okan Buruk'un verdiği rapora göre hareket eden Sportif AŞ'nin yeni Ümit Karan'ı bulduğu belirtilirken, Cimbom'un defans ve kanat bölgeleri için de hamlelerde bulunacağı bildirildi.
9.12.2022 Galatasaray
Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen'in son halini paylaştı!
Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen'in son halini paylaştı! Fahriye Evcen, 2019'da oğlu Karan Özçivit'i kucağına alarak ilk kez annelik heyecanı yaşamıştı. Evcen şimdilerde ikinci bebeğine hamile. Ünlü oyuncu Burak Özçivit, 7 aylık hamile olan eşi Fahriye Evcen'in son halini yayınladı.
5.12.2022 Magazin
Fahriye Evcen'den yeni paylaşım!
Fahriye Evcen'den yeni paylaşım! 2017 yılında nikâh masasına oturan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, şimdilerde ikinci kez anne-baba olacak olmanın heyecanını yaşıyor. Hamilelik sürecini dinlenerek geçirmeyi tercih eden güzel oyuncu, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Karan adında bir oğlu olan Evcen, son olarak arabada çektiği fotoğrafı Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştı.
26.10.2022 Magazin
Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? İşte ünlü oyuncunun Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki yeni hali ve biyografisi!
Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? İşte ünlü oyuncunun Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki yeni hali ve biyografisi! Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer’in Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki fotoğrafları gündem oldu. 2017'de cinsiyet değiştiren, İlişki Durumu Karışık dizisindeki rolüyle tanınan Aybike Esin Tumluer, adını Atlas Karan Tumluer olarak değiştirmişti. Ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada konuşuluyor. Peki, Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? Atlas Karan Tumluer kimdir? Aybike Esin Tumluer’in çocuğu var mı? İşte Aybike Esin Tumluer’in yeni hali ve oynadığı diziler!
16.10.2022 Ünlüler Dünyası

Benzer Haber Etiketleri

Karan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.