Bu çayı içen yapay zekayla yarışıyor! Japonlar keşfetti, Türkler saldırıyor: Enerji veriyor, halsizlik bırakmıyor!
Bu çayı içen yapay zekayla yarışıyor! Japonlar keşfetti, Türkler saldırıyor: Enerji veriyor, halsizlik bırakmıyor! Uzakdoğu'nun en zeki milleti olan Japonlar işin sırrını biliyor. Yaratıcılığın asıl nedeni bu içecekmiş! Bağışıklık sistemini güçlendiren bu içecek, içeni adeta iğne ipliğe döndürüyor. Gün boyu halsizlik ve yorgunluk bırakmıyor.
14.12.2023 Yaşam
Kan şekerini kontrol ediyor, yüksek tansiyonu düşürüyor! Gluten içermiyor, çölyak hastaları...
Kan şekerini kontrol ediyor, yüksek tansiyonu düşürüyor! Gluten içermiyor, çölyak hastaları... Et yerine öneriliyor, protein değeri oldukça yüksek. Kansere karşı koruyucu, düşük yağ içeriyor, gluten içermiyor. Çölyak hastalarına şifa, kolesterol düşürücü etkisi bulunuyor, kalp dostu olarak biliniyor, düzenli kullanımda hipertansiyon riskini de azaltıyor. Kansızlığa karşı faydalı, kan şekerini kontrol ediyor. Kilo vermeye yardımcı oluyor, Cilt ve saça çok faydalı olan bu besin, karaciğer yağlanmasına karşı önleyici etkiye de sahiptir. İşte tam bir karaciğer dostu olan mucize besinin faydaları...
1.05.2022 Sağlık
'Karabuğday' sevinci! Bir ilk...
'Karabuğday' sevinci! Bir ilk... Erzurum'da ilk kez üretimi yapılan çölyak, diyabet ve bir çok hastalığa iyi gelen 'Karabuğdayın ilk hasadı sevindirdi. Arkadaşıyla birlikte 70 dönüm araziye karabuğday eken Adem Çavuşoğlu, "Karabuğday, Orta Asya'da gelen bir bitki. Çin, Kazakistan ve Japonya'da üretilmeye başlamış. Zamanla Amerika ve Avrupa ülkelerine yayılmış. Şuan o bölgelerde çok popüler ve oldukça fazla tüketiliyor. Kuraklığı seven bu bitkiyi Erzurum'da ilk biz yetiştirdik. Ekerken maliyeti düşük ama biçtikten sonra buğdaya oranla çok daha fazla kazanç elde edilebilecek bir ürün" dedi.
26.09.2021 Gündem