Sivas'ta kar yağışı başladı! Ulaşım aksadı
Sivas'ta kar yağışı başladı! Ulaşım aksadı Sivas'ta, yüksek kesimlerinde etkili olan kar ulaşımı aksattı. Kar ve tipi nedeniyle Geminbeli mevkisinde ağır tonajlı araçlar ilerlemekte güçlük çekti.
12.02.2021 Yaşam
Erzurum buz kesti! Kar ve tipi ulaşımı etkiledi
Erzurum buz kesti! Kar ve tipi ulaşımı etkiledi Yüksek kesimlerde en düşük hava sıcaklığının eksi 10 dereceye düştüğü Erzurum’da, kar ve tipi dolayısıyla Tekman yolu ulaşıma kapandı.
7.11.2017 Yaşam
Kar ve tipi hayatı felç etti! 9 kişilik bir ailenin evinin damı çöktü
Kar ve tipi hayatı felç etti! 9 kişilik bir ailenin evinin damı çöktü Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar ve tipi hayatı adeta felç etti. Erzurum’un Karayazı ilçesinde içerisinde 9 kişilik bir ailenin bulunduğu evin damı çöktü. Kar nedeniyle yollarda mahsur kalanlar belediye ekiplerince kurtarıldı. Bölgede en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 30 derece ile Ağrı'da ölçüldü.
3.02.2017 Yaşam
Kar ve tipi hayatı felç etti: Spor tesisinin çatısı çöktü
Kar ve tipi hayatı felç etti: Spor tesisinin çatısı çöktü Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar ve tipi nedeniyle bazı yollarda ulaşım sağlanamıyor. Hastaların snowtracklarla kurtarıldığı Erzurum’da belediyeye ait spor tesisinin çatısı çöktü. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı ise, kar ve tipinin yoğunlaşması nedeniyle özellikle güney ilçelerine zorunlu haller dışında gidilmemesi uyarısında bulundu.
2.02.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri