Kar Alarmı

Kar Alarmı

Son dakika kar alarmı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kar alarmı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kar alarmı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kar Alarmı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kar alarmı gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 kar alarmı haberi bulunmuştur. Tüm kar alarmı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kar kuvvetli geliyor! Sıcaklıklar birden düştü, İstanbul, Edirne, Balıkesir, Bursa dahil onlarca kent için kritik uyarı...
Kar kuvvetli geliyor! Sıcaklıklar birden düştü, İstanbul, Edirne, Balıkesir, Bursa dahil onlarca kent için kritik uyarı... Kar alarmı verildi. Yeni soğuk hava dalgası yurda giriş yaptı. İller tek tek açıklandı. Meteoroloji çok sayıda kent için art arda uyarılarda bulundu. Lapa lapa yağacak. Soğuk havalar bir andan çökecek. Hava resmen buz kesecek. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi dereceleri görecek. Kar yağışının etkili olacağı iller açıklandı.
11.02.2024 Gündem
Kar alarmı! Uçuşlar, otobüs ve tren seferleri iptal edildi
Kar alarmı! Uçuşlar, otobüs ve tren seferleri iptal edildi Uyarıların ardından yoğun kar yağışı dün itibarı ile etkisini göstermeye başladı Japonya’nın başkenti Tokyo ve çevresinde etkili olan şiddetli kar yağışı nedeniyle en az 160 kişi yaralandı. Başkentteki Haneda Havalimanı'nda 132 uçuş iptal edildi.
6.02.2024 Dünya
Tazminat kararı! Duş almayan koca 500 bin TL ödeyecek
Tazminat kararı! Duş almayan koca 500 bin TL ödeyecek  Ankara'da A.Y., eşi C.Y.'nin duş almayıp, haftada sadece bir iki kez dişlerini fırçalaması ve kişisel temizliğine dikkat etmemesi gerekçesiyle boşanma davası açtı. Mahkeme, davalı koca C.Y.'yi tam kusurlu bularak boşanmalarına karar verdi ve 500 bin lira tazminata hükmetti.
28.01.2024 Gündem
Lapa lapa kar İstanbul'da! MGM ve AKOM art arda duyurdu, saat verildi, onlarca kentte kar alarmı
Lapa lapa kar İstanbul'da! MGM ve AKOM art arda duyurdu, saat verildi, onlarca kentte kar alarmı Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle İstanbul için günler öncesinden kar uyarısı yapılmıştı. Vatandaşlar 'İstanbul'a kar yağacak mı?' sorusuna yanıt ararken lapa lapa kar yağışı için saat verildi. AKOM son dakika duyurdu. Meteoroloji İstanbul dahil çok sayıda il için kar, yağış ve fırtına uyarısı yaptı. İşte kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmeleri
28.01.2024 Gündem
Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı
Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı  Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Ilgaz, Ceylin’e Çınar ile ilgili içini dökerken Meltem’in Ceylin’e ‘Anlayacak o savcı’ dediği anlar bölüme dair heyecanı artırıyor.
28.01.2024 Magazin
AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum: Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız
AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum: Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi binasında gençlerle bir araya geldi. İstanbul’da gençlerin söz sahibi olacağını belirten Kurum, “Belediye istihdamlarında yüzde 25 gençlik ve yüzde 25 kadın kotası koyacağız.” dedi. Gençler için bir dizi müjde açıklayan Kurum, toplu ulaşımda yüzde 40 indirim ve öğrenci evlerinde kalan gençlere 25 metreküp doğalgaz desteği verileceğini belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde kurulacak olan ‘Gençlik Meclisi’ ile ilgili konuşan Kurum, “31 Mart akşamı inşallah gençlik kazanacak ve hep birlikte fetret dönemini bitireceğiz. Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız. Kuracağımız gençlik meclisinde her alandan, her meslek dalından sizleri temsil edecek genç arkadaşlarımız olacak.” dedi.
28.01.2024 Gündem
Hamside 'fırtına' ve 'soğuk hava' etkisi
Hamside 'fırtına' ve 'soğuk hava' etkisi Trabzon'da soğuk hava ve fırtına nedeniyle balıkçılar, Karadeniz'e açılamayınca tezgahlarda balık fiyatları yükseldi. Sezon başında 30 liraya kadar gerileyen hamsinin kilo fiyatı, az avlanınca 100 liraya yükseldi.
28.01.2024 Ekonomi
Deprem açıklaması! Prof.Dr. Kutoğlu'ndan 5 il için kritik uyarı
Deprem açıklaması! Prof.Dr. Kutoğlu'ndan 5 il için kritik uyarı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Malatya'da 8 ve 25 Ocak'ta meydana gelen depremlerin aynı hatta gerçekleştiğini ancak güncel fay haritalarında bulunmadığını belirterek, "Bu yeni bir hat, mevcut fay haritalarında gözükmüyor. Ancak yer hareketlerine baktığımız zaman burada bir fay mevcut olduğunu görüyoruz. Fay 30 ile 40 kilometre üzerinde bir uzunluğa sahip. Bunun da 6.5'te büyük 7'ye varan bir deprem üretme potansiyeli söz konusu" dedi.
28.01.2024 Gündem
Kar ve buzda yürürken ani hareket etmeyin
Kar ve buzda yürürken ani hareket etmeyin Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Fatih Karaaslan, vatandaşları kış aylarında oluşabilecek kar ve buzlu alanlarda yürürken dikkatli olmaları konusunda uyararak, “Sert dönüş ve ani hareketlerden kaçınmak her zaman çok önemlidir” dedi.
28.01.2024 Yaşam
Hava kar topluyor! Meteoroloji yeni hafta raporunda kar alarmı var! İstanbul için duyuruldu: 6 ilde sağanak!
Hava kar topluyor! Meteoroloji yeni hafta raporunda kar alarmı var! İstanbul için duyuruldu: 6 ilde sağanak! Meteoroloji son dakika duyurdu. Yeni haftalık hava durumu raporu yayınlandı. Mevsim normellerinde seyreden hava sıcaklıkları bu hafta aniden düşecek. Birçok il için sarı ve turuncu alarm verildi. İstanbul'da hava kar topluyor. Sağanak yağışın etkili olduğu şehirin birçok ilçesinde yeni haftada kar bir anda bastırabilir. Doğu Karadeniz kıyı illeri ile Bolu, Zonguldak, Bartın ve Düzce'de, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Bingöl ve Muş çevrelerinde kuvvetli kar bekleniyor. Vatandaşlara yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı vb.) dikkatli ve tedbirli olunması çağrısında bulunuldu. İşte son hava durumu tahminleri...
27.01.2024 Gündem
Yoğun kar yağışı İstanbul'a ilerliyor! AKOM alarm verdi, MGM 34 ili uyardı, hava tersine dönecek, zemheri kışı başlıyor
Yoğun kar yağışı İstanbul'a ilerliyor! AKOM alarm verdi, MGM 34 ili uyardı, hava tersine dönecek, zemheri kışı başlıyor Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. AKOM kar alarmı verdi. Binlerce personel sahaya indi. Meteoroloji ve uzmanlar tarafından art arda yapılan açıklamaların ardından yoğun kar yağışı için saat verildi. İstanbul da dahil 34 kent için uyarı yapıldı. Hava tersine dönecek. Sıcaklıklarda ani düşüşler görülecek. Tüm yurtta zemheri kışı başlıyor.
8.01.2024 Gündem
Lapa lapa yağacak! İstanbul'da kar alarmı verildi, sadece saatler kaldı, sıcaklıklar eksiye düşüyor
Lapa lapa yağacak! İstanbul'da kar alarmı verildi, sadece saatler kaldı, sıcaklıklar eksiye düşüyor Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken son dakika uyarısı geldi. Sıcaklıklar düşecek. Yoğun kar yağışı pek çok kenti esir alacak. Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı. İstanbul dahil çok sayıda ilde kar alarmı verildi. Meteoroloji ve AKOM'dan art arda uyarılar geldi. İstanbul'da lapa lapa kar etkisini gösterecek. Kar yağışının kuvvetli olması bekleniyor. İşte hava durumu detayları ve İstanbul'a kar ne zaman yağacak...
6.01.2024 Gündem
Kar dalgası İstanbul'a geliyor!  Lapa lapa kar yağışına hazır olun, biri bitmeden biri başlayacak, Ocak için 3 tarih verildi
Kar dalgası İstanbul'a geliyor! Lapa lapa kar yağışına hazır olun, biri bitmeden biri başlayacak, Ocak için 3 tarih verildi Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi! Yoğun kar yağışı geliyor. İstanbul dahil çok sayıda ilde kar alarmı verildi. Meteoroloji ve AKOM'dan art arda uyarılar geldi. İstanbul'da lapa lapa kar etkisini gösterecek. Kar yağışının kuvvetli olması bekleniyor. Uyarı üstüne uyarı yapılıyor. Meteoroloji İstanbul, İzmir, Ankara da dahil onlarca kenti uyarırken gün ve saat verildi. Hava sıcaklıklarının İstanbul'da 10 derece birden düşeceği ve Sibirya soğuklarının etkili olacağı duyuruldu. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, megakentte ikinci ve üçüncü kar yağışı için de tarih verdi. İşte son dakika kar yağışı haberlerinin detayları...
5.01.2024 Gündem
Patrondan skandal hareket! Bakanlık harekete geçti
Patrondan skandal hareket! Bakanlık harekete geçti Kocaeli'de işçisinin yemeğini ve servisini kesmesiyle gündeme gelen Tezcan Galvaniz fabrikasında patron, bir işçinin elindeki kağıtları suratına fırlattı. Patronun işçiye hakaret de ettiği ileri sürülürken, yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
2.01.2024 Gündem
Elinde bu ürün olanlar dikkat: Teslim etmeleri gerekiyor
Elinde bu ürün olanlar dikkat: Teslim etmeleri gerekiyor Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucu fare görünümlü taşınabilir armatürün güvensiz olduğu tespit edildi. Can ve mal güvenliği açısından ürün hakkında toplatılma kararı alındı.
2.01.2024 Gündem
Lapa lapa yağacak! İstanbul'da kar alarmı verildi, sadece saatler kaldı! Yeni soğuk hava dalgası hızla yaklaşıyor
Lapa lapa yağacak! İstanbul'da kar alarmı verildi, sadece saatler kaldı! Yeni soğuk hava dalgası hızla yaklaşıyor  Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken son dakika uyarısı geldi. Sıcaklıklar düşecek. Yoğun kar yağışı pek çok kenti esir alacak .Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, yeni yılın son gününde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Önümüzdeki hafta ise İstanbul dahil birçok kentte, sağanak, kuvvetli sağanak ve kar yağışı görülecek. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da kar yağışının görüleceği tarihi açıkladı. Şen, konuşmasında "Bu sistem öyle bir kış yapar ki o sıcak havaları unutabiliriz. 2 sene önceki gibi bir kar yağışı da olabilir." dedi.
2.01.2024 Gündem
Doktordan korktuğu için 50 yıl böyle yaşadı! Ameliyat sonrası sözleri şaşırttı
Doktordan korktuğu için 50 yıl böyle yaşadı! Ameliyat sonrası sözleri şaşırttı Boynun ön alt kısmında büyük bir şişliğin oluşmasına rağmen doktorlardan korktuğu için 50 yıldır hastanenin kapısından geçmeyen 67 yaşındaki kadının boynunda oluşan 2 kiloluk guatrı ameliyatla alındı.
22.12.2023 Gündem
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay Bağcılar'da gördüğü şiddet nedeniyle bir yıl önce eşinden ayrılan Songül Kaya (35) sokak ortasında eski eşinin ailesinin sopalı saldırısına uğradı. Eğitimci olan eski eşinden hala tehdit aldığını söyleyen Kaya, çocukları için devletten yardım bekliyor.
22.12.2023 Gündem
Lapa lapa kar yağışı başladı! Uyarı üstüne uyarı yapılmıştı, birçok kent beyaza büründü, batı illeri için kar alarmı verildi
Lapa lapa kar yağışı başladı! Uyarı üstüne uyarı yapılmıştı, birçok kent beyaza büründü, batı illeri için kar alarmı verildi Beklenen kar yağışı başladı. Hava sıcaklıkları birden düştü. Günlerdir yapılan uyarıların ardından çok sayıda kent beyaza büründü. Yollar kapandı, araçlar yolda mahsur kaldı. Yoğun kar yağışı dalga dalga yayılıyor. Çok sayıda il için yeni uyarı yapıldı.
22.12.2023 Gündem
Ekipleri şoke eden olay! Evden 45 ton çöp çıktı
Ekipleri şoke eden olay! Evden 45 ton çöp çıktı Eskişehir'de koku şikayeti üzere adrese giden belediye ekipleri, bir anne ile oğlunun evlerinde biriktirdiği 45 ton çöpü kamyonlarla alıp, temizlik yaptı.
7.12.2023 Gündem
Lapa lapa kar yağışı başlıyor! İstanbul dahil çok sayıda kentte kar alarmı, gece yarısından önce geliyor
Lapa lapa kar yağışı başlıyor! İstanbul dahil çok sayıda kentte kar alarmı, gece yarısından önce geliyor Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Çok sayıda kentte alarm verildi. Lapa lapa kar yağışı etkili olacak. İstanbul'da beklenen kar yağışı için gün verildi. Meteoroloji uzmanları ve MGM art arda duyurdu. İşte kar yağışı ile ilgili son dakika açıklamalarının ayrıntıları...
7.12.2023 Gündem
Erkan imzalı 200 TL banknotlar tedavüle verildi! Piyasaya sürülecek
Erkan imzalı 200 TL banknotlar tedavüle verildi! Piyasaya sürülecek Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Başkan Hafize Gaye Erkan imzalı 200 TL banknotların tedavüle verildiğini duyurdu.
7.12.2023 Ekonomi
Yoğun kar İstanbul'a giriş yapıyor! Lapa lapa yağacak, sıcaklıklar 10 derece düşecek, MGM, Valilik ve AKOM'dan son dakika uyarısı geldi
Yoğun kar İstanbul'a giriş yapıyor! Lapa lapa yağacak, sıcaklıklar 10 derece düşecek, MGM, Valilik ve AKOM'dan son dakika uyarısı geldi Kar yağışı ile ilgili günlerdir uyarı yapılıyor. Meteoroloji, AFAD, valilikler art arda vatandaşları hafta sonu için uyarıyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve çok sayıda kentte kar alarmı verildi. Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek ve yoğun kar yağışı etkisini gösterecek. İstanbul'da hangi ilçelerde kar yağışının daha yoğun olacağı da açıklandı. Pazar yağan kar yağışı ile birlikte pazartesi kar tatili haberlerinin gelmesi de muhtemel. İşte son dakika kar yağışı ile ilgili haberin detayları...
24.11.2023 Gündem
Arkadaşlarına yaptığı 'şaka' kanlı bitti: 2 ölü! 'Pişmanım'
Arkadaşlarına yaptığı 'şaka' kanlı bitti: 2 ölü! 'Pişmanım'  Adana’da içki içerken tartıştığı arkadaşları Alperen Kaya (19) ile Eren Güngör’ü (19) bıçaklayarak öldüren Şeref Aslantaş (19), olayda kullandığı bıçakla birlikte yakalandı. Tutuklanan Aslantaş’ın ifadesinde, “Eve dönmek için ayrılırken, şaka amaçlı Kaya’ya omuz attım. Küfredince tartışma çıktı. Öldürmek istememiştim, pişmanım” dediği ortaya çıktı.
24.11.2023 Gündem
Kar alarmı: Beyaz esaret başlıyor! Sıcaklıklar 10 derece düşecek, MGM ve AKOM'dan son dakika kar uyarısı geldi, sadece saatler kaldı
Kar alarmı: Beyaz esaret başlıyor! Sıcaklıklar 10 derece düşecek, MGM ve AKOM'dan son dakika kar uyarısı geldi, sadece saatler kaldı  Kar yağışı ile ilgili günlerdir uyarı yapılıyor. Meteoroloji, AFAD, valilikler art arda vatandaşları hafta sonu için uyarıyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve çok sayıda kentte kar alarmı verildi. Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek ve yoğun kar yağışı etkisini gösterecek. İstanbul'da hangi ilçelerde kar yağışının daha yoğun olacağı da açıklandı. Pazar yağan kar yağışı ile birlikte pazartesi kar tatili haberlerinin gelmesi de muhtemel. İşte son dakika kar yağışı ile ilgili haberin detayları...
24.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kar Alarmı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kar alarmı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.