Kanlı

Kanlı

Son dakika kanlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.436 kanlı haberi bulunmuştur. Tüm kanlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa parlamentosunun Asuriler ve Keldaniler'e ilişkin kararına yönelik tezkere TBMM'de kabul edildi
Fransa parlamentosunun Asuriler ve Keldaniler'e ilişkin kararına yönelik tezkere TBMM'de kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, Fransa Ulusal Meclisi'nin Asuriler ve Keldanilere yönelik sözde soykırım kararını kınayan Meclis Başkanlığı tezkeresi, kabul edildi.
2.05.2024 Gündem
Bir Adanalılar bir de Fransızlar anlıyor! İşte 'anarya', 'cardın' ve diğerleri...
Bir Adanalılar bir de Fransızlar anlıyor! İşte 'anarya', 'cardın' ve diğerleri... Adana yeme içme kültürüyle olduğu gibi doğal güzellikleri ve sıcak kanlı insanlarıyla hem yerli hem de yabancı turistlerin uğrak destilasyonları arasında yer alıyor. Adana ayrıca günlük hayatta kendine özgü konuşma dili ile de dikkat çekiyor. İşte yalnızca Adana'da duyabileceğiniz o kelimeler...
3.05.2024 Adana
1 Mayıs neden İşçi Bayramı olarak kutlanır? 1 Mayıs ne zaman bu yana bayram olarak kutlanıyor?
1 Mayıs neden İşçi Bayramı olarak kutlanır? 1 Mayıs ne zaman bu yana bayram olarak kutlanıyor? 1 Mayıs işçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışmasını simgeler. Bu özel gün ilk olarak 1856 yılında Avsutralya'da kutlanmıştır. Bir işçi grubunun çalışma saatleriyle ilgili hareket ve boykotuyla ortaya çıkmıştır. Peki neden 1 Mayıs İşçi Bayramı olarak kutlanır?
30.04.2024 Gündem
Sosyal medya tartışması kanlı bitti! Ölmeden önce verdiği ifadeyle yakalandılar
Sosyal medya tartışması kanlı bitti! Ölmeden önce verdiği ifadeyle yakalandılar Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir kahvehanede otururken sosyal medyada yaşadığı tartışma nedeniyle husumetli olduğu Y.T. tarafından tabancayla vurulan Arda Yücel Ekşi, tedavi gördüğü hastanede 1 hafta sonra hayatını kaybetti. Ekşi’nin ölmeden önce alınan ifadesinde yer alan şüphelilere operasyon yapıldı.
25.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor Dünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Rusya 15 yaşındaki İslam'ı konuşuyor! 100'lerce kişinin hayatını kurtarmıştı
Rusya 15 yaşındaki İslam'ı konuşuyor! 100'lerce kişinin hayatını kurtarmıştı Moskova'daki kanlı saldırıda yüzden fazla insanın hayatını kurtaran İslam Halilov'a övgü yağıyor. 15 yaşındaki genç saldırı anında yaşadıklarını Rus medyasına anlatırken, Rusya Müslümanları Merkezi Dini İdaresi ve Rusya Müftüler Konseyi Başkanı Ravil Gaynutdin ise Halilov'a 29 Mart'ta "Liyakat Madalyası" verileceğini açıkladı.
25.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmetçik ile İftar programında konuştu. "Sınırlarımızda bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, güçlü ordu vurgusu yaptı ve "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Burun akıntısının rengi tehlikeyi haber veriyor! Beyaz, sarı, yeşil ve kanlı akıntı ne anlama geliyor?
Burun akıntısının rengi tehlikeyi haber veriyor! Beyaz, sarı, yeşil ve kanlı akıntı ne anlama geliyor? Burun akıntısının rengi vücudunuz hakkında haber veriyor. Akıntı problem olsa da sağlığınız hakkında ipuçları veriyor. Peki burun akıntısının renkleri ne anlama geliyor?
17.03.2024 Yaşam
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Kayseri'de Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan komşusu İsmail Kocatürk (45), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Heyet, sanığın geçmiş sabıkaları ve duruşmadaki tutum ve davranışı ile pişmanlığı gözlemlenmediğinden cezada indirim uygulamadı.
13.03.2024 Gündem
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız Rusya lideri Putin son hamlesini dünyaya duyurdu. On binlerce hayata mal olan Ukrayna savaşı son sürat devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin'den dünyanın gündemine birinci sıradan giren bir açıklama geldi.
13.03.2024 Dünya
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi "Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103. yılı bugün büyük bir gurur ve anlamla kutlanıyor. Mehmet Akif Ersoy'un kaleminden dökülen bu eşsiz eser, Türk milletinin varoluş mücadelesini en etkileyici şekilde ifade ediyor. İstiklal Marşı'nın kabulü, Türk ulusunun ortak iradesinin ve milli değerlerine olan bağlılığının bir simgesi olarak yüzyıllardır yüreklerimizde yaşamaya devam ediyor. Bu önemli günde “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” sözü de gündem oldu. Peki, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın kimin sözü, ne demek? Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyen şair kimdir, neden demiştir?
12.03.2024 Gündem
İzmir'de Kadınlar Günü'nde öldürülen İlayda'nın katile direndiği anlar kamerada
İzmir'de Kadınlar Günü'nde öldürülen İlayda'nın katile direndiği anlar kamerada İzmir'in Konak ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde uğradığı bıçakla saldırı sonucu İlayda Alkan'ın (20) öldürüldüğü, annesi Oya Tarhan'ın (45) ise yaralandığı olay bir iş yerine güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde İlayda'nın katil zanlısı Yunus Yılmaz'a (32) direndiği görüldü.
11.03.2024 Gündem
8 Mart 1857’de ne oldu? 8 Mart 1857 kadın katliamı: kaç kadın öldü? 1857 New York dokuma fabrikası olayı
8 Mart 1857’de ne oldu? 8 Mart 1857 kadın katliamı: kaç kadın öldü? 1857 New York dokuma fabrikası olayı 8 Mart, Dünya Kadınlar Günü kadın hakları, eşitlik ve cinsiyet adaleti mücadelesinin sembolik bir günü olarak dünya genelinde kutlanır. Bu özel gün, kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasi başarılarına vurgu yapar ve kadınların hakları için mücadele etmek için bir fırsat sunarken, tarihi karanlık bir olaya dayanıyor. Dünya Kadınlar Günü’nün 8 Mart günü olarak belirlenmesine kaynaklık eden olay ise 1857 yılına dayanıyor. Peki, 8 Mart 1857’de ne oldu, ? 8 Mart 1857 kadın katliamında kaç kadın öldü? İşte 1857 New York dokuma fabrikası olayı…
8.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözler eylemle desteklenmedikçe ne Filistin'deki zulmü durdurmanın, ne de uluslararası sisteme güveni yeniden inşa etmenin mümkün olmadığını belirterek, "Uluslararası toplum Filistin halkına borcunu ancak Filistin Devleti'nin kurulmasıyla ödeyebilir. Bunun için 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen ve coğrafi bütünlüğü haiz Filistin Devleti'nin teşekkülü sağlanmalı. Bu maksatla garantörlüğü de içerecek şekilde sorumluluk almaya Türkiye olarak hazır olduğumuzu belirttik" dedi.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Komşusunu öldürüp kaza gibi gösterdi, evine taziyeye gitti sonra da tanık olarak ifade verdi
Komşusunu öldürüp kaza gibi gösterdi, evine taziyeye gitti sonra da tanık olarak ifade verdi Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5 ay önce motosiklet kazasında ağır yaralandığı ihbarı sonrası olay yerinde hayatını kaybeden Şahin Demirten'in (65) komşuları tarafından sopayla darbedildiği belirlendi. Olayla ilgili aynı aileden 4 kişi gözaltına alınırken, ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Cihan G.'nin (22) 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kaza ihbarında bulunduğu, görgü tanığı olarak ifade verdiği ve şüphelilerin cinayeti kaza gibi göstermek için yola fren izi yaptıkları ortaya çıktı. Dün gözaltına alınan Cihan G. tutuklanırken, babası, annesi ve kız kardeşi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.02.2024 Gündem
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan Arnavut Hayreddin Bey Köşkü olarak bilinen Yeşilköy’deki tarihi Darcan Köşkü restore edildi. Süt Kardeşler’den Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban’dan Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni’ne kadar pek çok filme ev sahipliği yapan köşk, 2 yıl süren çalışmaların sonucunda restore edildi.
8.02.2024 Gündem
Adliye saldırısının şifreleri ortaya çıktı! Kanlı planı GBT bozdu
Adliye saldırısının şifreleri ortaya çıktı! Kanlı planı GBT bozdu İstanbul Adalet Sarayı’ndaki saldırının detayları ortaya çıktı. Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edildiği saldırıya benzer bir saldırı hedefleyen DHKP/C’li teröristler, adliye kapısında GBT kontrolü yapan polisleri görünce panikledi. Kadın terörist polislere bibergazı sıktı, erkek terörist ateş açtı. Çıkan çatışmada öldürülen teröristler içeri girmeyi başarsaydı Pınar Birkoç’un ablasını kaçıracaktı.
8.02.2024 Gündem
Eşinin sevgilisini öldüren koca ile 2’si oğlu 3 kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi
Eşinin sevgilisini öldüren koca ile 2’si oğlu 3 kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi N.K.'nin (39) bulunduğu evde, birlikte gördüğü sevgilisi olduğu öne sürülen Yaşar Esen'i (35) 8 bıçak darbesiyle öldüren Mustafa Köse, 2 oğlu ve oğlunun arkadaşı hakkında ‘Tasarlayarak öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. İddianamede yer alan savunmasında olay yerinde olmadığını söyleyen Mustafa Köse’nin giydiği pantolonunun üzerindeki kan izlerinin Yaşar Esen’e ait olduğu DNA raporuyla ortaya çıktı.
31.01.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
İsrail kararına Türkiye'den peş peşe tepkiler! 'Harekete geçilmeli'
İsrail kararına Türkiye'den peş peşe tepkiler! 'Harekete geçilmeli' İsrail, Uluslararası Adalet Divanı'nda soykırım suçuyla yargılanacak. Tarihi karara Türkiye'den de peş peşe tepkiler geldi.
26.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kanlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.