Kanal İstanbul Projesi

Kanal İstanbul Projesi

Son dakika Kanal İstanbul Projesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kanal İstanbul Projesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kanal İstanbul Projesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanal İstanbul Projesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanal istanbul projesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 541 kanal istanbul projesi haberi bulunmuştur. Tüm kanal istanbul projesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum: Depremde hayatını kaybeden insanlar üzerinden siyasi rant elde edilmez
Murat Kurum: Depremde hayatını kaybeden insanlar üzerinden siyasi rant elde edilmez Güngören'de Karadenizli kadınlarla bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, etkinlik sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kurum, bir televizyon programındaki söylemi ile ilgili soruya, "Dün katıldığımız programda da ondan önceki programlarda da biz son bir asırda ülkemizde yaşamış olduğumuz depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın 130 bine ulaştığını, en son Kahramanmaraş Pazarcık depreminde, asrın felaketinde de 50 bin canımızı kaybettiğimizi ifade ettik. Aynı programda da ifade etmemiş olmamıza rağmen; bunun acısı daha dün gibi taze dememize rağmen maalesef depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız üzerinden bir merkezden sanki bir açık bulmuşçasına siyasi rant elde etmeye çalışanları esefle kınıyorum" dedi.
1.02.2024 Gündem
Kanal İstanbul'da son durum ne? Bakan Uraloğlu duyurdu
Kanal İstanbul'da son durum ne? Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı.
9.09.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: İstanbul için özel bir yasa çıkarmayı hesaplıyoruz
Bakan Özhaseki: İstanbul için özel bir yasa çıkarmayı hesaplıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, eskiden bu yana dünyada deprem riski taşıyan 10 şehirden biri olan İstanbul'un depreme hazırlanması gerektiğini hatırlatarak " İstanbul için özel bir yasa çıkarmayı hesaplıyoruz. Şu ana kadar 11 yıldır devam eden İstanbul'daki kentsel dönüşüm içinde ne tür engellerle karşılaştıysak onları bertaraf edecek, işi hızlandıracak tedbirleri alarak bu yasayı da çıkarmak istiyoruz" dedi. Özhaseki, kentsel dönüşüm projesi kapsamında rezerv konut alanlarına 350 bin konut yapılacağını söyledi.
9.08.2023 Gündem
İstanbul'da ev arama kriteri değişti! İşte talep artan ilçeler
İstanbul'da ev arama kriteri değişti! İşte talep artan ilçeler Ev almak isteyenleri ve kiralık ev arayanları ilgilendiren son dakika açıklaması! İstanbul’da ev arama kriterleri tamamen değişti, vatandaşlar güvenli zemin arıyor. Bazı ilçelere taleplerin arttığını ve bunun da emlak sektöründe değişimlere sebep olacağının altını çizen Prof. Dr. Volkan Öngel, benzer durumun 1999’daki deprem sonrası yaşandığını belirterek, talebin artacağı illeri açıkladı.
24.02.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Antalya Havalimanı'nda devletten bir kuruş çıkmadan 765 milyon 252 bin 109 euro yatırımı başlattık
Bakan Karaismailoğlu: Antalya Havalimanı'nda devletten bir kuruş çıkmadan 765 milyon 252 bin 109 euro yatırımı başlattık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Yap-işlet-devret modeli ile ihale edilen Antalya Havalimanı'nda devletten bir kuruş çıkmadan yapılacak olan 765 milyon 252 bin 109 euro yatırımı başlattık. 25 yıl işletme süresi karşılığı olarak KDV dahil toplam 8 milyar 555 milyon euro kira alacağız. Kira bedelinin yüzde 25’i, 2 milyar 138 milyon 750 bin euro Mart 2022 tarihinde devletimizin kasasına girmiştir” dedi.
21.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Öncekilerden çok daha farklı bir hazırlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Öncekilerden çok daha farklı bir hazırlık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Kazakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Dördüncü Toplantısı’na katılmak üzere Kazakistan'da temaslarda bulundu. Erdoğan, Kazakistan dönüşünde gazetecilere gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Putin'in 'Avrupa için Türkiye’de büyük bir gaz merkezi kurulabilir’ açıklamasına ilişkin Erdoğan, 'Böyle bir dağıtım merkezi için, bu iş için tabii ki Trakya en önemli yer olarak görülüyor. Biz başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımıza ve Rusya tarafında ilgili kuruma müşterek bir çalışma yapmaları talimatını Sayın Putin ile birlikte verdik' dedi. Ege Adaları'ndaki silahlanma konusunda net mesaj veren Erdoğan, 'Biz zırhımızı kuşandıktan sonra tedbirlerimizi aldıktan sonra bize bunlar hiç ürküntü vermez' ifadelerini kullandı. Başörtüsü düzenlemesi hakkında olayın sadece başörtüsü olayı olmadığının altını çizen Erdoğan, aile konusunu da bu düzenlemenin içerisine koymak istediklerini belirtti. Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret konusunda da önemli mesajlar veren Erdoğan, 'Başta Vedat hocamız olmak üzere arkadaşlarımız yapıyorlar. İnşallah bundan öncekilerden çok daha farklı bir hazırlığın içinde olduğunu biliyorum' açıklamasında bulundu.
14.10.2022 Siyaset
Kanal İstanbul iptal mi? Bakan Murat Kurum’un Kanal İstanbul açıklaması!
Kanal İstanbul iptal mi? Bakan Murat Kurum’un Kanal İstanbul açıklaması! Kanal İstanbul iptal mi oldu? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum Kanal İstanbul Projesi hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Bakan Kurum açıklamasında “Kanal İstanbul iptal mi?” iddialarına da yanıt verdi.
27.08.2022 Gündem
Bakan Kurum'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması: İmar planları yürürlükte
Bakan Kurum'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması: İmar planları yürürlükte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bazı basın yayın organlarında “Kanal İstanbul Projesi”nin de bulunduğu Rezerv Yapı Alanı’na yönelik halen geçerli olan imar planlarının Bakanlıkça iptal edildiği iddiaları üzerine sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Bakan Kurum yaptığı açıklamada, “Kanal İstanbul Projesi'ni tabi ki iptal etmedik. İmar planları yürürlükte. Gurur projemizi adım adım hayata geçiriyoruz. Yapılan, vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçları neticesinde yeni bir imar uygulama değişikliği!” ifadelerini kullandı.
27.08.2022 Ekonomi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Kıyı Emniyeti personeliyle iftar yaptı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Kıyı Emniyeti personeliyle iftar yaptı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personeliyle iftar programında bir araya geldi.
26.04.2022 Siyaset
Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama: Fiyatlardaki balon sönecek
Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama: Fiyatlardaki balon sönecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen kabine toplantısı sona erdi. Toplantı 1 saat 45 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Erdoğan, "Belirsizliğin yol açtığı tereddütler ortadan kalktıkça ürün arzının yeniden dengeye oturacağını, fiyatlardaki balonun söneceğini ümit ediyoruz. İş başı eğitim kapsamında mevcut çalışanların işe alacakları her işçinin 3 veya 6 ay kapsamında sosyal prim desteklerini Çalışma Bakanlığımız karşılayacak. 2B arazi satışlarıyla ilgili başvuru ve ödeme sürecini de 31 Aralık'a kadar uzatma kararı aldık. Çiftçilerimizi ecrimizi bedelinin 10 yıl süreyle kiralama imkanı getirdiğimiz taşınmazlar için başvuru sürecini kaldırıyoruz." dedi.
12.04.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Cumhurbaşkanımız cuma günü sürpriz yapacak
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Cumhurbaşkanımız cuma günü sürpriz yapacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, 18 Mart'ta açılışı yapılacak ilklerin köprüsü 1915 Çanakkale Köprüsü'ne ilişkin detaylar paylaşırken eserin birçok simge barındırdığını belirtti. Köprünün geçiş ücretini cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyuracağını aktaran Karaismailoğlu, Başkan Erdoğan'ın bir sürpriz de duyuracağını söyledi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, köprü ve bağlı otoyolun maliyetinin 2 milyar 545 milyon Euro olduğunu da ifade etti. İşte son dakika haberinin detayları...
16.03.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Projesi, 2022 yılında en önemli gündemlerimizden biri olacak
Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Projesi, 2022 yılında en önemli gündemlerimizden biri olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2022 yılının mevcut projelerin bitirilip, yeni projeleri hayata geçirileceği yoğun bir sene olacağını belirterek, "2021de startını verdiğimiz Kanal İstanbul Projesi, 2022 yılında projenin ilerleme hızına hız katacağımız en önemli gündemlerimizden biri olacak dedi.
30.12.2021 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi: 2022 yılında milli elektrikli tren raylarda olacak
Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi: 2022 yılında milli elektrikli tren raylarda olacak Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, TBMM'de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın 2022 bütçesi ile ilgili olarak milletvekillerine bilgi verdi. Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Yap-İşlet-Devret modeliyle otoyol projelerine devam edeceklerini belirterek, "2023 yılına kadar 6 proje ile toplam 579 kilometre, 2035 yılına kadar 13 proje ile toplam 3.767 kilometre daha otoyol yapımını hayata geçirmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı
12.12.2021 Ekonomi
Bakan Kurum'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması!
Bakan Kurum'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul projesine ilişkin, "Hiçbir iftira ve tehdide izin vermeyecek; ülkemizi şehircilik, lojistik, ulaşım, Ar-Ge ve deniz ticaretinin merkez ülkesi konumuna yükseltecek Kanal İstanbul'u da milletimize armağan edeceğiz" dedi.
9.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! 500 bin nüfuslu yeni şehir...
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! 500 bin nüfuslu yeni şehir... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kanal İstanbul etrafına 500 bin kapasiteli şehir kuracağız. Beş katlı yapılanma düşünüyoruz" açıklamasının ardından İstanbul'un mega projesi ve yeni İstanbul'un planlamasının gündeme gelmesi üzerine çalışmalar hız kazandı. Buna göre çevreci ve doğaya saygılı bir İstanbul şehir planlamasına ilişkin de düğmeye basıldı. Söz konusu plan kapsamında proje çevresi başta olmak üzere yüzde 52'sinin yeşil alan ve sosyal donatı alanlarından oluşması düşünülürken imar planlama süreci de 3 ay içerisinde hazır olacak.
16.11.2021 Gündem
Bakan Karaismailoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' açıklaması
Bakan Karaismailoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul'un gerekli yapılarını bir bir hayata geçirirken sektör paydaşlarımızın görüşlerini de alarak Kanal İstanbul'un işletme planlarını hazırlıyoruz" dedi.
15.11.2021 Ekonomi
Bakan Kurum'dan son dakika  'Kanal İstanbul' açıklaması
Bakan Kurum'dan son dakika 'Kanal İstanbul' açıklaması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul ile gündeme gelmeye çalışanların ne yazık ki bir tehdit dili kullandığına şahit oluyoruz. Bir bakıyorsunuz müteahhitler tehdit ediliyor, bir bakıyorsunuz devlet kurumları, bakanlık çalışanları, kurumların başındaki yöneticiler tehdit ediliyor, vatandaşlarımız tehdit ediliyor. Bu tehdit dilini kullananlar şunu çok iyi bilmelidir ki bu millet, bu tehditlere kulak asmaz, tehdit edenleri görüyor ve gereken cevabı da verecektir." dedi.
11.11.2021 Ekonomi
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi canlı yayında duyurdu
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi canlı yayında duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası canlı yayında müjdeyi duyurarak, "40 bin yeni sağlık personeli alımı yapılacak." ifadelerini kullandı.
8.11.2021 Siyaset
Kanal İstanbul ihalesi ne zaman, yapıldı mı? Kanal İstanbul projesi son durum, proje ne zaman başlayacak?
Kanal İstanbul ihalesi ne zaman, yapıldı mı? Kanal İstanbul projesi son durum, proje ne zaman başlayacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011'in Nisan ayında duyurduğu Kanal İstanbul projesine hız verilmiş durumda. Kanal İstanbul projesi son durum...
9.10.2021 Gündem
Kanal İstanbul  Projesi'yle ilgili son dakika açıklaması: İhtiyacımız var
Kanal İstanbul Projesi'yle ilgili son dakika açıklaması: İhtiyacımız var Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de yürütülen altyapı projelerinde son durumu aktaran Karaismailoğlu, "Ülkemizi son 19 yılda adeta yeniden inşa ettik" dedi. Karaismailoğlu Kanal İstanbul'un çevreci bir proje olduğunu belirterek "Alternatif bir suyoluna ihtiyacımız var. Kanal İstanbul bir ihtiyaç. Gemiler çevre kirliliğine de neden oluyor. Projeler, planlar hepsi hazır. Tamamen çevreci bir proje olacak. Projeyi genel bütçeye yük olmadan çözeceğiz" ifadelerini kullandı.
8.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 10 milyon 800 bin lira tasarruf sağlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 10 milyon 800 bin lira tasarruf sağlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın-Kurucaşile yolu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, 'Toplamda 10 milyon 800 bin lira tasarruf sağlayacak. 2023 hedeflerimizde 2053 ve 2073 vizyonlarımızda ulaşıma büyük önem veriyoruz.' dedi.
14.07.2021 Siyaset
'Türkiye'yi dünyanın en büyük ve önemli ticari koridorlarının hakimi yaptık'
'Türkiye'yi dünyanın en büyük ve önemli ticari koridorlarının hakimi yaptık' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'yi dünyanın en büyük ve önemli ticari koridorlarının hakimi yaptıklarını, coğrafi açıdan kalkınmada eşitliğe destek verme hedefiyle çalıştıklarını belirtti.
10.07.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Kanal İstanbul açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Kanal İstanbul açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan Millet Kütüphanesi'nde doktora öğrencileri ile bir araya geldi, soruları yanıtladı. Bir Öğrencinin Kanal İstanbul projesiyle ilgili sorusuna yanıt veren Erdoğan, "11 yıllık bir proje. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde attığım adım. Kanal İstanbul ile ilgili bir adım atmamız şart. İstanbul doğası çevre katliamı için tehdit." dedi. Ayrıca Erdoğan, ileride yaşanacak deprem riskini de Kanal İstanbul'un her iki tarafına güvenilir yatay mimarın olacağı, yeni yerleşim yerleri kurarak, Avcılar gibi riskli bölgelerde yaşayanları güvenli bölgelere taşınmasının önemini anlattı.
2.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhuriyet tarihinin en yüksek rakamlarına ulaştık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhuriyet tarihinin en yüksek rakamlarına ulaştık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya’da ‘AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "2023'e giden süreçte CHP, tıpkı 27 Mayıs darbesi öncesi gibi Türk siyasetini zehirlemekte, kirletmektedir." dedi. İhracat rakamlarına değinen Erdoğan, "Aylık, çeyreklik ve 6 aylık bazda Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamlarına ulaştık. Önümüzdeki 6 ayda bu ivmeyi daha da artırarak 2021 senesini özellikle dış ticarette ülkemiz için bir rekorlar yılı haline dönüştüreceğiz." ifadelerini kullandı.
2.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: İnşallah çok yakında...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: İnşallah çok yakında... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sakarya'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Müjdeyi veriyorum size. İnşallah çok yakında Sakaryamıza da bin yataklı bir şehir hastanesini kazandırıyoruz. Sakaryalı kardeşlerimiz artık bir başka şehre gitmeyecek. Burada tüm sorun çözülecek. Kendi aşımızı da artık devreye alıyoruz." dedi.
2.07.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanal istanbul projesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.