Adil Karaismailoğlu

Adil Karaismailoğlu

Son dakika Adil Karaismailoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adil Karaismailoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adil Karaismailoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adil Karaismailoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adil karaismailoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 927 adil karaismailoğlu haberi bulunmuştur. Tüm adil karaismailoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde ağır taşıtların belirli güzergahlarda Pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
11.04.2024 Ekonomi
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl uzatıldı
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl uzatıldı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda oylanarak kabul edildi.
17.01.2024 Gündem
Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya düşecek! Adil Karaismailoğlu açıkladı
Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya düşecek! Adil Karaismailoğlu açıkladı TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye'nin prestij projelerinden en önemli işlerinden ve dünyanın en büyük teknolojik işlerinden bir tanesi Ankara-İstanbul'u 80 dakikaya düşürüyoruz. Tamamen uçağı tarihe gömecek çok önemli bir yatırımdır. 350 kilometrelik konforu ülkemize yaşatacağız" dedi.
23.06.2023 Gündem
Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni
Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni düzenlendi. Adil Karaismailoğlu, görevi Abdülkadir Uraloğlu'na devretti. Karaismailoğlu ve Uraloğlu devir teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
5.06.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Ankara-Sivas hızlı treni ile 125 binden fazla kişi yolculuk yaptı
Bakan Karaismailoğlu: Ankara-Sivas hızlı treni ile 125 binden fazla kişi yolculuk yaptı  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 26 Nisan 2023 tarihinde hizmete açtıkları Ankara-Sivas hızlı tren hattında 125 binden fazla kişinin seyahat ettiğini açıkladı.
2.06.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı 1 milyona yakın kişi kullandı
Bakan Karaismailoğlu: Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı 1 milyona yakın kişi kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan'da hizmete açılan Başakşehir- Kayaşehir Metro Hattı'nı 1 milyona yakın kişinin kullandığını açıkladı.
1.06.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul Havalimanı'ndan 205 milyondan fazla yolcu seyahat etti
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul Havalimanı'ndan 205 milyondan fazla yolcu seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 29 Ekim 2018'de açılan İstanbul Havalimanı'nda bugüne kadar 1 milyon 417 bin uçuş gerçekleştirildiğini ve 205 milyondan fazla yolcunun seyahat ettiğini duyurdu.
31.05.2023 Eğitim
Bakan Karaismailoğlu: Çamlıca Kulesi'ni 1 milyon 140 bin kişi ziyaret etti
Bakan Karaismailoğlu: Çamlıca Kulesi'ni 1 milyon 140 bin kişi ziyaret etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini açıkladı.
29.05.2023 Gündem
Siyasilerin sandıklarından ilk sonuçlar geldi
Siyasilerin sandıklarından ilk sonuçlar geldi Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylamasında YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından ilk sonuçlar gelmeye başladı. Siyasilerin oy kullandıkları sandıklardan hangi adaya daha çok oy çıktı?
28.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu, Trabzon’da oyunu kullandı
Bakan Karaismailoğlu, Trabzon’da oyunu kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Mİlletvekili Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Trabzon'da oyunu kullandı. Bakan Karaismailoğlu, “Demokrasinin olmazsa olmazı sandık başındayız. 14 Mayıs’ta yarım kalan maçı bugün inşallah bitireceğiz” dedi.
28.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Milli tren bugün yolcu taşımaya başlayacak
Bakan Karaismailoğlu: Milli tren bugün yolcu taşımaya başlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yerli ve milli trenin ilk kez bugün saat 20.10'da Adapazarı'ndan yolcu taşımaya başlayacağını açıkladı.
27.05.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Yüzyılda yapılabilecek işleri 21 yıla sığdırdık
Bakan Karaismailoğlu: Yüzyılda yapılabilecek işleri 21 yıla sığdırdık ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "AK Parti'nin hizmet ve eser siyaseti anlayışıyla hiç kimse ama hiç kimse yarışamaz. Bugün 2002 Türkiye'si ile kıyaslanmayacak bir konuma geldik; çok şükür. Yüzyılda yapılabilecek işleri 21 yıla sığdırdık" dedi.
24.05.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı
Bakan Karaismailoğlu: Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Bu dengesi bozulmuş, gözü koltuktan başka bir şeyi görmeyenlerin halini 14 Mayıs gecesi gördük. Televizyon ekranlarında oynadıkları kazandık tiyatrosunu hep birlikte takip ettik. Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı. Manipülasyon yapmak istedikleri belli oldu. Buna rağmen, yanlış yönlendirdikleri seçmenlerinden de kamuoyundan da özür dilemediler" dedi.
21.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz olsanız da olmasanız da devletimiz kardeşlerimizin yanında
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz olsanız da olmasanız da devletimiz kardeşlerimizin yanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da konteyner ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "'Oy yoksa hizmet yok' diyen insanları kutuplaştıran, mahalle baskılarıyla gençlerimizi bastıran kendileridir. Milletimiz bunları kaç defa sandığa gömerse gömsün bu kibirli ve kaba tavırlarından asla vazgeçmiyorlar" dedi. Erdoğan, "Daha düne kadar önüne gelene kalp yapmaktan parmakları nasır tutacaktı. Bugün ise masa yumruklamaktan neredeyse bileği kırılacak. Kılıçdaroğlu'nun demokrasi maskesi düştü" ifadelerini kullandı.
20.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak
Bakan Karaismailoğlu: 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İkinci turda sesimiz daha da gür çıkacak. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak. Türkiye'nin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
18.05.2023 Gündem
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı Seçimler sonrasında Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgârı esecek. Hükümette bakanlık yapan isimler milletvekili listelerinden seçildi. Bakanların milletvekili olarak kalması halinde Nureddin Nebati, Fatih Dönmez, Mustafa Varank gibi isimler Meclis sıralarında görülecek. CHP’de bazı ekonomi kökenli milletvekilleri Meclis dışında kalırken, iş dünyasından gelen ve Bolu’dan seçilen Türker Ateş yeni dönemin dikkat çekici isimlerinden olmaya aday.
18.05.2023 Gündem
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı Trabzon'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre; AK Parti 4, CHP ve İYİ Parti 1’er milletvekilliği kazandı. 2020 yılandan beri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Adil Karaismailoğlu memleketi Trabzondan milletvekili oldu.
15.05.2023 Gündem
AK Parti, CHP ve İYİ Parti Trabzon’daki milletvekili sayısını korudu
AK Parti, CHP ve İYİ Parti Trabzon’daki milletvekili sayısını korudu 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 27. dönem milletvekilliği seçimleri ile Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Artvin, Giresun, Gümüşhane, Trabzon ve Rize illerindeki toplam 17 Milletvekili mecliste söz sahibi oldu.
15.05.2023 Gündem
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili seçildi.
15.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Sonucu alana kadar disiplin ve iş takibinden taviz vermeyeceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Sonucu alana kadar disiplin ve iş takibinden taviz vermeyeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Seçim akşamı, sonucu alana kadar hiçbir şekilde disiplinden ve iş takibinden taviz vermeyeceğiz. Sandık, oy namustur. Milletin bize verdiği emanettir. Onu yerine teslim edene kadar uyumayacağız" dedi.
13.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Projeler hiç aksamadan, takır takır yapılıyor, bitiyor
Bakan Karaismailoğlu: Projeler hiç aksamadan, takır takır yapılıyor, bitiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bir taraftan depremle mücadele ediyoruz, bir taraftan da Türkiye'nin her tarafındaki bütün projeler hiç aksamadan, takır takır yapılıyor, bitiyor ve hizmete açılıyor. İşte büyüklük bu, güçlü devlet olmak bu" dedi.
12.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Havalimanlarımızda 54 milyon 679 bin yolcu ağırladık
Bakan Karaismailoğlu: Havalimanlarımızda 54 milyon 679 bin yolcu ağırladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ocak-nisan döneminde havalimanlarında ağırlanan yolcu sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 32,4 artarak 54 milyon 679 bine ulaştığını duyurdu.
12.05.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Büyük İstanbul Tüneli'ni 2028'de hizmete açmayı planlıyoruz
Bakan Karaismailoğlu: Büyük İstanbul Tüneli'ni 2028'de hizmete açmayı planlıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyük İstanbul Tüneli Projesi'ni 2028 yılında hizmete açmayı planladıklarını ve tünel ile günlük toplam 1,3 milyon yolcuya hizmet vermeyi öngördüklerini açıkladı.
10.05.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: PKK terör örgütüdür demeye korkuyorlar
Bakan Karaismailoğlu: PKK terör örgütüdür demeye korkuyorlar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, teröristleri bu ülkeden kolay def etmediklerini vurgulayarak, “Şimdi dağın başından işaret gösteriyorlar ve desteklediklerini açık açık beyan ediyorlar. Onlardan da hiç ses çıkmıyor. Biz teröristlerle beraber değiliz de demiyorlar. PKK terör örgütüdür demeye korkuyorlar" dedi.
9.05.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Samsun-Sarp hızlı tren hattında hızlı adım atacağız
Bakan Karaismailoğlu: Samsun-Sarp hızlı tren hattında hızlı adım atacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Samsun- Sarp demir yolu projemiz için hızlı adımlar atacağız. Projenin merkezi Trabzon olacak. Hızlı tren hattıyla seyahat süresi, Trabzon- Sarp arasında 70 dakikaya, Trabzon- Samsun arasında 2 saate düşecektir” dedi.
8.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adil Karaismailoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adil karaismailoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.