Kanada Başbakanı

Kanada Başbakanı

Son dakika kanada başbakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanada başbakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanada başbakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanada Başbakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanada başbakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 532 kanada başbakanı haberi bulunmuştur. Tüm kanada başbakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Google ile Kanada dijital telifte anlaştı! 'Türkiye için de bir gereklilik ve zaman kaybetmeden çıkarılmalı'
Google ile Kanada dijital telifte anlaştı! 'Türkiye için de bir gereklilik ve zaman kaybetmeden çıkarılmalı' Google'ın 'Çevrim İçi Haberler Yasası' kapsamında, Kanada hükümetine her yıl yaklaşık 74 milyon dolar ödeme yapacağı açıklandı. Peki bu aşamaya nasıl gelindi? Söz konusu gelişme diğer ülkeler için ne anlama geliyor? Doç. Dr. Berk Çaycı ile mercek altına aldık.
4.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın Başkenti Vilnius'ta gerçekleştirilen NATO zirvesindeki temasları kapsamında İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ve Hollanda Başbakanı Rutte'nin ardından Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile bir araya geldi.
12.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta önemli görüşmeler yapıyor. Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü. Erdoğan, görüşmede “Bundan önceki buluşmalarımız adeta ısınma turu gibiydi, ama şimdi yeni bir süreci başlatıyoruz” dedi. Erdoğan ayrıca, "Görüşmemizde ikili ilişkilerimizi ve güvenlik alanındaki işbirliği imkanlarımızı ele aldık. Temaslarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.
11.07.2023 Gündem
NATO zirvesi başladı! Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
NATO zirvesi başladı! Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. bugünkü temasları çerçevesinde önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ardından da İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan daha sonra Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldi. Öte yandan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, zirvenin açılışında kürsüye çıktı, "Bugün birçok karar alacağız, ittifakımızı daha da güçlendirmek için" dedi.
11.07.2023 Gündem
Kanada'da kamyon yayaların arasında daldı: 2 ölü, 9 yaralı
Kanada'da kamyon yayaların arasında daldı: 2 ölü, 9 yaralı Kanada'nın Quebec eyaletinde bir kamyonun kalabalığın arasına dalması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.
14.03.2023 Dünya
ABD UFO mu düşürdü? Amerika UFO mu vurdu, Pentagon düşürülen UFO gerçek mi? Pentagon UFO açıklaması!
ABD UFO mu düşürdü? Amerika UFO mu vurdu, Pentagon düşürülen UFO gerçek mi? Pentagon UFO açıklaması! ABD ordusunun bir UFO'yu (Tanımlanamayan uçan cisim) vurarak düşürdüğü iddiası gümdemdeki yerini aldı. Dünyanın dört bir yanından UFO ihbarları geliyor. Kanada Başbakanı Justin Trudeau 11 Şubat Cumartesi günü yaptığı açıklamada, bir Amerikan F-22 savaş uçağının Kanada'nın Yukon kenti üzerinde "araba boyutunda" tanımlanamayan bir uçan nesne (UFO) düşürdüğünü duyurmuştu. Resmi ve gayri resmi UFO gözlem ihbarlarının ardından ABD'li girişimci Elon Musk da bir UFO paylaşım yaptı. Peki, Pentagon nedir, UFO mu vurdu? Pentagon UFO düşürdü iddiası nedir? Düşürülen UFO olayı nedir? Amerika'da UFO mu düşürüldü?
13.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti Dünyanın en genç başbakanı unvanına sahip Ardern'in istifasını uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla geçti. Görevinin birinci yılında bebek sahibi olan Ardern, özellikle Christchurch'teki terör saldırılarının ardından sergilediği tavırla hafızalara kazındı.
19.01.2023 Dünya
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’den Kanada Başbakanı Trudeau’ya tepki
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’den Kanada Başbakanı Trudeau’ya tepki Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Kanada Başbakanı Justin Trudeau'yu Endonezya’nın Bali Adası’ndaki G20 Zirvesi’nde yaptıkları görüşmenin ayrıntılarını basına sızdırmakla suçladı.
17.11.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı katılacak mı?
Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı katılacak mı? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze töreni tüm dünya tarafından yakından takip ediyor. Töreni izlemek için geceden kuyruğa giren vatandaşlar geceyi sokaklarda geçirdi. Peki, Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı cenazeye katılacak mı?
19.09.2022 Dünya
İngiltere'de saat 20.00'yi gösterdiğinde hayat durdu!
İngiltere'de saat 20.00'yi gösterdiğinde hayat durdu! Hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth'in onuruna ülke genelinde 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.
18.09.2022 Dünya
Kanada Başbakanından toplu mezar açıklaması: Vahşetlerin hesabı sorulmalı!
Kanada Başbakanından toplu mezar açıklaması: Vahşetlerin hesabı sorulmalı! Kanada Başbakanı Justin Trudeau yaptığı açıklamada, Ukrayna'da bulunan toplu mezarların Rusya'nın işlediği savaş suçlarının kanıtı olduğunu ifade ederek, Rusya’nın bu konuda hesap vermesi gerektiğini vurguladı.
18.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları yaşadığı ve doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alındığı bildirildi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak duyurulan habere göre Elizabeth'in oğlu ve tahtın varisi olan Prens Charles ve eşi de acil olarak Balmoral'a giderken kraliçenin torunları Prens William ve Sussex Dükü Harry'nin de şatoya doğru hareket ettiği açıklandı.
8.09.2022 Dünya
Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde dünya liderleri Kırım’ın ilhakına karşı çıktı
Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde dünya liderleri Kırım’ın ilhakına karşı çıktı Rusya’nın 2014’de Kırım’ı ilhak etmesinin ardından Ukrayna’nın uluslararası kamuoyu oluşturmak için başlattığı Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dahil olmak üzere dünya liderleri Kırım’ın Ukrayna’ya iadesinden yana tavır koydu.
23.08.2022 Dünya
Kanada’dan İsveç ve Finlandiya’nın NATO katılımına onay
Kanada’dan İsveç ve Finlandiya’nın NATO katılımına onay Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Kanada’nın, Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya Katılım Protokollerini onayladığını duyurdu. Trudeau, “Bugün Kanada, Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya katılmak için Katılım Protokollerini onaylayan ilk ülke oldu. Bu, iki ülkeyi tam üyeliğe bir adım daha yaklaştırıyor” dedi.
6.07.2022 Dünya
G7 liderleri Putin'le dalga geçti! İşte zirveye damga vuran o sözler
G7 liderleri Putin'le dalga geçti! İşte zirveye damga vuran o sözler Dünyanın gözü kulağı Almanya'da başlayan G7 zirvesinde. Liderlerin Ukrayna savaşı dahil pek çok küresel konuyu masaya yatıracağı zirveye Putin şakası damgasını vurdu. İşte liderlerin Putin'i ti'ye aldığı o anlar...
27.06.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye savaşın içine hemen girecek, oraya asker gönderecek gibi yorumlar doğru değil
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye savaşın içine hemen girecek, oraya asker gönderecek gibi yorumlar doğru değil Türkiye'nin savaşa girerek asker göndereceği yorumlarının doğru olmadığını vurgulayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Yorumlara bakıyoruz. Türkiye otomatikman güç gönderecek. Böyle bir şey yok. Bugün hatırı sayılır bir gazetede Türkiye'nin garantör olduğu zaman oraya asker göndereceğini söylüyor. Öyle bir şey yok" dedi.
31.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Harris: İki Patriot hava savunma sistemi füze bataryası Polonya'ya teslim edildi
Harris: İki Patriot hava savunma sistemi füze bataryası Polonya'ya teslim edildi ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ABD'nin Ukrayna ve Polonya'ya yardımlarının süreceğini bildirerek, "İki Patriot hava savunma sistemi füze bataryası Polonya'ya teslim edildi" dedi.
10.03.2022 Dünya
3 ülke lideri kameralar karşısına geçerek açıkladı! Yeni yaptırımlar...
3 ülke lideri kameralar karşısına geçerek açıkladı! Yeni yaptırımlar... İngiltere, Kanada ve Hollanda, Rusya’nın saldırıları karşısında Ukrayna’ya desteği artırmak için "Uluslararası Ukrayna Destek Grubu" kurduklarını duyurdu. İngiltere Başbakanı Boris Johnson ise, Ukrayna'ya 175 milyon pound ek yardım yapılacağını açıkladı.
7.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının Antalya'da görüşeceğini açıkladı. Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Karadeniz'de bir Rus savaş gemisinin çoklu roketatar sisteminden fırlatılan füzelerle batırıldığını aktardı. Rusya, Moskova'ya dost olmayan ülkelerin listesini resmen onayladı. Kiev’in kent meydanında güvenlik önlemleri arttırılarak barikatlar kuruldu. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "NATO topraklarına yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse NATO topraklarının her bir köşesini savunmak için gerekli adımları atacağız" ifadelerini kullandı.
7.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik Ukrayna görüşmeleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik Ukrayna görüşmeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel, Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
5.03.2022 Siyaset
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri...  Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri... Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi Tüm dünyanın endişe içinde takip ettiği Ukrayna-Rusya savaşında 11. güne girildi. Çatışmalar hız kesmeden devam ediyor. Rus güçleri Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yaklaştı. Çatışmaların şehir şehrin girişine kadar dayandığı belirtiliyor. Başkentin girişlerine beton ve çelik bloklar kuruldu. Zelenski, Rus roketlerinin Vinnytsia bölgesindeki havaalanının tamamen yok ettiğini söyledi.
6.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme!  Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme! Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı Dünyanın korku ile takip ettiği Rusya-Ukrayna savaşı 9. gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. Rusya ordusu ile Ukrayna ordusu Zaporoji nükleer santral için çatışmaya girince santralin bazı bölümlerinde yangın çıktı. Rusya'yı 'nükleer terörizm' ile suçlayan Zelenski, 'Rusya nükleer santral vuran ilk ülke olarak tarihe geçti' dedi. İngiltere, Rusya’nın Ukrayna'daki nükleer santrale saldırısı sonrasında BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'den "Çatışma bize gelirse biz hazırız" açıklaması gelirken, Ukrayna sınırına 5 kilometre mesafedeki Amerikan askerleri fotoğraflandı.
4.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kanada Başbakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanada başbakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.