Kamuflaj

Kamuflaj

Son dakika kamuflaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamuflaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamuflaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamuflaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamuflaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 467 kamuflaj haberi bulunmuştur. Tüm kamuflaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Emniyet Santa Maria Kilisesi saldırganlarının fotoğraflarını paylaştı! Operasyondan yeni detaylar ortaya çıktı
Emniyet Santa Maria Kilisesi saldırganlarının fotoğraflarını paylaştı! Operasyondan yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne Pazar günü sabah ayini sırasında silahlı saldırı düzenleyen iki saldırganın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde çekilen fotoğrafları paylaşıldı. Öte yandan kilise saldırganlarının kaçarken çöp konteynerine attıkları kıyafetleri bulundu. Şüphelilerin saldırıdan önceki dönemleriyle ilgili yapılan araştırmalarda ise Bahçelievler'de bir Çin restoranında suşi ustası olarak çalıştıkları öğrenildi.
31.01.2024 Gündem
İstanbul'da 26 milyon liralık fidye operasyonu! Nefes kesen anlar
İstanbul'da 26 milyon liralık fidye operasyonu! Nefes kesen anlar Beykoz'da kamuflaj giysileri giyerek kendilerini MİT elemanı olarak tanıtan 4 şüpheli, iş adamı S.B. ile yanındaki emekli polis İ.B.'yi kaçırarak darbetti. Kaçırdıkları şüphelilerin ailesinden 26 milyon lira fidye istemeye hazırlanan 4 kişi, 8 saat içinde yakalandı. Kaçırılan S.B. ile İ.B. elleri bağlanmış başlarına siyah torba geçirilmiş olarak kurtarıldı. Şüphelilerin mağdurların otomobilinin önünü keserek onları kaçırdıkları anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
29.09.2023 Yaşam
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Rus Sivil Havacılık dairesi Prigojin'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.
23.08.2023 Dünya
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır’in de bulunduğu 36 sanığın yargılanmasına yarın Marmara Cezaevi yerleşkesi karşısında bulunan duruşma salonunda başlanacak.
8.05.2023 Gündem
Askerdeki sevgiliye Sevgililer Günü mesajları 2023
Askerdeki sevgiliye Sevgililer Günü mesajları 2023 Sevgililer Günü'nde sevgilisi askerde olanlar bu 14 Şubat'ta yalnız kaldı. Aşkını mesajlara dökmek isteyenler, internette "Askerdeki sevgiliye Sevgililer Günü mesajları" arayışına başladı. Kamuflaj içindeki sevgilisinin fotoğrafıyla özlem giderenler için sevgiliye uzun, kısa ve romantik Sevgililer Günü mesajlarını derledik.
14.02.2023 Gündem
Avrupa bu Türk'ü konuşuyor! Kadın polislerin hayatını böyle kurtardı
Avrupa bu Türk'ü konuşuyor! Kadın polislerin hayatını böyle kurtardı Avusturya Viyana'da geçtiğimiz ay iki kadın polisi saldırgandan kurtaran Güven Dağ'a, Viyana Polis Departmanı'ndan ödül verildi. Viyana Büyülelçiliği ve Viyana Polisi'nin Facebook hesabından yayınlanan videoda Dağ'a teşekkür edildi.
20.01.2023 Dünya
Putin, kısmi seferberlikle orduya alınan askerleri denetleyip gövde gösterisi yaptı
Putin, kısmi seferberlikle orduya alınan askerleri denetleyip gövde gösterisi yaptı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kısmi seferberlik kapsamında orduya alınan askerlerin eğitimini denetledi. Putin, keskin nişancı tüfeği ile ateş etti. Bu görüntüler Putin'in dünyaya gövde gösterisi yapması olarak algılandı.
20.10.2022 Dünya
Bolu Belediye Başkanı Özcan’dan Yunanistan’a karşı Cumhurbaşkanı'na destek
Bolu Belediye Başkanı Özcan’dan Yunanistan’a karşı Cumhurbaşkanı'na destek Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yunanistan’a karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vererek, “Git cephede çatış, canlı bomba ol Yunan askerlerinin arasında patla, mutfakta patates soy. Hepsine hazırım” dedi.
8.09.2022 Siyaset
Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu ne?
Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu ne? Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu merak ediliyor. Hafta içi her gün yayınlanan programda yarışmacılar kendilerine verilen kombinlere göre kıyafet alışverişi yapıp, jüri karşısına çıkıyor. Peki, Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu nasıl? Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu?
17.08.2022 Televizyon
İstanbul Mercan'dan Ukrayna'ya! Ukraynalı gönüllüler için özel arma...
İstanbul Mercan'dan Ukrayna'ya! Ukraynalı gönüllüler için özel arma... Rus ordusunun topraklarına girmesiyle 24 Şubat'ta başlayan savaşta Ukraynalı gönüllüler, ‘kamuflaj’ malzemelerini İstanbul Mercan’dan alıyor. Ukraynalılar, minibüslerle geldikleri Mercan’dan yelek, eldiven, bere, pantolon gibi her türlü kamuflaj malzemesini alıp, cepheye dönüyor.
24.06.2022 Dünya
Perihan Savaş oğlu ve müstakbel gelinini paylaştı!
Perihan Savaş oğlu ve müstakbel gelinini paylaştı! 'İyilik' adlı dizide rol alan Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer, uzun yıllardır aşk yaşadığı Melis Ketenci ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Evlilik hazırlıkları yapan Zafer, geçtiğimiz haftalarda asker oldu. Usta oyuncu, şimdilerde vatani görevini yapan oğlu ve müstakbel gelini Ketenci'nin kamuflajlı pozlarını takipçileriyle paylaştı.
21.06.2022 Magazin
Didem Balıkcı hedefi 12'den vuruyor! Türkiye'de tek...
Didem Balıkcı hedefi 12'den vuruyor! Türkiye'de tek... Astsubay Çavuş Didem Balıkcı, izlediği ‘Sniper’ ve ‘Kapıdaki Düşman’ filmlerinden etkilenip, Türkiye’nin ilk ve tek kadın ‘keskin nişancı’sı oldu. Siyah boyayla boyadığı yüzü, giydiği kamuflaj kıyafetleriyle hedefi tam isabet vuran Balıkcı, tim komutanı olarak görev yapıyor. ‘Kadından keskin nişancı olmaz’ diyenleri başarısıyla yanıltan Balıkcı, erkek meslektaşlarına eğitim veriyor.
3.05.2022 Gündem
Rinoplasti sonrasında nelere dikkat edilmelidir?
Rinoplasti sonrasında nelere dikkat edilmelidir? KBB & Baş-Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mithat Topal rinoplasti işlemi sonrası dikkat edilmesi gerekenleri tüm ayrıntılarıyla sizin için anlatıyor.
26.04.2022 Sağlık
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk...
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk... Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin dün sosyal medya kanalları üzerinden yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Zelenski, Putin yanlısı Ukraynalı politikacı ve milyoner iş insanı Viktor Medvedçuk'un yakalandığını duyurdu. Muhalefet Plaformu - Yaşam İçin Partisi'nin lideri olan Medvedçuk, ayrılıkçı Donetsk ve Lugansk yönetimlerine finansal destek sağladığı gerekçesiyle 2021 yılında vatana ihanetle suçlanmış ve yargılanmayı beklediği dönemde ev hapsine mahkum edilmişti. Şubat ayı sonlarında ev hapsinden kaçan Medvedçuk o günden beri aranıyordu.
14.04.2022 Dünya
Maria Zaharova ile CNN muhabiri arasında tartışma çıktı! 'Sahte' deyince fotoğrafı gösterdi...
Maria Zaharova ile CNN muhabiri arasında tartışma çıktı! 'Sahte' deyince fotoğrafı gösterdi... Rus savaş uçaklarının Ukrayna'da bir doğum hastanesini bombalamasının ardından, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy saldırıyı 'vahşet' ve 'savaş suçu' olarak nitelendirdi. Korkunç saldırıda üç kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı. Ölenlerin arasında 6 yaşında bir kız çocuğunun da olduğu açıklandı. Saldırıdan birkaç saat önce, Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zaharova Ukrayna'yı hastanede muharebe mevzileri kurmakla suçladı. Görüntülere "sahte" diyen Zaharova ile CNN muhabiri arasında tartışma çıktı.
10.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme!  Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme! Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı Dünyanın korku ile takip ettiği Rusya-Ukrayna savaşı 9. gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. Rusya ordusu ile Ukrayna ordusu Zaporoji nükleer santral için çatışmaya girince santralin bazı bölümlerinde yangın çıktı. Rusya'yı 'nükleer terörizm' ile suçlayan Zelenski, 'Rusya nükleer santral vuran ilk ülke olarak tarihe geçti' dedi. İngiltere, Rusya’nın Ukrayna'daki nükleer santrale saldırısı sonrasında BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'den "Çatışma bize gelirse biz hazırız" açıklaması gelirken, Ukrayna sınırına 5 kilometre mesafedeki Amerikan askerleri fotoğraflandı.
4.03.2022 Dünya
Hatıra diye paylaştı kabusu oldu! Hayatı filmdeki terörist rolüyle karardı...
Hatıra diye paylaştı kabusu oldu! Hayatı filmdeki terörist rolüyle karardı... "Terörist" rolünde figüranlık yaptığı film setinde hatıra fotoğrafı paylaştı hayatı karardı. Erzurumlu kurye emekçisi Vedat Gümüşgöz, 5 yıl önce "terörist" rolünde figüranlık yaptığı film setinde hatıra fotoğrafı çekti. Yıllar sonra o fotoğrafı internette paylaşan Gümüşgöz'ün hayatı kabusa döndü. Terörist damgası yiyen 26 yaşındaki genç adam hem işinden oldu, hem de parmakla gösterilen birine dönüştü. Savcılığa suç duyurusunda bulunan Gümüşgöz, yaşadıklarını anlattı: "Hayatım bitmiş gibi hissediyorum. Hiçbir yerde iş bulamaz oldum."
3.01.2022 Yaşam
Helikopteri okyanusa düşen bakan 12 saat yüzerek yaşama tutundu
Helikopteri okyanusa düşen bakan 12 saat yüzerek yaşama tutundu Gemi enkazını incelemek için helikopter ile bölgeye giden Madagaskar Polis Bakanı Serge Gelle'nin helikopteri Okyanusa düştü. 12 saat boyunca yüzen bakan, mucizevi şekilde hayatta kaldı.
22.12.2021 Dünya
Savunma sanayisi 'Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi'ne hazırlanıyor
Savunma sanayisi 'Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi'ne hazırlanıyor Türk savunma sanayisinde lojistik modernizasyon ve dijital dönüşüm ile ihracat fırsatları 7-8 Aralık'ta yapılacak "Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi"nde masaya yatırılacak.
4.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Emine Erdoğan: Hayatın kadın fikriyle yeniden yorumlanmasına fırsat verelim
Emine Erdoğan: Hayatın kadın fikriyle yeniden yorumlanmasına fırsat verelim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kadınların sürdürülebilir ekonominin liderleri olacağına yürekten inandığını belirterek, "Çevreye sıfır zarar' ilkesiyle büyüyen şirketler eminim ki kadınların eseri olacak. Yeter ki kadın girişimciliğini en üst seviyede destekleyelim ve hayatın kadın fikriyle yeniden yorumlanmasına fırsat verelim." dedi.
8.10.2021 Gündem
Milas'ta görüntülendi! En hızlı kanat çırpan tür: 'Çok şaşırdık'
Milas'ta görüntülendi! En hızlı kanat çırpan tür: 'Çok şaşırdık' Akdeniz ve Ege kıyı şeridinde rastlanan mekik kelebeği (daphnis nerii), Muğla'nın Milas ilçesinde görüldü.
26.08.2021 Yaşam
Yenilenen SEAT Arona’nın fiyatı belli oldu!
Yenilenen SEAT Arona’nın fiyatı belli oldu! SEAT’ın crossover SUV modeli olan Arona yenilenerek Türkiye’de satışa sunuldu.
23.08.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Kamuflaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamuflaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.