Kamboçya

Kamboçya

Son dakika kamboçya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamboçya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamboçya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamboçya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamboçya gelişmeleri de dahil olmak üzere 428 kamboçya haberi bulunmuştur. Tüm kamboçya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi İstanbul'da yaşarken kalp krizi geçiren ve ölümün eşiğinden dönünce dünyayı gezmek için çıktığı yolculukta 6 yıl önce gittiği Güneydoğu Asya'da Kamboçya'ya yerleşen Ufuk Öntürk (52), kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybetti. İzmir'deki yakınları, önce acı haberi, ardından Budist inancına göre cenazenin yakılması için vekalet istendiğini öğrenince, devlet yetkilileriyle temasa geçti. Türk Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle cenazenin Türkiye'ye getirileceğini öğrenen Öntürk'ün yakınları, İslami usullere göre cenazelerini toprağa vereceklerini belirtip, cinayete karışanların hak ettiği cezayı alması için de yine devletten destek beklediklerini söyledi.
2.03.2024 Gündem
Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri
Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri Nixon döneminin Dışişleri Bakanı 100 yaşında Henry Kissinger yaşamını yitirdi. Peki, Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri…
30.11.2023 Gündem
Fırtına nedeniyle yük gemisi karaya oturdu; 11 mürettebat kurtarıldı
Fırtına nedeniyle yük gemisi karaya oturdu; 11 mürettebat kurtarıldı Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde gübre yüklü gemi, fırtına nedeniyle karaya oturdu. Gemideki personel, itfaiye merdiveni ile tahliye edildi.
27.11.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
Tayland Bayrağı Anlamı Nedir? Tayland Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Tayland Bayrağı Anlamı Nedir? Tayland Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Tayland, Asya kıtasında ve Hindiçin yarım adasında bulunur. Resmi adı Tayland krallığı olan ülkenin bayrağı kırmızı, beyaz ve mavi renklerinden meydana gelir. 
15.09.2023 Eğitim
Daha önce adını bile duymayanlara Kombu çayı tarifi! Bir bardağı ömür uzatıyor!
Daha önce adını bile duymayanlara Kombu çayı tarifi! Bir bardağı ömür uzatıyor! Doğanın bize sunduğu yepyeni tatları denemeyi hepimiz seviyoruz. Bunlar tadarken öncelikle faydalarını araştırmayı da. Ancak bu kez Kamboçya çayı olarak bilinen Kombu çayını sofranıza getirdik. Yapılışı, faydası yani her yönüyle şaşırtıcı olan kombu çayını tadınca bir daha bırakamayacağınıza eminiz. Hadi gelin tarife geçelim.
2.07.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turundaki zaferinden sonra Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik telefonları peş peşe geliyor. Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Devlet Başkanı Biden ile görüştü.
30.05.2023 Gündem
Rusya'dan kolay vize hamlesi! Türkiye dahil 19 ülkede geçerli olacak
Rusya'dan kolay vize hamlesi! Türkiye dahil 19 ülkede geçerli olacak Rusya'dan vize hamlesi geldi. Yeni kararı dünyaya resmen duyurdular. Rusya Başbakanı Mihail Mişustin aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 19 ülke vatandaşının sadece otel rezervasyonu üzerinden kolay vize alabilmesini sağlayan kararnameyi imzaladı.
21.02.2023 Dünya
Kamboçya'da otel yangınında can kaybı 27'ye yükseldi
Kamboçya'da otel yangınında can kaybı 27'ye yükseldi   Kamboçya'nın Poipet kentindeki Grand Diamond City adlı otelde çıkan yangın sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 27'ye yükseldiği bildirilirken, kayıp 20 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.  
30.12.2022 Dünya
Otelde yangın çıktı, ortalık can pazarına döndü! 10 ölü, 30 yaralı
Otelde yangın çıktı, ortalık can pazarına döndü! 10 ölü, 30 yaralı Kamboçya'nın Poipet kentindeki Grand Diamond City adlı otelde çıkan yangın sonucu en az 10 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.
29.12.2022 Dünya
Çin'den Rusya'yı kızdıracak Ukrayna açıklaması: Rahatsızlık ve utanç duyuyoruz
Çin'den Rusya'yı kızdıracak Ukrayna açıklaması: Rahatsızlık ve utanç duyuyoruz 24 Şubat'ta başlayan Ukrayna-Rusya savaşında son günlerde kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken Çin'den dünya gündemine adeta bomba gibi düşen bir açıklama geldi.
14.11.2022 Dünya
ABD’de Demokratlar Senato’da çoğunluğu garantiledi
ABD’de Demokratlar Senato’da çoğunluğu garantiledi ABD'de 8 Kasım'da yapılan ara seçimlerin ardından Nevada'da Senato yarışında Demokrat aday Catherine Cortez Masto’nun resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanmasının ardından Demokratlar, Senatoda çoğunluğu garantiledi.
13.11.2022 Dünya
Ayı eti yenir mi? Ayı eti haram mı? Ayı eti helal mi? Ayı etinin tadı nasıl?
Ayı eti yenir mi? Ayı eti haram mı? Ayı eti helal mi? Ayı etinin tadı nasıl? Ünlü şef Arda Türkmen’in katıldığı programda ayı eti yediğini açıklamasının ardından pek çok kişi ayı eti ile ilgili araştırma yapıyor. Arda Türkmen'in "Ayı eti yedim çok lezzetliydi" itirafı pek çok kesimde tartışmalara neden oldu. Peki, Ayı eti yenir mi? Ayı eti haram mı? Ayı eti helal mi? Ayı eti yemek günah mı? Ayı etinin tadı nasıl? Ayı eti yiyen ülkeler var mı? İşte ayı eti ile ilgili merak edilenler…
25.08.2022 Gündem
Arda Türkmen'den şaşırtan itiraflar: Ayı eti çok lezzetli
Arda Türkmen'den şaşırtan itiraflar: Ayı eti çok lezzetli Ekranların sevilen şefi Arda Türkmen, Simge Fıstıkoğlu'nun YouTube programına konuk oldu. Türkmen "Yediğin en enteresan yiyecek neydi?" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu.
25.08.2022 Magazin
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kamboçya'nın ardından Malezya’ya geçti
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kamboçya'nın ardından Malezya’ya geçti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamboçya’daki temaslarının ardından Malezya’ya geldi.
3.08.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu bizzat açıkladı! Yatırım miktarı 10 milyar dolara yükseldi
Bakan Çavuşoğlu bizzat açıkladı! Yatırım miktarı 10 milyar dolara yükseldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamboçya'daki temaslarının ardından yaptığı açıklamada, "Görüştüğümüz tüm muhataplar, Türkiye’nin tahıl konusunda Birleşmiş Milletlerle oynadığı rol konusunda teşekkürlerini ilettiler. Türkiye’ye yönelik güvenlerini, Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’ye güvendiklerini söylediler. Görüyorum ki gerçekten Türkiye'ye yönelik umut da artıyor. Türkiye küresel bir aktör oldu" dedi. Çavuşoğlu ayrıca, " Özellikle iş çevrelerimizin de ciddi artan ilgisi var, yatırımlar artıyor, ticaretimiz artıyor. ASEAN ülkelerinin Türkiye’deki yatırım miktarı 10.3 milyar dolarak çıktı. Türk şirketlerinin yatırım miktarı da 471 milyon dolar civarındaydı." ifadelerini kullandı.
3.08.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile görüştü Kamboçya'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü.
3.08.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu, Çin Dışişleri Bakanı Yi ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Çin Dışişleri Bakanı Yi ile görüştü Kamboçya’da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi ile görüştü.
3.08.2022 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kamboçya’da
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kamboçya’da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dördüncü ASEAN-Türkiye Sektörel Diyalog Ortaklığı Üçlü Toplantısı'na katılmak üzere Kamboçya’ya geldi
2.08.2022 Siyaset
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 23 dış temsilcilikteki Büyükelçi merkeze alınırken, 25 dış temsilciliğe yeni Büyükelçilerin atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
2.06.2022 Gündem
FETÖ'nün Meksika İmamı Osman Karaca için karar verildi
FETÖ'nün Meksika İmamı Osman Karaca için karar verildi MİT'in yurt dışında yakalayarak Türkiye'ye getirdiği ve FETÖ'nün "Meksika imamı" olduğu iddia edilen Osman Karaca'nın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Osman Karaca'nın "Örgüt üyeliği" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Karaca hakkında "Uluslararası Casusluk Yapma" suçundan ise beraat kararı verildi.
6.04.2022 Gündem
Yeni büyükelçiler belli oldu! Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Yeni büyükelçiler belli oldu! Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Bazı büyükelçilerin görev değişikliğiyle ilgili atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran Zagreb Büyükelçisi oldu. Brüksel Büyükelçiliği'ne Bekir Uysal, İslamabad Büyükelçiliği'ne de Mehmet Paçacı atandı. Listede 36 isim bulunuyor. İşte yeni karara göre atanan büyükelçiler...
6.04.2022 Gündem
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı? “Üçüncü ülke vatandaşı nedir? ve “Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?” sorularına yanıt aranıyor. Rusya, üçüncü ülkelere beyaz şeker ve şeker kamışı ihracatını, Avrasya Ekonomik Birliğine (AEB) de tahıl ihracatını geçici olarak yasakladı.
15.03.2022 Dünya
Muay Thai nedir? Muay Thai nasıl yapılır, kuralları nelerdir, Tay Boksu ne kadar sürede öğrenilir?
Muay Thai nedir? Muay Thai nasıl yapılır, kuralları nelerdir, Tay Boksu ne kadar sürede öğrenilir? Muay Thai Tayland olmak üzere Myanmar, Kamboçya, Laos gibi Güneydoğu Asya ülkelerinde uygulanır. Peki, Muay Thai nedir? Muay Thai nasıl yapılır, kuralları nelerdir, ne kadar sürede öğrenilir?
26.01.2022 Gündem
Koronavirüs aşısında flaş gelişme! Sinovac duyurdu: Delta, Gama ve diğer varyantlarda...
Koronavirüs aşısında flaş gelişme! Sinovac duyurdu: Delta, Gama ve diğer varyantlarda... Koronavirüs aşısı hakkında son dakika açıklaması geldi. Son aşamaya gelindi, yeni varyantlara da karşı. Çinli Sinovac firmasının Medikal Direktörü Yongjun Gao, "Sinovac firması şu an Delta ve Gama varyantlarına karşı aşı geliştirmektedir. Şu an geliştirilen aşı ile ilgili Ar-Ge çalışmalarımız bitmiş durumdadır. Klinik araştırması için Çin'in ilgili makamlarına başvuru yapmış durumdayız" dedi.
6.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kamboçya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamboçya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.