Tayland

Tayland

Son dakika Tayland haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tayland ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tayland haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tayland

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tayland gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.310 tayland haberi bulunmuştur. Tüm tayland haberleri aşağıda listelenmiştir.
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
9.04.2024 Dünya
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Turizm'de bayram sevinci! Talep resmen patladı: "45 gün devam edecek"
Turizm'de bayram sevinci! Talep resmen patladı: "45 gün devam edecek" Turizm sektörü 2024 yaz sezonuna üç bayramla giriyor. 21 Mart'ta Nevruz Bayramı ile İran'dan turistlerin akın ettiği Antalya, 31 Mart Paskalya Bayramı’nda Batı Avrupa'dan yoğun turist bekliyor. Turizmde, 10 Nisan'daki Ramazan Bayramı öncesi de yoğun iç pazar hareketliliği yaşanacak.
25.03.2024 Ekonomi
Dünya'da sektörleri geliştirdi! Kilit konumda
Dünya'da sektörleri geliştirdi! Kilit konumda Biyoteknoloji Vadisi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ercan Varlıbaş, yapay zekanın devreye girmesiyle biyoüretim, sürdürülebilirlik ve ilaçların etki faktörlerinde devrim niteliğinde değişikliklerin yaşanabileceğini söyledi. Varlıbaş, “Dünya, tüm sektörleri geliştiren kilit güç olarak biyoteknolojiyi görmektedir" dedi
22.03.2024 Yaşam
Milyonları vurdu! 71.6 milyon'un 10.5 milyonu hastalandı
Milyonları vurdu! 71.6 milyon'un 10.5 milyonu hastalandı Tayland Ulusal Ekonomik ve Sosyal Gelişim Konseyi (NESDC), Dünya Bankası 2021 verilerine göre ülke nüfusunun 71.6 milyon olduğu biliniyor. Hava kirliliğİ'nden kaynaklı hastalık vakası 2023’te 10.5 milyon olduğu belirtildi.
6.03.2024 Gündem
Hava kirliliğinden 1 yılda Tayland’da 10.5 milyon kişi hastalandı
Hava kirliliğinden 1 yılda Tayland’da 10.5 milyon kişi hastalandı Tayland’da hava kirliliği kaynaklı hastalık vakası 2023’te 10.5 milyon olduğu açıklandı. Dünya Bankası 2021 verilerine göre ülke nüfusu 71.6 milyon.
6.03.2024 Dünya
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi İstanbul'da yaşarken kalp krizi geçiren ve ölümün eşiğinden dönünce dünyayı gezmek için çıktığı yolculukta 6 yıl önce gittiği Güneydoğu Asya'da Kamboçya'ya yerleşen Ufuk Öntürk (52), kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybetti. İzmir'deki yakınları, önce acı haberi, ardından Budist inancına göre cenazenin yakılması için vekalet istendiğini öğrenince, devlet yetkilileriyle temasa geçti. Türk Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle cenazenin Türkiye'ye getirileceğini öğrenen Öntürk'ün yakınları, İslami usullere göre cenazelerini toprağa vereceklerini belirtip, cinayete karışanların hak ettiği cezayı alması için de yine devletten destek beklediklerini söyledi.
2.03.2024 Gündem
Şenol Güneş'in çalıştırmak istediği milli takım ortaya çıktı
Şenol Güneş'in çalıştırmak istediği milli takım ortaya çıktı Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetiminin kötü gidişin ardından 6 Ekim 2023'te karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı deneyimli teknik adamın çalıştırmak istediği takım belli oldu. Ülkenin devlet ajansı flaş gelişmeyi duyurdu.
21.02.2024 Süper Lig
Antalya'da yabancı nüfus 40 bin azaldı! Kiralarda düşüş başladı
Antalya'da yabancı nüfus 40 bin azaldı! Kiralarda düşüş başladı Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkeden yoğun göç alan Antalya'daki yerleşik yabancı nüfusu, son 1 yılda 40 bin azaldı. Oturum izinlerinin uzatılmaması, yeni gelenlere izin verilmemesi, konut ve kira fiyatlarındaki yüksek artış nedeniyle Antalya'dan Dubai ve Sırbistan'a yoğun göç yaşanıyor. Konut fiyatları ve kiralarda da yüzde 15- 25 civarında düşüş başladı.
10.02.2024 Ekonomi
Mika Can Raun’dan cinsiyet değiştirme sorusunu yanıt! 'Hayır bedenimi ruhuma uydurmadım’
Mika Can Raun’dan cinsiyet değiştirme sorusunu yanıt! 'Hayır bedenimi ruhuma uydurmadım’ Fenomen Mika Can Raun bir kez daha Armağan Çağlayan’ın Gel Gör beni programına konuk oldu. Cinsiyet değiştirme süreci, açıklamaları ve yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen Raun’a Tayland'a gidip cinsiyet değiştirme ameliyatı da soruldu. Mika Raun’un cinsiyet sorusunu verdiği yanıt şaşırtırken, sevgilisiyle ilgili itiraf güldürdü.
2.02.2024 Magazin
Safir Taşı Özellikleri Nelerdir? Safir Taşının En Bilinen Faydaları...
Safir Taşı Özellikleri Nelerdir? Safir Taşının En Bilinen Faydaları... Safir taşı korindon grubunda yer alır ve birçok farklı renkte olabilir. En sık rastlanan safir renkleri arasında kahverengi, beyaz, yeşil, pembe, gri, turuncu ve sarı vardır.
30.01.2024 Yaşam
Tayland'da arkadaşını tüm öğrencilerin gözü önünce defalarca bıçakladı
Tayland'da arkadaşını tüm öğrencilerin gözü önünce defalarca bıçakladı Tayland'da 14 yaşındaki bir öğrenci, bir diğer arkadaşını okulun bahçesinde tüm öğrencilerin arasında defalarca bıçaklayarak öldürdü.
29.01.2024 Dünya
Mika Raun nerede? Mika Raun’a ne oldu, Tayland’da mı?
Mika Raun nerede? Mika Raun’a ne oldu, Tayland’da mı? Mika Can Raun son dönemde en çok konuşulan isimlerden biri. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Mika Raun birkaç gündür paylaşım yapmıyor. En son gizemli sevgilisiyle Tayland'a gitmişti. Paylaşım yapmamasının ardından Mika Raun hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. Peki, Mika Raun nerede? Mika Raun öldü mü, Mika Raun’a ne oldu, Tayland’da mı?
15.01.2024 Gündem
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler…
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler… Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 İddaa
Rabia Soytürk'ün filin burnuna oturduğu pozlar olay oldu! "En güzel günümdü"
Rabia Soytürk'ün filin burnuna oturduğu pozlar olay oldu! "En güzel günümdü" Son olarak Veda Mektubu dizisinde rol alan güzel oyuncu Rabia Soytürk'ün Tayland tatilinden paylaştığı pozları çok beğenildi. Oyuncu o anları "En güzel günümdü." diye paylaştı.
11.01.2024 Magazin
Yakut Taşı Özellikleri Nelerdir? Yakut Taşının En Bilinen Faydaları...
Yakut Taşı Özellikleri Nelerdir? Yakut Taşının En Bilinen Faydaları... Yakut taşı dünya genelinde en değerli dört taştan biridir. Estetik ve güzellik bakımından oldukça değerli olan yakut taşı Hindistanlılar tarafından taşların efendisi olarak da değerlendirilmektedir.
3.01.2024 Gündem
Pirinç fiyatlarında neler oluyor? 15 yılın zirvesine çıktı
Pirinç fiyatlarında neler oluyor? 15 yılın zirvesine çıktı Pirinç fiyatlarında hızlı yükseliş görülüyor. Asya'da pirinç fiyatları ton başına 650 dolara kadar yükseldi. Hindistan'ın ihracat kısıtlaması, kuru hava nedeniyle rekolte düşüklüğü, artan talep ve El Nino'nun etkileri pirinç fiyatlarını yükseltiyor.
22.12.2023 Ekonomi
Money Bags nasıl yapılır? Masterchef Money Bags tarifi ve malzemeler: İşte Evde Money Bags yapmanın püf noktaları
Money Bags nasıl yapılır? Masterchef Money Bags tarifi ve malzemeler: İşte Evde Money Bags yapmanın püf noktaları 29 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye programında, yarışmacılar Tayland gecesi konsepti altında oldukça özel bir görevle karşılaştılar: Money Bags yapımı. Tezgah başına geçen yarışmacılar, bu zorlu görevde Tayland mutfağının lezzetini yansıtmaya çalıştı.
29.11.2023 Televizyon
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
Lüks AVM'de silahlı saldırı dehşeti! 14 yaşındaki saldırgan kurşun yağdırdı 3 kişi hayatını kaybetti
Lüks AVM'de silahlı saldırı dehşeti! 14 yaşındaki saldırgan kurşun yağdırdı 3 kişi hayatını kaybetti Tayland'ın başkenti Bangkok’ta bir AVM’de meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştiren 14 yaşındaki çocuk polis tarafından gözaltına alındı.
3.10.2023 Dünya
Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri'ne galibiyetle başladı
Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri'ne galibiyetle başladı Kadın Voleybol Milli Takımımız, Olimpiyat Elemeleri B Grubu ilk maçında Porto Riko'yu 3-0 mağlup etti.
16.09.2023 Voleybol
Tayland Bayrağı Anlamı Nedir? Tayland Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Tayland Bayrağı Anlamı Nedir? Tayland Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Tayland, Asya kıtasında ve Hindiçin yarım adasında bulunur. Resmi adı Tayland krallığı olan ülkenin bayrağı kırmızı, beyaz ve mavi renklerinden meydana gelir. 
15.09.2023 Eğitim
Şifa deposu pondoh meyvesinin vücuda sağladığı faydalar saymakla bitmiyor! Yılan meyvesinin kanseri önleyici etkileri...
Şifa deposu pondoh meyvesinin vücuda sağladığı faydalar saymakla bitmiyor! Yılan meyvesinin kanseri önleyici etkileri... İnsan vücuduna mucizevi faydaları olan yılan meyvesi Tayland, Malezya ve Endonezya gibi tropik iklimlerde yetişiyor. Ülkemizde pek bilinmeyen bu meyvenin kanser önleyici etkileri olduğuna dair önemli araştırmalar bulunuyor.
5.08.2023 Yaşam
Didem Soydan üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı!
Didem Soydan üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı! Ünlü manken Didem Soydan yine çok cesur. Soydan, Tayland'a gitti. Dünyaca ünlü Phi Phi adasında tatil yapan ünlü isme Erdi Doğan, Umut Yıldırım ve Ali Kalyoncu da eşlik etti. Ünlü manken iş ve tatili bir arada yaptı.
4.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tayland ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tayland haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.