Kağıt Toplayıcısı

Kağıt Toplayıcısı

Son dakika kağıt toplayıcısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kağıt toplayıcısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kağıt toplayıcısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kağıt Toplayıcısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kağıt toplayıcısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 kağıt toplayıcısı haberi bulunmuştur. Tüm kağıt toplayıcısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayrampaşa'da 'kırmızı sıvı' endişesi: Kimyasal madde vardı
Bayrampaşa'da 'kırmızı sıvı' endişesi: Kimyasal madde vardı Bayrampaşa'da bir kişi çöpe, içinde kimyasal benzeri madde bulunan bir kova bıraktı. Kağıt toplayıcısının kovayı almak için maddeyi çöpe dökmesiyle, 29 Ekim caddesi kırmızıya boyandı. Sıvıyla birlikte akarak caddeyi kırmızıya çeviren madde, esnaf arasında endişeye neden oldu. Şikayet üzerine gelen belediye ekipleri caddeyi yıkayarak temizledi.
26.04.2023 Yaşam
Ankara'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Ankara'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı Ankara'nın Altındağ ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, seyyar el arabasıyla kağıt toplayan yabancı uyruklu bir kişi, iki otomobilin arasında kaldı. Kazada, kağıt toplayıcısı ve otomobillerde bulunan 4 kişi yaralandı.
3.12.2022 Gündem
Fatih'te döner bıçağıyla saldıran kağıt toplayıcıya 7 yıl 6 ay hapis cezası
Fatih'te döner bıçağıyla saldıran kağıt toplayıcıya 7 yıl 6 ay hapis cezası  Fatih'te yol kenarında hurda arabasını çekmesini isteyen otomobil sürücüsünü döner bıçağıyla yaraladığı iddiasıyla 9 yıla kadar hapsi istenen kağıt toplayıcısı Ferhad Omranıfar, ilk duruşmada 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığın pişmanlığını dikkate alarak cezada indirim yaptı. Şikayetçi Şeyhmus Aykurt, "Tedavim devam ediyor. Herhalde 2 yıl daha parmaklarımı kullanamayacağım gibi görünüyor" diyerek adaletin yerini bulduğunu belirtti. 
22.11.2022 Gündem
Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı
Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı Bursa'da yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden Suriye uyruklu anne Amina ile yaşları 1- 11 arasında değişen 6 çocuğu ve 2 yeğeni için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
9.11.2022 Gündem
Maltepe'de CHP'den 'Milletin Sesi' mitingi
Maltepe'de CHP'den 'Milletin Sesi' mitingi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye değişime hazır. Bu değişime gençler hazır, kadınlar hazır. Bizler bu değişime hazırız. Kollarımızı sıvayıp hemen çalışmaya başlamak zorundayız. Hatalarımız oldu. Mükemmel olmasak da mükemmel bir göreve talibiz" dedi. Sığınmacı konusuna da değinen Kılıçdaroğlu, Sığınmacıların ülkelerine geri gönderilmesine inanıyorum. Benim vatan sevgimde sınır namustur anlayışı var" ifadelerini kullandı.  
21.05.2022 Siyaset
Kağıthane’de yabancı uyruklu kağıt toplayıcısı bıçaklanarak öldürüldü
Kağıthane’de yabancı uyruklu kağıt toplayıcısı bıçaklanarak öldürüldü Kağıthane’de kağıt toplayıcısı yabancı uyruklu şahıs şah damarından bıçaklanarak öldürüldü. Olayı gerçekleştiren şüpheli kaçarak uzaklaştı. Yaşanan cinayet ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.
29.03.2022 Yaşam
Katil, Ilgaz'ın kardeşi Çınar mı?
Katil, Ilgaz'ın kardeşi Çınar mı? Yargı 19 Eylül Pazar günü yayınlanan ilk bölümde Ilgaz'ın kardeşi Çınar, katil zanlısı olarak savcı Pars tarafından sorgulanıyor!
20.09.2021 Televizyon
Kağıt toplayıcısı, denizde ölü bulundu
Kağıt toplayıcısı, denizde ölü bulundu İzmir'in Konak ilçesinde geçimini atık toplayarak sağlayan Mehmet Zeki Yalçın, denizde ölü bulundu. Dengesini kaybederek denize düştüğü tahmin edilen Yalçın’ın kesin ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek.
2.04.2021 Yaşam
Beşiktaş'ta 3 kişiyi bıçaklayan şüpheli tutuklandı
Beşiktaş'ta 3 kişiyi bıçaklayan şüpheli tutuklandı Beşiktaş'ta iki kadın üç Rus turisti bıçaklayıp kaçan ve daha sonra polis tarafından yakalanan kağıt toplayıcısı Hasan Hüseyin Y., "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.
26.01.2021 Yaşam
Beşiktaş'ta dehşet dolu anlar! Kağıt toplayıcısı 2'si kadın 3 kişiyi bıçakladı
Beşiktaş'ta dehşet dolu anlar! Kağıt toplayıcısı 2'si kadın 3 kişiyi bıçakladı İstanbul Beşiktaş'ta kağıt toplayıcısı yolda yürüyen 2'si kadın 3 kişiyi bıçaklayarak yaraladı.
25.01.2021 Haber
Beşiktaş'ta dehşet dolu anlar! Kağıt toplayıcısı 2'si kadın 3 kişiyi bıçakladı
Beşiktaş'ta dehşet dolu anlar! Kağıt toplayıcısı 2'si kadın 3 kişiyi bıçakladı İstanbul Beşiktaş'ta kağıt toplayıcısı yolda yürüyen 2'si kadın 3 kişiyi bıçaklayarak yaraladı.
25.01.2021 Gündem
Korkunç cinayetin altından taciz iddiası çıktı!
Korkunç cinayetin altından taciz iddiası çıktı! Ankara'da, Ali Rıza Koçak'ı (60), başını taşla ezerek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kağıt toplayıcısı Batuhan Y. (20), sevk edildiği adliyede tutuklandı. Batuhan Y., ifadesinde Koçak'ı kendisini taciz ettiği için öldürdüğünü söyledi.
10.12.2020 Yaşam
Kan donduran olay! Çöpten yeni doğmuş bebek cesedi çıktı
Kan donduran olay! Çöpten yeni doğmuş bebek cesedi çıktı Avcılar’da kağıt toplayıcısı kadın, çöp konteyneri içerisinde göbek bağı kesilmemiş erkek bir bebeğe ait ceset buldu. Olay yerine gelen polis ekipleri bebeği çöp kutusuna atan kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı.
26.11.2020 Yaşam
Çöp konteyneri üzerinden havuzdaki yaşıtlarını izliyordu... Hayali gerçek oldu
Çöp konteyneri üzerinden havuzdaki yaşıtlarını izliyordu... Hayali gerçek oldu Antalya'da, bir sitenin havuzundaki çocukları izlemek için çöp konteynerinin üzerine çıkan 10 yaşındaki kağıt toplayıcısı M.H., fotoğrafının sosyal medyada paylaşılması üzerine Konyaaltı Belediyesi ekipleri tarafından kardeşleriyle birlikte havuza götürüldü. M.H. ile kardeşleri, daha sonra Antalya Akvaryum'u gezdi.
23.07.2020 Yaşam
Kadıköy'de kağıt toplayıcıları bıçak ve sopalarla dehşet saçtı!
Kadıköy'de kağıt toplayıcıları bıçak ve sopalarla dehşet saçtı! İstanbul Kadıköy'de kağıt toplayıcıları, bıçak ve sopalarla bir kişiye saldırdı. Polisin havaya ateş ederek ayırdığı kavgada 9 kişi gözaltına alındı.
16.07.2020 Gündem
Ankara'da 'kaçak muayenehane' operasyonu: 14 gözaltı
Ankara'da 'kaçak muayenehane' operasyonu: 14 gözaltı Ankara polisi, Suriyelilerin açtığı ruhsatsız muayenehanelere yönelik operasyon düzenledi. 8 adrese eş zamanlı yapılan baskınlarda 14 kişi, gözaltına alınırken, 35 bin tıbbi ilaç ve 1000'e yakın tıbbi cihaz ile malzemeye el koyuldu.
2.07.2020 Yaşam
Gaziantep'te kan donduran olay! Kağıt toplayıcıları çöpte buldu
Gaziantep'te kan donduran olay! Kağıt toplayıcıları çöpte buldu Gaziantep’te kağıt toplayıcıları tarafından çöp konteynerinde bir günlük bebek bulundu. Bulan kişiler montlarına sararak bebeği hastaneye götürdü.
7.05.2020 Yaşam
Ankara Büyükşehir Belediyesi iftar yardımı ne zaman dağıtılacak? İşte bir iftar da benden kampanyası iftar ver yemek paketi detayları…
Ankara Büyükşehir Belediyesi iftar yardımı ne zaman dağıtılacak? İşte bir iftar da benden kampanyası iftar ver yemek paketi detayları… Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, evinde yemek yapacak kimsesi olmayan ve evden çıkamayan 65 yaş üstü yurttaşlarla birlikte dar gelirli aileler için, Ramazan dolayısıyla yardım kampanyası başlattı. Yavaş, “www.iftarver.com” adresi üzerinden Büyükşehir Belediyesi BELPA A.Ş.’den 15 TL ödeyerek ihtiyaç sahibi her bir yurttaş için iftar menüsü satın alabileceklerini söyledi.
25.04.2020 Gündem
Her yerde aranıyordu! Bu halde bulundu
Her yerde aranıyordu! Bu halde bulundu DENİZLİ'de, 17 gündür kayıp olarak aranan kağıt toplayıcısı Muharrem Bakan (75), Pamukkale ilçesindeki bir dere kenarında oğlu Adem Bakan tarafından ölü bulundu.
2.03.2020 Yaşam
CNN Türk muhabirini taciz etmişti! Polis yakaladı
CNN Türk muhabirini taciz etmişti! Polis yakaladı CNN TÜRK muhabiri Sema Akbulut dilenci kılığına girip sosyal deney yaptı. Akbulut, İstanbul Beşiktaş'ta dilenci sosyal deneyi gerçekleştirirken bir kağıt toplayıcının tacizine uğramıştı.
26.12.2019 Gündem
Dilenci kılığında tacize uğrayan muhabir o anları anlattı!
Dilenci kılığında tacize uğrayan muhabir o anları anlattı! Sosyal deney için dilenci kılığına giren CNN Türk muhabiri Sema Akbulut, bir kağıt toplayıcısı tarafından "Beraber olsak ne dersin?" denilerek tacize uğramıştı. Akbulut o anları, "Tepeden tırnağa süzüldüm. Ne yapacağımı bilemedim" diyerek anlattı.
26.12.2019 Yaşam
'Robin Hood', o sese kayıtsız kalmadı
'Robin Hood', o sese kayıtsız kalmadı İstanbul'un dar gelirli semtlerinde içinde 1000 lira bulunan zarflar dağıtan ve 'Robin Hood' olarak adlandırılan hayırsever, Üskadar Kuleli'de dağıttığı zarflardan alan Vecihe Algül'ün "Nişan düğün yapacağım. 3 milyar, 5 milyar da verse iyi olurdu" sözlerine sessiz kalmadı. Kimliği bilinmeyen hayırsever, Algül'e 5 tane tam altının kırmızı kurdeleye takılı olduğu 5'i bir yerde kolye ve bin dolar ile çikolata gönderdi. Büyük mutluluk yaşayan Vecihe Algül'ün hediyeleri aldığı anlar ise bir mahalleli tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
25.12.2019 Yaşam
Kartal’da tacizciye linç girişimi kamerada
Kartal’da tacizciye linç girişimi kamerada Kartal’da yabancı uyruklu kağıt toplayıcısı tarafından taciz edilen genç kadın çığlık çığlığa yardım istedi. Kadının çığlıklarıyla panikleyip kaçan tacizciyi çok sayıda mahalleli yakalayarak darp etmeye başladı. Mahalleli, tacizcinin sığındığı kuaförden polis tarafından çıkarılırken de tacizci şahsa saldırdı. Tacizcinin kuaförden çıkarılırken mahalleli tarafından linç girişimine uğradığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.06.2019 Gündem
Sarıyer’de denize düşen kişiyi vatandaşlar çıkardı
Sarıyer’de denize düşen kişiyi vatandaşlar çıkardı Sarıyer’de sahilde yürüyen bir kişi dengesini kaybetmesi sonucu suya düştü. Çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilmesinin ardından sudan çıkartılan kişi sağlık ekiplerine teslim edildi.
2.05.2019 Yaşam
8 yıldır aranan "hayalet" yakalandı
8 yıldır aranan "hayalet" yakalandı Ankara'da 8 yıldan bu yana 14 ayrı suçtan aranan "hayalet" lakaplı suç örgütü lideri İ.B, polisin kurduğu özel ekip sayesinde yakalandı.
20.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kağıt Toplayıcısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kağıt toplayıcısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.