Kabahatler Kanunu

Kabahatler Kanunu

Son dakika kabahatler kanunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kabahatler kanunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kabahatler kanunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kabahatler Kanunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kabahatler kanunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 628 kabahatler kanunu haberi bulunmuştur. Tüm kabahatler kanunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Dilencinin üzerinden tam, yarım ve çeyrek altın çıktı
Dilencinin üzerinden tam, yarım ve çeyrek altın çıktı Samsun'da zabıtanın dilencilere yönelik denetimlerinde, bir kişinin üzerinden 1 tam, 1 yarım, 1 çeyrek altın ve 46 TL çıktı. Bir başka dilencinin üzerinde de 1265 TL bulundu.
24.12.2023 Gündem
Bu kestaneye dikkat! Yılbaşı öncesi ortaya çıktı, kilosu 100 TL, pişirince zehirliyor
Bu kestaneye dikkat! Yılbaşı öncesi ortaya çıktı, kilosu 100 TL, pişirince zehirliyor Yılbaşı öncesi Çin kestanesi tehlikesi ortaya çıktı. Kilosu 80-100 TL arası satılan kestaneler adeta zehir saçıyor. Ekipler birçok ilde harekete geçerek kilolarca sahte kestane ele geçirdi. Öte yandan geçen yıl kilosu 80 lira olan kestanenin fiyatı bu yıl 250 liraya kadar çıkıyor. Sokak tezgâhlarında ise kilo fiyatı 400 lira, tanesi ise 10 TL'yi buluyor.
22.12.2023 Gündem
Kayseri'de "Can dostlarımız" operasyonu: 35 kişi yakalandı
Kayseri'de "Can dostlarımız" operasyonu: 35 kişi yakalandı Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde bahisle köpek dövüştüren 37 kişiye 150 bin TL para cezası kesilirken, 8 kişi jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Operasyon ayrıntılarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar Eskişehir Valiliği, çocuklar ve engelli bireylerden kağıt mendil, yara bandı, çiçek, su ve benzeri ürünlerin satın alınmasının, dilencilik yapan kişilere, dilendirilen çocuk veya engellilere para verilmesinin yasaklandığını açıkladı.
12.10.2023 Yaşam
Trafik cezası ile ilgili emsal karar! İptal edildi
Trafik cezası ile ilgili emsal karar! İptal edildi  İzmir'de, otomobil sürücüsü N.N.'ye fahri müfettiş tarafından yazdırılan ceza, 'delil fotoğrafı veya görüntüsü olmadığı' gerekçesiyle yapılan itiraz üzerine, 3'üncü Sulh Ceza Hakimliği'nce iptal edildi.
2.10.2023 Gündem
Dolandırıcılardan akılalmaz sahte e-devlet oyunu! Olmayan borç ile korkutup para talep ediyorlar
Dolandırıcılardan akılalmaz sahte e-devlet oyunu! Olmayan borç ile korkutup para talep ediyorlar Dolandırıcıların yeni oyunu 'bu kadarına pes' dedirtti. Vatandaşlara SMS ve veya mail yoluyla ulaşan dolandırıcılar attıkları linkle kurbanları sahte e-devlet sitesine yönlendiriyor. Sitede TC No ile sorgulama yapan vatandaşlara borç çıkarılıyor ve ödenmemesi halinde icra geleceği ifade edilerek korkutuluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Selen Karataş, konuyla ilgili bilgi vererek vatandaşlara uyarılarda bulundu.
12.08.2023 Yaşam
Diyarbakır'da oto yıkama 5, halı yıkama 3 gün yasak! Düğmeye basıldı
Diyarbakır'da oto yıkama 5, halı yıkama 3 gün yasak! Düğmeye basıldı Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce bugünden itibaren geçerli olmak üzere su kullanımına yönelik oto yıkamaya 5 gün, halı yıkamaya ise 3 gün yasak getirildi.
8.08.2023 Yaşam
İstanbul Valiliği duyurdu! Dilendirilen 83 çocuğa işlem yapıldı
İstanbul Valiliği duyurdu! Dilendirilen 83 çocuğa işlem yapıldı İstanbul'da dilendirilen çocuklara yönelik dün akşam yapılan denetimlerde 83 çocuk hakkında işlem yapılırken aileleri hakkında da adli işlem başlatıldığı açıklandı.
8.08.2023 Gündem
Çatıda çıplak halde güneşlenen, apartmanın sahibi çıktı; 617 TL ceza uygulandı
Çatıda çıplak halde güneşlenen, apartmanın sahibi çıktı; 617 TL ceza uygulandı Düzce’de, bir binanın çatısında çıplak şekilde yatıp güneşlendikten sonra polis sirenini duyup kaçan kişinin apartmanın sahibi S.Y. (50) olduğu ortaya çıktı. Almanya'da emekli olduktan sonra Türkiye'ye yerleştiği öğrenilen S.Y.'ye Kabahatler Kanunu kapsamında 617 TL ceza kesildi.
27.07.2023 Gündem
Ankara Valiliği duyurdu! 30 Eylül'e kadar yasaklandı
Ankara Valiliği duyurdu! 30 Eylül'e kadar yasaklandı Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, orman yangınlarının önlenmesi amacıyla, bazı piknik ve mesire alanları dışında ormanlık alanlara girişlerin 30 Eylül'e kadar yasaklandığını duyurdu.
3.07.2023 Gündem
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı?
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Ormanda piknik ve mangal yasak mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Yaz dönemiyle birlikte yangınların önüne geçilebilmek için ormanlık alanlara giriş yasakları uygulanmaya başlandı. İstanbul’un da yer aldığı birçok şehirde ormanlara giriş yasağı uygulanıyor. Vatandaşlar ise ormanlarda mangal yapıp yapmayacaklarını araştırıyor. Peki, Mangal yasak mı, ormanlara giriş vat mı?
29.06.2023 Gündem
Edirne'de ormanlık alanlara girişler yasaklandı
Edirne'de ormanlık alanlara girişler yasaklandı Edirne Valiliği, yangınların önlenmesi amacıyla ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığını duyurdu.
27.06.2023 Gündem
Belgrad ormanında mangal yasak mı 2023, mangal yapmak yasaklandı mı 2023? Bayramda mangal yasak mı?
Belgrad ormanında mangal yasak mı 2023, mangal yapmak yasaklandı mı 2023? Bayramda mangal yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ile birlikte mangalların durumu sorgulanmaya başlandı. İstanbul Valiliği tarafından orman yangınlarının önlenmesi amacıyla 24 Haziran­-15 Ekim 2023 tarihinde ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığı duyuruldu. Peki, mangal yapmak yasak mı, ormanda mangal yasaklandı mı? Belgrad ormanında mangal yasak mı?
23.06.2023 Gündem
İstanbul Valiliği duyurdu! Ormanlık alanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı
İstanbul Valiliği duyurdu! Ormanlık alanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Orman yangınlarının önlenmesi amacıyla, bazı piknik ve mesire alanları dışında ormanlık alanlara girişlerin 24 Haziran­ -15 Ekim 2023 tarihleri arasında yasaklanması kararı alınmıştır." denildi.
23.06.2023 Gündem
İstanbul'da kumar operasyonu! 14 kişiye toplam 56 bin 770 lira ceza
İstanbul'da kumar operasyonu! 14 kişiye toplam 56 bin 770 lira ceza İstanbul'da kumar oynatılan mekanlara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonlarda 294 kahvehane,  8 dernek, 4 ruhsatsız iş yeri denetlenirken, kumar oynayan 14 kişiye toplam 56 bin 770 lira ceza yazıldı. Operasyonda kumar oynamaya yer temin eden 5 kişi ise gözaltına alındı.
1.06.2023 Gündem
İdari para cezaları taksitle ödenebilecek
İdari para cezaları taksitle ödenebilecek Dilencilik, kumar, sarhoşluk, gürültü, seyyar satıcı işgali, kapalı yerde sigara içme gibi Kabahatler Kanunu kapsamına giren davranışlar için kesilen para cezaları taksitlendirilebilecek.
11.05.2023 Ekonomi
Dilencinin topladığı paralar ekmek arasından çıktı
Dilencinin topladığı paralar ekmek arasından çıktı Siirt'te zabıta operasyonunda yakalanan dilencinin üst aramasında, yanındaki ekmeğin arasından 430 TL çıktı.
11.04.2023 Yaşam
Sahte depremzedeye geçit yok
Sahte depremzedeye geçit yok Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, kendisini afetzedeymiş gibi tanıtarak vatandaşlardan para ve yardım talep eden kişiler tespit edilerek haklarında işlem yapıldı. Topladıkları malzemelere el konulup, gerçek afetzede vatandaşlara ulaştırıldı.
9.03.2023 Gündem
Çanakkale'de su kullanımına kısıtlama
Çanakkale'de su kullanımına kısıtlama Çanakkale'nin içme ve kullanma suyu ihtiyacının karşılandığı, 54 milyon 115 bin metreküp kapasiteli Atikhisar Barajı'nda su miktarı, 23 milyon metreküpe düştü. Çanakkale Belediyesi, encümen kararıyla su tüketimine kısıtlama getirdi.
2.03.2023 Gündem
Kimse bilmiyor ama hepsi kimlik sayılıyor! İşlem yapılmazsa tazminat hakkı doğuyor
Kimse bilmiyor ama hepsi kimlik sayılıyor! İşlem yapılmazsa tazminat hakkı doğuyor Tapu işlemlerinden noter işlemlerine, okul kayıtlarından banka işlemlerine kadar pek çok işlem, nüfus cüzdanı olmadan da hallediliyor ama kimse bu detayları bilmiyor. Resmi işlemlerde görevliler kabul edilmiyor dese de mevzuata göre üzerinde TC kimlik numarası bulunan pek çok resmi belge nüfus cüzdanı olarak kullanılabiliyor. İlgili yönetmelik ve tüzüklerde hangi belgelerin kimlik yerine geçtiğini tek tek anlatan Avukat Cansen Erdoğan, Danıştay kararını hatırlatarak, “Belirtilen belgelerden biri ile resmi işlem yapılmaması durumunda tazminat hakkı doğuyor” dedi.
29.01.2023 Gündem
Kadıköy Belediye Başkanı'ndan skuter açıklaması! Bugün yarın toplayacağız
Kadıköy Belediye Başkanı'ndan skuter açıklaması! Bugün yarın toplayacağız Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, ilçede kullanımı oldukça yaygın olan skuterlara yönelik uygulama öncesi bilgilendirme toplantısı yaptı. Odabaşı, "Yaya hakkı öncelikli bir haktır. Kaldırımı işgal eden tüm skuterları bugün yarın topladığımızı göreceksiniz, sözde kalmayacak" dedi.
16.01.2023 Gündem
7. Yargı Paketi'nde taslak hazır! Konutta haciz uygulaması bitiyor
7. Yargı Paketi'nde taslak hazır! Konutta haciz uygulaması bitiyor Adalet Bakanlığı 7. Yargı Paketi üzerindeki çalışmalarını tamamladı. Kira ilişkisinden kaynaklanan uyuşmazlıklar, ortaklığın giderilmesine ilişkin uyuşmazlıklar, kat mülkiyetinden kaynaklanan uyuşmazlıklar ve komşu hakkıyla ilgili uyuşmazlıklar, zorunlu arabuluculuk kapsamına alınacak. Konutlarda hakim kararı olmaksızın haciz işlemi yapılamayacak.
2.01.2023 Gündem
İstiklal Caddesi’nde yeni kurallara uymayanlara ceza yağdı
İstiklal Caddesi’nde yeni kurallara uymayanlara ceza yağdı Yeni önlemler doğrultusunda İBB ve Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri İstiklal Caddesi’nde ortak denetimler yaptı. Denetimlerde birçok seyyar satıcıya ceza kesildi.
27.11.2022 Gündem
Dizi gerçek oldu, kumar oynatılan iş yerinde 27 kişiye toplam 51 bin 57 TL’lik ceza kesildi
Dizi gerçek oldu, kumar oynatılan iş yerinde 27 kişiye toplam 51 bin 57 TL’lik ceza kesildi Üsküdar’da kumar oynatıldığı belirlenen bir iş yerine baskın yapan ekipler, toplam 27 kişiye 51 bin 57 TL para cezası kesti. İş yerinin Kurtlar Vadisi dizisinde Çakır karakterinin işlettiği kumarhanenin sahnelerinin çekildiği yer olduğu öğrenildi.
20.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kabahatler Kanunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kabahatler kanunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.