Japon

Japon

Son dakika japon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan japon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını japon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Japon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan japon gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.196 japon haberi bulunmuştur. Tüm japon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bilim insanları  rekor kırdı! Sınırsız  üretim hedefleniyor
Bilim insanları rekor kırdı! Sınırsız üretim hedefleniyor Güney Koreli bilim insanları,KSTAR (Korean Superconducting Tokamak Advanced Research) Nükleer reaktörü 100 milyon derece sıcaklıkta 48 saniye çalıştırmayı başararak “yapay güneş” rekoru kırıdılar. KSTAR reaktörü ile Güneş'te meydana gelen füzyon reaksiyonlarını taklit ederek sınırsız ve temiz enerji üretmeyi hedeflendiği belirtildi.
2.04.2024 Gündem
Adanalı kadınların güzellik sırrı ortaya çıktı! Güneş hasarlarına iyi geliyor
Adanalı kadınların güzellik sırrı ortaya çıktı! Güneş hasarlarına iyi geliyor Adanalı kadınların güneş hasarlarından korunmak için gerçekleştirdikleri güzellik rutini ortaya çıktı. Pirinç maskesi, özellikle Japon veya Kore cilt bakımı rutinleri arasında yer alıyor. Güneş hasarına iyi gelen bu maske Adanalı kadınlar tarafından yoğun şekilde tercih ediliyor. Pirinç sayesinde nesiller boyu parlak, pürüzsüz ve bembeyaz bir cilde sahip oluyorlar. Peki pirinç maskesi nasıl yapılır? İşte yanıtı...
22.03.2024 Adana
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme!
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme! ABD Merkez Bankası (Fed) piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Peki karar sonrasında altın, dolara ilişkin beklentiler neler? Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye piyasalara ilişkin beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Japon işi bu meyve uzun yaşamın anahtarı: Türkiye'de var ancak kimse bilmiyor!
Japon işi bu meyve uzun yaşamın anahtarı: Türkiye'de var ancak kimse bilmiyor! Tropikal meyveleri pek tercih etmesek de birçoğu ülkemizde de yetişiyor. Onlardan birisi de Japonların uzun yaşama sırrı olan yılan meyvesi. İşte yılan meyvesinin faydaları...
20.03.2024 Yaşam
6.8’lik artçı deprem uyarısı nerede? Hangi illerde var, uyarı yapılan 4 il hangileri?
6.8’lik artçı deprem uyarısı nerede? Hangi illerde var, uyarı yapılan 4 il hangileri? 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek. Peki, 6.8’lik artçı deprem uyarısı nerede, hangi illerde var? Hangi iller risk altında?
19.03.2024 Gündem
Prof. Dr. Naci Görür'den deprem uyarısı: 4 ilde ihtimali yüksek görüyoruz
Prof. Dr. Naci Görür'den deprem uyarısı: 4 ilde ihtimali yüksek görüyoruz 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek.
17.03.2024 Gündem
Ramazan'da yemek yerken dikkat! Acil servislerde sık sık rastlanıyor
Ramazan'da yemek yerken dikkat! Acil servislerde sık sık rastlanıyor Ramazan'da ani ve hızlı yemek yemenin tehlikesine dikkat çeken Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bilal Boztosun, en önemli sıkıntının tansiyon yükselmesi olduğunu söyledi.Boztosun, "Ramazan'da oruç tutmak isteyen kalp hastaları mutlaka doktorlarına danışmalı"dedi.
11.03.2024 Gündem
İlk iftar yapıldı Japonya'nın başkenti Tokyo'da yapıldı
İlk iftar yapıldı Japonya'nın başkenti Tokyo'da yapıldı Japonya'nın başkenti Tokyo ve çevresinde yaşayan yüzlerce Müslüman geleneksel iftar programında oruç açarken, etkinlik İslam dinini merak eden Japonlardan da yoğun ilgi gördü.
11.03.2024 Dünya
Japon deprem uzmanı Çanakkale depremini tahmin etmişti! Marmara için uyarıda bulundu
Japon deprem uzmanı Çanakkale depremini tahmin etmişti! Marmara için uyarıda bulundu Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Çanakkale’de meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki depremi daha önceden tahmin ettiğini söyledi, yeni uyarılarda bulundu.
6.03.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
10.02.2024 İddaa
Dünya bankalarını korku sardı! Küresel bir emlak krizi kapıda olabilir
Dünya bankalarını korku sardı! Küresel bir emlak krizi kapıda olabilir Üç ABD bölgesel kredi kuruluşunun çökmesine ve Credit Suisse'in acil kurtarılmasına yol açan bankacılık krizinden neredeyse bir yıl sonra dünya bankalarını yeni bir korku sardı. New York, Tokyo ve Zürih'e kadar uzanan bankalar, son günlerde sorunlu ticari emlak sektörüne verdikleri kredilerdeki kayıpların arttığını bildirdi.
8.02.2024 Ekonomi
Honda'dan flaş karar! 750 bin otomobili geri çağırdı
Honda'dan flaş karar! 750 bin otomobili geri çağırdı Japon otomotiv devi Honda, hava yastığı sorunları nedeniyle 750 bin aracı servislere geri çağırma kararı aldı.
7.02.2024 Ekonomi
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri...
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri... Düzgün bir diksiyona sahip olmak, birçok iş alanı için önemli bir kriterdir. Sunuculuk, oyunculuk, yöneticilik ya da hitabet sanatıyla uğraşan her insanın düzgün bir diksiyona sahip olması beklenir. Bununla birlikte, daha düzgün konuşmak, söylemlerini daha anlamlı cümlelerle ifade etmek isteyen insanlar da özel diksiyon kurslarında eğitim alırlar. 
4.02.2024 Gündem
Japon Deprem Uzmanı Moriwaki'den uyarı: Akdeniz, Ege ve Marmara'da tsunami meydana gelebilir
Japon Deprem Uzmanı Moriwaki'den uyarı: Akdeniz, Ege ve Marmara'da tsunami meydana gelebilir Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, "Denizin içinde bir deprem oluyorsa tsunami de oluyor. Akdeniz, Ege ve Marmara'da genel olarak 1 metre yüksekliğinde tsunaminin meydana gelebileceğini söyleyebiliriz. Denizin bazı derin yerlerinde depremle birlikte kaymada oluyorsa 3 metre yüksekliğinde tsunami olabilir" dedi.
1.02.2024 Gündem
Toyota 10 modelin sevkiyatını durdurdu
Toyota 10 modelin sevkiyatını durdurdu Japon otomotiv devi Toyota, testlerde yapılan usülsüzlükler nedeniyle 10 modelinin sevkiyatını durdurduğunu açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Baki Filmleri İzleme Sırası...baki Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Baki Filmleri İzleme Sırası...baki Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Bu film oldukça ses getiren ve herkes tarafından bilinen filmler arasında yerini almaktadır. En iyi dövüş sanatları filmleri olarak isminden fazlasıyla bahsettirmektedir. Bundan dolayı da küçükten büyüğe herkesin bildiği ve izlerken merak duyduğu filmler arasında bulunarak adını korumaktadır. Oldukça fazla dönemler arası ilgi gören bu film birçok seriye ev sahipliği yapmaktadır.
22.01.2024 Kültür Sanat
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
13.01.2024 İddaa
Japonya'daki uçak kazasında Sahil Güvenlik uçağının piste giriş izni olmadığı ortaya çıktı
Japonya'daki uçak kazasında Sahil Güvenlik uçağının piste giriş izni olmadığı ortaya çıktı Japonya’nın başkenti Tokyo'daki Haneda Havalimanı'nda 5 kişinin ölümüne neden olan uçak kazasında, yolcu uçağıyla çarpışan Japonya Sahil Güvenlik uçağının piste giriş izninin olmadığı ortaya çıktı.
4.01.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı ihracat rakamlarını açıkladı. Süper Kupa maçındaki krizle ilgili de konuşan Erdoğan, "Türkiye'nin çıkarlarına yönelik açık bir sabotaj girişimi vardır. Nasıl daha önceki kirli senaryoları yırtıp attıysak bu oyunu da mutlaka boşa çıkaracağız" ifadelerini kullandı.
2.01.2024 Gündem
Japonya'da iki uçak çarpıştı! İşte o korkunç anlar...
Japonya'da iki uçak çarpıştı! İşte o korkunç anlar... Tokyo Haneda Havalimanı'nın pistinde bir yolcu uçağı alev alev yandı. Olay yerinden ilk görüntüler sosyal medyada yer alırken, Japon yayın kuruluşu NHK, iki uçağın pistte çarpıştığını, yolcu uçağında bulunan yaklaşık 367 yolcunun tamamının tahliye edildiğini açıkladı.
2.01.2024 Vatan TV
Japonya'da iki uçak pistte çarpıştı! Korkunç anlar yaşandı
Japonya'da iki uçak pistte çarpıştı! Korkunç anlar yaşandı Dün 7,5 şiddetinde deprem ile sallanan Japonya bugün ise Tokyo'dan gelen haberin şokunu yaşıyor. Japonya Havayolları'na ait bir uçak Tokyo'nun Haneda Havalimanı'ndaki pistte alevler içinde kaldı.
2.01.2024 Gündem
Deprem uyarısı Japon uzman Yoshinori Moriwaki'den geldi! İstanbul'da 3 ilçeye dikkat çekti, tsunami uyarısında bulundu
Deprem uyarısı Japon uzman Yoshinori Moriwaki'den geldi! İstanbul'da 3 ilçeye dikkat çekti, tsunami uyarısında bulundu Deprem uyarısı Japon uzman Yoshinori Moriwaki'den geldi. CNN TÜRK canlı yayınında Semiha Şahin'e öneli açıklamalarda bulunan deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki İstanbul'u uyardı. Japonya'daki depremi değerlendiren Moriwaki, Türkiye'de olası tsunami ile ilgili beklentilerini de paylaşarak İstanbul'da Avcılar, Küçükçekmece ve Büyükçekmece ilçelerine dikkat çekti.
1.01.2024 Gündem
Japon deprem uzmanı Marmara fay hattını işaret etti: Fazla rahatlamadı
Japon deprem uzmanı Marmara fay hattını işaret etti: Fazla rahatlamadı Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, 3 hafta önce Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından Marmara fay hattını işaret etti.
27.12.2023 Gündem
Honda 2,6 milyon aracını geri çağıracak! Kazalara sebep olabilir
Honda 2,6 milyon aracını geri çağıracak! Kazalara sebep olabilir Honda, yakıt deposunda tespit edilen bir kusur nedeniyle 2,6 milyon aracını geri çağıracağını açıkladı.
27.12.2023 Ekonomi
Felipe Melo'nun kavgası finalin önüne geçti!
Felipe Melo'nun kavgası finalin önüne geçti! 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde İngiliz ekibi Manchester City, Brezilya takımı Fluminense'yi 4-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Maviler, 2023 yılını 5 kupayla tamamladı. Karşılaşmanın ardından ise Jack Grealish'in tavırlarından rahatsız olan Fluminense'nin oyuncusu Felipe Melo, İngiliz futbolcuyu itti. O sırada araya Kyle Walker girdi. Kyle Walker'a da kafa tutan Melo'nun maç sonundaki açıklaması ise dikkat çekti.
23.12.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Japon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki japon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.