İzmir Valisi

İzmir Valisi

Son dakika İzmir Valisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İzmir Valisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İzmir Valisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmir Valisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmir valisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.283 izmir valisi haberi bulunmuştur. Tüm izmir valisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, çevre illerde de hissedildi
İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, çevre illerde de hissedildi Ege Denizi’nde, merkez üssü Kuşadası Körfezi olan Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir’in yanı sıra Manisa'da da hissedilen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Valisi Süleyman Elban herhangi bir olumsuzluğun olmadığını sosyal medya hesabından duyurdu.
27.01.2024 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! 57 ile yeni vali atandı
Resmi Gazete'de yayımlandı! 57 ile yeni vali atandı Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 57 ile yeni vali ataması yapıldı. Adana Valiliğine Yavuz Selim Köşger, Kilis Valiliğine Tahir Şahin, Sakarya Valiliğine Yaşar Karadeniz, Trabzon Valiliğine ise Aziz Yıldırım atandı. İşte tüm atamalar...
9.08.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu, TCG Anadolu'yu ziyaret etti: Bu gurur, hepimizin gururu
Bakan Kasapoğlu, TCG Anadolu'yu ziyaret etti: Bu gurur, hepimizin gururu Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, bu sabah İzmir Alsancak Limanı'na yanaşan dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi TCG Anadolu'yu ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, “Alsancak Limanı'nda bu şaheser ayrı bir gururla tüm dünyaya mesaj veriyor. Bu gurur, hepimizin gururu. Türkiye iddiası olan, hayallerini gerçekleştiren bir ülke" dedi.
3.05.2023 Gündem
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, emek yoğun sektörlerde gençlerin istihdamını sağlamak amacıyla özel sektörü, kullanıma hazır üretim tesisleri ile destekliyor. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.
3.05.2023 Ekonomi
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla, İzmir'in Urla ilçesindeki Bilişim Vadisi İzmir Kampüsü'nde yapılan törende, İzmir-İstanbul-Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı. Bakan Varank, konuşmasında, "Sene sonuna kadar buraya başvuracak ön kuluçka ve kuluçka firmalarından hiç ücret almayacağız" dedi.
2.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak İzmir'deki yaklaşık 140 yıllık tarihe sahip Alsancak Tekel Fabrikası, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, aslına uygun restorasyon, renovasyon ve yeniden inşa çalışmalarının ardından İzmir Kültür Sanat Fabrikası olarak açıldı. Yaklaşık 1 yılda yapımı tamamlanan yapının açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Burası, güzel İzmir'e ayrı bir değer katmış olacak" dedi. Fabrikayı 'liderlik vizyonu eseri' olarak niteleyen Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da "Bu fabrika gençler açısından eşsiz bir imkan" diye konuştu.
29.04.2023 Gündem
Bakan Nebati: İzmir İktisat Kongresi, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşılmasında yol gösterici olacak
Bakan Nebati: İzmir İktisat Kongresi, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşılmasında yol gösterici olacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İzmir İktisat Kongresi'nin ilki gibi Türkiye'ye ışık tutacağını belirterek "Birliğimizi güçlendirecek. Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşılmasında yol gösterici olacak. İzmir için büyük olan Türkiye için hedefleri belirleyecek bir merkez konumda olacak" dedi.
28.04.2023 Ekonomi
İzmir'de lüks sitede yangın! İbrahim Tatlıses detayı
İzmir'de lüks sitede yangın! İbrahim Tatlıses detayı İzmir’in Narlıdere ilçesinde bulunan 8 katlı, 40 daireli sitede saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. 7 saatlik çalışmaların sonrasında kontrol altına alınan yangının bıraktığı hasar gün ağarınca havadan görüntülendi.
28.04.2023 Gündem
Bakan Nebati'den EYT açıklaması! 'Kasaya koyduk' deyip tarih verdi
Bakan Nebati'den EYT açıklaması! 'Kasaya koyduk' deyip tarih verdi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, EYT’nin bütçeye oluşturacağı yüke ilişkin, “31 Aralık’ta biz EYT’nin bu yılki yükünü kasaya koyduk. EYT’nin bütçeye maliyetini de bu yıl için 255 milyar lira olarak hesapladık, kasada hazır duruyor. Buna KGF kefaletleri dahil değil” dedi.
2.02.2023 Ekonomi
Olaylı maç sonrası flaş karar
Olaylı maç sonrası flaş karar İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, olaylı Göztepe-Altay maçında Gürsel Aksel Stadyumu'na yanıcı-parlayıcı malzemeleri taşıyan Alo Ses Ambulans Servisinin süresiz kapatıldığını açıkladı.
1.01.2023 Gündem
Vinç faciasında 6 kişi hayatını kaybetti! Kahreden detay ortaya çıktı
Vinç faciasında 6 kişi hayatını kaybetti! Kahreden detay ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesindeki bir otel inşaatında yapıya doğru devrilen vinçten kopan parçaların şantiyedeki konteynerin üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybeden 6 işçinden 3'ünün isimleri belli oldu. Kimlikleri tespit edilen işçilerin Yıldırım Sarı, Fesih Çiftçi ve Baykal Gürbüz olduğu belirtildi. Yıldırım Sarı'nın inşaatta kardeşi Kenan Sarı ile birlikte çalıştığı, olay sırasında her ikisinin de konteynerde bulunduğu, vinçin arka ağırlığının Yıldırım Sarı’nın kaldığı tarafa düştüğü ifade edildi. Korkunç faciayla ilgili ortaya çıkan detay ise kahretti. İşte haberin detayları...
31.12.2022 Gündem
İzmir'de otel inşaatında vinç devrildi: 4 ölü, 2 yaralı, 2 kayıp
İzmir'de otel inşaatında vinç devrildi: 4 ölü, 2 yaralı, 2 kayıp İzmir'in Bornova ilçesinde inşaatı süren bir otele ait vinç, yapıya doğru devrildiği, kopan parçaların şantiyedeki konteynerlerin üzerine düşmesi sonucu 4 işçi yaşamını yitirdi, 2 işçi yaralandı. Kayıp olduğu değerlendirilen 2 işçinin bulunması için ise arama- kurtarma çalışması başlatıldı.
30.12.2022 Yaşam
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak Ar-Ge, tasarım ve teknoloji alanında Türkiye’nin en iyileri bir araya geldi. Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi, İzmir’de yapıldı. Zirvede, Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri için 10 kategoride 30, Teknoparklar için de 4 kategoride 12 olmak üzere toplamda 42 ödül sahiplerini buldu.
23.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Uçağa binerken korkunç ölüm! Beyza'nın son sözleri ortaya çıktı
Uçağa binerken korkunç ölüm! Beyza'nın son sözleri ortaya çıktı İzmir'deki Adnan Menderes Havalimanı'nda tam uçağa bineceği sırada, uçağa bağlı körükten atlayarak hayatını kaybeden Beyza Taşkıran'la ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Özel bir bilişim firmasının pazarlama müdürü olan 32 yaşındaki Taşkıran'ın yaşamını yitirmeden önce annesi Canan G. ile yaptığı son telefon konuşması ortaya çıktı. Taşkıran'ın annesine söylediği sözler yürekleri dağladı.
19.12.2022 Yaşam
Göztepe Altay maçı olayı ne? Göztepe Altay maçında neler yaşandı? Göztepe Altay maçında ceza olacak mı, maç ne zaman oynanacak?
Göztepe Altay maçı olayı ne? Göztepe Altay maçında neler yaşandı? Göztepe Altay maçında ceza olacak mı, maç ne zaman oynanacak? Göztepe Altay maçında yaşanan gerginlik Türkiye’nin gündeminde! Göztepe ile Altay arasındaki maç sırasında yaşanan olaylar nedeniyle Göztepeli taraftar yaralanırken Altay kalecisi Ozan Özenç de saldırıya uğramıştı. Maçtan bir hafta önce başlayan tartışma, sahada büyüdü, gerginlik en üst düzeye çıktı. Hakem maçı durdurdu ve sahada can pazarı yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu soruşturma balttı. Tatil edilen maç ile ilgili kararı ise soruşturma tamamlandıktan sonra verilecek. Peki, Göztepe Altay maçı olayı ne? Göztepe Altay maçında neler yaşandı? Göztepe Altay maçında ceza olacak mı, maç ne zaman oynanacak? İşte detaylar…
29.11.2022 Şampiy10
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi Türkiye'nin 81 ili ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde saat 18:57'de 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' düzenlendi. İlk kez yapılan tatbikat sırasında telefonlara mesaj geldi, belediye ve cami hoparlörlerinden duyurular yapıldı.
12.11.2022 Gündem
İzmir'de 4.9 büyüklüğünde deprem!
İzmir'de 4.9 büyüklüğünde deprem! İzmir'in Buca ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Manisa, Balıkesir, Denizli ve Aydın gibi çevre illerde de hissedilirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den de açıklamalar geldi. Deprem nedeniyle 3 kişi yaralandı, bir cami minaresi yıkıldı. Bakan Soylu 20 binada hasar oluştuğunu söyledi. Öte yandan depremin hasarı gün aydınlanınca ortaya çıktı.
4.11.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Gençlerimiz için tüm engelleri kaldırmaya devam edeceğiz
Bakan Kasapoğlu: Gençlerimiz için tüm engelleri kaldırmaya devam edeceğiz Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kınık Belediyesi protokolü ile 2019 yılında inşaatına başlanan Kınık Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katıldığı törenle hizmete girdi.
19.09.2022 Gündem
Binali Yıldırım: İzmir'in kurtuluşu ülkemiz adına bir semboldür
Binali Yıldırım: İzmir'in kurtuluşu ülkemiz adına bir semboldür AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "19 Mayıs'ta başlayan istiklal mücadelesi, 9 Eylül'de son buldu. Bazıları bu 100'üncü yıl zaferini küçümsemeye, önemsizleştirmeye çalışsa da barış günü gibi tanımlamalar getirmeye çalışsa da İzmir'in kurtuluşu ülkemiz adına semboldür" dedi.
9.09.2022 Siyaset
Elektrik borcu olana müjde! Sıfır faizli kredi imkanı geliyor
Elektrik borcu olana müjde! Sıfır faizli kredi imkanı geliyor Elektrik borcu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Elektrik borcu olana kredi imkanı sağlanacak. Üreticiler elektrik borçlarını sıfır faizli kredi çekerek kapatabilecekler. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin temel atma törenine katıldı. Törende Bakan Kirişci, üreticilere, elektrik borçlarını ödemeleri konusunda 10 milyon TL'ye kadar sıfır faizli krediden yararlanma imkanı getirildiğini söyledi. Binali Yıldırım ise tarımın katma değerini artıracak teknolojilerin kullanıldığı, akıllı tarımın yapıldığı işletmelere dikkat çekti, bunun bir örneğinin Dikili OSB olduğunu söyledi.
19.08.2022 Ekonomi
Şehit Astsubay Batuhan Şimşek son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Astsubay Batuhan Şimşek son yolculuğuna uğurlandı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Astsubay Çavuş Batuhan Şimşek (24) için Gaziemir 15 Temmuz Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
29.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akhisar'da Hakan Füzün'ün cenazesine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akhisar'da Hakan Füzün'ün cenazesine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Füzün'ün (56) Manisa'da düzenlenen cenaze törenine katılıp, taziye dileklerini iletti.
29.07.2022 Siyaset
İzmir için Vali Köşger'den kısıtlama ve yasak açıklaması
İzmir için Vali Köşger'den kısıtlama ve yasak açıklaması İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, kentte, koronavirüs vaka sayılarında artış yaşandığını ancak kısıtlama ve yasak getirilmesinin söz konusu olmadığını söyledi.
27.07.2022 Gündem
MEB'den son dakika okul kayıt parası açıklaması! Milyonları kapsıyor, Bakan Özer duyurdu: 'Bağışla kayıt arasında...'
MEB'den son dakika okul kayıt parası açıklaması! Milyonları kapsıyor, Bakan Özer duyurdu: 'Bağışla kayıt arasında...' MEB'den dikkat çeken duyuru! Okullardaki kayıt parasına ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den açıklama geldi. Her eğitim öğretim yılı öncesinde olduğu gibi 'Okul kayıtlarında para ödeniyor mu?' sorusu yeniden gündeme geldi. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı’nda konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 'bağış ve kayıt parası' konusuna değinerek, “Okulların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak durumdayız. Kayıtlarda bağış gibi sizleri de rahatsız eden süreçlerle karşılaşılmasını istemiyoruz. Veliler isterlerse bağış yaparlar ama bağışla kayıt arasında hiçbir zorunluluk ilişkisi yok. Bizim bakanlık olarak okulların ihtiyacını karşılayacak gücümüz de, bütçemiz de var.” ifadelerini kullandı.
20.07.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Valisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmir valisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.